חלום בהתגשמותו: חוויות ותמונות מההופעה

המקום שלכם לדיונים על כל מה שקשור לדרים ת'יאטר בפרט ומוסיקת הפרוגרסיב מטאל בכלל.
סמל אישי של משתמש
DayLight Misery
דרימיסטית מתקדמת

Re: חלום בהתגשמותו: חוויות ותמונות מההופעה

שליחה על ידי DayLight Misery »

וואו זה פשוט איום ונורא :no: מי יתן ואותם גנבים יחוו את אותה "חוויה" מתישהו בעתיד...
תיקי גב זה אחד הדברים הפחות בטוחים לכן הבאתי תיק קטן על הכתף שהיה צמוד אליי כל ההופעה.
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שליחה על ידי yyzboy1928 »

ד"א, כל ההופעה הייתי עם חברי הטוב קספר כפרה עליו.. הייתי בהתחלה עם אהרון ואיילת, שבהתחלה הם לא נשמו אז הלכו אחורה באמצע השיר הראשון..
בBTL קספר מצא אותי וכל ההופעה חווינו ביחד.. פעם ראשונה שלו ושלי.. היה מדהים :D .. התרגשות אדירה :D
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
Kingalpaca
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי Kingalpaca »

yyzboy1928 כתב:ד"א, הביצוע לפול מי אנדר היה ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הם בד"כ מחפפים בשיר הזה.. בארץ הם ממש לא חיפפו ועשו אותו בצורה מושלמת!!!!! :cheers:
השיר הזה אמנם פחות פופולרי בגלל שהוא פחות פרוגי ודי חרוש,
אבל הביצוע היה פשוט מדהים.
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

ד"א, מיטלמן גם היה בהופעה.. הוא אמר בבאקסטייג' לרודס שהוא מאוד נהנה מההופעה ורודס הצטלם איתו דרך האייפון המפורסם שלו :D .
סמל אישי של משתמש
NamelessATM
דרימיסט-על

שליחה על ידי NamelessATM »

ד"א, רק אני חשבתי כשהם התחילו לנגן את Hollow Years שהם מנגנים את Trial of Tears?
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

NamelessATM כתב:ד"א, רק אני חשבתי כשהם התחילו לנגן את Hollow Years שהם מנגנים את Trial of Tears?
זה הזכיר קצת בהתחלה.. אבל מזהים.. בודוקאן 8-)
סמל אישי של משתמש
Mari
דרימיסטית-על

שליחה על ידי Mari »

שוקרון, מה שסיפרת מזעזע!
איך אפשר לומר שזה היה צפוי? הקהל הישראלי אמנם בהמתי, אבל לקרוע לגזרים???
גועל נפש.
I've been trying to justify you
In the end I will just defy you...
Crimson Epitaph
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Crimson Epitaph »

אתם מדברים כאילו גנבו לו דברים, שזה כמובן נורא, אבל כמו שאני מכיר את הקהל הישראלי, זה לא שפתחו לו את התיק בשביל לגנוב, אלא שהתיק נקרע במהלך ההידחפויות והדברים נפלו מתוכו.
Plaschkes
פלשקס
יצירת קשר:

שליחה על ידי Plaschkes »

Greenburger כתב:אה שכחתי לומר שכמו שציפיתי בסוף לא היה שום איסור מצלמות... הבנתי שאפילו לא בדקו את התיקים.

ועידן, הערכה של פורטנוי לא היתה שלמה, הם לא באו עם כל הציוד בסוף
גם ראיתי שבביצוע של PA הוא לא ניגן בצורה המקורית
הם באו עם כל הציוד, זאת הערכה הנוכחית שלו...
תמונה

תמונות וקליפים של הגיטרות שלי.

