אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

Re: אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

שליחה על ידי טל רודס »

ilai fields #7 כתב:איזה משחק מדהים!!!!!!
חבל שלא היו פצועים :(
היה כבר צ'לסי ליברפול בליגה בסיבוב השני?
היה, ליברפול ניצחה בליגה את צ'לסי פעמיים העונה, 1:0 בסטמפורד ברידג' ו-2:0 באנפילד.

עכשיו הראש של ליברפול יהיה נקי ומרוכז בליגה האנגלית ואני מקווה שהם יוכלו לקחת את האליפות ולמנוע מהחלאות לזכות בה.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טל רודס כתב:עוד הוכחה לאלה שמסרבים להבין מדוע הליגה האנגלית היא הטובה בעולם. איזה משחק קלאסי היה היום בסטמפורד ברידג', היה הכל במשחק הזה, כמעט כמו קרב אגרוף כאשר שני המתמודדים חובטים אחד בשני ומסרבים ליפול. ליברפול יכולה רק להתאכזב, להבקיע 4 שערים בסטמפורד ברידג' (אני לא זוכר מתי קבוצה עשתה את זה באירופה) ולא לנצח או לעלות שלב, זה פשוט שברון לב. כואב לי על האוהדים של ליברפול, אוהדים ענקיים, אבל הם יכולים להיות גאים בקבוצה שלהם שנלחמה כמו אריה!
נו באמת? הליגה המגוחכת בעולם!! שתי קבוצות עם הגנות נוראיות אתמול, 5 מתוך השמונה שערים שהובקעו היו ממצבים נייחים, 4 מהם מטעויות נוראיות של שוערים, שחקני הגנה וסתם כדור שטייל בטעות לרשת של ליברפול.
אז עזוב אותי עם ההתלהבות הבלתי הגיונית מהמשחק אתמול. היה יופי של משחק אבל כדורגל לא ראינו, ראינו קצת מכות והרבה מזל וחוסר מזל.
הרי בשום שלב ליברפול לא הייתה במצב של עלייה, קבוצה לוזרית שאחרי שכבשה כבר 2 הלכה אחורה ונתנה לצ'לסי לנהל את המשחק ולכבוש.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

ufomatan כתב:
טל רודס כתב:עוד הוכחה לאלה שמסרבים להבין מדוע הליגה האנגלית היא הטובה בעולם. איזה משחק קלאסי היה היום בסטמפורד ברידג', היה הכל במשחק הזה, כמעט כמו קרב אגרוף כאשר שני המתמודדים חובטים אחד בשני ומסרבים ליפול. ליברפול יכולה רק להתאכזב, להבקיע 4 שערים בסטמפורד ברידג' (אני לא זוכר מתי קבוצה עשתה את זה באירופה) ולא לנצח או לעלות שלב, זה פשוט שברון לב. כואב לי על האוהדים של ליברפול, אוהדים ענקיים, אבל הם יכולים להיות גאים בקבוצה שלהם שנלחמה כמו אריה!
נו באמת? הליגה המגוחכת בעולם!! שתי קבוצות עם הגנות נוראיות אתמול, 5 מתוך השמונה שערים שהובקעו היו ממצבים נייחים, 4 מהם מטעויות נוראיות של שוערים, שחקני הגנה וסתם כדור שטייל בטעות לרשת של ליברפול.
אז עזוב אותי עם ההתלהבות הבלתי הגיונית מהמשחק אתמול. היה יופי של משחק אבל כדורגל לא ראינו, ראינו קצת מכות והרבה מזל וחוסר מזל.
הרי בשום שלב ליברפול לא הייתה במצב של עלייה, קבוצה לוזרית שאחרי שכבשה כבר 2 הלכה אחורה ונתנה לצ'לסי לנהל את המשחק ולכבוש.
הליגה המגוחכת, הגנות נוראיות? לי התיאור דווקא מזכיר את הליגה הספרדית. נראה את אדון מסי הרמאי עושה דריבל בריבוק סטדיום בלי שאיזה קווין דיוויס בא ונותן לו לטעום את טעם הדשא מקרוב. אני מקווה שארסנל תנצח היום , רק בכדי שיהיה לנו את הסיכוי לנקום בבערסה. :lol:

