אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
Re: אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel
אם זה לא היה קורה, ריאל לא הייתה מנצחת כנראה 

"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- Ashleadt
- דרימיסטית שרופה
- יצירת קשר:
גם נתניה עולה לחציyyzboy1928 כתב:גועל נפש.. אפילו בליגה שלנו אין דברים כאלה!!
חיפה עולה לחצי הגמר..
דאבל השנה (?)

Just Because You're Paranoid Doesn't Mean They're Not Out to Get You!!!!
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
רק שלא יתנו לשכטר לבעוט פנדל בחצי גמר, שלא יהרוס לנו כמו שנה שעברה מול בית"ר. חייבים לזכות בגביע השנה. 

-
- בריל!
הווו ברצלונה ברצלונה
איזו קבוצה, איזו התקפה, בלי מסי, בלי פויול פשוט תענוג לראות משחק אחרי משחק שלהם.

איזו קבוצה, איזו התקפה, בלי מסי, בלי פויול פשוט תענוג לראות משחק אחרי משחק שלהם.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
- Ashleadt
- דרימיסטית שרופה
- יצירת קשר:
ביתר מול הכח
נתניה - חיפה.

נתניה - חיפה.
Just Because You're Paranoid Doesn't Mean They're Not Out to Get You!!!!
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
http://www.arsenal-il.com/modules.php?n ... e&sid=1549
Arsenal Youth - Man City Youth, my review of the match
About Netanya, we beat Haifa twice this season, I'm sure we're capable of doing it for the 3rd time!
Arsenal Youth - Man City Youth, my review of the match
About Netanya, we beat Haifa twice this season, I'm sure we're capable of doing it for the 3rd time!
- MrReD
- שגריר האופת'
הזמנתי היום כרטיסי טיסה לברצלונה עם אבא שלי (יוצא זול בטירוף בגלל שהאפיפיור בא לארץ אז יש מלא טיסות צ'ארטר), ויצא שאני יהיה שמה מתי שיהיה משחק שלהם נגד וויאריאל. אז מצדי אני ישלם 1000 שקל לכרטיס, אבל אם אני כבר שם, אני לא מפספס בחיים משחק של ברצלונה.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
הפלופ הגדול ביותר בתולדות הכדורגל העולמי, פפה, שעלה 30 מיליון יורו לריאל מדריד, הורחק מ-10 משחקים אחרי ההתנהגות הפראית שלו במשחק מול חטאפה, כשבעט בגב לקאזקרו אחרי שהוא שכב על הרצפה. החלטה עלובה של ההתאחדות הספרדית, אחרי אירוע כל כך קשה, שחקן צריך לקבל השעיה אפילו לעונה שלמה (ראו מקרה אריק קאנטונה בליגה האנגלית בשנת 95).
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
עשה לי טובה!! מה אתה בכלל משווה?
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
תכלס טל איך אתה יכול להשוות?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wTG0f0ErCSU[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wTG0f0ErCSU[/youtube]
-
- בריל!
אני חושב שבמצב היום שזה כבר סוף העונה, וכל משחק חשוב לריאל, 10 משחקים הרחקה זה עונש מספק! זה פוגעא בריאל ובשחקן ואני בטוח שהוא ילמד את הלקח.
היום משחק חשוב של בארסה נגד ולנסיה, נקווה לעוד רביעייה לפחות
היום משחק חשוב של בארסה נגד ולנסיה, נקווה לעוד רביעייה לפחות

"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
או מנצ'סטר!
מחצית ראשונה מגעילה אבל במחצית השניה הם פשוט התםפוצצו על טוטנהאם!
5 שערים במחצית! איזה יופי! רוני עם משחק ענק, מדהים, מופלא! גם רונלדו שכבש צמד נתן משחק מעולה!
מאוד מסקרן אותי לדעת מה פרגוסון אמר להם במחצית...
5 שערים במחצית! איזה יופי! רוני עם משחק ענק, מדהים, מופלא! גם רונלדו שכבש צמד נתן משחק מעולה!

