חלום בהתגשמותו: חוויות ותמונות מההופעה
- Lord Of The Strings
- תמרי!
- יצירת קשר:
-
- דרימיסט מתחיל
Re: חלום בהתגשמותו: חוויות ותמונות מההופעה
spitfall כתב:איזה אנשים קטנונים, הישראלי המכוער בלע בלע בלע דוחף, תלכו להופעה בשוודיה יבוא אליכם איזה וקינגי שיכור ענקי שבמכה אחת מעלף אתכם.
הקהל היה מצוין שיתף פעולה שר את כל השירים ולא קהל יבש כמו שיש ביפן (Live in bodukan) :\.
הלהקה, הסאונד, הקהקל הכל היה מצוין חוץ מהלחות המטורפת של תל אביב שזה אין מה לעשות קיצר היה ערב אדיר
בתור אחד שהיה בכמה עשרות הופעות בשוודיה ספציפית ועוד כמה מאות בשאר אירופה... אני לא יודע על סמך איזה ניסיון אתה מדבר שאתה אומר שמישהו יעלף מישהו...
בהופעות באירופה הרבה יותר "קל" פיזית להגיע לקדמת הבמה, אתה מבקש ופשוט נותנים לך לעבור...
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
היית בהופעה של דרים במקום אחר? אם כן, אני אשמח לדעת איזה קהל מתנהג כמו שאנחנו התנהגנו אתמול.spitfall כתב:איזה אנשים קטנונים, הישראלי המכוער בלע בלע בלע דוחף, תלכו להופעה בשוודיה יבוא אליכם איזה וקינגי שיכור ענקי שבמכה אחת מעלף אתכם.

"The bigger the lie, the more they believe"
- Greenburger
- דרימיסט-על
טוב קראתי את 2 העמודים הראשונים, ואין לי כח יותר אני רוצה כבר להגיב 
ההופעה היתה... לא יודע, אין לי מילה בכלל. מעבר לחלומית.
אולי קצת הרס לי שידעתי את כל הסטליסט מראש, כי בבודפשט ההופעה עבר לי ב- 2 שניות ועכשיו זה לא הרגיש ככה (אולי 10 שניות חח).
אני שמח לראות שאנשים פה אומרים על לאברי דברים טובים, כי אני לא כ"כ שמעתי אותו. הייתי ממש מקדימה מול פטרוצ'י, ואולי שמעתי את לאברי פחות טוב כי הקהל צעק את המלים כל הזמן
זה קורה לי כל הופעה, נמאס. אולי פעם הבאה לא אעמוד מקדימה...
ואת רודס באמת לא שמעו. בסולו של AROP לא שמעו אותו בכלל, כשהוא ניגן עם הגרזן הנייד שלו לא שמעו, חוץ מבסולו-ג'אם האחרון, וגם הרבה קטעים אחרים שלו לא שמעו. רק חלק קטן כן. אולי בצד שלי היה בעיה ברמקולים.
עילי- שמת לב שהוא ניגן עם האייפון??? לא יאומן.
הבה נגילה היה אדיר........
ואיפה שאני הייתי היה לפחות 3 פוגואים, בהתחלה ב ITPOE, ב- As I Am וב- Pull Me Under. שימו לב שאני מדבר על פוגואים ספציפית, לא התפרעויות בכללי
הכנתי שלט לפטרוצ'י שלצערי פשוט נאנס ורוטש מהקהל שהיה, חצי ממנו בכלל נקרע רק בגלל שהוא היה ספוג בזיעה והתפורר. אבל זה פחות משנה כי פטרוצ'י בקושי הרים את העיניים מהגיטרה.
הפגישה עם חברי הלהקה היתה פשוט (שוב) חלומית!!! איזו התרגשות זו היתה, רעדתי! החתמתי את פטרוצ'י על השלט והגיטרה ^^ עוד הגשמת חלום.
שני האנשים שהיו לפני בתור (בחורה אחת עם שיער אדום ועוזרי) זכו להצטלם עם פורטנוי ובדיוק כשהגיע תורי ריק המנהל שלהם שם לב לדבר העבירה ואמר שאין תמונות אישיות
טוב ככה נשאר משהו לפעם הבאה
אגב עילי, אתה היית הבחור עם המקל תופים והסנר?? לא ידעתי!
ואני חושב שהצלחנו במשימה שדרים ישימו אותנו ברשימת הארצות בסבבים שלהם קבוע, לא? פורטנוי לפחות הבטיח שהם יחזרו!
תודה רבה ענקית ועצומה לכל המנהלים שעמלו על הכל וסידרו את כל הכניסה המוקדמת והפגישה עם הלהקה, גם אם הראשון לא יצא בסוף.
אגב נעם ומריאנה, אני לא חושב שמישהו מאנשי המועדון שהיו על הדשא ידע בכלל שבוטלה הכניסה המוקדמת, אני לפחות לא ידעתי, אז לא צריך להתרגז ולהאשים סתם.
תמרי- אתה יכול לשלוח לי את התמונות של המפגש?

