אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

Re: אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

שליחה על ידי MrReD »

הכרטיסים למשחק בין ברצלונה לוויאריאל הוזמנו!
:P
תמונה
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

תהנה אחי! :yes:
תמונה
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

MrReD כתב:הכרטיסים למשחק בין ברצלונה לוויאריאל הוזמנו!
:P
איי איזה כיף! כל משחק של ברצלונה השנה זו חוויה, תעשה חיים
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

תהנה ואל תשכח להעביר לפלגריני את המסר ממני. :D

היום משחק העונה של ארסנל, אין לנו הרבה סיכוי כי ההגנה שלנו מעפנה ואם נספוג אחד, נצטרך להבקיע 3 שערים (משימה בלתי אפשרית בלי ארשבין ובמיוחד מול ההגנה של יונייטד). התסריט האופטימי הוא שנוביל 1:0 עד הדקה ה-65, ונגר יכניס חלוץ נוסף לרבע האחרון של המשחק ונצליח לעשות את ה-2:0 ב-90 דקות. כמובן שאני אקנה גם 1:0 ונצחון בפנדלים.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

הוא לגמרי צודק לדעתי. אבל כדי לתת לעונה הזה מעמד נצחי שגם עוד 100 שנה ידברו על העונה המדהימה הזאת, בארסה חייבת לקחת הכל. אם הם לא יקחו, אנשים עדיין ידברו על הכדורגל המדהים שהיה, אבל עם השנים זה ידעך.
תמונה
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

איזה משפט מצויין:
בניגוד לכמה מעמיתי, מ-ל-ח-מ-ה שבעזרתה יוון זוכה ביורו, לא עושה לי את זה. זכיה מפוקפקת וממורפקת לא מופיעה לי בפנטזיות. מבחן התוצאה, שלפיו השיפוט היחיד הוא המיקום הסופי, הוא תוצר של עולם של תכניות ריאליטי וסיפוקים ברורים אך מוגדרים לעייפה. הוא נושא על דל שפתיו את קדושת התחרות אבל רומס ברגל גסה את האמנות. ומכיוון שספורט הוא בידור, חלק נכבד ממנו אמור להיות השואו. ובשואו ביזנס כמו בשואו ביזנס: העלילה, ההצגה, הקרקס והמופע מסוגלים להרקיע למרומי האיכות גם אם לפעמים הסוף מר.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

אהבתי... לא רע בכלל.

תחזיות, השערות, הימורים למה שהולך לקרות היום ומחר?
אני אומר ארסנל מבקיעה גול מוקדם שישאיר את כל המשחק במתח ובסביבות הדקה ה-60 מבקיעה עוד 1 וככה נגמר..
מאוד מקווה שצ'לסי (הגועל נפש) יצליחו שוב לעצור (בסדר, לפרק) את בארסה ואם יקרה מצב שמנצ'סטר תעבור היא באמת תוכל לנצח.
תמונה
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Mars Volter »

ארסנל - מן יו: הסטטיסטיקה אומרת שיונייטד העונה ב-11 שחקנים (זה אומר להוציא את המשחק מול פולהאם) לא ספגה 2 שערים בלי לכבוש, ובנוסף, חטפה רק פעם אחת 3 שערים ויותר. אני הולך על הארכה ופנדלים - שם אי אפשר לדעת.

צ'לסי - בארסה: בארסה עוברת, ולאו דווקא בניצחון. התקווה האמיתית שלי היא ששגיא ידחף בסוף הערב את האימרה שלו שהידינק הולך לשחק אותו דבר כמו במשחק ה-1 לתחת.
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

ממש לא נראה שהינדיק ישחק באותו מערך הגנתי שוב מכמה סיבות:
*הוא לא אידיוט.
*ברצלונה ופפ למדו את הלקח מהמשחק הקודם, לדעתי הם יבואו מוכנים למשחק טקטי.
*צ'לסי תהיה חייבת ללחוץ בגומלין, אם הם יגיעו להארכה ברצלונה יהיה את היתרון לדעתי.
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

איזה מתח, לא ישנתי כל הלילה, כל היום אני עם כאבי בטן והתרגשות - אחרי הכל זה משחק על כל העונה של ארסנל. גם אם לא נעלה לגמר, אני מצפה מהשחקנים היום שייתנו 200 אחוז ומהאוהדים שייתנו את הדחיפה שהשחקנים זקוקים לה!!!