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
התפוצצו.... מעניין איך. אולי בגלל שהשופט הזבל הווארד ווב, כרגיל מציל את יונייטד כשלא הולך ובפעם המי יודע כמה בקריירת השיפוט שלו באולד חרא הוא נתן ליונייטד פנדל (שלא היה) שהחזיר אותם למשחק משום מקום. יונייטד לא עשתה שום דבר עד המתנה שקיבלה מהווארד ווב, אחרי זה היה צפוי שיונייטד תיכנס לטירוף ותדרוס את טוטנהאם.ilai fields #7 כתב:או מנצ'סטר!
חבל ,כי יונייטד הייתה צריכה להפסיד לאור איך ששיחקה עד שווב החזיר אותה למשחק משום מקום, ואז ליברפול הייתה יכולה לחזור באופן רציני למירוץ האליפות.
פפה בעט בשחקן שוכב על הדשא בלי שום קשר למשחק, אחרי זה הכניס אגרוף לשחקן אחר של חטאפה , כל זאת בהתפרצות מטורפת ופראית. העונש של ה-10 משחקים לא מספק לדעתי, זכותי לחשוב ככה.עשה לי טובה!! מה אתה בכלל משווה?
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
When the seagulls follow the trawler, it's because they think sardines will be thrown in to the sea
אחח קאנטונה!! אחד השחקנים האהובים עליי ביותר בהיסטוריה של הכדורגל!! כמעט גרם לי לאהוב את מן יו.
תותח על, גם כשחקן וגם כאישיות!!
אחח קאנטונה!! אחד השחקנים האהובים עליי ביותר בהיסטוריה של הכדורגל!! כמעט גרם לי לאהוב את מן יו.
תותח על, גם כשחקן וגם כאישיות!!
- MrReD
- שגריר האופת'
איזה משחק מטורף בולנסיה
היו צריכים לתת עוד מחצית מרוב מתח שהיה במשחק, כל כך חבל שהוא נגמר.

- ilai fields #7
- דרימיסט-על
טל, ועוד איך שהפנד הזה היה חוקי!
קאריק הגיע לכדור לפני גומז... השליטה הייתה של קאריק.
קאריק הגיע לכדור לפני גומז... השליטה הייתה של קאריק.

-
- בריל!
תמיד ולנסיה מול בארסה זה משחק אכזרי. איזה מכות הלכו שם, לא היה מבייש את ליגת הבושידו האנגליתMrReD כתב:איזה משחק מטורף בולנסיההיו צריכים לתת עוד מחצית מרוב מתח שהיה במשחק, כל כך חבל שהוא נגמר.

חבל על שתי נקודות שנשארו במסטייה, אבל זה הגיע לולנסיה. כל הכבוד לשוער שלהם שהחזיק 10 דקות עם רגל פצועה ולא חטף גול, חוץ מהעצירות המדהימות שהיו לו.
לצערי ולדס לא דואג לעבוד על כדורי הגובה שלו וחטף שער מטופש מכדור שפויול כבר היה בכיוון שלו- חבל!
אין מה לעשות האליפות הזאת תיקבע במשחק בשבוע הבא בסופר קלאסיקו המרתק, משחק הההה-עונה בלי שום ספק! מי שמנצח שם לוקח אליפות כמעט ב-100%.
- MrReD
- שגריר האופת'
תאמת הסופר קלאסיקו לא בהרכח יקבע את האליפות. אם ריאל מנצח היום, הפעם יהיה 4 נקודות, ואם היא תנצח בסופר קלאסיקו הפער יהיה נקודה. אחרי זה לבארסה יהיה משחק נגד וויאריאל (שאנוכי מקווה להיות בו), אבל לריאל עדיין יהיה משחק קשה נגד ולנסיה ואז נגד וויאריאל. אין הסופר קלאסיקו לא יסגור שום כלום.
-
- בריל!
הלוואי ויכולתי להסכים איתך, אבל לי אין ספק בעניין הזה. מי שינצח שבוע הבא יהיה במומנטום הכי טוב לקראת סוף העונה. העידוד המוראלי לבארסה בניצחון בברנבאו יגרום להם לא רק לקחת אליפות בספרד אלא גם להגיע לליגת האלופות ולגמר הגביע הספרדי במוראל גבוה מאוד.MrReD כתב:תאמת הסופר קלאסיקו לא בהרכח יקבע את האליפות. אם ריאל מנצח היום, הפעם יהיה 4 נקודות, ואם היא תנצח בסופר קלאסיקו הפער יהיה נקודה. אחרי זה לבארסה יהיה משחק נגד וויאריאל (שאנוכי מקווה להיות בו), אבל לריאל עדיין יהיה משחק קשה נגד ולנסיה ואז נגד וויאריאל. אין הסופר קלאסיקו לא יסגור שום כלום.
אני מאמין שזה המשחק שיכריע את הכיוון לעונה הזאת, ואין משחק יותר טוב מהסופר קלאסיקו

- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
למרות הכדורגל המצוין שהיה בסופ"ש, אני רוצה לדבר על נושא אחר:
אני מאמין שרוב הכותבים כאן משלמים את מיטב כספם כדי לצפות בערוצים ספורט 1+2 ("כל-הספורט-שיוסי-בניון-נמצא-בו-בעולם"). השבת פשוט מאסתי בערוצים הללו (בעיקר ב-2 שמשדר את הכדורגל מחו"ל). שדרים חסרי מושג ופרשנים כמו ניר לוין, שעם כל ההערכה שלי אליו, הוא לא יודע לפרשן משחק שלא משוחק בליגה הישראלית. השדר במחצית המשחק של יונייטד: "יונייטד גרועה" וכעבור 25 דקות (מדהימות ככל שיהיו): "יונייטד במשחקה הטוב העונה". כאילו הוא לא צפה בכל המשחק, אלא רק קיבל עדכוני תוצאה בפלאפון - ועל פיהם תיאר לעצמו מה קרה במגרש. אם כמה שאני נוטה לטובת הליגה האנגלית בקרב "הליגה הטובה בעולם", ועם כמה שנדב יעקבי ושגיא כהן מנופחים מעצמם - הערוצים ספורט 1+2 פשוט מבזים את שידורי הספורט בארץ וגורמים לי הרגשה שלא משנה מה ישדרו שם - זה פחות טוב מבספורט 5ים למיניהם. אותו שדר נמצא באליפות העולם בג'ודו, פלייאוף ה-NBA (שזה בכלל שערורייה), ליברפול - האל ופרו - אקוואדור במוקדמות הגביע העולמי. ובכולם הוא מבליט בצורה שלא משתמעת לשתי פנים שאין לו מושג.
ערוץ ש-80% מהפרומואים שלו לליגה האנגלית קשורים ליוסי בניון פשוט מעלה לי את הסעיף.
תודה.
אני מאמין שרוב הכותבים כאן משלמים את מיטב כספם כדי לצפות בערוצים ספורט 1+2 ("כל-הספורט-שיוסי-בניון-נמצא-בו-בעולם"). השבת פשוט מאסתי בערוצים הללו (בעיקר ב-2 שמשדר את הכדורגל מחו"ל). שדרים חסרי מושג ופרשנים כמו ניר לוין, שעם כל ההערכה שלי אליו, הוא לא יודע לפרשן משחק שלא משוחק בליגה הישראלית. השדר במחצית המשחק של יונייטד: "יונייטד גרועה" וכעבור 25 דקות (מדהימות ככל שיהיו): "יונייטד במשחקה הטוב העונה". כאילו הוא לא צפה בכל המשחק, אלא רק קיבל עדכוני תוצאה בפלאפון - ועל פיהם תיאר לעצמו מה קרה במגרש. אם כמה שאני נוטה לטובת הליגה האנגלית בקרב "הליגה הטובה בעולם", ועם כמה שנדב יעקבי ושגיא כהן מנופחים מעצמם - הערוצים ספורט 1+2 פשוט מבזים את שידורי הספורט בארץ וגורמים לי הרגשה שלא משנה מה ישדרו שם - זה פחות טוב מבספורט 5ים למיניהם. אותו שדר נמצא באליפות העולם בג'ודו, פלייאוף ה-NBA (שזה בכלל שערורייה), ליברפול - האל ופרו - אקוואדור במוקדמות הגביע העולמי. ובכולם הוא מבליט בצורה שלא משתמעת לשתי פנים שאין לו מושג.
ערוץ ש-80% מהפרומואים שלו לליגה האנגלית קשורים ליוסי בניון פשוט מעלה לי את הסעיף.
תודה.

"The bigger the lie, the more they believe"