אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
- MrReD
- שגריר האופת'
Re: אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel
אני לא ספרתי על האירו כמה עלה הטיול, אבל יצא זול בשביל שבוע.
הכרטיס עצמו עלה 87 אירו (שזה להכי למעלה באצטדיון) אבל בגלל שלא היה 2 מקומות בשבילי ואבא שלי שם קיבלו את המושבים הכי טובים ביציע השלישי שראו שם פשוט מעולה.
מאוחר יותר היום אני יעלה תמונות, למרות שהם לא ממש ממחישות את המרחק. בתמונות זה נראה ממש רחוק, ובפועל יכלתי לזהות את השחקנים בלי שום בעיה.
הכרטיס עצמו עלה 87 אירו (שזה להכי למעלה באצטדיון) אבל בגלל שלא היה 2 מקומות בשבילי ואבא שלי שם קיבלו את המושבים הכי טובים ביציע השלישי שראו שם פשוט מעולה.
מאוחר יותר היום אני יעלה תמונות, למרות שהם לא ממש ממחישות את המרחק. בתמונות זה נראה ממש רחוק, ובפועל יכלתי לזהות את השחקנים בלי שום בעיה.
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
אז לסיכום:
נראה לי שאפשר לסכם את העונה הזו בכדורגל העולמי, אחרי שבליגות הגדולות הוכרזו האלופות וכל מה שנשאר פחות או יותר זה לדעת מי תיקח - חיפה או הפועל!?!?!?!?!?!?! (אה, וגם הגמר ברומא)
בכל-אופן, מי שרוצה להשתתף, שיעשה את זה בדרכו שלו, אני הולך על שיטת בחירת הגדולים העונה:
שחקן השנה בעולם: לצערי הבחירה הזו היא די ברורה, אין הרבה מה לומר - ליאו מסי.
שחקן השנה בספרד: אני לא יודע אם זה חוקי, אבל אם זה הגיוני שמסי הוא לא השחקן הכי טוב בספרד העונה - אז אני הולך עם הפייבוריט הקטלוני שלי - צ'אבי הרננדז.
שחקן השנה באנגליה: כאן העסק יותר קשה. נשארתי בסוף עם שלושה - ריו, וידיץ' וסטיבי ג'י. תכל'ס, יונייטד לקחו אליפות... אני אשחרר לליברפול את התואר הזה (שאגות שמחה אדירות יוצאות עכשיו ממרסיסייד).
שחקן השנה באיטליה: אחת העונות הגרועות שאני זוכר באיטליה. לאו דווקא הכשלון באירופה, אבל רמת המשחק הייתה פחותה משתי הליגות שציינתי מקודם. ובכל זאת, השחקן היחיד שהבריק השנה זה זלאטן.
מאמן העונה: ההגדרה למה הוא מאמן מצליח היא רחבה, אני בוחר בקטע של לשמור על אינטנסיביות ולדעת להוציא מהשחקנים את המקסימום, וגם כשאי-אפשר להוציא את המקסימום מהשחקנים, להוציא את המקסימום מהמשחק. אלכס פרגוסון.
משחק העונה: תצוגה אינדיבדואלית - ברור שבארסה בברנביאו. אבל אני הולך דווקא על המשחק שהוציא ממני הכי הרבה טירוף - אתלטיקו מנצחת את בארסה 4-3. 2 מהפכים, שער בדקת הסיום. לא צריך יותר מזה.
המנצחת ברומא: מגיע לבארסה. אבל זו עונה שיונייטד לוקחת מכל מי שמגיע לו. 1-0 יונייטד.
נראה לי שאפשר לסכם את העונה הזו בכדורגל העולמי, אחרי שבליגות הגדולות הוכרזו האלופות וכל מה שנשאר פחות או יותר זה לדעת מי תיקח - חיפה או הפועל!?!?!?!?!?!?! (אה, וגם הגמר ברומא)
בכל-אופן, מי שרוצה להשתתף, שיעשה את זה בדרכו שלו, אני הולך על שיטת בחירת הגדולים העונה:
שחקן השנה בעולם: לצערי הבחירה הזו היא די ברורה, אין הרבה מה לומר - ליאו מסי.
שחקן השנה בספרד: אני לא יודע אם זה חוקי, אבל אם זה הגיוני שמסי הוא לא השחקן הכי טוב בספרד העונה - אז אני הולך עם הפייבוריט הקטלוני שלי - צ'אבי הרננדז.
שחקן השנה באנגליה: כאן העסק יותר קשה. נשארתי בסוף עם שלושה - ריו, וידיץ' וסטיבי ג'י. תכל'ס, יונייטד לקחו אליפות... אני אשחרר לליברפול את התואר הזה (שאגות שמחה אדירות יוצאות עכשיו ממרסיסייד).
שחקן השנה באיטליה: אחת העונות הגרועות שאני זוכר באיטליה. לאו דווקא הכשלון באירופה, אבל רמת המשחק הייתה פחותה משתי הליגות שציינתי מקודם. ובכל זאת, השחקן היחיד שהבריק השנה זה זלאטן.
מאמן העונה: ההגדרה למה הוא מאמן מצליח היא רחבה, אני בוחר בקטע של לשמור על אינטנסיביות ולדעת להוציא מהשחקנים את המקסימום, וגם כשאי-אפשר להוציא את המקסימום מהשחקנים, להוציא את המקסימום מהמשחק. אלכס פרגוסון.
משחק העונה: תצוגה אינדיבדואלית - ברור שבארסה בברנביאו. אבל אני הולך דווקא על המשחק שהוציא ממני הכי הרבה טירוף - אתלטיקו מנצחת את בארסה 4-3. 2 מהפכים, שער בדקת הסיום. לא צריך יותר מזה.
המנצחת ברומא: מגיע לבארסה. אבל זו עונה שיונייטד לוקחת מכל מי שמגיע לו. 1-0 יונייטד.

