אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

Re: אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

שליחה על ידי ilai fields #7 »

יששש! ניר בעד מנצ'סטר! :haha: :yes:
בארסה לא שיחקה טוב היום... אני מאוד מקווה שגם ככה הם ישחקו בגמר, למרות שזה ספק די גדול כי הנרי ופויול וחזרו...
אני כ"כ רוצה שמנצ'סטר ינצחו רק כדי שאני אוכל לרדת על אלי!
תמונה
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שליחה על ידי yyzboy1928 »

בארסה החזיקה יותר בכדור. צ'לסי שיחקו בונקר מגעיל. לא פחות משתייים שלושה שחקנים שמרו את מסי אישית ולא נתנו לו לנשום. בעיטה אחת למסגרת של בארסה!!!!
איך נקרא לשיפוט שהיה במשחק היום?? שיפוט ישראלי? :haha:
מגיע לצ'לסי.. גם מגעיל לראות גמר אנגלית פעם שניה ברציפות, וגם הבנוקר המגעיל שלה לא מגיע לה בכלל..

מזל טוב בריליה. :yes:
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

שימו לב לדרוגבה
תמונה
סמל אישי של משתמש
Idan_Floyd
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי Idan_Floyd »

מה להגיד?!
קצת מאוכזב בשביל צ'לסי, מאד רציתי אותם בגמר,
לאור העובדה שהם אף פעם לא לקחו את הצ'מפיונס ליג, הגיע להם לעלות לדעתי.

אני חושב שהמזל שיחק לבארסה דיי טוב היום, הם לא שיחקו מי יודע מה, בקושי יצאו למתפרצות וכמעט ולא הגיעו למצבים, לדעתי צ'לסי הייתה עדיפה, פיתאום משום מקום (דק' 93 :evil: ) מגיע אנייסטה ושם את הכדור ברשת בפצצה מטורפת :yuck:
תמונה
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

קשה לבארסה נגד ההגנה האנגלית של צ'לסי.. אני מאוד מקווה שהיא תיתקל בבעיה הזו גם נגד מנצ'סטר.
תמונה
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

כמה מילים:

ראיתי את המחצית הראשונה, רציתי לבכות ואמרתי על הזין שלי והלכתי עם חברים לבלאק בורגר. יש 3 LCD 5 מטר ממני אז ראיתי את רוב המחצית השניה (פספסתי את הדקות הראשונות), גם שם רציתי לבכות על בונקר המסריח של צ'לסי שהיה ברור אחרי הגול שהם יעשו. ברגע שאינייסטה עשה את הגול כל המסעדה קפצה לתקרה (ואני כלול). אני כל כך שמח שיש צדק, אז יופי שברצלונה לא עשו את המשחק הכי יפה שיש (למרות שלעשות לצ'לסי 1-1 בדקה ה92 ולהשאיר אותם חסרי אונים זה בערך הדבר הכי יפה שראיתי בחיים שלי), אבל גם להם מותר שיהיה מדי פעם משחק של מעט מזל והרבה אינייסטה.

השופט באמת זוועה, לצ'לסי במשחק הספציפי הזה הגיע לנצח אבל איך אפשר שלא לשמוח שהקבוצה הכי יפה בעולם הגיעה לגמר.

את המערך של מנצ'סטר בגמר אני כבר יכול לנבא, פרגוסון יעלה בבונקר מבוקר ומסודר וישאיר את רונאלדו וברבטוב בחוד (רוני ישאר בקישור ובהגנה ויעלה בעיקר במתפרצות). ברצלונה יצטרכו לנהל את המשחק בצורה מדהימה כדי להצליח לשבור את יונייטד. חבל לי שדני אלבס לא ישחק (למרות שמגיע לו כי הוא היה חתיכת טמבל במשחק נגד צ'לסי). את אבידל סילביניו יחליף, יאיא טורה שוב יהיה בהגנה (מה שחבל כי ברצלונה צריכה את החוזק הפיזי שלו בכישור), אבל אני לא יודע אם הוא או פויול ישחקו במקום דני אלבס. אני מניח שפויול ישחק במקום דני אלבס ויאיא טורה ישאר מאחור עם פיקה.
תמונה
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

ולמרות הכל הוכח אתמול שבארסה לא ממש יודעת לשחק נגד קבוצה מאורגנת מאנגליה, תקראו לה גם קבוצת המילניום מצידי.
הם עלו רק בזכות השופט ומזל. לא הגיע להם בשיט.
אני מקווה שמן יו תאפס אותם אחת ולתמיד. :whistle:
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Mars Volter »

נקודות מחצאי - גמר ליגת האלופות:

1. המשחק הזה גדול יותר מכל פרשנות שהיא - אין דרך להסביר טקטית את ההחלקה של גיבס, הבעיטה של רונאלדו ואסיין, ואי אפשר גם לא לטעות כל המשחק - אולי כדאי לטעות לפני הדקה ה-93 :P .

