וכמה ספרים האדם הזקוף, דם מלאכים...
זה בערך חיסל לי את תקציב הבזבוזים החודשי

דווקא יצא לי לשמוע כמה אלבומים שלו כשעבדתי בTower .. מאיזה אלבום כדאי לי להתחיל ?gils77 כתב:אבישי כהן אכן אדיר, ג'אז אתני במיטבו!
ההופעה שלו מהבלו נוט פשוט מטורפת, בעיקר הקאבר לקארוון של אלינגטון.
גם קונטינאו טוב ממש...אבל אין כמו ג'נטלי דיסטרבד...פשוט גדול.
הרכישה האחרונה שלי, יוני רכטר-העיקר זה הרומנטיקה(הגיע הזמן שיהיה לי את ההופעה האדירה הזאת)
וואי אני מת לקנות את הדיסק של אסף אבידן וכמעט קניתי אותו אבל התחרטתי. וכמעט הלכתי להופעה אתמול אבל החלטתי שלא.Kמיתי כתב:באיחור כבד קניתי היום את הדיסק של אסף אבידן (אם כבר דנו בירושלמים...) ואת האחרון של אופת'.
לדעתי לך על As Is Live At The Blue Note...אני התחלתי ממנו למרות שהוא הופעה והוא משתמש הרבה בבס חשמלי יחסית לאלבומים.Ozerivarium כתב:דווקא יצא לי לשמוע כמה אלבומים שלו כשעבדתי בTower .. מאיזה אלבום כדאי לי להתחיל ?gils77 כתב:אבישי כהן אכן אדיר, ג'אז אתני במיטבו!
ההופעה שלו מהבלו נוט פשוט מטורפת, בעיקר הקאבר לקארוון של אלינגטון.
גם קונטינאו טוב ממש...אבל אין כמו ג'נטלי דיסטרבד...פשוט גדול.
הרכישה האחרונה שלי, יוני רכטר-העיקר זה הרומנטיקה(הגיע הזמן שיהיה לי את ההופעה האדירה הזאת)
יפה, אז אולי תתאכזב כמו שאני התאכזבתי.Sunny כתב:את הדיסק של אסף אבידן
אתמול שמתי את ידי על עותק מהדבר הפסיכי הזה!! שווה כל שקל, פריט אספנים מדהים שכולל בתוכו כל כך הרבה דברים טובים.ufomatan כתב:אני כל כך רוצה את זה:
חודש הבא נמצא איפה זה יוצא הכי זול.... מטוררף!!
וזה התיאור של מה שיש בפנים:
לציון 20 שנה להקמתם, פרל ג'ם משחררים מהדורה סופר-מיוחדת לאלבום הבכורה האגדי שלהם, Ten.
המהדורה המהודרת (והמוגבלת!) לאלבום כוללת את האלבום המקורי אחרי שעבר עריכה דיגיטלית חדשה וגם רמיקס מיוחד של האלבום מאת המפיק ברנדן אובריאן. למהדורה מצורפים 6 שירים מאותה תקופה, שמעולם לא שוחררו, ביניהם: Brother, Just A Girl, State Of Love, Breath And A Scream ו-Evil Little Goat.
עוד כלול - DVD עם מופע האנפלאגד המבוקש של הלהקה מ-1992, שמעולם לא שוחרר.
בשנת 1990 הבסיסט ג'ף אמנט והגיטריסטים סטון גוסארד ומייק מקרידי הקליטו 3 קטעים אינסטרומנטליים, שיועדו ללהקה הסיאטלית המתפתחת שהיתה אז נטולת סולן. את קלטת הדמו בעלת השם Momma-Son, הם שלחו לזמר אלמוני בשם אדי וודר, עליו המליץ ג'ק איירונס, מתופף הרד הוט צ'ילי פפרס.
וודר, שהתגורר בסן דייגו, כתב את המילים והקליט את קולו לשירים Alive, Once ו-Footsteps וכידוע הוזמן להצטרף ללהקה כמה שבועות אח"כ... אותה קלטת דמו, באיכות משופרת להפליא, מצורפת גם.
עוד כאן - תקליט כפול המתעד את מופע Drop In The Park שהתקיים ב-20 בספטמבר 1992 בסיאטל וגם חוברת הכוללת הערות ותמונות מהאוסף הפרטי של וודר ואמנט.