אגב שמעתי על השידור השערורייתי של יורם "תנו לי לפרוש ולשחק גולף " ארבל, ושמחתי כמה שאני לא צריך לשמוע את אולפן ליגת האלופות שנהיה תת-רמה עם "פרשנים" כמו אלי אוחנה ואיציק זוהר שמציגים את שיא הרדידות האפשרית. נהניתי מ-ITV משידור של קלייב טילדסלי כאשר באולפן ג'ו קול וג'ון טושאק, אחרי המשחק ראיונות עם הידינק ודרוגבה, ושום בדיחות על נודים של יעל בן-דב.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טל רודס כתב:
ufomatan כתב:
הליגה המגוחכת, הגנות נוראיות? לי התיאור דווקא מזכיר את הליגה הספרדית. נראה את אדון מסי הרמאי עושה דריבל בריבוק סטדיום בלי שאיזה קווין דיוויס בא ונותן לו לטעום את טעם הדשא מקרוב. אני מקווה שארסנל תנצח היום , רק בכדי שיהיה לנו את הסיכוי לנקום בבערסה. :lol:

אגב שמעתי על השידור השערורייתי של יורם "תנו לי לפרוש ולשחק גולף " ארבל, ושמחתי כמה שאני לא צריך לשמוע את אולפן ליגת האלופות שנהיה תת-רמה עם "פרשנים" כמו אלי אוחנה ואיציק זוהר שמציגים את שיא הרדידות האפשרית. נהניתי מ-ITV משידור של קלייב טילדסלי כאשר באולפן ג'ו קול וג'ון טושאק, אחרי המשחק ראיונות עם הידינק ודרוגבה, ושום בדיחות על נודים של יעל בן-דב.
אם אתה רוצה לראות בושידו תלך לראות בושידו, אבל אל תיקח משחק כמו כדורגל ,תהרוס אותו, ותגיד שככה הוא משוחק הכי טוב!
האנגלים לא משחקים כדורגל, הם משחקים רוגבי עדין וחושבים שקוראים לזה כדורגל.
כדורגל זה משחק יפה לעין, משחק של טכניקה ונשמה, לא משחק של מי יותר חזק ויכול להפיל את מי יותר מהר לדשא.
ושלא יעבדו עליכם... :haha:
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

כדורגל זה לא משחק שמנופפים במטפחות לבנות כל פעם שהקבוצה מפסידה, כדורגל זה לא משחק שמשחקים מול אצטדיונים חצי ריקים, כדורגל זה משחק שקורה גם מחוץ לאצטדיון שם יש הרבה מסורת. שנמשיך? נראה לי שהנקודה הובנה. 8-)
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

מתן, אין שום דבר רע באגרסיביות וכוחנות בכדורגל!
זה אפילו מה שעושה את המשחק ליותר מעניין וזורם.
תאר לך שכל שתי שניות השופט שורק לעבירות, בערך כמו שהיה במשחק אתמול בין צ'לסי לליברפול... המשחק לא יגיע לשום מקום ולא יקרה שום דבר!
אני לא אומר לשבור רגליים ולהתחיל לזרוק שחקנים על הדשא, אבל להילחם באגרסביות כדי להגיע קודם לכדור זה בהחלט מקובל.
זה שמסי ורונאלדו זוג בכיינים סתם אומר שהם לא מתאימים ללגיה.
ואם כבר הזכרתי את רונאלדו אז אני בהחלט חושב שזמנו תם במנצ'סטר, הוא לא תורם, סתם דריבלים לשום מקום ונופל כמו איזה בלרינה ומצפה שישרקו לו לעבירות.
תמונה
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

ברור שהליגה האנגלית הרבה יותר פיזית מהספרדית. אני אישית אוהב יותר את הטכניקה של הליגה הספרדית.
אבל רדו מהקטע שמסי בכיין, הוא התבגר, הוא לא אותו השחקן מהעונה שעברה והעונה בקושי ראיתי אותו מתבכיין וגם לא מנסה לעבוד על השופט.
תמונה
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

כן, אבל מתן די הגזים עם התיאור של הבושידו.
אני לא מבין מה הבעיה באגרסיביות במשחק כמו כדורגל...
תמונה
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

אין בעיה באגרסיביות, לפעמים יש משחקים כאלה גם בליגה הספרדית וזה די מהנה. אבל אני מעדיף שיהיה 100% טכניקה.
תמונה
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