ההופעה היתה... לא יודע, אין לי מילה בכלל. מעבר לחלומית.
אולי קצת הרס לי שידעתי את כל הסטליסט מראש, כי בבודפשט ההופעה עבר לי ב- 2 שניות ועכשיו זה לא הרגיש ככה (אולי 10 שניות חח).
אני שמח לראות שאנשים פה אומרים על לאברי דברים טובים, כי אני לא כ"כ שמעתי אותו. הייתי ממש מקדימה מול פטרוצ'י, ואולי שמעתי את לאברי פחות טוב כי הקהל צעק את המלים כל הזמן

זה קורה לי כל הופעה, נמאס. אולי פעם הבאה לא אעמוד מקדימה...
ואת רודס באמת לא שמעו. בסולו של AROP לא שמעו אותו בכלל, כשהוא ניגן עם הגרזן הנייד שלו לא שמעו, חוץ מבסולו-ג'אם האחרון, וגם הרבה קטעים אחרים שלו לא שמעו. רק חלק קטן כן. אולי בצד שלי היה בעיה ברמקולים.
עילי- שמת לב שהוא ניגן עם האייפון??? לא יאומן.
הבה נגילה היה אדיר........
ואיפה שאני הייתי היה לפחות 3 פוגואים, בהתחלה ב ITPOE, ב- As I Am וב- Pull Me Under. שימו לב שאני מדבר על פוגואים ספציפית, לא התפרעויות בכללי

הכנתי שלט לפטרוצ'י שלצערי פשוט נאנס ורוטש מהקהל שהיה, חצי ממנו בכלל נקרע רק בגלל שהוא היה ספוג בזיעה והתפורר. אבל זה פחות משנה כי פטרוצ'י בקושי הרים את העיניים מהגיטרה.
הפגישה עם חברי הלהקה היתה פשוט (שוב) חלומית!!! איזו התרגשות זו היתה, רעדתי! החתמתי את פטרוצ'י על השלט והגיטרה ^^ עוד הגשמת חלום.
שני האנשים שהיו לפני בתור (בחורה אחת עם שיער אדום ועוזרי) זכו להצטלם עם פורטנוי ובדיוק כשהגיע תורי ריק המנהל שלהם שם לב לדבר העבירה ואמר שאין תמונות אישיות

