אשכול Lost!

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
ufomatan
בריל!

Re: אשכול Lost!

שליחה על ידי ufomatan »

העונה הכי טובה?? :haha: :haha:
העונה הראשונה הייתה מצויינת וכאן נגמר הסיפור של הסדרה הזאת. גם העונה הזאת אחרי כמה עונות עלובות ומטופשות ומרוחות, היא לא הצלחה גדולה. זה שהיא יותר מעניינת מהעונות שלפניה לא עושה אותה טובה מבחינתי.
הם מורחים כמה שאפשר, הם מסבכים ומתברברים בתוך עלילה שנכתבת מדקה לדקה והיא כבר שתי עונות מופרכת ברמות קשות.
העונה הזאת מעניינת אבל הגיע הזמן לגאול אותנו מייסורינו ולסיים את הסדרה הזאת!
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
סמל אישי של משתמש
Matan Edri
דרימיסט מתקדם
יצירת קשר:

שליחה על ידי Matan Edri »

YtseJam כתב:וכרגיל, סוף עונה עם הרבה תשובות ושאלה אחת ענקית... :irked: :haha:
העונה הכי טובה! של לוסט. סו פר.
ספוילר! :
מי הם ג'ייקוב והבחור הזה... ואני מקווה שאין פה רמז לאלוהים... הייתה הבעת פנים מוזרה אחרי שבן הזכיר את השם "מוז'ס"...
ספוילר! :
משום מה הבחור השני (לא ג'ייקוב) נראה לי מוכר מאיזשהיא עונה בסדרה, אני רק לא מצליח להיזכר מאיזה ומי הוא היה בדיוק.
gils77
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי gils77 »

לדעתי הייתה עונה מעולה...למרות שבפרקים האחרונים ובעיקר באחרון מצאתי את עצמי די משתעמם מהקטעים של ג'ק והחברה שלו, לעומת הקטעים של לוק והחברה שלו.(העבר לעומת ההווה).
בכלל ג'ק דמות די ניהיה דמות מעצבנת ולא מעניינת.
ספוילר! :
מישהו יכול למצוא תרגום לתשובה שריצ'ארד נתן לשאלה של אילנה?...וכרגע בהחלט נראה כאילו יש קשר לאלוהים,גם הפסל הגדול שהיה בעבר, גם הלוח בחדר של ג'ייקוב שעליו מצוירים אנשים מתפללים לאותו האל, וגם הקטע שבו ג'ייקוב מחזיר את ג'ון לחיים(?) אחרי שנפל מהחלון.
ידוע עם תיהיה עוד עונה? לא אמרו שזו העונה האחרונה של הסדרה?
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

לא. יש עוד עונה של 16 פרקים.

ואחרי כל ההייפ, כל מה שנותר לי לומר: מה זה החרא הזה?? ככה הם מסיימים עונה??
ספוילר! :
אני יכול רק לקוות שיש רמז לאלוהים, זה הדבר היחיד שינחם אותי בפארסה הזאת.
הסיום המלודרמטי עם ג'לייט נופלת מידו של סוייר היה גרוע בטירוף (במיוחד שהצ'יק הלא נכונה נפלה)
10 דקות לפני הסוף אמרתי לעצמי, ואללה סוף סוף פרק שבו קייט הדוחה לא בוכה. גם זה נהרס.
הבאד גאי של דקסטר הוא ג'ייקוב?? WTF??
ומה הקטע המפגר הזה בסוף שהוא מת מדקירת סכין?? מה זה החרא הזה??
לא ענו על שום שאלה, וההתחמקות מלענות על שאלות גם בפרקים שהם story drivers פשוט מאכזבת אותי כל פעם מחדש.
ספוילר! :
אני כן רוצה לציין משהו שמאוד אהבתי: רוז וברנרד. גם היה שם באמצע הערה צינית של רוז שכאילו כוונה לכל הסדרה הזאת. היא אמרה ששלוש שנים עברו ואתם עדיין עסוקים בלירות אחד בשני. הסצינה שלהם הייתה הסצינה הכי טובה בפרק הכפול הזה.
סה"כ מאכזב.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

DivineComedy כתב:לא. יש עוד עונה של 16 פרקים.