"The bigger the lie, the more they believe"
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
שחקן השנה בעולם - מסי הביא את בארסה למעמד אדיר, לעומת במנצ'סטר שזה היה מאמץ קבוצתי יותר. (לא שבארסה לא עשתה מאמץ קבוצתי פשוט שמסי היה יותר בולט מכל השאר בעוד שבמנצ'סטר לא כ"כ היה כזה)
שחקן השנה בספרד - לא כ"כ עקבתי אבל אני חושב שאינייסטה. אין עליו במרכז השדה!
שחקן השנה באנגליה - רונאלדו, וידיץ', גיגס, רוני.
שחקן השנה באיטליה - ממש לא עקבתי אחרי הליגה הזאת אבל לפי המספרים אני חושב שאיברהימוביץ'
מאמן השנה - כמובן שפרגי! אין ספק בכלל בשבילי, המאמן הטוב בעולם!
משחק העונה - מאוד אהבתי את הניצחון של מנצ'סטר על צ'לסי 3:0 אבל אני חושב שלניצחון של בארסה בברנביאו הייתה השפעה הרבה יותר גדולה!
המנצחת ברומא - מאוד מקווה שמנצ'סטר אבל מכיוון שאני הבנאדם הכי פסימי בעולם יש לי הרגשה שווקא בארסה תיקח.
ולשאלה שלי...
ברור שבארסה ומנצ'סטר שולטות באירופה. למי מבין השניים הייתה עונה יותר טובה?
שחקן השנה בספרד - לא כ"כ עקבתי אבל אני חושב שאינייסטה. אין עליו במרכז השדה!
שחקן השנה באנגליה - רונאלדו, וידיץ', גיגס, רוני.
שחקן השנה באיטליה - ממש לא עקבתי אחרי הליגה הזאת אבל לפי המספרים אני חושב שאיברהימוביץ'
מאמן השנה - כמובן שפרגי! אין ספק בכלל בשבילי, המאמן הטוב בעולם!
משחק העונה - מאוד אהבתי את הניצחון של מנצ'סטר על צ'לסי 3:0 אבל אני חושב שלניצחון של בארסה בברנביאו הייתה השפעה הרבה יותר גדולה!
המנצחת ברומא - מאוד מקווה שמנצ'סטר אבל מכיוון שאני הבנאדם הכי פסימי בעולם יש לי הרגשה שווקא בארסה תיקח.
ולשאלה שלי...
ברור שבארסה ומנצ'סטר שולטות באירופה. למי מבין השניים הייתה עונה יותר טובה?

