אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
Re: אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel
אתה בכלל מבין מה זה אהדה לקבוצה??
כנראה שלא. אין פה שום צרות עין ובטח לא קנאה. מי שאוהד קבוצה מתחרה (הרבה יותר מסתם עוד קבוצה בליגה), אני לא אצפה ממנו להגיד מילים טובות על הקבוצה הזאת. אני לא מבין איך זה לא ברור. קבוצה יכולה לשחק הכי טוב בעולם, עדיין אני ארצה שהיא תפסיד כל משחק.
אין בו בכלל מקום לוויכוח על משחק אטרקטיבי או לא.
ברגע שריאל תהיה קבוצה אם כדורגל מדהים (כמו שהייתה אגב רק לפני שנה שנתיים), ובארסה כמו נבחרת יוון, אתה בטח תעבור לריאל, נכון? אם התשובה היא כן, אז באמת כדורגל אטרקטיבי מעניין אותך ואתה לא באמת אוהד אמיתי של בארסה, ואם לא אז אל לך לדבר על היופי בכדורגל. בבקשה.
כנראה שלא. אין פה שום צרות עין ובטח לא קנאה. מי שאוהד קבוצה מתחרה (הרבה יותר מסתם עוד קבוצה בליגה), אני לא אצפה ממנו להגיד מילים טובות על הקבוצה הזאת. אני לא מבין איך זה לא ברור. קבוצה יכולה לשחק הכי טוב בעולם, עדיין אני ארצה שהיא תפסיד כל משחק.
אין בו בכלל מקום לוויכוח על משחק אטרקטיבי או לא.
ברגע שריאל תהיה קבוצה אם כדורגל מדהים (כמו שהייתה אגב רק לפני שנה שנתיים), ובארסה כמו נבחרת יוון, אתה בטח תעבור לריאל, נכון? אם התשובה היא כן, אז באמת כדורגל אטרקטיבי מעניין אותך ואתה לא באמת אוהד אמיתי של בארסה, ואם לא אז אל לך לדבר על היופי בכדורגל. בבקשה.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- בריל!
איזה שטויות, לא ביקשתי מאף אחד כאן לאהוד את בארסה, קשקוש! בטח לא מאוהדי ריאל.
אבל כשאייאקס הגדולה נתנה עונות מטורפות אז ידעתי לפרגן. גם כשריאל נתנה כדורגל מדהים ידעתי לפרגן, בטח ובטח כשארסנל, גם בלי להיות אוהד שלהם.
גם ליונייטד שהיא אחת הקבוצות שאני הכי שונא בכדורגל אני יודע לפרגן על כדורגל טוב. וכן כן גם לבית"ר ירושלים שנואת נפשי (אפילו יותר מריאל) ידעתי לפרגן כשהם הציגו כדורגל אטרקטיבי ומלא שערים.
זה לא אומר שאני אוהד שלהם...ממש לא נכון להציג את זה ככה.
לבוא ולנסות להציג את הכדורגל של בארסה כהמצאה תקשורתית של ערוץ 5 שאין לה בסיס בכלום זה פשוט מרגיז, זה נובע מקנאה נטו שלא מבוססת במציאות.
אבל כשאייאקס הגדולה נתנה עונות מטורפות אז ידעתי לפרגן. גם כשריאל נתנה כדורגל מדהים ידעתי לפרגן, בטח ובטח כשארסנל, גם בלי להיות אוהד שלהם.
גם ליונייטד שהיא אחת הקבוצות שאני הכי שונא בכדורגל אני יודע לפרגן על כדורגל טוב. וכן כן גם לבית"ר ירושלים שנואת נפשי (אפילו יותר מריאל) ידעתי לפרגן כשהם הציגו כדורגל אטרקטיבי ומלא שערים.
זה לא אומר שאני אוהד שלהם...ממש לא נכון להציג את זה ככה.
לבוא ולנסות להציג את הכדורגל של בארסה כהמצאה תקשורתית של ערוץ 5 שאין לה בסיס בכלום זה פשוט מרגיז, זה נובע מקנאה נטו שלא מבוססת במציאות.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
טוב את זה אני לא טענתי, ואני כן יודע שהם משחקים כדורגל אטרקטיבי העונה. זה ממש לא אומר אבל שאני אוהב אותם או מאחל להם שיצליחו

