אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

Re: אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

שליחה על ידי טל רודס »

MrReD כתב:קראת הפסקה האחרונה של הכתבה?
נכון שיש את בעיית "מזוודות הכסף", שנובעת הנשיאים המושחתים שכל כך נפוצים בליגה הספרדית, ואת האוהדים זה לא כל כך מעניין כל עוד הנשיא אומר את המילים הנכונות (לדוגמא קלדרון, מושחת עד העצמות, אבל העיפו אותו בגלל הגישה שלו כלפי העליונות של בארסה השנה.
זאת בעיה רצינית שקיימת בליגה הספרדית, אבל עדיין זאת הליגה הטובה בעולם.
הליגה הטובה בעולם... עוד אחת ששטיפות המוח של התשקורת עובדות עליו היטב. היא כל כך טובה, שהמגרשים חצי ריקים ב-90 אחוז מהמשחקים בעונה, שעובדים שם באימונים על רמאויות וצלילות באופן מקצועי (לא שזה חדש, ידענו את זה מזמן), שהאוהדים לא מעודדים ורק יודעים להתבכיין ולנופף במטפחת לבנה כשהקבוצה מפסידה , אין ספק , "הליגה הטובה בעולם".
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

תמיד מצחיק אותי שאתה מציג בפני עובדות שזאת לא הליגה הכי טובה בעולם.
זאת הליגה שאני הכי נהנה לראות, וזהו. בשבילי זאת הליגה הכי טוב בעולם.
גם אני יכול לרדת על הליגה האנגלית, להגיד שזאת הפכה לליגה שבבעלות אוליגרכים וערבים עם נפט, שהטקטיקה המגעילה שהולכת שמה הורסת את הליגה, שכמות הזרים שמשחקים בליגה האנגלית הורסת את הנבחרת של אנגליה. ויש עוד הרבה חסרונות לליגה אנגלית. אבל מה שעושה לך את זה :cheers:
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

גם אני יכול לרדת על הליגה האנגלית, להגיד שזאת הפכה לליגה שבבעלות אוליגרכים וערבים עם נפט, שהטקטיקה המגעילה שהולכת שמה הורסת את הליגה, שכמות הזרים שמשחקים בליגה האנגלית הורסת את הנבחרת של אנגליה. ויש עוד הרבה חסרונות לליגה אנגלית. אבל מה שעושה לך את זה
ההבדל הוא שאני מציג לך עובדות ונתונים ואתה מציג לי קשקושים ברמה נמוכה.

בעלות אוליגרכים וערבים עם נפט? עד כמה שאני זוכר ויודע רוב הקבוצות באנגליה הן לא בבעלות אוליגרכים וערבים עם נפט :yes: טקטיקה מגעילה? רואים שלא ראית ליגה אנגלית. כמות הזרים הורסת את הנבחרת? ממש לא, פשוט לא כל דור גדלים הרבה שחקנים מוכשרים. כשתרצה לדבר ברצינות על החסרונות של הליגה האנגלית, אשמח להתדיין איתך :-)
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

אני לא באמת ניסיתי לרדת על הליגה האנגלית, זה פשוט חלק קטן ממנה. בדיוק כמו שאתה מציג לי את הליגה הספרדית.
אין שום דיון על איזו ליגה יותר טובה, זה עניין של מה יותר מתאים לך.
על החסרונות ויתרונות של הליגות אפשר לדבר בלי קשר.
תמונה
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טל רודס כתב:
גם אני יכול לרדת על הליגה האנגלית, להגיד שזאת הפכה לליגה שבבעלות אוליגרכים וערבים עם נפט, שהטקטיקה המגעילה שהולכת שמה הורסת את הליגה, שכמות הזרים שמשחקים בליגה האנגלית הורסת את הנבחרת של אנגליה. ויש עוד הרבה חסרונות לליגה אנגלית. אבל מה שעושה לך את זה
ההבדל הוא שאני מציג לך עובדות ונתונים ואתה מציג לי קשקושים ברמה נמוכה.