- MrReD
- שגריר האופת'
שחקן השנה בעולם - אין ספק בכלל, השנה הוא זוכה בתואר שחקן השנה ואין אף אחד שנותן לו תחרות. הוא דוחף את ברצלונה לכושר הכי טוב שלה ובלעדיו ברצלונה קבוצה שונה לגמרי. וכמובן מבצעים אישיים מדהים.
שחקן השנה באנגליה - תכלס ארשבין שהציל את ארנסל. חוץ מזה רונאלדו כמובן, וגם הצמד חמד וידיץ' ופרדיננד שהם ללא ספק צמד הבלמים הכי טובים בעולם.
שחקן השנה באיטליה - אם היו שואלים את זה בחצי הראשון של העונה הייתי אומר דל פיירו, אבל מאז הרבה מים זרמו בטורינו וכבר לא שומעים מהקפיטן של הזברות. אין שחקנים יותר מדי מדהימים השנה באיטליה, נלך על איברהימוביץ'.
מאמן השנה - כמה שזה מגעיל, פרגוסון. גווארדיולה עדיין יכול להשתפר.
משחק העונה - כמובן שהמשחק של ברצלונה נגד צ'לסי, היה משחק מגעיל 90 דקות, אבל הסיום עשה את הכל.
המנצחת ברומא - לדעתי מנצ'סטר, אבל הכל פתוח. זה רק משחק אחד.
לשאלה של עילי - כמובן שברצלונה, עונה הרבה יותר סוחפת ומעניינת. משנה שעברה שהיא הייתה קבוצה שבורה הם הפכו לקבוצה הכי התקפית ומוצלחת בעונה הנוכחית. גם לקחו את הליגה, גם את הגביע ואני מקווה שגם את האלופות.
יונייטד לעומת זאת בעונה ממש לא משכנעת יחסית לשנה שעברה אבל עדיין מוצלחת.
שחקן השנה באנגליה - תכלס ארשבין שהציל את ארנסל. חוץ מזה רונאלדו כמובן, וגם הצמד חמד וידיץ' ופרדיננד שהם ללא ספק צמד הבלמים הכי טובים בעולם.
שחקן השנה באיטליה - אם היו שואלים את זה בחצי הראשון של העונה הייתי אומר דל פיירו, אבל מאז הרבה מים זרמו בטורינו וכבר לא שומעים מהקפיטן של הזברות. אין שחקנים יותר מדי מדהימים השנה באיטליה, נלך על איברהימוביץ'.
מאמן השנה - כמה שזה מגעיל, פרגוסון. גווארדיולה עדיין יכול להשתפר.
משחק העונה - כמובן שהמשחק של ברצלונה נגד צ'לסי, היה משחק מגעיל 90 דקות, אבל הסיום עשה את הכל.
המנצחת ברומא - לדעתי מנצ'סטר, אבל הכל פתוח. זה רק משחק אחד.
לשאלה של עילי - כמובן שברצלונה, עונה הרבה יותר סוחפת ומעניינת. משנה שעברה שהיא הייתה קבוצה שבורה הם הפכו לקבוצה הכי התקפית ומוצלחת בעונה הנוכחית. גם לקחו את הליגה, גם את הגביע ואני מקווה שגם את האלופות.
יונייטד לעומת זאת בעונה ממש לא משכנעת יחסית לשנה שעברה אבל עדיין מוצלחת.
- MrReD
- שגריר האופת'
הנה כמה תמונות מהמשחק

במסי בעקיפה

הכנה לרומא

את שאר התמונות אפשר לראות בפייסבוק
http://www.facebook.com/home.php?ref=ho ... 1173762986

במסי בעקיפה

הכנה לרומא

את שאר התמונות אפשר לראות בפייסבוק
http://www.facebook.com/home.php?ref=ho ... 1173762986
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
סחטיין על התמונות , אני גם צריך לבקר שם מתישהו בחיי, וממש לא משנה לי איפה אשב.
מזל שהלכת למשחק ההכתרה של בארסה, אחרת כולם היו רואים את הקרחות הקבועות ביציעי הקאמפ נואו
שחקן השנה בעולם: אני חושב שרונאלדו נבחר והבחירה בהחלט מגיעה לו.
שחקן השנה בספרד: אינייסטה.
שחקן השנה באנגליה: סטיבן ג'רארד, בלי שום תחרות בכלל. שום שחקן ביונייטד לא נתן את מה שג'רארד נתן לליברפול השנה. אם הסקאוזרים לא היו עושים יותר מדי תוצאות תיקו מיותרות, הם היו אלופים היום.
שחקן השנה באיטליה: למי איכפת מהליגה הזאת חוץ מאבי רצון?
מאמן העונה: אלכס פרגוסון, החדרת המוטיבציה והרעב בשחקנים (חלקם בינוניים ביותר) למרות שהמועדון שבע ומלא תארים, מסבירים מדוע הוא מאמן העונה בלי מתחרים בכלל. (אכזבת העונה הוא ארסן ונגר שממשיך ללכת עם הראש בקיר).
משחק העונה: ה-4:4 שלנו עם טוטנהאם, ה-4:4 שלנו עם ליברפול, בספרד: התצוגה של בערסה בברנביאו.
המנצחת ברומא: השכל אומר יונייטד כי היא יותר טובה ולא נראה ששום דבר יעצור את המכונה גם כשהיא מקרטעת. הרגש אומר ברצלונה בגלל היופי של המשחק, וגם בגלל שאני לא מסוגל לראות את אף וויסקי זוכה פעמיים ברציפות בצ'מפיונס, לכן בארסה.
מזל שהלכת למשחק ההכתרה של בארסה, אחרת כולם היו רואים את הקרחות הקבועות ביציעי הקאמפ נואו