COME ON YOU GUNNERS :knight:
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

אוקיי עברו 10 דקות ואפשר להגיד ביי ביי לארסנל.
ההפסד הזה הולך להיות 100% אשמת ונגר, שילמד לעונה הבאה ויבנה קבוצה מנוסה וראויה יותר.
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

איך לסכם את המחצית? תצוגה אומללה,עלובה,מביכה של התותחנים שבמשך 135 דקות לא הגיעו אפילו למצב איום ממשי אחד על השער של יונייטד. הבדלי הרמות גדולים וברורים במיוחד לנוכח הסגלים של העונה הנוכחית (בעונה הקודמת מפגש כזה היה נראה אחרת לחלוטין). אני לא הולך להאשים את גיבס המסכן שהחליק ואיפשר לפארק לגלגל 1:0 קליל, אבל את אלמוניה אני בהחלט אאשים. כמו שקיבל את המחמאות בשבוע שעבר על משחק באמת ענק, אלמוניה שמכיר כמו כל העולם את כריסטיאנו רונאלדו והבעיטות החופשיות שלו, היה צריך לסגור את הפינה הקרובה כמו שצריך ולהדוף את הכדור הזה - אבל אלמוניה כמו שאני טוען פה הרבה זמן (ויש כאלה שפשוט לא מנסים להבין) הוא שוער בינוני שלא מסוגל לשמור על יציבות, שבוע אחד משחק גדול, שבוע אחרי זה טעויות איומות. אני לא מציין את זה שבכלל לא הייתה עבירה על רונאלדו (עוד שריקה גבולית שהשופט הלך עם יונייטד כמו בעוד 2-3 מקרים במחצית הזאת).

יונייטד מבחינתה השיגה הרבה יותר ממש שציפתה, פרגוסון בחלומות הכי ורודים שלו לא האמין שכבר בדקה ה-11 הוא יוביל 2:0 באמירויות. גם ב-2:0 השחקנים של יונייטד נראים הרבה יותר רעבים, וזה גם אחד ההבדלים המשמעותיים בין שתי הקבוצות ובתורות האימון של המנג'רים.

אני מקווה לפחות שהשחקנים שלנו יצאו למחצית השניה, יילחמו על הכבוד ועל הסמל, כי העונה גמורה!

ונגר כבר לא יזכה בצ'מפיונס ליג, את הצ'אנס שהיה לו הוא פספס ב-2006. ונגר מיצה את עצמו בארסנל, 4 עונות רצופות בלי תואר, ההסתמכות היתרה על צעירים וחוסר ההשקעה בשחקנים מוכחים הוכיחה את עצמה בעונות האחרונות. הקיץ הזה הקבוצה נחלשה מאד וארסן המשיך בעקשנות האופיינית והיהירות שלו, אני חושב שהגיע הזמן שיילך הביתה, די ,נמאס כבר מהלוזריות הזאת.
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

אני מאוד מקווה שזאת התצוגה שנקבל ממנצ'סטר במשחקים האחרונים החושבים ביותר שנשארו לה העונה!
תמונה
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

^
חח עילי צא מהסרט, האליפות כבר שלכם.
אם ברצלונה לא עולה מחר לגמר, זהו לדעתי מנצ'סטר יקחו בפעם השנייה ברציפות את האלופות (בפעם הראשונה בהיסטוריה).
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

לצערי מנצ'סטר תזכה גם באליפות וגם בצ'מפיונס ליג השנה (לא משנה מי יעמוד מולה), אי אפשר לעצור את המכונה המשומנת של פרגוסון.

לדעתי מילאן הגדולה של סוף שנות ה-80 (אריגו סאקי היה המאמן) זכתה פעמיים רצוף בתואר, אבל אז זה נקרא גביע האלופות ולא ליגת האלופות. בכל מקרה, האחרונה שהגיעה פעמיים רצוף לגמר היא ולנסיה, והיא גם הפסידה פעמיים (פעם אחת לריאל ופעם אחת לבאיירן), ב-2000 ו-2001.
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

לדעתי לברצלונה מול יונייטד יכולים לקחת, ההגנה אמנם יותר טובה משל צ'לסי אבל הם עדיין משחקים הרבה יותר פתוח יחסית לצ'לסי.
העיקר שמחר ברצלונה ינצחו :cheers:
תמונה
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

תשמע טל התצוגה של ארסנל אתמול הייתה מביכה במקרה הטוב. פשוט רעדו להם הביצים בבית.
יונייטד נתנה 2 שערים מכלום, הראשון טעות אנוש של שחקן ההגנה שהחליק. הגול השני מבעיטה חופשית, מעבירה שלא הייתה על רונאלדו (הוא מומחה להוציא אותם קרוב ל-16) ובעיטה דיחלשה שאלמוניה לא סגר כמו שצריך את הפינה.

הגול השלישי לעומתם הייתה יצירת מופת של קבוצה ענקית! רונאלדו עם עקב שהתחיל את המהלך בחצי של יונייטד והוא גם מסיים את המהלך בספרינט מטורף בקור רוח, פשוט מדהים!
הלוואי ונצליח להתגבר על צ'לסי הערב כדי שהגמר יענה על כל הציפיות של כדורגל התקפי ומרתק!!
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

תודה לך אינייסטה שהעפת את הבונקר המגעיל של צ'לסי הביתה. גם ביתרון שחקן צ'לסי מתגוננים ,פשוט גועל נפש. קיבלו את העונש שמגיע להם, שער בתוספת הזמן!

עכשיו יהיה גמר עם כדורגל נהדר :yes:
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

דווקא שמעתי שברצלונה שיחקו על הפנים...

טוב נו השנה שום דבר לא הולך. גמר מגעיל, אבל את בארסה אני בהחלט שונא יותר.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
שלח תגובה