באמת אל תעשו ממני צחוק! כדורגל זה לא בלט וזה משחק אגרסיבי, אבל העובדה היא שאתמול לא ראינו כדורגל, ולא משנה איך תקראו לזה, אתמול היה משחק מעניין בלי טיפת יצירתיות וזה בשבילי לא כדורגל מעניין.
גם בליגה א בארץ משחקים מסתיימים ב3:3 או 4:0 או תוצאות גבוהות אחרות, זה אומר שהכדורגל ברמה? לא!
אין לי בעייה עם אגרסיביות, להיפך, אבל יש גבול שעובר בין אגרסיביות לבין לעצור כל שחקן טכני ויצירתי בעבירה שמורידה אותו לדשא- זה כבר גועלי. זה לחפות על העובדה שאין הרבה כשרון בעבירות.
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שליחה על ידי yyzboy1928 »

או, הנה הויכוחים שאני אוהב בין טל לבריל :haha: ..

אח שלי הוא חובב ענק של כדורגל אנגלי, עד כדי כך שהוא אמר שצ'לסי הולכים לאכול בארסה..
אמרתי לו שירד מהעץ :roll: . זה די ברור שבארסה יקחו את הצ'מפיונס..
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

עכשיו הקבוצה היחידה שיכולה לעצור את בארסה היא מנצ'סטר, שהתקווה שלי היא שהם בכלל לא יפגשו.
תמונה
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

:haha: :haha: :haha: הרגת אותי אלי!!!!
מנצ'סטר, יכולים לעצור את בארסה :haha: :haha:
את פורטו הם לא מצליחים לעצור!!!!!!
תמונה
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

אבל פורטו היא קבוצה שבארסה תנצח גם ביום שפורטו ביכולת 100% ובארסה ב50%. יונייטד היא קבוצה שיכולה לקבץ מספיק איכות במשחק אחד (ולא למשך עונה שלמה) כדי לתפוס את בארסה לא מוכנה.
תמונה
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

אני לא אומר שפורטו יכולה לעצור את בארסה, אני פשוט אומר שאין שום סיכוי שבועלם שמנצ'סטר מצליחה לעצור את בארסה.
לא משנה איזה משחק שתי הקבוצות נותנות.
השלישייה הקידמית של מנצ'סטר (רונאלדו, רוני, ברבטוב) לא משתווה לשלישייה הקידמית של בארסה (מסי, הנרי, אטו).
תמונה
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

אז מנצ'סטר הצליחו לעצור את פורטו עם בומבה מהחלומות של רונאלדו מאיזה 30 מטר לחיבורים!
משחק מאוד בינוני בסך הכל אבל מנצ'סטר עשתה את שלה!
יהיה קשה מול התותחנים של ונגר שניצחו 3-0 את ויאריאל... לא ראיתי את המשחק אבל אם הם ניצחו 3-0 אז אני מניח שהם שיחקו טוב! (טל?)

לפחות קיבלנו את וידיץ' ופרדיננד שלא שיחקו הרבה זמן ביחד...
אולי זאת הסיבה שמנצ'סטר נראתה כמו שהיא ניראתה בחודש האחרון?
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

חזרתי מהאמירויות, נהניתי מה-3:0, פירוט מלא ותמונות מחר!!!
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

אהה נכון... אתה באנגליה :whistle: שכחתי...
תמונה
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

חייבים לתת קרדיט לרונאלדו על השער המטורף הזה, פשוט ריסק את התקוות של פורטו בלי בושה.
בנוגע לארסנל-וויאריאל, וויאריאל היא פשוט קבוצה שבורה בשבועות האחרונים, ועם הכושר שיש לארסנל בזמן האחרון, אין שום פלא שהם ניצחו. הגיע להם.

לגבי החצי גמר, ברצלונה תעבור את צ'לסי. אבל המשחק בין יונייטד לארסנל פתוח לגמרי, אמנם ארסנל תגיע פייבוריטית בגלל הכושר המעולה שלה והכושר הלוקה של מנצ'סטר, אבל שתי הקבוצות לא מהוות דוגמא ליציבות העונה. אז, הכל פתוח.
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

קבלו תמונה מהמשחק של יונייטד
תמונה

ללא מילים :haha:
שלח תגובה