טוב ככה נשאר משהו לפעם הבאה

אגב עילי, אתה היית הבחור עם המקל תופים והסנר?? לא ידעתי!
ואני חושב שהצלחנו במשימה שדרים ישימו אותנו ברשימת הארצות בסבבים שלהם קבוע, לא? פורטנוי לפחות הבטיח שהם יחזרו!
תודה רבה ענקית ועצומה לכל המנהלים שעמלו על הכל וסידרו את כל הכניסה המוקדמת והפגישה עם הלהקה, גם אם הראשון לא יצא בסוף.
אגב נעם ומריאנה, אני לא חושב שמישהו מאנשי המועדון שהיו על הדשא ידע בכלל שבוטלה הכניסה המוקדמת, אני לפחות לא ידעתי, אז לא צריך להתרגז ולהאשים סתם.
תמרי- אתה יכול לשלוח לי את התמונות של המפגש?
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
- ויקי לוי
- דרימיסטית שרופה
ג'ון: "גיימס מה זה הריח הזה????"erezcarmel כתב:אני לא יודע מה איתכם, אבל לי הקטע ה"צמוד" הזה באמצע ההופעה נראה קצת מוזר..
ג'יימס: "לא יודע אחי, אבל זה ממסטל"
חיחיח

-
- דרימיסט מתקדם
את TSCO צריך לקחת כחלק מהקונטקסט של SFAM... למה לדבר על משהו סתם. נו מילא.YtseJam כתב:"הארץ" גם סוקר: http://www.mouse.co.il/CM.articles_item ... 7150,.aspx
בן שלו קצת הפתיע אותי כאן לאחר הכתבה הקודמת שלו... אבל שיהיה. את הכיף שלנו אף מבקר [שלא מבין עניין] לא יכול לקחת!
- Mari
- דרימיסטית-על
אגב הבה נגילה... זה היה גאוני
כתבתי את זה מקודם וככל שאני חושבת על זה יותר התחושה הזו רק מתחזקת:
לאור הטור האחרון שלהם, שנראה בדיוידי קצת חסר חיים- הלהקה ממש התעלתה על עצמה. קיבלתי את הרושם שהם עצמם מאוד התלהבו. יכול להיות שזה בגלל שזוהי הפעם הראשונה שלהם בארץ, ויכול להיות שהתגובות החמות של הקהל תרמו. אפילו לאברי נשמע טוב רוב הזמן.
אגב, לא יודעת אם עוד מישהו חולק איתי את התחושה שהכל היה די לא מציאותי... הרגשתי שאני צופה בעוד דיוידי של דרים. היה לי קשה לעכל את הרעיון שאני בהופעה חיה שלהם. ההבנה מתחילה לחלחל רק עכשיו. חבל לי רק שרוב ההופעה התעצבנו על אחד מאנשי הצוות שהתעקש לעמוד על מן פלטפורמה מוגבהת (כדי שהוא עצמו יוכל לצלם את המופע!!!) ולהסתיר לנו. הבעיה הזו נפתרה חלקית בערך ב-voices כשנעם החליט לשים קץ לעניין ופשוט נכנס לתוך רחבת הצוות הטכני וביקש ממנו שירד.... איש הבטחון היה מאוד לא מרוצה מהעניין, אבל הקהל שעמד לידנו התחלהב מאוד מכל הסיפור
משהו שחימם לי מאוד את הלב זה זוג בסביבות גיל 50 שעמד לידנו ושר את כל השירים.
לגבי הסטליסט - לי הוא דווקא נראה מצוין. צרחתי כמו מטומטמת כל ההופעה...
לומר שמיציתי את המאורע עד תומו? ממש לא. לא אנוח עד שתהיה עוד הופעה עם חוויה מתקנת.