2. ברצלונה כנראה הקבוצה הטובה בעולם, אבל מנצ'סטר יונייטד היא הקבוצה שהכי קשה לנצח בעולם.

3. גם פפ וגם אינייסטה אמרו שאתמול היה ניצחון גדול. למרות שהם עשו תיקו... :whistle:

4. אי-אפשר להתקדם במפעל הזה בלי שערי חוץ. אם תשימו לב, הקבוצה היחידה שעברה שלב העונה בלי לכבוש בחוץ זו ארסנל מול רומא - וגם זה בפנדלים.

5. לטעמי דידייה דרוגבה הוא שחקן אוברייטד (מלך השערים של הקבוצה שלו רק פעם אחת, בעונה שהוא היה בה גם מלך שערי הליגה) ובנאדם לא משהו בכלל. עזבו רגע את חוסר הבגרות מאתמול, איכשהו הוא חייב להסתכסך על כל מאמן שהיה לו בצ'לסי, והנפילות ברחבה - איך אתה רוצה שישרקו לך פנדל אם המושג Fair Play לא קיים אצלך בכלל??

6. אני רואה כדורגל משנת 1994. זו העונה הכי גדולה שאני זוכר.
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

DivineComedy כתב:ולמרות הכל הוכח אתמול שבארסה לא ממש יודעת לשחק נגד קבוצה מאורגנת מאנגליה, תקראו לה גם קבוצת המילניום מצידי.
הם עלו רק בזכות השופט ומזל. לא הגיע להם בשיט.
אני מקווה שמן יו תאפס אותם אחת ולתמיד. :whistle:
כאילו שמנצ'סטר לא היו משחקים שבהם לא הגיע להם לנצח והם ניצחו.
ברצלונה הקבוצה הכי התקפית והכי יפה בעולם, מה לעשות שהתקפה אפשר לנטרל לפעמים. הגיע לברצלונה לעלות רק בגלל המחויבות שלה לשחק יפה תמיד. אם כל הקבוצות היו לוקחות דוגמא, הכדורגל העולמי יהיה הרבה יותר מעניין.
תמונה
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

חברים יקרים צעקה כמו שהבאתי אתמול בדקה 93 שמעו עד גשר המיתרים הארור בכניסה לעיר!!
הצדק ניצח אתמול ובענק. השופט החליט כנראה להעניש את צ'לסי ואני מכניס אותו היום לרשימת חסידי אומות הכדורגל.
3 פנדלים ברורים כאור השמש הוא וקווניו לא שרקו, ושוב בצדק!
קבוצה נוראית כמו צ'לסי שכל המטרה שלה במשחק זה לבנקר ולהרוס ולגנוב גול פוקס מ-20 מטר (גול ענק אבל פוקס) לא מגיע לה לעלות לגמר האלופות כדי להרוס גם את הגמר.
בארסה נתנה משחק רע מאוד אתמול גם יחסית לעובדה שצ'לסי שיחקה טקטית מושלם!
אינייסטה היה השחקן הכי טוב על המגרש by far, הוא, צ'אבי הבלתי נגמר ופיקה נתנו מלחמה מטורפת וחיפו על ההיעדרות של שאר שחקני ברצלונה בעיקר דני אלבס ש"הרים" כדורים שדדי בן דיין יכול להרים יותר טוב, פשוט חושך!
מסי מסי מסי, איפה אתה ????? במשחק הזה פשוט אין תירוץ להיעלמות של הארגנטינאי המוכשר. לא שמרו עליו יותר מדי חזק, את רוב המכות חטף אינייסטה, אז איפה נעלם מסי?
ולמה לעזאזל גאורדיולה לא הכניס את גודיונסון מוקדם יותר, הרי הוא מכיר את צ'לסי מצויין והוא שיחק בליגה האגלית שנים, מי יותר טוב ממנו לפצח הגנה כמו של צ'לסי?
בסופו של דבר יש לנו גמר ענק שלמרות אהבתי הגדולה לבארסה גם ליונייטד (שנואתי הגדולה אחרי צ'לסי) מגיע לזכות. פשוט שתי הקבוצות הכי טובות, מעניינות עם הכדורגל הכי יפה שראינו כבר הרבה מאוד שנים באירופה.
FORCE BARCA!!!
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

