חלום בהתגשמותו: חוויות ותמונות מההופעה

המקום שלכם לדיונים על כל מה שקשור לדרים ת'יאטר בפרט ומוסיקת הפרוגרסיב מטאל בכלל.
liordavidlior
דרימיסט-על

Re: חלום בהתגשמותו: חוויות ותמונות מההופעה

שליחה על ידי liordavidlior »

אני לא מתכוון לחפור למוות, אז אתמצת כמה שיותר:
ביצ':
שלא הכניסו את החבר'ה שהיו אמורים להיכנס מוקדם
שהיו כמה חארות שדחפו
אפרת - הביצ' הכי גדול פה; גם להקה גרועה (כל להקת פרוגרסיב צעירה שאני מכיר בארץ בערך, יותר טובה), גם בזבוז זמן של 20 דקות מיותרות לחלוטין, גם יותר מדי נגנים, גם בחורה שלא קשורה לכלום, בקיצור סתם סתם סתם
שראיתי את נאבו רק ל-5 דקות בערך
שלא הצלחתי להשיג את הכובע הזה שעלה רק 40 שקל

פיס:
הפלייליסט, בדגש על המדלי (הבה נגילה לא צריך לומר)
הלהקה, בדגש על פטרוצ'י
שאפרת הופיעו רק 20 דקות
שחוץ מכמה חארות שדחפו, היה קהל ממש איכותי, לפחות איפה שאני עמדתי
הכפיים של הקהל שאלי התחיל
הכוסית שעמדה מאחורי אלי
3 הפוגואים (הידידותיים!) שהיו בסביבתי: Beyond This Life, As I Am, Pull Me Under
השירה בציבור
הבקסטייג'
פורטנוי ששיחק עם המקלות
שהכל תקתק לפי זמנים על השעון (חוץ מהבקסטייג', כן?)
הפוסטר החתום שלי, שהולך למסגור בקרוב

זהו, בסה"כ אחד הערבים היפים בחיי. אנדרנלין של פעם בחיים.
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

בנוסף , מאיפה שאני הייתי שזה שורה ראשונה טיפה מימין לפטרוצי , לא שמעו את LABRIE בכלל! ואת רודס שמעו אבל פחות! כל ההופעה הבסים הגיטרה והתופים שלטו , ללא עוררין , קצת חבל באמת
אני ציפיתי לסאונד הרבה יותר טוב , וזה הייתה פשלה מאוד רצינית , לפי מה שאתם אומרים זה לא היה ככה בכל המקומות , אבל שורה ראשונה מימין לפטרוצי , כל מי שעמד לידי הסכים בנושא
בשורה הראשונה אף פעם לא שומעים את הסאונד האופטימלי, הולכים לשורה הראשונה בשביל החוויה ובשביל להיות קרובים לנגנים. מי שרוצה את הסאונד האופטימלי עומד קצת יותר אחורה, כאשר כמה שיותר קרוב לעמדת הסאונדמן נמצא הסאונד האידיאלי. לכן לא הייתה שום פאשלה, כי מכל הקליפים ששמעתי וראיתי היה סאונד מצוין.
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

אחח ליאור זה פשוט היה Legendary הקטע עם הכפיים :haha: איך זה הצחיק אותי!
תמונה
Dark5675
דרימיסט מתקדם
יצירת קשר:

שליחה על ידי Dark5675 »

היה פשוט עצום......!!!

אין מילה אחרת לתאר את זה.....

בתור אחד שהיה עם המשלחת הראשונה לתורכיה ב2002 (טוב נו, בערך :P) אני יכול להגיד שעם כל זה שהיה לנו שם סט יותר ארוך וזו הייתה הופעה ראשונה שלהם בשבילי - *אין* כמו הופעה בארץ.
נכון, הקהל הישראלי מסריח, ואמנם אני לא יכול "להתפאר" בסיפורים כמו של כמה מחברי הפורום פה, אבל גם אני נאלצתי להיאבק לא מעט על מקומי בהופעה. אבל זה לא גרע כהוא זה מהחוויה המדהימה שעברתי.
הסטליסט בהחלט היה מצוין (ומזל שהשבעתי את נאבו לא לגלות לי איזה שירים יהיו, למרות שהיא ידעה ;)).
בין לבין גם הספקתי להכיר 2 חברי פורום (לשעבר?), חנן ואחותו הדס - אז ככה שאין ספק שההופעה הזו עשתה אותי שמח מהרבה בחינות :D

בקיצור, הופעה מדהימה, וחוויה עוד יותר מדהימה כל היום הזה שעבר עליי (אפילו שעד לרגע שהם עלו להופיע האמנתי שיגרמו לנו להסתפק בAction Figures בדמות חברי הלהקה....נו טוב, לא באמת :P).