ואחרי כל ההייפ, כל מה שנותר לי לומר: מה זה החרא הזה?? ככה הם מסיימים עונה??
ספוילר! :
אני יכול רק לקוות שיש רמז לאלוהים, זה הדבר היחיד שינחם אותי בפארסה הזאת.
הסיום המלודרמטי עם ג'לייט נופלת מידו של סוייר היה גרוע בטירוף (במיוחד שהצ'יק הלא נכונה נפלה)
10 דקות לפני הסוף אמרתי לעצמי, ואללה סוף סוף פרק שבו קייט הדוחה לא בוכה. גם זה נהרס.
הבאד גאי של דקסטר הוא ג'ייקוב?? WTF??
ומה הקטע המפגר הזה בסוף שהוא מת מדקירת סכין?? מה זה החרא הזה??
לא ענו על שום שאלה, וההתחמקות מלענות על שאלות גם בפרקים שהם story drivers פשוט מאכזבת אותי כל פעם מחדש.
ספוילר! :
אני כן רוצה לציין משהו שמאוד אהבתי: רוז וברנרד. גם היה שם באמצע הערה צינית של רוז שכאילו כוונה לכל הסדרה הזאת. היא אמרה ששלוש שנים עברו ואתם עדיין עסוקים בלירות אחד בשני. הסצינה שלהם הייתה הסצינה הכי טובה בפרק הכפול הזה.
סה"כ מאכזב.
או סוף כל סוף תגובה לטעמי!! :haha:
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
watcher
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי watcher »

gils77 כתב:לדעתי הייתה עונה מעולה...למרות שבפרקים האחרונים ובעיקר באחרון מצאתי את עצמי די משתעמם מהקטעים של ג'ק והחברה שלו, לעומת הקטעים של לוק והחברה שלו.(העבר לעומת ההווה).
בכלל ג'ק דמות די ניהיה דמות מעצבנת ולא מעניינת.
ספוילר! :
מישהו יכול למצוא תרגום לתשובה שריצ'ארד נתן לשאלה של אילנה?...וכרגע בהחלט נראה כאילו יש קשר לאלוהים,גם הפסל הגדול שהיה בעבר, גם הלוח בחדר של ג'ייקוב שעליו מצוירים אנשים מתפללים לאותו האל, וגם הקטע שבו ג'ייקוב מחזיר את ג'ון לחיים(?) אחרי שנפל מהחלון.
ידוע עם תיהיה עוד עונה? לא אמרו שזו העונה האחרונה של הסדרה?
התרגום מלטינית:
ספוילר! :
He who will protect us all - הכוונה לג'ייקוב.
ולדעתי היה פרק מעולה, אחד הגדולים של לוסט אי פעם שבניגוד למה שמתן אמר דווקא מראה על תכנון גדול של הסטורי ליין הגדול שעומד בבסיס הכל ולא סתם אלתור. כל כך נהניתי, עכשיו רק לחכות תשעה חודשים.
Madness is like gravity, all it takes is a little push
סמל אישי של משתמש
Osirus
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Osirus »

ufomatan כתב:העונה הכי טובה?? :haha: :haha:
העונה הראשונה הייתה מצויינת וכאן נגמר הסיפור של הסדרה הזאת. גם העונה הזאת אחרי כמה עונות עלובות ומטופשות ומרוחות, היא לא הצלחה גדולה. זה שהיא יותר מעניינת מהעונות שלפניה לא עושה אותה טובה מבחינתי.
הם מורחים כמה שאפשר, הם מסבכים ומתברברים בתוך עלילה שנכתבת מדקה לדקה והיא כבר שתי עונות מופרכת ברמות קשות.
העונה הזאת מעניינת אבל הגיע הזמן לגאול אותנו מייסורינו ולסיים את הסדרה הזאת!

חח, לצערך (ואולי גם לצערי ולצער שאר האנשים פה במובן מסויים), מגיעה עונה חמישית, למרות העלילות המופרכות (שלדעתי בעיקר באו בעונה הנוכחית ובעונה השלישית) הסדרה עדיין הצליחה להיות לא רעה ולשמור על עניין, אבל אני אופטימי לגבי העונה החמישית, כי גם אם יתברר שהיא מרוחה ומופרכת מתמיד, זה יהיה אצלי כמו 24, אני עדיין אראה את זה כדי לדעת מה יקרה
תמונה

Today Crime Does Pay....The Shadow Knows!!!
סמל אישי של משתמש
AlucarDT
דרימיסט-על

שליחה על ידי AlucarDT »

עדיין לא הבנתי איך אבא של ג'ק קשור לאי.
תמונה
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

ספוילר! :
He is one of many manifestation of Jacob, as far as I understand
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

שוחרר לרשת פרק ה-recap לקראת העונה השישית (והאחרונה) שמתחילה [עבורנו] ביום רביעי עם שני הפרקים הראשונים.
Lets finish this thing!
Plaschkes
פלשקס
יצירת קשר:

שליחה על ידי Plaschkes »

העונה תשודר גם הפעם בהוט רק יומיים אחרי ארה״ב, אבל בניגוד לפעמים קודמות הפעם גם בHD! יכול להיות שאני אשכרה לא אצטרך להוריד... 
תמונה

תמונות וקליפים של הגיטרות שלי.