"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
איזה מחצית ראשונה בברנביאו, ריאל עולה ליתרון, אבל אחרי זה הייתה רק קבוצה אחת על המגרש, הבלאו-גרנה. שערים נהדרים של הנרי, פויול ומסי (האגואיסט, שיכול היה לפרגן לחבריו לקבוצה עוד שני שערים לפחות במחצית הזאת), ואלמלא עוד 4-5 עצירות של קסיאס, זה היה נגמר בתוצאה אסטרונומית במחצית. בינתיים 3:1 , ולמרות שלריאל יש את המנהג המעצבן הזה לחזור מפיגור (מזכיר לי איזה קבוצה שנואה אחת מהעיר מנצ'סטר) , אני לא רואה את ריאל מנצחת היום. זה נראה יותר כי ברצלונה תתפוצץ ותבקיע עוד שערים במחצית השנייה. השאלה רק אם השחקנים של ברצלונה לא יהיו עייפים לגומלין מול צ'לסי ביום רביעי. בכל מקרה, אם אני הייתי אוהד ברצלונה, הליגה קודם כל בעדיפות עליונה, ורק אחרי זה צ'מפיונס ליג.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
וואו, זאת פשוט התעללות מה שברצלונה עשו לריאל בבית, השפלה ענקית של היריבה המרה, ובעצם ברצלונה הערב הבטיחה את האליפות שלה בצורה הכי מרשימה שאפשר , 6:2 בברנביאו. כמו שציפיתי, ברצלונה כבשה עוד שערים, ואלמלא 8 עצירות של קסיאס, ברצלונה הייתה כובשת היום מספר דו-ספרתי. תתכוננו לקרנבל ברצלונה עד יום רביעי. השאלה רק אם צ'לסי לא תשבית את השמחה של הקטלונים.
- MrReD
- שגריר האופת'
המשחק הכי מדהים של ברצלונה בעונה האחרונה, ואולי בהרבה שנים האחרונות. השפלהההההההה מטורפת לריאל שגם עפה המרוץ לאליפות וגם בארסה חוגגת אליפות עליהם, אולי טכנית עדיין לא, אבל עוד ניצחון אחד של בארסה והסיפור באמת נגמר, ומה טוב, שמשחק האליפות הולך להיות נגד וואריאל שאמן ואני יצליח להכנס למשחק הזה.
ברצלונה הולכת להגיע בכושר אש לצ'לסי, אני אופטימי.
ברצלונה הולכת להגיע בכושר אש לצ'לסי, אני אופטימי.
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
כל הכבוד לברצלונה... אנחנו נחכה לשנה הבאה.
בהצלחה לצ'לסי ביום רביעי.
בהצלחה לצ'לסי ביום רביעי.
- Osirus
- דרימיסט מתקדם
ללא ספק משחק איכותי, מסי והנרי הרוויחו בכבוד את כל מה שאומרים עליהם, בעיקר היום ללא ספק
ביום רביעי: קורעים את צ'לסי
ביום רביעי: קורעים את צ'לסי

Today Crime Does Pay....The Shadow Knows!!!
-
- בריל!

כמה נחוש עוד אפשר לשחק בברנבאו מול הקהל הפסיכי של ריאל- אוף איזה משחק.
צ'לסי- רק במכות תוכל לנצח, בכדורגל אין תחרות בכלל!
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
- Idan_Floyd
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
פאק פאק פאק...
נהנתי נורא, עם כל הרצון שריאל תנצח.
בראסה באה לבירנבאו לאחד הטיולים הכי מטורפים
ונתנה את שואו חייה...
אני מקווה שאתה מרוצה מתן
נהנתי נורא, עם כל הרצון שריאל תנצח.
בראסה באה לבירנבאו לאחד הטיולים הכי מטורפים
ונתנה את שואו חייה...
אני מקווה שאתה מרוצה מתן

- ilai fields #7
- דרימיסט-על
אכן משחק מדהים של בארסה היום!
אני כ"כ מרחם על קסיאס! השוער הכי טוב בעולם חוטף שישיה בגלל הגנה מטומטמת!
כמה חבל
לא באמת אכפת לי מריאל, פשוט יש לי סימפטיה לשוערים...

