אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

Re: אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

שליחה על ידי טל רודס »

DivineComedy כתב:קראתי היום בעיתון שמח"ט גבעתי יעביר שיחת מוטיציה לשחקני נבחרת ישראל. אגב בשיא הכנות אני לא יודע איזה משחק של הנבחרת יש...
יש כמה רמות שזה מגוחך, קודם כל זה מראה עד כמה אנחנו מדינת צבא, משווים את משחק הנבחרת לעופרת יצוקה, כאילו WTF.
וגם הקטע שזה שיחת מוטיבציה "צבאית" לאנשים שבכלל לא עשו צבא (או לפחות לא צבא רציני).

:doh2:
חחח חזק ניר!!!

זה רק מחזק עוד יותר את מה שאני חושב על המדינה המיליטריסטית שנקראת ישראל.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טל רודס כתב:
DivineComedy כתב:קראתי היום בעיתון שמח"ט גבעתי יעביר שיחת מוטיציה לשחקני נבחרת ישראל. אגב בשיא הכנות אני לא יודע איזה משחק של הנבחרת יש...
יש כמה רמות שזה מגוחך, קודם כל זה מראה עד כמה אנחנו מדינת צבא, משווים את משחק הנבחרת לעופרת יצוקה, כאילו WTF.
וגם הקטע שזה שיחת מוטיבציה "צבאית" לאנשים שבכלל לא עשו צבא (או לפחות לא צבא רציני).

חחח חזק ניר!!!

תאמינו לי לא אכפת לי שהביאו את מח"ט גבעתי או שיביאו את ספונג'בוב, העיקר שמשהו ישנה את המשחק ההגנתי הפחדני של הנבחרת שלנו.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שליחה על ידי yyzboy1928 »

ufomatan כתב:
טל רודס כתב:

חחח חזק ניר!!!

תאמינו לי לא אכפת לי שהביאו את מח"ט גבעתי או שיביאו את ספונג'בוב, העיקר שמשהו ישנה את המשחק ההגנתי הפחדני של הנבחרת שלנו.
טל, מה הקשר בין מדינה מליטריסטית לבין זה שמביאים את מח"ט גבעתי לשיחת מוטיבציה!
יש להבדיל בין מלחמה תכלס מלחמה לבין מלחמה ספורטיבית!הבנאדם הוא דמות צבאית אכן. אבל הוא בא לתת להם שיחת מוטיבציה. הרבה מערכי צה"ל אפשר להשליח גם למשחק שיחל ביום שבת. בראש ובראשונה. דבקות במטרה וחתירה לניצחון. גם בספורט זה אוכל. רעות, אחריות, שליחות וכנראה שכחתי עוד כמה ערכים שרשומים ברוח צה"ל.
למח"ט גבעתי יש המון ניסיון בהחדרת מוטיבציה לפקודיו למען חתירה לניצחון. ואני לא רואה בזה שום פסול שהוא גם יחדיר מוטיבציה לשחקני הנבחרת, שוב באותו כותרת, חתירה לניצחון.
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Mars Volter »

האקט הזה של להביא איש צבא בכיר בידיוק ממחיש את מה שהנבחרת הזו בשביל המדינה, שלמעשה אנחנו יוצאים למלחמה.
אנשים יכולים להבין את זה כאילו אם מפסידים ליוון זה כמו שהפסדנו לחמאס.
לא יקרה כלום אם נפסיד ליוון, צריך להפסיק להיות מדינה שחיה במניה-דיפרסיה כל הזמן.
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

עכשיו יש בספורט5 לייב את המשחק של ישראל-צרפת.. המפורסם.. המשחק, שגרם לצרפת לפספס את העלייה למונדיאל 94 המפורסם..
ניצחנו 3-2.. ולמאיר איינשטיין לא נשאר קול... :haha:
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

בינתיים מחצית ראשונה, משחק מזוויע של הנבחרת. תמיד קורה אותו הדבר, מפתחים צפייה מטורפת שהנבחרת אולי תעשה משהו, ואז משחקים כל כך גרוע, עם 0% טכניקה. גועל נפש.
תמונה
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