שחקן השנה בעולם: אני חושב שרונאלדו נבחר והבחירה בהחלט מגיעה לו.
שחקן השנה בספרד: אינייסטה.
שחקן השנה באנגליה: סטיבן ג'רארד, בלי שום תחרות בכלל. שום שחקן ביונייטד לא נתן את מה שג'רארד נתן לליברפול השנה. אם הסקאוזרים לא היו עושים יותר מדי תוצאות תיקו מיותרות, הם היו אלופים היום.
שחקן השנה באיטליה: למי איכפת מהליגה הזאת חוץ מאבי רצון?
מאמן העונה: אלכס פרגוסון, החדרת המוטיבציה והרעב בשחקנים (חלקם בינוניים ביותר) למרות שהמועדון שבע ומלא תארים, מסבירים מדוע הוא מאמן העונה בלי מתחרים בכלל. (אכזבת העונה הוא ארסן ונגר שממשיך ללכת עם הראש בקיר).
משחק העונה: ה-4:4 שלנו עם טוטנהאם, ה-4:4 שלנו עם ליברפול, בספרד: התצוגה של בערסה בברנביאו.
המנצחת ברומא: השכל אומר יונייטד כי היא יותר טובה ולא נראה ששום דבר יעצור את המכונה גם כשהיא מקרטעת. הרגש אומר ברצלונה בגלל היופי של המשחק, וגם בגלל שאני לא מסוגל לראות את אף וויסקי זוכה פעמיים ברציפות בצ'מפיונס, לכן בארסה.
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
אהבתי את התגובה שלך לגבי הליגה האיטלקית טל!
ולעיניין הכ"כ מעניין שקוראים לו ליגת העלק!
חיפה לקחה את האליפות....
2 נקודות מתוך 6 הבאות יספיקו לה.
תאמינו לי, אם לא היינו יושבים כל החבר'ה, עם פלייסטיישן מחכה בצד, פופקורן, קולה ועוד כמה דברים טובים, בחיים לא הייתי רואה את המשחק!

ולעיניין הכ"כ מעניין שקוראים לו ליגת העלק!
חיפה לקחה את האליפות....
2 נקודות מתוך 6 הבאות יספיקו לה.
תאמינו לי, אם לא היינו יושבים כל החבר'ה, עם פלייסטיישן מחכה בצד, פופקורן, קולה ועוד כמה דברים טובים, בחיים לא הייתי רואה את המשחק!

- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
ליגת העלק עלק,
מכבי חיפה הביאה היום משחק ענק!!! ענק!!!!! סוף סוף משהו טוב קורה העונה. עדיין אין אליפות אבל משהו טוב קורה!!
מכבי חיפה הביאה היום משחק ענק!!! ענק!!!!! סוף סוף משהו טוב קורה העונה. עדיין אין אליפות אבל משהו טוב קורה!!
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- Idan_Floyd
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
DivineComedy כתב:ליגת העלק עלק,
מכבי חיפה הביאה היום משחק ענק!!! ענק!!!
מסכים בהחלט.