שבחיים לא יכניס את גודינסון, השחקן הכי אפס שדרך בדשא של הקאמפ נאו. אמן שיזרקו אותו כבר מהקבוצה.
שחושבים על זה ברצלונה עברה משחק נוראי, פשוט נס שעברנו :haha:
איכשהו תפסנו את ואלדס באחלה כושר, פיקה גם יציב, אבידל פשוט נדפק ואלבס היה אפס מוחלט. צ'אבי יחסית לא היה מרוכז, יחסית לעצמו עם המון איבודי כדור, קייטה שחקן ממוצע בטירוף ברוב המשחקים, מסי שוב עם הפחד שלו ואטו עם הראש במנצ'סטר סיטי כבר 6 משחקים רצוף. אינייסטה ומסי (רוב המשחק מסי גרוע, אבל חייבים לתת לו קרדיט על הבישול) הצילו אותנו.
תמונה
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

בריל, אני מתערב איתך שאם המצב היה הפוך היית מקלל את השופט והולך ישירות לביתו ורוצח אותו!
אל תזבל את השכל שהוא לא שרק בצדק... :roll:

אני מעדיף את בארסה בגמר נגד מנצ'סטר כי אם יש קבוצה שאני רוצה שתנצח את מנצ'סטר זאת בארסה!
מבחינה עונתית הגיע להם לעלות! אבל כשמסתכלים על שני במשחקים לא מגיע להם בשיט!

פיקה נתן אתמול את משחק חייב ושפרגוסון ראה את המשחק הוא רצה לדפוק את הראש בקיר שהוא נתן לו ללכת..
אבל בכל זאת, אני לא חושב שפיקה היה צריך להישאר. אולי עוד כמה שנים שיהיה לו יותר ניסיון אני ארצה אותו בחזרה. :lol:
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

א) מי שעשה את זה גאון :haha: :haha: הרג אותי!!! :haha:

ב) בגלל מעשה כזה צריך להשעות אותו מאירופה לתקופה מסויימת....
תמונה
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שליחה על ידי yyzboy1928 »

טל רודס כתב:Have you seen Michael Ballack:
http://www.whoateallthepies.tv/2009/05/ ... ael_b.html

ענק!!!

לדעתי בגמר בארסה תנצח.. היא תרצה לנקום על חצי הגמר בשנה שעברה..
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
סמל אישי של משתמש
Ashleadt
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי Ashleadt »

אימייל שקיבלתי מחבר משפחה :?: :doh2:
NAIROBI: An Arsenal fan in football-mad Kenya hanged himself following his team's 4-1 aggregate drubbing by arch-rivals Manchester United in the Cham
pions League semi-final, police said on Wednesday.

Suleiman Alphonso Omondi, a 29-year-old Kenyan living in the capital Nairobi's Embakasi neighbourhood, hanged himself in his Arsenal shirt late Tuesday after the match, police said.

"We were watching the match at Bamba 70 pub, and when Arsenal was defeated, Suleiman just walked out in protest and he was crying," Calvin Otieno, one of his friends, said.

"We didn't know he was going to hang himself until this morning when we received the reports and came here to find his body at the balcony," Otieno said outside the deceased's home.

Arsenal slumped to a 3-1 defeat at home in the second leg of the Champions League semi-final, capping a disappointing season for the Gunners who were already out of the Premier League title race early in the season.

Football-related domestic tragedies are frequent in the region, where English clubs enjoy passionate following and European games draw more attention than national and continental games.
Just Because You're Paranoid Doesn't Mean They're Not Out to Get You!!!!
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

ilai fields #7 כתב:בריל, אני מתערב איתך שאם המצב היה הפוך היית מקלל את השופט והולך ישירות לביתו ורוצח אותו!
אל תזבל את השכל שהוא לא שרק בצדק... :roll:

אני מעדיף את בארסה בגמר נגד מנצ'סטר כי אם יש קבוצה שאני רוצה שתנצח את מנצ'סטר זאת בארסה!
מבחינה עונתית הגיע להם לעלות! אבל כשמסתכלים על שני במשחקים לא מגיע להם בשיט!