תמונה
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

שליחה על ידי avrahamshuk »

Crimson Epitaph כתב:אתם מדברים כאילו גנבו לו דברים, שזה כמובן נורא, אבל כמו שאני מכיר את הקהל הישראלי, זה לא שפתחו לו את התיק בשביל לגנוב, אלא שהתיק נקרע במהלך ההידחפויות והדברים נפלו מתוכו.
זה מה שכתבתי... לא פתחו בשביל לגנוב, פשוט משכו וקרעו. ואגב, דברים כן נגנבו. חזרתי לשם לחפש אחרי ההופעה ומצאתי שאריות מהחוברות אבל לא מצאתי אף דיסק או DVD...
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
סמל אישי של משתמש
Tottanka
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי Tottanka »

avrahamshuk כתב:
Crimson Epitaph כתב:אתם מדברים כאילו גנבו לו דברים, שזה כמובן נורא, אבל כמו שאני מכיר את הקהל הישראלי, זה לא שפתחו לו את התיק בשביל לגנוב, אלא שהתיק נקרע במהלך ההידחפויות והדברים נפלו מתוכו.
זה מה שכתבתי... לא פתחו בשביל לגנוב, פשוט משכו וקרעו. ואגב, דברים כן נגנבו. חזרתי לשם לחפש אחרי ההופעה ומצאתי שאריות מהחוברות אבל לא מצאתי אף דיסק או DVD...
אם הייתי מוצא דיסק חתום של דרים על הרצפה, הייתי לוקח אותו גם. לא ממש נחשב גניבה. אם התיק נקרע באופן מכובן זה כמובן סיפור אחר לגמרי, ובמקרה כזה אני אסכים אם כל טענה כלפי הקהל.
תמונה
Kingalpaca
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי Kingalpaca »

אז זהו, שזה כן נחשב גניבה.
Crimson Epitaph
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Crimson Epitaph »

בטח שזה גניבה, הרי הם לקחו משהו שהוא לא שלהם.
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

שליחה על ידי Greenburger »

שכחתי לומר שהיה ממש ממש מגניב ומרגש לראות את הלהקה על המסכים, ולהבין שהם קיבלו פה הפקת מופע מהשורה הראשונה שמראה לכל הארץ שלהקה הזו טובה ואהובה מאוד, אותה להקה שהיתה פעם קטנה ורק אנחנו הכרנו אותה ורוב האנשים שהייתי מדבר איתו עליהם לא הכיר אותה.... ועכשיו כולם רואים כמה שהם טובים :D
Life is what happens while you make other plans

(]/|\[)

Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
Adar Nahari
דרימיסטית מתקדמת

שליחה על ידי Adar Nahari »

כמה מילים על אתמול:
מושלם. אדיר. מעולה. ענק. לא נתפס. אושר.

כמה משפטים:
אני לא רוצה לציין דברים רעים בכלל, כי הם מתגמדים ליד החוייה המדהימה אתמול. היה כל כך כייף! אבל אני כן אגיב על דברים שנאמרו.
הקהל- צר לי לשמוע שהיו אנשים שנהרסה להם החויה, באמת מבאס את החיים שגונבים לך כל דבר, אז בטח ובטח שמזכרת כזו. אין שום הצדקה ביקום להתנהגות כזו. אני צפיתי לזה שהקהל יהיה קהל אין מה לעשות זה הטוב והרע שבישראל, אחת הסיבות שבחרתי לעמוד מאחורה. מצד שני הייתי בהופעה לפני שנתיים באיטליה והקהל היה כל כך יבש שהתביישתי. ידעתי שכשהם יבואו לארץ הם לא יבינו בכלל איזה קהל נמצא מולם. וצדקתי. בקשר להגעה לשורה ראשונה, אחי הגיע מאוחר מאוד להופעה והצליח להגיע לגדר בלי לדחוף ובלי מרפקים, הוא גם יצא לקנות שתיה והצליח לחזור למיקום שלו על הגדר מתחת לפטרוצ'י. אבל איך שהוא הריח אחרי ההופעה... :puke: . אני מניחה שלחלק מהזעה עליו היא של אנשים כאן :).
הסאונד- כל מי שהיה אי פעם בחייו בהופעה יודע ששומעים מקדימה זוועה. רציתי לשמוע טוב, אז עמדתי יותר רחוק. להגיד שזה הסאונד הכי טוב ששמעתי, אני אשקר, אבל היה טוב, בהחלט לא משהו שהורס את ההופעה. שמעתי את כולם ואת הכל, כולל את הסולו על ה- iPhone.
הלהקה- :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: כולם הפציצו, ללא יוצא מהכלל.
כניסה מוקדמת- חבל להוציא את הכעס על אנשי המועדון, אני אישית בכלל לא ידעתי מה קורה, וגם לא נראה לי שמישהו מאיתנו יכל לעשות משהו בנידון. אני מבינה את הכעס, אבל האמת שלפי ההתנהגות של הקהל לא נראה לי שהכניסה המוקדמת היתה עוזרת למשהו.