כתבתי את זה מקודם וככל שאני חושבת על זה יותר התחושה הזו רק מתחזקת:
לאור הטור האחרון שלהם, שנראה בדיוידי קצת חסר חיים- הלהקה ממש התעלתה על עצמה. קיבלתי את הרושם שהם עצמם מאוד התלהבו. יכול להיות שזה בגלל שזוהי הפעם הראשונה שלהם בארץ, ויכול להיות שהתגובות החמות של הקהל תרמו. אפילו לאברי נשמע טוב רוב הזמן.
אגב, לא יודעת אם עוד מישהו חולק איתי את התחושה שהכל היה די לא מציאותי... הרגשתי שאני צופה בעוד דיוידי של דרים. היה לי קשה לעכל את הרעיון שאני בהופעה חיה שלהם. ההבנה מתחילה לחלחל רק עכשיו. חבל לי רק שרוב ההופעה התעצבנו על אחד מאנשי הצוות שהתעקש לעמוד על מן פלטפורמה מוגבהת (כדי שהוא עצמו יוכל לצלם את המופע!!!) ולהסתיר לנו. הבעיה הזו נפתרה חלקית בערך ב-voices כשנעם החליט לשים קץ לעניין ופשוט נכנס לתוך רחבת הצוות הטכני וביקש ממנו שירד.... איש הבטחון היה מאוד לא מרוצה מהעניין, אבל הקהל שעמד לידנו התחלהב מאוד מכל הסיפור

משהו שחימם לי מאוד את הלב זה זוג בסביבות גיל 50 שעמד לידנו ושר את כל השירים.
לגבי הסטליסט - לי הוא דווקא נראה מצוין. צרחתי כמו מטומטמת כל ההופעה...
לומר שמיציתי את המאורע עד תומו? ממש לא. לא אנוח עד שתהיה עוד הופעה עם חוויה מתקנת.

I've been trying to justify you
In the end I will just defy you...
In the end I will just defy you...
-
- דרימיסט מתקדם
שם לב? הוא דאג ליידע את כל הסובביםGreenburger כתב: עילי- שמת לב שהוא ניגן עם האייפון??? לא יאומן.

- Tottanka
- דרימיסט מתחיל
פוסט ראשון....
וואו, פשוט וואו, אני עדיין לא מאמין שזה נגמר. מתי רואים אותם שוב?!
יש פה הרבה תלונות לגבי הסאונד, אני רוצה להגיד שזה היה מאוד תלוי במיקום. בתחילת ההופעה הייתי מול פורטנוי משהו כמו שורה שלישית, והסאונד שם באמת לא היה מדהים, אבל עדיין הרבה יותר טוב משתראו ברב הופעות המטאל בארץ.
אחרי BTL הלכתי אל משמאל לVIP, שם היה מרווח והסאונד שם היה פשוט מושלם. כמו לשמוע את האלבום בבית. באמת באמת שזה היה הסאונד הכי איכותי שנקלתי בו בארץ.
לגבי השיראלי המכוער, אני מודה שגם אני יכול לפעמים להיות אחד מאלה, אבל מה לעשות שאנשים שנדחפים באים ומביאים לך מרפקים ואז עוד מאשימים אותך בזה שאתה נדחף...אתה חייב להגיד משהו... קרה מקרה והעניין התחממו...זה קורה לכולם ואני בטוח שגם לכם וזו ממש לא סיבה להתבאס על הקהל, שהיה מדהים! רב רובו של הקהל ידע את רב המילים.
מבחינתי, ה-רגעים של ההופעה היו ארוטומניה, הסולו באס של מיונג במטטרופוליס, המעבר תופים מטורף של מייק לפני הסולו של פטרוצ'י בפול מי אנדר, וכמובן - הבה נגילה.
הרגע ראיתי סרטון באיכות ממש גבוהה ביוטיוב של TSCO, והזלתי דמעה...עדיין לא מאמין שזה נגמר. שימו לב לסאונד בסרטון...
http://www.youtube.com/watch?v=bXz9D-LEW40
וואו, פשוט וואו, אני עדיין לא מאמין שזה נגמר. מתי רואים אותם שוב?!
יש פה הרבה תלונות לגבי הסאונד, אני רוצה להגיד שזה היה מאוד תלוי במיקום. בתחילת ההופעה הייתי מול פורטנוי משהו כמו שורה שלישית, והסאונד שם באמת לא היה מדהים, אבל עדיין הרבה יותר טוב משתראו ברב הופעות המטאל בארץ.
אחרי BTL הלכתי אל משמאל לVIP, שם היה מרווח והסאונד שם היה פשוט מושלם. כמו לשמוע את האלבום בבית. באמת באמת שזה היה הסאונד הכי איכותי שנקלתי בו בארץ.
לגבי השיראלי המכוער, אני מודה שגם אני יכול לפעמים להיות אחד מאלה, אבל מה לעשות שאנשים שנדחפים באים ומביאים לך מרפקים ואז עוד מאשימים אותך בזה שאתה נדחף...אתה חייב להגיד משהו... קרה מקרה והעניין התחממו...זה קורה לכולם ואני בטוח שגם לכם וזו ממש לא סיבה להתבאס על הקהל, שהיה מדהים! רב רובו של הקהל ידע את רב המילים.
מבחינתי, ה-רגעים של ההופעה היו ארוטומניה, הסולו באס של מיונג במטטרופוליס, המעבר תופים מטורף של מייק לפני הסולו של פטרוצ'י בפול מי אנדר, וכמובן - הבה נגילה.
הרגע ראיתי סרטון באיכות ממש גבוהה ביוטיוב של TSCO, והזלתי דמעה...עדיין לא מאמין שזה נגמר. שימו לב לסאונד בסרטון...