בעלות אוליגרכים וערבים עם נפט? עד כמה שאני זוכר ויודע רוב הקבוצות באנגליה הן לא בבעלות אוליגרכים וערבים עם נפט :yes: טקטיקה מגעילה? רואים שלא ראית ליגה אנגלית. כמות הזרים הורסת את הנבחרת? ממש לא, פשוט לא כל דור גדלים הרבה שחקנים מוכשרים. כשתרצה לדבר ברצינות על החסרונות של הליגה האנגלית, אשמח להתדיין איתך :-)
לא בכלל לא בכל דור גדלים שחקנים אנגלים טובים.אני לא זוכר את האחרון (אולי תיאו וולקוט) הליגה האנגלית כמו מדינת אנגליה חולה במחלת הזרים. הנבחרת האנגלית נראית נורא כי השחקנים האנגלים של הדור החדש לא מתקרבים אפילו לרמה שהציג הדור לפניהם. הם מאבדים אתהמקום בהרכבים של הקבוצות לכ מיני זרים שמגיעים מכל רחבי תבל.
הקבוצות ששולטות בליגה האנגלית לא בבעלות אנגלית. יונייטד וצ'לסי והיום גם הסיטי וגם ארסנל מעדיפות לקחת שחקנים זרים או מהגרים ולגדל אותם בזול ולהרוויח עליהם אח"כ מאשר לטפח דור אנגלי טוב.
העובדה הבלתי מעורערת היא שספרד היום היא מעצמה עולמית של ספורט מקומי. בכל ענפי הספורט הם נמצאים במקומות הראושנים והם מובילים את העולם. כדורגל, כדורסל, טניס, להמשיך?
אז ליגה בלי קהל, ליגה עם התחזויות, פחחחחח מצחיק. איזה שטויות אתה מקשקש. הלואי כל מחזור היית מקבל מה שהספרדים מקבלים בליגה שלהם.
אבל אתה ושאר העולם עם ההערצה העיוורת לכדורגל האנגלי שרק לפני שבוע הראה לנו כמה מכוער לעין הוא יכול להיות.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

לא בכלל לא בכל דור גדלים שחקנים אנגלים טובים.אני לא זוכר את האחרון (אולי תיאו וולקוט) הליגה האנגלית כמו מדינת אנגליה חולה במחלת הזרים. הנבחרת האנגלית נראית נורא כי השחקנים האנגלים של הדור החדש לא מתקרבים אפילו לרמה שהציג הדור לפניהם. הם מאבדים אתהמקום בהרכבים של הקבוצות לכ מיני זרים שמגיעים מכל רחבי תבל.
הקבוצות ששולטות בליגה האנגלית לא בבעלות אנגלית. יונייטד וצ'לסי והיום גם הסיטי וגם ארסנל מעדיפות לקחת שחקנים זרים או מהגרים ולגדל אותם בזול ולהרוויח עליהם אח"כ מאשר לטפח דור אנגלי טוב.
העובדה הבלתי מעורערת היא שספרד היום היא מעצמה עולמית של ספורט מקומי. בכל ענפי הספורט הם נמצאים במקומות הראושנים והם מובילים את העולם. כדורגל, כדורסל, טניס, להמשיך?
אז ליגה בלי קהל, ליגה עם התחזויות, פחחחחח מצחיק. איזה שטויות אתה מקשקש. הלואי כל מחזור היית מקבל מה שהספרדים מקבלים בליגה שלהם.
אבל אתה ושאר העולם עם ההערצה העיוורת לכדורגל האנגלי שרק לפני שבוע הראה לנו כמה מכוער לעין הוא יכול להיות.
תעשה לי טובה ואל תבלבל את המוח. מתי האנגלים בדיוק זכו בתואר האחרון? בשנת 66 וגם זה היה בעזרת הגול שלא היה בגמר מול מערב גרמניה ב-4:2 (הכדור של ג'ף הרסט שירד מהמשקוף לקו השער והשופט אישר גול). אף פעם לא היו כשרונות גדולים באנגליה בטח שלא מבחינת טכניקה, ולכן כל דור שגדל בו איזה סטיב מקמנמן, פול גאסקוין, ג'רארד או למפארד, ישר נהפך לאליל. יחד עם זאת, עם הצטרפות הזרים בעיקר באמצע שנות ה-90, הרמה של הכדורגל האנגלי השתפרה בפלאים, ולראיה גם ההישגים של הקבוצות האנגליות בגביעי אירופה ואיכות הכדורגל שהפכה אותו גם לליגה הפופולארית ביותר בעולם וגם לטובה ביותר בעולם.
לצ'לסי ולכל הקבוצות באנגליה (כן ,גם לארסנל שלי) יש הרבה שחקנים אנגלים, פשוט אתה יודע, בעידן המודרני כדורגל משחקים לפי הכשרון ולא לפי הדרכון (אוי ואבוי אם נכניס לאומנות וגזענות לכדורגל, זה יהיה סוף הסיפור של הענף). אני מבין שזה בעייתי למי שרואה ליגה ספרדית, כי בספרד הגזענות עדיין קיימת ועמוקה ושחקנים שחורים מקבלים נהמות במשחקים כל פעם שהם נוגעים בכדור, זה קרא לאשלי קול ושון רייט-פיליפס כשאנגליה שיחקה בברנביאו וזה קרה לאטו ולשחקנים אחרים בליגה.
נושא הבעלות של הקבוצות בכלל לא קשור לשחקנים שמשחקים, מדובר בנושא עסקי גרידא לכן אני בכלל לא מבין מה אתה מעלה את הנושא הלא קשור. אגב, אם הליגה הספרדית כזאת אטרקטיבית, למה האוליגרכים לא באים לשם?!