אחד הימים המאושרים נכון להיום בחיי, הייתי בהיסטריה כבר כמה ימים לפני והשיא היה במפגש, לא להאמין שהם אמיתיים.

כולם כאן הודו למנהלי המועדון ואני רוצה להצטרף לתודות, ולהוסיף שעידן באמת עשה מעל ומעבר, גם אתמול וגם לאורך כל החודשים האחרונים, לטעמי הוא לא מקבל את הקרדיט שמגיע לו, הוא הרבה מעבר ל- webmaster.
תודה עידן.
ותודה לכולם כאן שהיו חלק מהחויה ותרמו את חלקם בהבאת הלהקה לארץ, או לפחות בזה שהם יחזרו לכאן. :cheers:
"If you kiss somebody then both of you'll get practice"
סמל אישי של משתמש
Osirus
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Osirus »

בהחלט היה חלומי ללא ספק :D

כל הכבוד שאחרי שנים רבות, סוף סוף האירוע הזה קרה בארצינו הקטנה
דרים נתנו בראש כמו שצריך, Erotomania פשוט היה כל-כך במקום ברגע שהם ניגנו אותו, כל-כך מדויק ועשוי לעילה

הסאונד? תמיד איכשהוא יש בעיות, אני דווקא נהניתי ממנו, למרות שבלא מעט קטעים כמו ששמעו את רודס

ומה שאפשר להגיד על שאר ההופעה יהיה לחזור על מה שלא מעט פה כבר אמרו, אחרי 11 עמודים מה כבר אני יכול להגיד שלא נאמר לטוב ולרע?

היה נחמד לפגוש את חלק מחברי המועדון והפורום (מיכל, רשמתי לעצמי להקדים להגיד שלום בפעם הבאה)

ותודה גדולה באמת לטל, מתן ועידן, שהשתדלו כמה שאפשר (אני בטוח בזה) שהכל יילך כמו שצריך למרות שלא הכל הלך כמו שצריך, תודה לשאר חברי המועדון, ובעיקרם לעוזרי :cheers:
תמונה

Today Crime Does Pay....The Shadow Knows!!!
סמל אישי של משתמש
moonchild
דרימיסטית שרופה

שליחה על ידי moonchild »

avrahamshuk כתב:
איזה מבאס!! ממש התבאסתי כשקראתי את הפוסט שלך, ברור שזה נחשב לגניבה!
חוץ מזה מה היה כ"כ קשה למישהו להגיד לך התיק שלך נקרע? גועל נפש של אנשים, ולכל המתרצים פה, רוב רובנו אנשים בוגרים ששילמו ממיטב כספם כדי לראות הופעה ולהנות, למה כדי להנות צריך לדחוף לשבור ולגרום למישהו אחר לסבול? מישהי פה כתבה בפוסט שהיא שמעה שאומרים לידה שהיא בחורה אז אפשר לדחוף למחוץ אותה ?!?!?!? זאת התנהגות?
ממש חבל לשמוע שבגלל כמה קופים כאלה נהרסה לאנשים חוויה...
Love is an act of blood and Im bleeding
A pool in the shape of a heart...
My soul is set aflame, the daily fight is on, still pain ain’t gone

Work to live. Another tear, another bleeding
Every day another price to pay. I pay and bleed
Therefore I consider leaving. But this land forces me to stay
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

שליחה על ידי avrahamshuk »