- avrahamshuk
- דרימיסט-על
שאף אחד לא יעיז אפילו לומר שהקהל הישראלי בסדר גמור....
אתמול אחרי המפגש עם הלהקה היו לי בתיק 3 דיסקים חתומים + DVD חתום של סינס. בנוסף שני חברים יקרים מהפורום כאן הפקידו אצלי בתיק את הדיסקים החתומים שלהם, סה"כ 7 דיסקים +2 DVD חתומים של דרים.
החלטתי כדי לשמור על הציוד להשאיר את התיק על הגב שלי לכל אורך ההופעה. בשלב מסויים בהופעה הסתובבתי לקחת משהו מהתיק ולמרבה הזוועה גילית שהתיק שלי פשוט קרוע ופתוח לרווחה וכל תכולת התא הראשי, ז"א כל הדיסקים, משקפי שמש שלי, חולצה וציור חתום ע"י הלהקה, פשוט נעלמה בינות לאלפי הרגליים.... מתברר שהמשיכות והדחיפות שהרגשתי כל הזמן לא הסכמו בדחיפות ומשיכות אלא גם למשוך אותי דרך התיק שלי ופשוט קרעו אותו לגזרים.
על משקפי השמש אני יכול לסלוח (אריאלה שקנת לי אותם לא), על הדיקים שהושמדו גם כן, ואפילו על העטיפות החתומות שלי. אבל אני לא יכול לסלוח על הדיסקים והעטיפות של אריאל ועוזרי שאבדו ואני לא יכול לסלוח על האכזבה שלהם שלא נשאר להם מזכרת חתומה מהמפגש עם הלהקה.
ולא משנה מה, אני תמיד ארגיש אשמה על זה ושהייתי יכול לצפות שמשהו כזה יקרה.
אז איתמר ואריאל, אני ממש ממש ממש ממש מצטער...
ואם יש דרך שאני אוכל לפצות אתכם אני ממש אשמח לדעת.
אתמול אחרי המפגש עם הלהקה היו לי בתיק 3 דיסקים חתומים + DVD חתום של סינס. בנוסף שני חברים יקרים מהפורום כאן הפקידו אצלי בתיק את הדיסקים החתומים שלהם, סה"כ 7 דיסקים +2 DVD חתומים של דרים.
החלטתי כדי לשמור על הציוד להשאיר את התיק על הגב שלי לכל אורך ההופעה. בשלב מסויים בהופעה הסתובבתי לקחת משהו מהתיק ולמרבה הזוועה גילית שהתיק שלי פשוט קרוע ופתוח לרווחה וכל תכולת התא הראשי, ז"א כל הדיסקים, משקפי שמש שלי, חולצה וציור חתום ע"י הלהקה, פשוט נעלמה בינות לאלפי הרגליים.... מתברר שהמשיכות והדחיפות שהרגשתי כל הזמן לא הסכמו בדחיפות ומשיכות אלא גם למשוך אותי דרך התיק שלי ופשוט קרעו אותו לגזרים.
על משקפי השמש אני יכול לסלוח (אריאלה שקנת לי אותם לא), על הדיקים שהושמדו גם כן, ואפילו על העטיפות החתומות שלי. אבל אני לא יכול לסלוח על הדיסקים והעטיפות של אריאל ועוזרי שאבדו ואני לא יכול לסלוח על האכזבה שלהם שלא נשאר להם מזכרת חתומה מהמפגש עם הלהקה.
אז איתמר ואריאל, אני ממש ממש ממש ממש מצטער...

Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:

- Greenburger
- דרימיסט-על
גם לחבר שלי זה קרה, פתחו לו את התיק לגמריייי והוא איבד שם דברים. גם אני שמתי את האייפוד (60 GB!) בתיק שלו והוא אבד. מזל שאת הארנק והמפתחות שמתי בתיק של מישהי שנשארה מאחור.
בחזור עצרנו בבית הפנקייק והיה שם עיתון עם כתבה על איך להשיג את האייפון החדש. גורל?
בחזור עצרנו בבית הפנקייק והיה שם עיתון עם כתבה על איך להשיג את האייפון החדש. גורל?

נערך לאחרונה על ידי Greenburger ב ד' יוני 17, 2009 1:18 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
- RemedyLane
- דרימיסטית שרופה
- יצירת קשר:
avrahamshuk כתב:שאף אחד לא יעיז אפילו לומר שהקהל הישראלי בסדר גמור....
אז איתמר ואריאל, אני ממש ממש ממש ממש מצטער...ואם יש דרך שאני אוכל לפצות אתכם אני ממש אשמח לדעת.
וואי איזה גועל נפש של אנשים! אני פשוט לא מאמינה שאנשים עושים כאלו דברים! לקרוע תיק ולגנוב! אני ממש מצטערת לשמוע שדבר כזה קרה! ולצערנו זה מאוד אופייני לקהל הישראלי.
ברגע שראיתי את המהומה בדשא מאוד שמחתי על העובדה שהייתי בVIP, ככה לפחות נהנתי מההופעה ולא הייתי צריכה להתרכז בלהילחם על חיי ברובה..

He pours his soul into the water"
reflecting the mystery
She carries him away
"and the winds die slowly
- Idan_Floyd
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
+1Greenburger כתב:טוב קראתי את 2 העמודים הראשונים, ואין לי כח יותר אני רוצה כבר להגיב
אז ככה:
חיכיתי לדבר הזה כל כך הרבה זמן, וכשההופעה הסתיימה, אמרתי לעצמי: משימת הגשמת החלום הושלמה במאה אחזו, הייתה לי פשוט הרגשה כזאת, אפילו לא הרגשה אחת של תסכול או ביאוס כזה או אחר, נהניתי נורא, רק חבל שהקהל הישראלי יכול להוציא פילים מדעתם ושלוותם, וכשהייתי ממש מקדימה נאלצתי קצת לחזור אחורנית בגלל דחיפות ופוגואים מיותרים.
אני חייב להגיד שהביצוע של ג'ורדן לAROP, היה מעולה עם אייפון, פשוט לפני כן לא הייתי סגור על זה, אפילו העדפתי שזה כלל לא יהיה אצלנו, אבל אני יכול להגיד שהוא נתן סאונד שהתחרטתי, וחזרתי בי ישירות כששמעתי אותו.
ההבה נגילה עם גו'רדן את פטרוצ'י היה ענק שבענקים, רעיון מושלם של ג'ורדן לשמח אותנו

וכמובן כמובן הבקסטייג', היה פשוט מרגש ברמות שאני פשוט לא יכול לתאר, תודות לעידן, מתן, טל ולשאר האנשים שעסקו במלאכה.
היה לי נורא כיף לפגוש את כולכם לפני ההופעה (על הדשא המסריח

הגעתי לבית מההופעה רק בשעה 5 בבוקר שזה היה בלתי נסבל, אחרי כל הדחיפות שהלכו שם, לפחות ישנתי כמה שעות טובות.
בפעם הבאה כמובן זה יהיה רק VIP, עכשיו אני מבין את כל אלו שהלכו לשם, עשיתם בשכל תאמינו לי.