נבחרת של אפסים שזה לא יאומן. אם היו מנסים כל המשחק לשחק כמו המהלך שבו עשו את הגול, היינו קורעים את היוונים.
זה לא שאין יכולת, פשוט לא היה שום ניצול של היכולת. סתם נכנעו למשחק הכוח של יוון, והכי לא ברור לי זה למה המשיכו כל הזמן לנסות ולשחק על הגבהות. הרי כל השחקנים של ישראל נראים כמו גמדים לעומת השחקנים של יוון.
מגיע לנו לא לעלות למונדיאל עם יכולת כזאת מטמטמת.
תמונה
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

חחחח לעלות למונדיאל.... :haha:
יש לנו 3 שחקנים שיודעים לשחק כמו שצריך וחושבים שננצח את יוון. ממש גניבת דעת!!
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
סמל אישי של משתמש
Idan_Floyd
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי Idan_Floyd »

חתיכת אכזבה.
יש כזה כשרון בנבחרת הזאת, למה תמיד זה קורה?
לא שהיוונים נבחרת מעולה או שהיה להם משחק טוב משהו, מתסכל נורא!
בקצב הזה ביום רביעי התוצאה ידועה כבר, בהחלט עצוב..
תמונה
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

במחצית השניה הנבחרת שיחקה הרבה יותר טוב מיוון!
תמונה
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

עידן, איזה כישרון בדיוק? אמנם יש בערך 3 שחקנים שאנחנו יכולים לתפוס מדי פעם במשחק טוב. אבל מה שמפיל לגמרי את הנבחרת הזאת, ולא נותן לה שום סיכוי להעלות למונדיאל, זה התת רמה בטכניקה. לא יאומן כמה מסירות מפספסים, כמה פעמים מאבדים סתם את הכדור. לחלק מהשחקנים יש ראיית משחק לא רעה בכלל, אבל הביצוע לוקה ברע.

בכל מקרה, ארגנטינה 0-4 על ונצואלה! נראה שמראדונה נותן מוטיבציה מדהימה לנבחרת וזה כל מה שנבחרת מפוצצת כוכבים כמו של ארגנטינה צריכה. תן להם את המוטיבציה, והם כבר יפרקו את היריבה בדרך כזו או אחרת.
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

השחקן שממנו נהניתי אתמול הוא בן סהר, שנתן משחק מצוין מבחינתו. אני מקווה בשבילו שיישאר בחו"ל ולא יחזור לארץ, כי אז הקריירה שלו תיעצר. כמו שצפיתי, תיקו.
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Mars Volter »

איכשהו כל פעם שמסתיים משחק מכריע של הנבחרת קשה להגיד איך יצאת ממנו.
כשעשינו 1-1 עם צרפת בר"ג זה היה הישג, אבל היה ברור שלא נעלה.
כשעשינו 2-2 מול שוויץ זה היה לא טוב, אבל היה כבר 2-0 להם, אז אולי זה כן טוב?
עכשיו אפשר לומר שהוצאנו תיקו שזה לא טוב, מצד שני חריסטאס פשוט נתן לנו את המשחק בידיים.
אני חושב שניתן להגיד שהאקסיומה של "בניון צריך לשחק כל עוד הוא עומד על שתי רגליים" התבררה כלא-נכונה.
השאלה המרכזית - מיהי נבחרת ישראל? מחצית ראשונה או שניה? מה דעתכם?
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

Mars Volter כתב:איכשהו כל פעם שמסתיים משחק מכריע של הנבחרת קשה להגיד איך יצאת ממנו.
כשעשינו 1-1 עם צרפת בר"ג זה היה הישג, אבל היה ברור שלא נעלה.
כשעשינו 2-2 מול שוויץ זה היה לא טוב, אבל היה כבר 2-0 להם, אז אולי זה כן טוב?
עכשיו אפשר לומר שהוצאנו תיקו שזה לא טוב, מצד שני חריסטאס פשוט נתן לנו את המשחק בידיים.
אני חושב שניתן להגיד שהאקסיומה של "בניון צריך לשחק כל עוד הוא עומד על שתי רגליים" התבררה כלא-נכונה.
השאלה המרכזית - מיהי נבחרת ישראל? מחצית ראשונה או שניה? מה דעתכם?
עם השחקנים שיש לנו בארץ בכלל יש סיכוי טוב להצליח בבית כמו שלנו. הבעייה שלנו היא המאמן הלאומי ועוזרו שלא מצליחים להוציא 50% מהיכולת של השחקנים שיש להם בסגל. הכל פוליטיקה, ההרכב פוליטיקה, ההתנהלות גועלית- מאמן שמכשיל את הנבחרת.
תן להם לשחק, בכל מקרה ההגנה שלנו נראית חרא ולא עושה כלום. שים את שכטר ויצחקי בצדדים, שים את בן סהר חלוץ בחוד ולא בצד, אם בניון לא יכול לשחק תן לו לפתוח בספסל ואז תעלה אותו אח"כ.
מה ברדה עושה בהרכב עם יכולת כזאת? איפה בלילי שאולי היה נותן מהירות ודיוק ליד השער? מעצבן לחשוב מה מאמן אחר היה יכול להוציא במשחק קצת פחות פחדני ועם רצון לנצח ולא לעבור את המשחק בשלום.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

