pugi כתב:YtseJam כתב:sagi כתב:רמה של חבר'ה בני 14
וזה לא?
אם כבר אתם מנסים לבנות טיעון כלשהו על הליריקה - תשקיעו...

ואם כבר אני בשוונג,
עידן שים לב לכמות התגובות לדברים שכתבתי ללא טיעון, ולכמות התגובות לדברים שכתבתי עם טיעון שממחיש את מה שאני מרגיש לגבי הליריקה.
מיותר לציין - 0 תגובות.
ככה זה, אנשים משקיעים פה בדיון שסובב רק סביב הגאונות, היוניסון, הסולו, הריף או השירה המעצבנת של פורטנוי - כלומר, דברים שהם בלב הקונצנזוס של אנשי הפורום. ברגע שבא מישהו וטיפה יוצא מהקונצנזוס הזה, או שיש עליו עליהום במקרה הטוב, או שפשוט לא מתייחסים במקרה הרע. חבל שחוסר היחס מגיע אחרי שמביאים טיעון, ומתייחסים רק למשפטים כמו - "רמה של חבר'ה בני 14".
בטח שאני אתייחס למישהו שכותב שטות כזו - הרי אלו הן התגובות השטותיות שגוררות עוד יותר למטה את הדיון, שכאמור גם ככה בקושי מתקיים, ומציפות למעלה את כל הדיון-בולשיט שגורם לכל שמץ של דיון אמיתי - להיעלם.
ברגע שהבחור כן נימק את עצמו, הוא כן קיבל תגובה (זה לא משנה ממי, העיקר שהיה נימוק. ולא על כל נימוק חייבים להגיב בכל מקרה, וגם לא כולם. העיקר לנמק,
ואם יש מה להגיב
אז להגיב).
אתה רוצה תרבות דיון, תשנה את ה-ratio בין רעש לתוכן. תגרום לאנשים לכתוב יותר דעות ופחות לבזבז דקות קריאה של אחרים.
ואני לא מסכים איתך. ברגע שהרחבת על משהו לא מובן שכתבת, בהחלט
כן קיבלת תגובות הולמות. בהחלט לא 0 תגובות.

ה"עליהום" מופיע כשכותבים משהו חסר כל ביסוס. "אני לא אוהב. סתם חרטא ברטא". בטח שזה יגרור תגובות...
אני לא מבין את אי-ההבנה... ברגע שאתה מסביר את עצמך כמו שצריך, בדרך-כלל זה באמת יגרום
לפחות תגובות כי באמת לא תמיד יהיה יותר מה לומר, הגעת לסוף הדרך, אבל העיקר שזה כן מנומק, כי אז כשחוזרים אחורה וקוראים לפחות יהיה flow מסוים ואם פתאום יהיה מה לומר, יהיה מה להישען עליו ולהשתמש בו.
אני בכלל חושב שיש גוון קומי במוזיקה של TCOT, זה מה שאני חש בגוף כשאני מאזין לשיר.
אולי בכלל גילינו צד חדש בלהקה אבל כולם רגילים להתייחס ברצינות תהומית ולא ברורה לכל תו ומילה שחברי הלהקה כותבים, שהם לא מסוגלים לראות מעבר לזה, ולחשוב אחרת.
אגב ראובן, אם היית מזכיר בדעה שלך כטיעון את העובדה שהלהקה כותבת מוזיקה קודם ורק אחר-כך חושבת על הליריקה, אז היה אולי יותר merit, דבר כלשהו להתייחס אליו בדעה שלך. העובדה שככה הם כותבים את השירים, משפיעה באופן ישיר על האיכות של השיר... לפעמים החיבור מצליח יותר ולפעמים פחות. אני לאו דווקא אומר שזה משהו להסכים איתו. לדעתי, לא כ-זה אמרת יותר מדי בדעה שלך ועל כן לא ממש היה למה להתייחס...
אישית, אני לא מרגיש את זה בשיר הזה, והסיפור ממש לא מפריע לי. כמו המוזיקה שבשיר, גם הליריקה המסופרת מרגישה לי כמו סצנות בסיפור כאשר הכל נארג יחדיו, ולי זה מתחבר ויושב ממש טוב. אולי התייחסות כזו לשיר תעזור לך to come to terms איתו. כי גם כאשר סיפור מסופר לא בשלמותו, עדיין יש רצף של אירועים, אולי זה הקונספט המוזיקלי והלירי בשיר. זה לא סיפור שבור. אני גם בכלל לא חושב שהתוכן הוא נורא כמו שאתם מתארים אותו ואני
מסכים עם מה ש-Dark5675 כתב (הגיב - לך

).
והינה הלכה לה שעת שינה והופ עוד מעט הולכים לעבוד שישי.