פיקה נתן אתמול את משחק חייב ושפרגוסון ראה את המשחק הוא רצה לדפוק את הראש בקיר שהוא נתן לו ללכת..
אבל בכל זאת, אני לא חושב שפיקה היה צריך להישאר. אולי עוד כמה שנים שיהיה לו יותר ניסיון אני ארצה אותו בחזרה. :lol:
ואני אמרתי שהשופט לא טעה? איפה אמרתי את זה? כתבתי במפורש שהיה מגיע 3 פנדלים לצ'לסי אז קודם תקרא ותבין אח"כ תגיב!
אני חושב שהצדק ניצח כי לצ'לסי לא הגיע לעלות, לא לחצי ובטח ובטח שלא לגמר. קבוצות הורסות משחק כמו צ'לסי צריכות להיזרק לפח האשפה של הכדורגל, ולכן כתבתי שהשופט עשה צדק לכדורגל.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

Ashleadt כתב:אימייל שקיבלתי מחבר משפחה :?: :doh2:
NAIROBI: An Arsenal fan in football-mad Kenya hanged himself following his team's 4-1 aggregate drubbing by arch-rivals Manchester United in the Cham
pions League semi-final, police said on Wednesday.

Suleiman Alphonso Omondi, a 29-year-old Kenyan living in the capital Nairobi's Embakasi neighbourhood, hanged himself in his Arsenal shirt late Tuesday after the match, police said.

"We were watching the match at Bamba 70 pub, and when Arsenal was defeated, Suleiman just walked out in protest and he was crying," Calvin Otieno, one of his friends, said.

"We didn't know he was going to hang himself until this morning when we received the reports and came here to find his body at the balcony," Otieno said outside the deceased's home.

Arsenal slumped to a 3-1 defeat at home in the second leg of the Champions League semi-final, capping a disappointing season for the Gunners who were already out of the Premier League title race early in the season.

Football-related domestic tragedies are frequent in the region, where English clubs enjoy passionate following and European games draw more attention than national and continental games.
קצת קיצוני אתם לא חושבים?!....
תמונה
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

זהו אתמול נגמרה סופית העונה של הפועל קטמון בליגה א במקום השביעי העלוב.
הכשלון הצורם והצורב של העונה הזאת ושל העונה הקודמת, וחוסר היכולת שלנו לגרום להפועל ירושלים ולקטמון להתאחד אחרי שנתיים, גורמת לסדקים עמוקים וקשים מאוד בתוך בעלי קבוצת המניות של קטמון.
הכשלון ברור לעין ובמוצ"ש תהיה פגישה סוערת במיוחד של בעלי המניות של להחליט לאיפה ממשיכים.
אני לא מאמין שהקבוצה תמשיך במתכונת הנוכחית בליגה א, ואני אישית לא מתכווון להמשיך להזרים כסף למיזם מת שלא מתקדם לעבר המטרה שלו, נכשלנו ועדיף להודות בזה כרגע ולא להמשיך להצטער יותר מאוחר.
אני שמח שהרעיון והיוזמה יצרה קבוצות כמו קביליו יפו ואוסישקין תל אביב ואני מאחל להם הצלחה אדירה!
ברגע שנוציא את הכדורגל מהידיים של הקבלנים והעסקנים, אז נוכל לראות עתיד יותר טוב לכדורגל בארץ.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

ufomatan כתב:זהו אתמול נגמרה סופית העונה של הפועל קטמון בליגה א במקום השביעי העלוב.
הכשלון הצורם והצורב של העונה הזאת ושל העונה הקודמת, וחוסר היכולת שלנו לגרום להפועל ירושלים ולקטמון להתאחד אחרי שנתיים, גורמת לסדקים עמוקים וקשים מאוד בתוך בעלי קבוצת המניות של קטמון.
הכשלון ברור לעין ובמוצ"ש תהיה פגישה סוערת במיוחד של בעלי המניות של להחליט לאיפה ממשיכים.
אני לא מאמין שהקבוצה תמשיך במתכונת הנוכחית בליגה א, ואני אישית לא מתכווון להמשיך להזרים כסף למיזם מת שלא מתקדם לעבר המטרה שלו, נכשלנו ועדיף להודות בזה כרגע ולא להמשיך להצטער יותר מאוחר.
אני שמח שהרעיון והיוזמה יצרה קבוצות כמו קביליו יפו ואוסישקין תל אביב ואני מאחל להם הצלחה אדירה!
ברגע שנוציא את הכדורגל מהידיים של הקבלנים והעסקנים, אז נוכל לראות עתיד יותר טוב לכדורגל בארץ.
אתמול הייתה פגישה של בעלי המניות (הגיעו הרבה מאוד אנשים לשמחתי) והעלו בפנינו הצעה לאיחוד עם הפועל שאותה כולם שוקלים כרגע להסכים או לא.
לטעמי גיבשו הסכם טוב ומעניין, תקדימי בלי ספק. אבל הכל תלוי בהחלטת המצביעים, יש עד יום רביעי להצביע ולאחר מכן נראה אם האיחוד יצא לפועל או לא.
האופטימיות חזרה קצת בעניין הזה... לא מוותרים!
שלח תגובה