יש תשובה אחת - בינוניות.
אני לא מבין מה לא ברור, השחקנים שלנו בינוניים. אז לפעמים אנשים בינוניים מוציאים 100 פה ושם במבחן, ולפעמים נכשלים, אבל בד"כ הם פשוט בינוניים. אני לא מבין איפה בדיוק אתם מחפשים הברקות?? דווקא יוון עשתה הפתעה לפני כמה שנים עם שחקנים בינוניים אבל באמת... כמה פעמים זה יכול לקרות? קשטן בכלל לא קשור למצב. הוא לא תורם ולא לא גורע. בינוניות זאת בינוניות.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

הייתי אתמול במשחק בשער 11
הבעיה היא המאמן.. קשטן הוא חתיכת פחדן מגעיל.. אם לנבחרת היה מאמן כמו עטר או ברקוביץ, היינו רואים נבחרת אחרת לגמרי! עטר הוא מאמן התקפי.. תראו מה הוא עשה לנתניה בעונה שעברה והעונה לביתר!!
אתה בבית!! בבית משחקים התקפי!!! איזה חילוף טיפשי זה בניון וכיאל!! בניון במקום ורמוט אם כבר!! מה פתאום כיאל!!
ומי זה הליצן הזה תמיר כהן?? משחק כמו לא יודע מה.. איפה התמיר כהן האגרסיבי שהיה בנתניה!!!
נקודת אור, אוהו איזו נקודת אור..בן סהר.. רוצים לפתח עוד בני סהרים כאלה בנבחרת?? תשלחו אותם לאירופה בגיל צעיר.. זאת מודה שהתחילה להניב פירות כמו גיא אסולין(ברצלונה) נס זמיר(חטאפה) ואיזה מגן שמאלי מביתר שמשחק בריאל מדריד..
אז מה יש לבן סהר? קחו את חיים רביבו, אייל ברקוביץ שגם ניחן בעין עקומה, פריצות וטכניקה כמו של רוני רוזנטל(רק שהוא פוגע כשצריך) וקיבלתם שחקן שהולך להיות אחד הטובים באירופה.. רק שישפר את הבעיטות שלו מחוץ לרחבה.. בן סהר הוא חלומו של כל מאמן בעולם. גם חלוץ טוב, וגם קשר שמאלי קדמי שיכול לפרוץ למרכז ולעשות צרות להגנה היריבה..
רק לפתח אותו ולחזק אצלו את הבעיטות שיהיו יותר מדוייקות, ובאמת, קיבלתם שחקן אחד הטובים באירופה!!

אם קשטן האידיוט הזה ישחק התקפי, הוא יכול להצל, כי אין מה להפסיד. מצידי שישים קשר אחורי את שכטר! רק התקפי... כי ישראל שיחקה כל כך פחדני.. לעמוד ולראות את זה מול העיינים, את הפחד לעלות ולתקוף רק מהחשש שאתה תקבל גול אם תהיה טעות כזאת או אחרת..
בקרנות קשטן לא נתן לקינן לעלות!!! והוא ממש רצה, קשטן צעק עליו שהוא רצה לעלות.. לקינן יש את אחד ממשחקי הראש הטובים בארץ.. יש לו באמת משחק ראש מבריק!! למה אתה אומר לו להשאר מאוחרה???????????? יש לו העונה 3 שערים רק ממצבי קרנות שבהם הוא נגח לרשת..

