איזה ספר זה הראשון?
וספרי דקסטר מצויינים, לדעתי... שונים קצת מהסדרה, אבל עדיין טובים.
אחח איזה ספר ! באמת אחד הספרים הטובים שקראתי , קראתי אותו לפני איזה שנה וחצי ומאז אנלא זוכר כלום , אבל מרגרט וויס באמת יודעת לעניין את הקוראBlack Rose Immortal כתב:רומח הדרקון עולם כ"כ גדול של ספרים שבאמת קשה לדעת מה לקרוא. בדיוק שבוע שעבר התחלתי את "כבשן הנשמה".
לחובבי פנטזיה שלא מפחדים מערמה כבדה של ספרים אני גם ממליץ לנסות את סדרת "מחזור כישור הזמן", אשר מונה כעת 11 ספרים באנגלית, ובעברית כל אחד פוצל לשניים.
למרבה הצער, הסופר רוברט ג'ורדן נפטר בעת כתיבת סוף הספר ה-12 והאחרון, וכעת את הכתיבה ימשיך כותב עלום שם (אך מוכשר) בשם ברנדון סנדרסון.
בהחלט מדובר באחלה סדרה, מומלץ בחום.
יש את הסדרה של WC בעברית נראה לי.Ozerivarium כתב:נכון , זה צעד שיווקי טוב , אם אני ארצה להבין מה הולך אני אצטרך לקנות איזה 30 (?) ספרים![]()
אה דא"ג ראיתי לפני המון המון זמן סידרה גם על WAR CRAFT , באמת מגניב לעשות על זה ספר .
אוי התבלבלתי עם "מחזר שער המוות"!!Black Rose Immortal כתב:בקשר לכישור הזמן - כרגע יש 11 ספרים באנגלית, ו-22 בעברית.
ה-12 יהיה האחרון.
בקשר לכבשן הנשמה - יש לו עוד ספר המשך שנקרא "אחים לנשק".
gils77 כתב:ואיי רומח הדרקון![]()
קראתי את הרשומות.
ועכשיו אני באמצע האגדות בספר השני..ממש טוב.
יש לי בבית את אחים לנשק אבל לא את כבשן הנשמה אז לא יודע אם כדאי לקרא.
ד"א מחזור שער המוות זכור לי ממש לטובה, משהו מיוחד אבל הבעיה שאני לא זוכר כמעט איפה הייתי כשהפסקתי, קראתי את הראשון ואני אפילו לא בטוח שסיימתי, אבל ממש נהנתי לפי מה שאני זוכר.
אפשר אולי רשימה של הספרים? אולי אני אתחיל מחדש כדי לעשות סדר בראש.