-
- בריל!
מישהו יכול להסביר לי מי הביא את פאנטיני לארץ וטוען שהוא כדורגלן? ועוד חלוץ? בליגה לאומית הוא לא היה מצליח לכבוש, מה הוא עושה בחיפה?Idan_Floyd כתב:DivineComedy כתב:ליגת העלק עלק,
מכבי חיפה הביאה היום משחק ענק!!! ענק!!!
מסכים בהחלט.
מצחיק שהיה משחק כדורגל סביר + של חיפה בעונה גרועה וישר טוענים שהיה משחק ענק.
חיפה שיחקה טוב בעיקר כי הפועל תל אביב באו לסגור משחק והם לא קבוצה משהו. יניב קטן נתן משחק ענק זה אני מסכים! חבל שהוא לא יציב בעליל.
אז חיפה תיקח אליפות עאלק בליגת העאלק שמבחינתה זה שווה הרבה, ומבחינת הכדורגל שלנו זה לא שווה כלום, אליפות בלי כדורגל.
אני מקווה ששנה הבאה יהיה יותר טוב אבל אני לא רואה איך...
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
Rise up and take the power back!!!
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
חיפה חייבת לשפר בעונה הבאה את החוד.. לא להמר ולהביא מישהו לא מוכר!! להביא מישהו טוב.. ביתר מפורקת... אפשר להביא את תמוז או יצחקי.. פאנטני אין ספק שמדובר בחלוץ עאלק. קטן מלך.. הכל עניין של רצון אצל הכישרון הכי מבוזבז בכדורגל הישראלי...
שבוע הבא נחגוג דאבל, וב"ה נעלה לשלב הבתים בצ'אמפיונס..
שבוע הבא נחגוג דאבל, וב"ה נעלה לשלב הבתים בצ'אמפיונס..
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
פעם אחרונה שהלכתי לראות כדורגל בימי שישי הייתה כשמכבי נתניה הייתה בליגה ארצית. אמש הלכתי לראות את הנוער של ארסנל במשחק הראשון בגמר הגביע האנגלי מול ליברפול (הגומלין בשבוע הבא), והתותחנים ניצחו 4:1 .
הפנדל של וילשייר:
http://www.youtube.com/watch?v=0AiZQ3--gt4

הקרן שהובילה לגול של עמנואל-תומאס

קוקלן, איזה שחקן ענק גדל אצלנו

הפנדל של וילשייר:
http://www.youtube.com/watch?v=0AiZQ3--gt4

הקרן שהובילה לגול של עמנואל-תומאס

קוקלן, איזה שחקן ענק גדל אצלנו

- MrReD
- שגריר האופת'
תגיד טל אתה לא מעדיף לראות את המשחק באזור טיפה יותר גבוה? אמנם מגניב שזה כל כך קרוב לשחקנים, אבל זה נראה יותר מדי למטה.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
לא ישבתי בקו הדשא, ישבתי בערך שורה 15 , כך שזה מקום אידיאלי וגם קרוב יחסית לשחקנים, שזה חשוב מבחינת האווירה ואפשר לשמוע את השחקנים לפעמים צועקים אחד לשני וגם את השופט. אחת הבעיות ב'אמירויות' היא שהקהל רחוק מהדשא, זה אחד הדברים הבודדים שאני מתגעגע מהייבורי האגדי, שהיה ממש אפשר לגעת בשחקנים כשהם מוציאים כדור חוץ או בועטים קרן.MrReD כתב:תגיד טל אתה לא מעדיף לראות את המשחק באזור טיפה יותר גבוה? אמנם מגניב שזה כל כך קרוב לשחקנים, אבל זה נראה יותר מדי למטה.
מראש קניתי כרטיס ליציע התחתון, כי זה מה שהיה בתחילת המכירה. שבוע אחרי זה פתחו למכירה גם את היציעים העליונים כי היה ביקוש גדול למשחק.
איפה עוד ראיתם משחק נוער עם 33,662 צופים? בליגת העלק ובנבחרת העלק לא מסוגלים להביא כזאת כמות.
- MrReD
- שגריר האופת'
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
חיפה אלופה!!!
לפחות במקום הכי חשוב הקבוצה שלי לקחה אליפות!!!
כל הכבוד, שחר שוב הוכיח גאונות (וליגה יחסית חלשה), בהצלחה באירופה שנה הבאה.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
DivineComedy כתב:חיפה אלופה!!!

כיף שחיפה זוכה שוב אחרי שנתיים של ביתר (בעעע), ללא ספק הקבוצה הכי טובה במדינה החלשה הזאת.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
אליפות עלובה בליגה עוד יותר עלובה.
כתבה על ערוץ הספורט, כדאי לקרוא:
http://www.nrg.co.il/online/24/ART1/894/279.html
כתבה על ערוץ הספורט, כדאי לקרוא:
http://www.nrg.co.il/online/24/ART1/894/279.html
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
הניהול של חיפה, הוא הניהול שאיכשהו הכי קרוב לאירופה מבחינה הזאת.. ואני פשוט נהנה לראות את זה כל פעם מחדש..Black Rose Immortal כתב:DivineComedy כתב:חיפה אלופה!!!
כל הכבוד, שחר שוב הוכיח גאונות (וליגה יחסית חלשה), בהצלחה באירופה שנה הבאה.![]()
כיף שחיפה זוכה שוב אחרי שנתיים של ביתר (בעעע), ללא ספק הקבוצה הכי טובה במדינה החלשה הזאת.
יאללה, יום שלישי, מזיינים את העמחא הפרמיטיבים של ביתערס ירושלים.. אני אהיה שמה!!!
יאללה דאבל!!