אני כ"כ מרחם על קסיאס! השוער הכי טוב בעולם חוטף שישיה בגלל הגנה מטומטמת!
כמה חבל

לא באמת אכפת לי מריאל, פשוט יש לי סימפטיה לשוערים...
אמממ... ווינרים?!טל רודס כתב: (מזכיר לי איזה קבוצה שנואה אחת מהעיר מנצ'סטר)

- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
בלי להמעיט לרגע בהישג ובמשחק העצום של בארסה היום, וכמובן שאנחנו נורא חכמים מאחורי המקלדת... אבל ראמוס עשה היום התאבדות מקצועית.
יש הבדל בין לשחק על ניצחון לבין ויתור טוטאלי על עקרונות הגנתיים. מלכודת נבדל 35 מטר מהשער, נגד ברצלונה?! אני ספרתי 10 פעמים של 1 על 1 מול קסיאס, ולא קל לעבור שחקנים כמו קנבארו, ראמוס ומצלדר - הם פשוט לא היו שם כדי להגן.
בלי קשר לאיזה קבוצה אתה אוהד, איזה ליגה יותר טובה, מה יותר חשוב - התוצאה או הדרך. אני לא מאמין שיש אוהד כדורגל בעולם שלא מרגיש היום שהוא ראה את אחד המשחקים הכי גדולים של קבוצה אחת בחייו.
יש הבדל בין לשחק על ניצחון לבין ויתור טוטאלי על עקרונות הגנתיים. מלכודת נבדל 35 מטר מהשער, נגד ברצלונה?! אני ספרתי 10 פעמים של 1 על 1 מול קסיאס, ולא קל לעבור שחקנים כמו קנבארו, ראמוס ומצלדר - הם פשוט לא היו שם כדי להגן.
בלי קשר לאיזה קבוצה אתה אוהד, איזה ליגה יותר טובה, מה יותר חשוב - התוצאה או הדרך. אני לא מאמין שיש אוהד כדורגל בעולם שלא מרגיש היום שהוא ראה את אחד המשחקים הכי גדולים של קבוצה אחת בחייו.

"The bigger the lie, the more they believe"
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
כן... בארסה נתנו משחק מדהים, נפלא, סנסציוני או כל מילה כזאת שתבחר לתאר את המשחק.
אבל אני חושב שאפילו אלמריה הייתה מבקיעה 4 שערים נגד הגנה כזאת... אין מילה לתאר את מה שהלך אתמול בהגנה של ריאל, פשוט בושה!
אבל אני חושב שאפילו אלמריה הייתה מבקיעה 4 שערים נגד הגנה כזאת... אין מילה לתאר את מה שהלך אתמול בהגנה של ריאל, פשוט בושה!

-
- בריל!
ריאל באו לשחק כדורגל ולתקוף כדי לנצח. הם לא באו לחלץ תיקו אולהרוס את המשחק של היריב.
ברור שההחלטה לשמור רחוק ולנסות לתפוס את בארסה בנבדל, לא הייתה החלטה טובה של ראמוס, אבל בלעדיה ריאל לא הייתה מסוגלת לתקוף מהר כמו שהיא עשתה רוב המשחק. הרי גם ריאל הגיעה למצבים רבים מאוד במשחק.
אני חושב שכל אוהב כדורגל שפוי (שלא קוראים לו אבי רצון הגועל נפש הזה) יעדיף לראות משחק של התקפות מאשר משחק של הגנות.
אני בכלל חושב שפיפ"א צריכה לשנות את דרך הניקוד של משחקים, כשתיקו מאופס לא יעניק לאף אחת מהקבוצות נקודות.
חייבים להעיף את התורה ההגנתית האיטלקית מהכדורגל ויפה שעה אחת קודם!
ברור שההחלטה לשמור רחוק ולנסות לתפוס את בארסה בנבדל, לא הייתה החלטה טובה של ראמוס, אבל בלעדיה ריאל לא הייתה מסוגלת לתקוף מהר כמו שהיא עשתה רוב המשחק. הרי גם ריאל הגיעה למצבים רבים מאוד במשחק.
אני חושב שכל אוהב כדורגל שפוי (שלא קוראים לו אבי רצון הגועל נפש הזה) יעדיף לראות משחק של התקפות מאשר משחק של הגנות.
אני בכלל חושב שפיפ"א צריכה לשנות את דרך הניקוד של משחקים, כשתיקו מאופס לא יעניק לאף אחת מהקבוצות נקודות.
חייבים להעיף את התורה ההגנתית האיטלקית מהכדורגל ויפה שעה אחת קודם!
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
זה אומר שבמידה והמשחק בין בארסה לצ'לסי ביום שלישי היה שווה נקודות, לבארסה לא הייתה מגיעה נקודה?ufomatan כתב:אני בכלל חושב שפיפ"א צריכה לשנות את דרך הניקוד של משחקים, כשתיקו מאופס לא יעניק לאף אחת מהקבוצות נקודות.