- Tottanka
- דרימיסט מתחיל
לא יודע מה איתך, אני ציפיתי מראש שדבר כזה יקרה. באתי בכוונה בלי ארנק, בלי תיק, בלי מצלמה. אפילו באתי מראש עם חולצה זולה שזרקתי לפח ברגע שקניתי את החולצה של דרים. היה עלי רק ת.ז, מזומן בתוכה, מפתחות, פלאפון. זהו. אחרי הלקחים מMEGADETH, קשה לצפות למשהו אחר. מצד שני, אני באמת לא יכול לתת דעה כיוון שאני לא הייתי באף הופעה בחו"ל, ולא חוויתי את תרבות ההופעות שם, אבל אני באמת חושב שקצת מגזימים אם זה. מה שקרה לך הוא מקרה מאוד מצער, ואני לא יכול להתקרב ללבין את רמת הבאסה ולקוות שזה לא הרס את ההופעה המדהימה הזו, אבל אני גם חושב שזה מקרה נדיר שיכל לקרות גם בכל הופעה אחרת באירופה.avrahamshuk כתב:שאף אחד לא יעיז אפילו לומר שהקהל הישראלי בסדר גמור....
אז איתמר ואריאל, אני ממש ממש ממש ממש מצטער...ואם יש דרך שאני אוכל לפצות אתכם אני ממש אשמח לדעת.

- AlucarDT
- דרימיסט-על
מצטער לשמוע...גועל נפש, אני לא מבין איך אנשים עושים דברים כאלהavrahamshuk כתב:שאף אחד לא יעיז אפילו לומר שהקהל הישראלי בסדר גמור....

- yyzboy1928
- דרימיסט-על
עצוב לשמוע את הקהל שלנו שהוא באמת ככה.. גניבות דרך התיק.. עצוב מאוד..
כל הדברים שלי היו בכיס.. כל 10 שניות בדקתי עם הכרטיס באקסטייג' שלי בכיס שלא ילך לאיבוד חלילה
.
כל הדברים שלי היו בכיס.. כל 10 שניות בדקתי עם הכרטיס באקסטייג' שלי בכיס שלא ילך לאיבוד חלילה

- TOMERRR
- דרימיסט מתקדם
- יצירת קשר:
\avrahamshuk כתב:שאף אחד לא יעיז אפילו לומר שהקהל הישראלי בסדר גמור....
צר לי לשמוע..

Moonmadness
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
ד"א, הביצוע לפול מי אנדר היה ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הם בד"כ מחפפים בשיר הזה.. בארץ הם ממש לא חיפפו ועשו אותו בצורה מושלמת!!!!!
הם בד"כ מחפפים בשיר הזה.. בארץ הם ממש לא חיפפו ועשו אותו בצורה מושלמת!!!!!

- Greenburger
- דרימיסט-על
אה שכחתי לומר שכמו שציפיתי בסוף לא היה שום איסור מצלמות... הבנתי שאפילו לא בדקו את התיקים.
ועידן, הערכה של פורטנוי לא היתה שלמה, הם לא באו עם כל הציוד בסוף
גם ראיתי שבביצוע של PA הוא לא ניגן בצורה המקורית
ועידן, הערכה של פורטנוי לא היתה שלמה, הם לא באו עם כל הציוד בסוף
גם ראיתי שבביצוע של PA הוא לא ניגן בצורה המקורית
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
(]/|\[)