ההערצה העיוורת בארץ היא רק לליגה הספרדית, כי הרי נדב,איציק זוהר ושאר "המבינים" טוחנים לך ולכולם במוח על מסי ומאוננים על הדריבלים שלו ללא הפסקה. אז חלאס עם הסטיגמות האינפנטיליות, הכדורגל האנגלי הוא כבר מזמן לא כדורגל של כדורים ארוכים ורק פיזיות, יש בו המון טכניקה, עניין מתח, שלא נדבר על כל מה שמסביב מבחינת ההפקה והקהל והמרשנדייז, דברים שלא יגיעו לרמה כזאת בחיים בספרד.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

חיקויים אנשים של ידועים מהספורט הישראלי:
http://www.youtube.com/watch?v=-iv7TtLirHE
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

:haha: :haha: טל, אני כ"כ אוהב את הויכוחים שלך ושל מתן!! :haha:
תמונה
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

איזה משחק בין ארסנל לליברפול!!!!!
4:4!!
ארשבין עם משחק מדהים הבקיע רביעייה! הרביעייה הראשונה העונה!
טורס ובניון עם צמד.
ארסנל כבר הובילו 4:3 בדקה ה-90 ובדקה ה-93 בניון דחק את השני שלו והרביעי של החלאות.... כמה שאני שונא אותו!
דעות מה קורה מחר בין מנצ'סטר לפורטסמות' וצ'לסי מול אברטון?
תמונה
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שליחה על ידי yyzboy1928 »

יופי של משחק היה.. פשוט, יופי של משחק.
שוב, ליברפול עושה 4-4. הפעם ארסנל היא התורנית. צמד של בניון, צמד של טורס ורביעיה(!!) של ארשבין, חברו של טל.
בניון שיחק טוב ברובו של המשחק. ארשבין פשוט כל בעיה שלו למסגרת הוא כבש :haha: . הוא לא עשה הרבה, רק גולים..
מצ'רנו במשחק איום ונורא שהביא לגול הראשון של ארסנל.
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

ובינתיים במדריד דרמה כמו שרק ריאל יודעים להעניק לאוהדים שלהם (או שמא זה התקפי לב)

עד דקה 87 1-1
חטאפה עולים ל2-1 בדקה ה87
דקה 88 2-2 באדיבות גוטי.
פנדל לטובת חטאפה בדקה ה90 (+ כרטיס אדום לפפה)
חטאפה מחמיצים (!)
דקה 93 3-2 לריאל משער של היגואן.
מדהים.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

לא שזה יעזור להם במאבק האליפות, אבל עדין ניצחון מרשים!
תמונה
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

בספרד הכל יכול לקרות.
מן יו באנגליה היא בערך במצב של בארסה בספרד.

אגב סקר בואללה: "מי תהרוס לנו את חלום גמר האלופות בין יונייטד לברצלונה?"
מי בכלל רוצה לראות גמר כזה???? איכס.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

ארסנל בארסה הרבה יותר מעניין!!!!!! :roll:
ויספק אקשן באשכול הזה בין טל לבריל :roll:
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

yyzboy1928 כתב:יופי של משחק היה.. פשוט, יופי של משחק.
שוב, ליברפול עושה 4-4. הפעם ארסנל היא התורנית. צמד של בניון, צמד של טורס ורביעיה(!!) של ארשבין, חברו של טל.
בניון שיחק טוב ברובו של המשחק. ארשבין פשוט כל בעיה שלו למסגרת הוא כבש :haha: . הוא לא עשה הרבה, רק גולים..
מצ'רנו במשחק איום ונורא שהביא לגול הראשון של ארסנל.
כרגיל משחקים כאלה אפשר לראות רק בליגה האנגלית, הליגה הטובה בעולם, תענוג :cheers:

בניון וטורס היו מעולים בליברפול, ארשבין מדהים, לא עשה כלום חוץ מלהבקיע רביעייה.
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

אני חייב להגיד שארסנל יצאו קצת לוזרים...
הובילו כבר בקה ה-90 ולא ניצחו, אבל תיקו זה גם מספיק!
תמונה
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

הקבוצה שלי והליגה הספרדית השנה מספקת את כל התשובות לכל המקניטים למיניהם. ולא טל, נדב יעקובי לא גרם לי לאהוב את הליגה הספרדית, בטח לא אף אחד אחר בערוץ הספורט הגועלי.
הליגה האנגלית מבחינת כדורגל יפה וכשרון לא מתקרבת קרוב למה שקורה בספרד או בגרמניה. כדורגל רואים כדי להנות ולא כדי לראות שחקנים מתוגששים על הדשא, בשביל זה יש את הליגה שלנו לא? :haha:
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

לפחות על דבר אחד אני בטוח שאתם מסכימים :haha: ואני איתכם!
תמונה
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Mars Volter »

מישהו ראה את ההרחקה של פפה מאתמול בלילה?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=am7DOKyItIw[/youtube]

Banned For Life. דברים כאלה גם במכות בשכונה לא עושים.
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

גועל נפש.. אפילו בליגה שלנו אין דברים כאלה!!

חיפה עולה לחצי הגמר..

דאבל השנה (?) :roll:
שלח תגובה