"The bigger the lie, the more they believe"
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
מתוך וואלה : "השבוע שלא יהיה"
http://sports.walla.co.il/?w=//1478081
http://sports.walla.co.il/?w=//1478081
אולפן הצ'מפיונס. ארסנל ומנצ'סטר יונייטד יסיימו ב-1:1 שיעלה את השדים האדומים לגמר ליגת האלופות ועד ששלמה ארצי יבוא לנגן, תפציע מאיה רונן עם מבזק חדשות הספורט. "במכבי תל אביב עדיין מנסים להתאושש מהתבוסה 92:73 אמש לעירוני אשקלון. שמעון מזרחי אמר לכתבנו, עומר בנוביץ', כי מעמדו של פיני גרשון בטוח", תגיד רונן ותחייך. "איציק, מה דעתך על זה?" איציק זוהר ירים עיניו מדפי ההערות וסטטיסטיקה, יישיר מבט, ויענה: "לא יודע. אני לא ממש מבין בכדורסל". רונן תתפלא, אך תמשיך.
"אוקיי. פרננדו גונזאלס, אלוף השנה שעברה, העפיל היום לסיבוב השני בטורניר מינכן אחרי ניצחון בשתי מערכות על טומי רוברדו. איציק, מה אתה אומר?" זוהר יביט בה במבט מוזר. "מאיפה לי לדעת. אני לא מבין כלום בטניס". "אוקיי", תחייך רונן, "ולסיפור קצת נחמד לסיום. באנגליה התקיימה הערב אליפות הצגות תיאטרון בכדורעף. בגמר, ניצחו החבר'ה של 'מותו של סוכן' את 'חלום ליל קיץ'. איציק?" זוהר יסמיק. "האמת שאני לא יודע. אני לא ממש מבין בתיאטרון, ומעדיף לא לדבר על דברים בהם אין לי מושג".
-
- בריל!
אכן! אני לא מאמין במשחק טוב בלי שערים, לא קיים דבר כזה!Mars Volter כתב:זה אומר שבמידה והמשחק בין בארסה לצ'לסי ביום שלישי היה שווה נקודות, לבארסה לא הייתה מגיעה נקודה?ufomatan כתב:אני בכלל חושב שפיפ"א צריכה לשנות את דרך הניקוד של משחקים, כשתיקו מאופס לא יעניק לאף אחת מהקבוצות נקודות.
קבוצות שלא מבקיעות לא יקבלו ניקוד, וככה תראה שקבוצות מכוערות כמו צ'לסי לא יגיעו למשחקים בלי רצון לתקוף.
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
Of course there are good games without goals!!
It happens that two teams play open and attractively but they are not scoring, or scoring only one goal
It happens that two teams play open and attractively but they are not scoring, or scoring only one goal
-
- בריל!
המטרה של המשחק הזה היא להבקיע שערים, ולא "לא לספוג שערים" וזו מטרה שהכדורגל ה"מודרני" איבד עם השנים, בטח האיטלקי והאנגלי שמבוסס יותר על לא לספוג מאשר על לכבוש.DivineComedy כתב:Of course there are good games without goals!!
לכן אני חושב שאסור "לצ'פר" קבוצות שלא כובשות במשחק.
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
And I agree with you. The only thing I don't agree is that there are no great matches that end with 0-0