"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
Do not turn your face towards me
Confronting me with my lonliness
You are in a forest unknown
The secret orchard
And your voice is vast and achromatic
But still so precious
Plaschkes כתב:מגניב שהוא בא, חבל שזה בפורמט כזה שטותי.
כיתת אומן בהיכל התרבות... נשמע כאילו שממש יהיה אפשר ללמוד הרבה בפורום כזה.
הוא ילמד את מי שיבוא, באיזה זווית לשים את המאוורר על הבמה, איך לפזר את הנצנצים והאיפור מתחת לעיניים, ואיך לעשות פוזות ורעשים עם הגיטרה, בלי לעשות מוסיקה.
וואלה, הקשבתי אתמול להופעה של סטיב עם וויטסנייק....
לדעתי הוא ככ לא מתאים שם. עושה סולואים מהירים חסרי רגש בלי שום טעם. מלא וואמי,ססטיינר,הרמונייזר..... עמוס מידי. איך אפשר להרוס את הסולו של "האם זו אהבה?" ??????????
אם כל הכבוד לו (ויש כבוד)....סקייס,אולדריך וביץ' הרבה יותר מרגשים ממנו.....
Lord Of The Strings כתב:וואלה, הקשבתי אתמול להופעה של סטיב עם וויטסנייק....
לדעתי הוא ככ לא מתאים שם. עושה סולואים מהירים חסרי רגש בלי שום טעם. מלא וואמי,ססטיינר,הרמונייזר..... עמוס מידי. איך אפשר להרוס את הסולו של "האם זו אהבה?" ??????????
בדיוק מה שמפריע לי אצלו. הוא לא יודע מתי להפסיק להיות מהיר.
בכל אופן, גיטריסט ענק. אבל אני לא מתכוון להוציא כסף שאין לי בשביל לראות אותו יושב על הבמה ומשוויץ כמה הוא טוב ובקושי מנגן משו.
"מדי פעם אנשים נתקלים באמת, אך רובם תופסים את עצמם וממהרים לדרכם כאילו דבר לא קרה." (צ'רצ'יל)
בדיוק מה שמפריע לי אצלו. הוא לא יודע מתי להפסיק להיות מהיר.
בכל אופן, גיטריסט ענק. אבל אני לא מתכוון להוציא כסף שאין לי בשביל לראות אותו יושב על הבמה ומשוויץ כמה הוא טוב ובקושי מנגן משו.
תשמעו כמה שאני מסכים איתכם שואי היום יותר מאונן ממנגן, הוא עדיין אחד הגיטריסטים הכי גדולים שהיו ברוק אי פעם. אני חשוב שלראות אותו פעם אחת בהופעה זו חוויה מרתקת ולא צריך לזלזל כל כך.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!