תמונה
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

מישהו צריך לכתוב ספר ולהסביר הכל. לעזאזל עם הסדרה הזו. :)
לוסטפדיה לא מספיק לי. לא מצאתי שמה מאמר שמסביר את מהלך העניינים טוב.

בכל אופן, עונה 6 התחילה טוב.
ספוילר! :
אני חושב שכשמסתכלים בגדול על מה שמתרחש בסדרה, יש מן מאבק בין Jacob ל-nemesis שלו (שנראה לי שהשם שלו הוא Samuel (כמה תנ"כי מצידם)). עד עכשיו ראינו מספר מעגלים של יריבויות בין קבוצות, ובסוף עונה הקודמת ובעונה הנוכחית והאחרונה נראה שהמאבק הגיע למעגל הפנימי, שהוא ישירות בין האנשים של ג'ייקוב והאנשים של היריב שלו (מה שרואים בשני הפרקים הראשונים של עונה 6), אבל מה שעדיין קשה לי להבין הוא איפה נכנסים כאן לפאזל השחקנים בסדרה.

היריב של ג'ייקוב הוא בעצם גם הערפל הזה. עכשיו, לאורך כל הסידרה נראה שהיריב הזה בעצם תמרן את הדמויות כדי למצוא את ה-loophole ולהגיע אל ג'ייקוב, ולהרוג אותו. אני חושב שזה הליבה של הסדרה, וכל מה שקרה עד עכשיו בא לתאר את המהלכים של אותו יריב להגיע אל ג'ייקוב, רק שלא ידענו את זה עד סוף העונה הקודמת. זה סופר ברמה הכי מיקרו שיש... אין פלא שקשה היה לעקוב ולהבין הכל בסדרה הזו.

אני כותב סתם לעצמי כדי לראות אם אני מצליח להבין במידה כלשהי מה לעזאזל קורה כאן. :)

בכל אופן, נראה שהפצצה שהם זרקו בעונה הקודמות הצליחה, רק שעכשיו בעצם נוצר מן ציר זמן מקביל - מצד אחד "החיים ממשיכים" כאילו לא קרה דבר, אבל גם ציר הזמן הנוכחי ממשיך. זה מה שאני מבין בינתיים. :haha:

ועוד משהו, מכיוון ובלוסט נורא אוהבים מספרים עם משמעות - נראה לכם שזו מיקריות שהזיקוקקים שנורו אל האוויר היו 12 במספר? גם "יעקב", גם "שמואל", גם "12", ... :)

אני חושב שכל הסדרה הזו קיבלה תפנית תנכ"ית.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

אוקיי פרק הריקאפ ושני הפרקים הראשונים הצליחו להסביר לי דיוק מה קורה ואיפה אנחנו עומדים... פעם הרשונה בשלושת העונות האחרונות שאני מבין מה קורה.

הדבר היחיד שאין לי תשובה אליו זה דזמונד.
gils77
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי gils77 »

מישהו פרק 3?
לדעתי פרק די רע, שום דבר לא באמת היה מעניין והכיוון היה קצת מעצבן.
סמל אישי של משתמש
AlucarDT
דרימיסט-על

שליחה על ידי AlucarDT »

גם לדעתי..
תמונה
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

יופי של תגליות בפרק 4. גילו מספיק כדי לרצות לראות את הפרק הבא.
gils77
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי gils77 »

אכן פרק מעניין..מה ששוב מוכיח :
ספוילר! :
ג'ק וסביבתו-לא מעניין..לוק וסביבתו-הכי מעניין.
רק ששוב אי אפשר להסתמך על המידע שהוא מסר לסויר, הרי ידוע שהוא היה נגד ג'ייקוב כל הזמן, וגם כמעט תמיד שמישהו בסגנון שלו נותן מידע הכל מתגלה כמשהו אחר לגמרי..
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

זה הטיעון שאתה מבסס את ההוכחה שלך עליו? חחח! :)
הם כולם אינטגרלים בסיפור הזה... אויש באמת. :)
סמל אישי של משתמש
AlucarDT
דרימיסט-על

שליחה על ידי AlucarDT »

ספוילר! :
ושוב המספרים 4 8 15 16 23 42 :)
תמונה
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף