אני דווקא חושב ש"המצטיין" של השידור אתמול היה שגיא כהן. כדור חופשי לצ'לסי, שגיא מציין (יש לציין שהוא רואה טוב למרות שיש לו עיניים של כלב פקינז סיני) שאלכס פנוי, הכדור מורם לשחקן אחר. השוט הבא - הידינק מתעצבן. שגיא בתגובה: "הנה הוא אומר לך - אלכס פנוי!".
כבר הבנתי שכל פרשן ניחן ביכולות של ראיית הנסתר וקריאת מחשבות... אבל תודו שזה קצת מוגזם.
מה שלי היה לא כ"כ ברור אתמול זה גווארדיולה. כל העולם ידע שצ'לסי הולכת לשחק בונקר (שלי דר"א אין כ"כ בעיה אידאולוגית עם זה... כל עוד קוראים לילד בשמו ולא מתחבאים מאחורי מילים גדולות כמו "טקטיקה" ו"לשחק על תוצאה"), אז למה לא לחדש? מה הוא חשב שהידינק לא יודע שבארסה היא מניעת הכדור הכי טובה בדורה?
שגיא כהן רואה "חלליות" (כמו בשיר של ברי סחרוף) רודפות אחריו כבר הרבה שנים. יש לו יכולת קריאת מחשבות, הוא יודע בדיוק מה המאמן אומר לשחקן. הוא אלוף בלהמציא תיאוריות גרעין על המשחק הכל כך פשוט הזה (כדורגל), ושנייה לאחר שהן מתפוגגות הוא כבר מכין תיאוריות אחרות. כך כל עונה נשמע אותו אומר שזה המשחק הכי חשוב של היונייטד העונה (לא משנה שלמשל ליונייטד היו משחקים יותר חשובים וגדולים), או נשמע אותו אומר שהוא יודע מה ונגר אומר לשחקנים בחדר ההלבשה.
גווארדיולה? עד אתמול הוא נהנה מכך שבארסה לא נתקלה ביריבות וכולם שיבחו אותו (לא שהוא מאמן גדול, עם כאלה שחקנים גם סבתא שלי הייתה מצליחה להיות מנג'ר), אתמול הוא גם נתקל ביריבה עקשנית וגם בשועל קרבות ותיק, ופשוט נכשל במבחן התוצאה.
ראיתי את החצי השעה האחרונה של המשחק ובחצי השעה האלה ארסנל לא נראו טוב בכלל. בהתקפות המסודרות שלהם הם היו איטיים ושקופים להחריד, ובהתקפות המהירות אף אחד לא הצטרף למעלה, מה שבמיוחד עיצבן אותי בגלל שהם היו במינוס שער (רבאק תתקפו!!)
אין ספק אבל שכיף לראות את הקצב וההתלהבות של המשחקים האנגליים גם אם אין שם עקבים או דריבלים מטורפים.
מבחינת התוצאה יש מצב שארסנל תפתיע, אבל מבחינת היכולת (לפי החצי השעה הזאת) לא ממש.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
DivineComedy כתב:ראיתי את החצי השעה האחרונה של המשחק ובחצי השעה האלה ארסנל לא נראו טוב בכלל. בהתקפות המסודרות שלהם הם היו איטיים ושקופים להחריד, ובהתקפות המהירות אף אחד לא הצטרף למעלה, מה שבמיוחד עיצבן אותי בגלל שהם היו במינוס שער (רבאק תתקפו!!)
אין ספק אבל שכיף לראות את הקצב וההתלהבות של המשחקים האנגליים גם אם אין שם עקבים או דריבלים מטורפים.
מבחינת התוצאה יש מצב שארסנל תפתיע, אבל מבחינת היכולת (לפי החצי השעה הזאת) לא ממש.
עם כל זה שאני אוהד שרוף של הקבוצה, אני לא חושב שנעבור בצמד המפגשים לאור המשחק היום. יצאנו בשן ועין כבר במחצית הראשונה שאלמוניה הציל לפחות 4-5 שערים בטוחים עם הצלות אדירות. לא הגענו כמעט לשום איום על השער של היונייטד, והמשחק שלנו היה שבלוני ואימפוטנטי - היינו יכולים לשחק גם עוד 20 שעות ולא להבקיע. ההגנה של ארסנל חלשה מאד, במיוחד סילי-בסטרה שלא מתאים למעמדים האלה. ארשבין שעושה את ההבדל עבור ארסנל בליגה מאז שהגיע, לא יכול לצערי לשחק בצ'מפיונס (שיחק בזניט בשלב הבתים), ובלעדיו ארסנל נראית אפורה ואובדת עצות. לא נראה לי שנשמור על שער ריק בגומלין, וזה יאלץ אותנו לכבוש שלושה שערים, מה שעושה רושם יהיה משימה בלתי אפשרית.
Mars Volter כתב:אני דווקא חושב ש"המצטיין" של השידור אתמול היה שגיא כהן. כדור חופשי לצ'לסי, שגיא מציין (יש לציין שהוא רואה טוב למרות שיש לו עיניים של כלב פקינז סיני) שאלכס פנוי, הכדור מורם לשחקן אחר. השוט הבא - הידינק מתעצבן. שגיא בתגובה: "הנה הוא אומר לך - אלכס פנוי!".
כבר הבנתי שכל פרשן ניחן ביכולות של ראיית הנסתר וקריאת מחשבות... אבל תודו שזה קצת מוגזם.
מה שלי היה לא כ"כ ברור אתמול זה גווארדיולה. כל העולם ידע שצ'לסי הולכת לשחק בונקר (שלי דר"א אין כ"כ בעיה אידאולוגית עם זה... כל עוד קוראים לילד בשמו ולא מתחבאים מאחורי מילים גדולות כמו "טקטיקה" ו"לשחק על תוצאה"), אז למה לא לחדש? מה הוא חשב שהידינק לא יודע שבארסה היא מניעת הכדור הכי טובה בדורה?
בארסה מעולה במה שהיא עושה, יש שיגידו הטובה אי-פעם, אבל הידינק חשף אולי (בדגש על המילה אולי) שלגווארדיולה אין כ"כ שפנים בכובע.
מדהים שעד עכשיו אף אחד לא עלה על זה.
אתה לגמרי צודק, פפ היה צריך לשנות אסטרטגיה ולהתאים את עצמו לסגנון המשחק של צ'לסי, לפחות כדי לעשות שער אחד ולגמור לצ'לסי להתחיל לשחק כדורגל.
לדעתי בגומלין הסיפור יהיה אחר כי צ'לסי יהיו חייבים לבוא לשחק כמו שצריך, לדעתי הם לא יסתכנו עם הבונקר.
הדבר היחיד שלא הסכמתי איתן זה שגודיונסן לא שיחק במשחק כזה. הוא וחלב והנרי וגם אלבס, הם השחקנים שהיו צריכים להרים את הקבוצה, והם לא עשו את זה (למרות שלהנרי היה משחק לא רע).
המשחק אתמול, למרות שהמחצית הראשונה, הייתה מעניינת, המחצית השנייה הייתה נוראית! איזה אנטי כדורגל. ארסנל נראתה כאילו היא מסתפקת במינוס 1 ויונייטד נרגעה אחרי הגול ובמחצית השנייה פשוט חיפשה להעביר זמן.
גמר אנגלי?
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
1. אדבאיור - שחקן מצויין שהראה לי אתמול לפחות שהוא חייב חלוץ לידו. הוא קצת שונה מדרוגבה שאוהב לסחוב על עצמו הגנות, אדבאיור צריך שטח, שטח ששחקנים אחרים יוצרים לו.
2. גיבס - השחקן שהתמודד הכי טוב עם רונאלדו ,ממה שאני זוכר, מאז שהנ"ל חזר לכושר. שאפו לילד הזה (יש לציין שהכותב אוהד יונייטד).
MrReD כתב:רק אם היה לכם את ארשבין גם בליגת האלופות..
ברור שאם ונגר היה טורח להביא את ארשבין בקיץ זה היה יכול להיות משמעותי מאד עבור ארסנל מבחינת כל העונה ולא רק ליגת האלופות.
אם ארסן ונגר לא היה עושה כל כך הרבה טעויות בשנה ומשהו האחרונות, הכל היה נראה אחרת בארסנל. הויתור על פלאמיני, המכירה של דיארה וחלב, הקנייה של סילבסטרה, הקרדיט הבלתי-נגמר לדנילסון ודיאבי. ונגר מנג'ר גדול אבל מיצה את עצמו, הוא לא מתאים את עצמו לתנאי המשחק המשתנים בכדורגל המודרני ודוגל בעקרונות שלו ובעקשנות שלו, וזה עולה לנו ביוקר.
MrReD כתב:אני זוכר שכבר שאלתי אותך מתישהו את זה, אבל אני לא זוכר אם ענית לי.
איזה מאמנים מתאימים לדעתך להחליף אותו (תהיה ריאלי, מאמנים שהם גם במקרה פנויים או שעלולים לעזוב בקיץ הקרוב את קבוצתם)?
הפנטזיה שלי היא להביא את מנואל פלגריני מויאריאל, כי אם אני יכול לחפש מישהו בסטייל של ונגר, שממאמן יחסית אלמוני, לקח קבוצה ושדרג אותה בצורה מדהימה, אז הוא האיש המתאים לתפקיד. חוץ מזה, ברור שרייקארד מועמד מצוין וכל מאמן בעל אוריינטציה התקפית.
אוי הקנאה של שניכם הורגת אותי!!
בלי ספק אתם רואים השנה את אחת הקבוצות היותר אטרקטיביות ומרתקות שנראו אי פעם בכדורגל וכל מה שאתם מייחלים אליו זה כשלון שלהם מתוך צרות עיין!
הנתונים לא משקרים, הגולים המרהיבים והמבצעים המטורפים לא משקרים! ברצלונה של השנה גם בלי שום תואר תיכנס לספרי ההיסטוריה על אפם וחמתם של "אוהדי הכדורגל" האנגלים והמדרידאים למינהם.
הרי אין אוהד כדורגל שפוי שאני דיברתי איתו שלא נהנה השנה לראות את בארסה (גם אוהד שרוף של ולנסיה שלא מחבב את בארסה בלשון המעטה).
אז הקנאה תמשיך לאכול אתכם והכדורגל היפה ימשיך לעניין אותנו...
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!