Tottanka כתב:
avrahamshuk כתב:
אם הייתי מוצא דיסק חתום של דרים על הרצפה, הייתי לוקח אותו גם. לא ממש נחשב גניבה. אם התיק נקרע באופן מכובן זה כמובן סיפור אחר לגמרי, ובמקרה כזה אני אסכים אם כל טענה כלפי הקהל.
הם לא לקחו דיסקים חתומים. הם לקחו סתם דיסקים. העטיפות לא היו על הדיסקים והם כמעט הושמדו לגמרי. ואם אני הייתי מוצא דיסק לידי הייתי שואל את האנשים מסביב אם זה שייך להם. ויותר מפריע לי עצם העובדה שבכלל קרעו את התיק. אני לא משכתי תיק של אף אחד מאחורה וגם השתדלתי בכלל לבלום כל דחיפה שהגיעה אלי ולא להעביר אותה הלאה
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
סמל אישי של משתמש
Tottanka
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי Tottanka »

avrahamshuk כתב:
Tottanka כתב:
avrahamshuk כתב:
הם לא לקחו דיסקים חתומים. הם לקחו סתם דיסקים. העטיפות לא היו על הדיסקים והם כמעט הושמדו לגמרי. ואם אני הייתי מוצא דיסק לידי הייתי שואל את האנשים מסביב אם זה שייך להם. ויותר מפריע לי עצם העובדה שבכלל קרעו את התיק. אני לא משכתי תיק של אף אחד מאחורה וגם השתדלתי בכלל לבלום כל דחיפה שהגיעה אלי ולא להעביר אותה הלאה
טוב תשמע, אתה צודק, באמת שאין מה להגיד. אבל אני רואה את זה ככה שנתקלת בבודדים, כי איפה שאני הייתי היה סביר לגמרי. וחבל שדבר כזה הורס הופעה מדהימה כזו. אני מקווה שתצא לכם הזמדנות לחוויה מתקנת, ושתוכלו לקבל את החתימות והכל מחדש.
דבר אחד שמאוד עיצבן אותי בהפקה זה שלא יכלו לחלק מים לאנשים שהיו בקידמת הקהל. היו שם איזה שתי בחורות שכמעט התעלפו, כל הקהל צעק מים ואין מצב שההפקה לא ידעה שאנשים רוצים מים. במטאליסט חילקו כוסות מים ללא הפסקה לאנשים מקדימה, ואפילו השפריצו קצת עם הצינור עד שמישהו ביקש להפסיק כי היו מצלמות וכאלה. הופעה תחת כיפת השמיים, בלחות של הארץ ובחום הזה פשוט דורשת את זה.
תמונה
סמל אישי של משתמש
WhoIsMax
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי WhoIsMax »

avrahamshuk כתב:שאף אחד לא יעיז אפילו לומר שהקהל הישראלי בסדר גמור....
אתמול אחרי המפגש עם הלהקה היו לי בתיק 3 דיסקים חתומים + DVD חתום של סינס. בנוסף שני חברים יקרים מהפורום כאן הפקידו אצלי בתיק את הדיסקים החתומים שלהם, סה"כ 7 דיסקים +2 DVD חתומים של דרים.
החלטתי כדי לשמור על הציוד להשאיר את התיק על הגב שלי לכל אורך ההופעה. בשלב מסויים בהופעה הסתובבתי לקחת משהו מהתיק ולמרבה הזוועה גילית שהתיק שלי פשוט קרוע ופתוח לרווחה וכל תכולת התא הראשי, ז"א כל הדיסקים, משקפי שמש שלי, חולצה וציור חתום ע"י הלהקה, פשוט נעלמה בינות לאלפי הרגליים.... מתברר שהמשיכות והדחיפות שהרגשתי כל הזמן לא הסכמו בדחיפות ומשיכות אלא גם למשוך אותי דרך התיק שלי ופשוט קרעו אותו לגזרים.
על משקפי השמש אני יכול לסלוח (אריאלה שקנת לי אותם לא), על הדיקים שהושמדו גם כן, ואפילו על העטיפות החתומות שלי. אבל אני לא יכול לסלוח על הדיסקים והעטיפות של אריאל ועוזרי שאבדו ואני לא יכול לסלוח על האכזבה שלהם שלא נשאר להם מזכרת חתומה מהמפגש עם הלהקה.
ולא משנה מה, אני תמיד ארגיש אשמה על זה ושהייתי יכול לצפות שמשהו כזה יקרה.
אז איתמר ואריאל, אני ממש ממש ממש ממש מצטער... :( ואם יש דרך שאני אוכל לפצות אתכם אני ממש אשמח לדעת.
אברהם, קיבלת את ההודעה הפרטית שלי?
שלח תגובה