מאמין שאפשר לנצח :roll: (אוי, אני נאיבי)
סמל אישי של משתמש
Idan_Floyd
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי Idan_Floyd »

yyzboy1928 כתב: מאמין שאפשר לנצח :roll: (אוי, אני נאיבי)

בן אדם אני איתך, ממש לא חושב שזה צריך לבוא מתוך נאיביות, פשוט אם לשחקנים תהיה מודעות אמיתית לניצחון הזה אז אני מאמין שזה פשוט יקרה, המטרה הכי חשובה של קשטן זה להכניס להם את זה טוב טוב לראש בדרך לא דרך.
יוון לא יותר טובה מאיתנו.
הנבחרת הבינונית שלנו תוציא 100 ותבריק דווקא הפעם :)
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

הנבחרת שלנו צריכה מאמן זר, כזה שלא ייתן לשחקנים לעשות שכונה, כזה שלא יתעסק בפוליטיקה ובעסקנות, כזה שיביא רק מקצוענות וכדורגל נטו - הנבחרת צריכה את לותר מתיאוס כמאמן (היה על זה טור לפני כמה ימים בוואלה). ככל שיהיו לנו מאמנים זרים ברמה של מתיאוס, הכדורגל בנבחרת וכמובן בליגה רק ישתפר. הבעיה היא שהשחקנים בארץ בינוניים עם מנטאליות של שכונה, וברגע שבא מאמן שדורש מהם להתאמץ ולעבוד קשה, הם ישר הולכים ומדליפים לתשקורת כל מיני לכלוכים.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

אחרי שנתיים שניסנו להריץ את קבוצת האוהדים הראשונה בארץ אני חייב לומר שאני מרגיש כשלון גדול!
היום התבשר לי שמשחק ה"בית" הבא שלנו ישוחק ברמלה. למה רמלה תשאלו? כי טדי עולה הרבה כסף והמגרש במבשרת לא תקני, אז העבירו לרמלה.
נראה לכם הגיוני שקבוצה תשלח את הקהל שלה למגרשים נידחים רק כדי לחסוך כמה ג'ובות? הרי אנחנו קנינו מניות ואנחנו קנינו מנויים לקבוצה ופתאום באמצע העונה מחליטים לזרוק אותנו למגרש ברמלה?
לא מקובל! אם ההנהלה לא הצליחה לאזן תקציב, ולא הצליחה במשימת גיוס הכספים, היא צריכה לומר- נכשלנו וללכת! גם אם המחיר זה לפרק את הקבוצה שנבנתה.
אין -"בכל מחיר" מבחינתי! קטמון הייתה אמצעי ולא מטרה, ואם מישהו חושב שהוא יקח את הדרך ויהפוך אותה למטרה, אז אני מוציא את עצמי מהקבוצה הזאת. אני לא הולך לקנות מנייה שנה הבאה כי אני מרגיש שהדרך הזאת נכשלה בסופו של דבר ויש אנשים שלא מוכנים לקבל את הכשלון שלנו ולכן מנסים בכל דרך להחזיק את הקבוצה חיה (מזכיר איזו קבוצה אחרת בירושלים אההההם סאסי יונה אהההם).
אז לפני שיהפכו גם את קטמון לבדיחה מהלכת, אולי כדאי לחשוב טוב מה המטרה הסופית של המהלך הזה!
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

טל רודס כתב:הנבחרת שלנו צריכה מאמן זר, כזה שלא ייתן לשחקנים לעשות שכונה, כזה שלא יתעסק בפוליטיקה ובעסקנות, כזה שיביא רק מקצוענות וכדורגל נטו - הנבחרת צריכה את לותר מתיאוס כמאמן (היה על זה טור לפני כמה ימים בוואלה). ככל שיהיו לנו מאמנים זרים ברמה של מתיאוס, הכדורגל בנבחרת וכמובן בליגה רק ישתפר. הבעיה היא שהשחקנים בארץ בינוניים עם מנטאליות של שכונה, וברגע שבא מאמן שדורש מהם להתאמץ ולעבוד קשה, הם ישר הולכים ומדליפים לתשקורת כל מיני לכלוכים.
היה את נילסן, ולא הצליח כל כך.. יש טעם בלנסות שוב?
שלח תגובה