טוב יאללה, לאן נוסעים במשלחת הקרובה? כי את זו אין סיכוי שאפספס!

אה ו....שכחתי משהו אחד גדול - תודה ענקית לראשי המועדון. על אף שהשנה החלטתי מסיבות נזילות לוותר על ההרשמה, ורק לאחרונה חזרתי לפעילות בפורום, אין לי ולו הספק הקטן ביותר שבלעדיכם זה לא היה קורה - אז טל, עידן ובריל תודה לכם על כל המאמץ האדיר, וההקשעה העצומה. בלעדיכם כנראה שהיינו נאלצים להסתפק בהופעה של Madonna :yuck:
נערך לאחרונה על ידי Dark5675 ב ד' יוני 17, 2009 7:05 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

אלוהים! 14 עמודים בקצת יותר מיממה!! :shock:
אין ספק שזאת כמו ההודעות הגדולה ביותר שנכתבה בזמן הזה!!
תמונה
סמל אישי של משתמש
NamelessATM
דרימיסט-על

שליחה על ידי NamelessATM »

אריק, נראה לי שאני ואתה היחידים פה שלא שמענו אותו :(

רק ב-PMU ובמדליי שמעתי אותו כמו שצריך כי עברתי יותר אחורה והצידה... ואיכשהוא ב-Panic Attack ו-Voices שמעתי אותו קצת.
מסקנות להופעות באות: לא להיות מקדימה. הייתם צריכים להגיד מראש,זה פגם יחסית הרבה בהנאה שיכולתי לקבל מהאירוע הנדיר הזה S:

אבל בכל מקרה כמו שאמרתי היה אדיר :)
Kמיתי
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Kמיתי »

בקיצור תגובה אימפולסיבית הגבתי... עכשיו ננסה לדבר גם...

לפי מה שאנשים מספרים פה, לרגעים מסויימים אני חושב שהייתי בהופעה אחרת.
חוץ מאיזה בחור 2-3 מטר לידי שניסה להתחיל פוגו ואף אחד לא זרם איתו, לא הייתי עד לשום פוגו/אלימות/ישראלי מכוער בהופעה..
אבל מצד שני, כל הסיפורים האלה הם של אנשים שהיו בשורות הראשונות בהחלט.
וזה לא שהייתי מאחורה. הייתי בהחלט בגוש הקדמי יחסית. אבל היה איזה שלב שאמרתי סטופ. פה נוח לי ועוד אפשר איכשהו לנשום כאן.
אחרי כמה שירים כבר הלכתי לכיוון השמאלי של המדשאה ועליתי על המדרון הזה שהיה בצד שמאל, כי פשוט ראו משם יותר טוב (בכ"ז, האנשים הנמוכים יחסית הרגישו ממש אחים בתסכול וב"שנאה" כלפי האנשים הגבוהים בהופעה. גם ראו טוב, וגם נשמו אוויר אמיתי :) )

בכל אופן, איפה שלא עמדתי, נהנתי מכל רגע. בעצם. מה זה נהנתי? אין מילה באף שפה שתצליח לתאר את ההרגשה.
יש מצבים שמילים רק גורעות.

לגבי הסט ליסט. אני מלא הערכה ללהקה (בעיקר לפורטנוי) על ההקפדה לעשות לפחות שיר אחד מכל אלבום (חוץ מהראשון, מסתבר). לספק את כל סוגי המעריצים ולהציג את דרים ת'יאטר לאורך כל הקריירה שלהם. וזה מדהים.
באופן אישי היו מספר שירים שהייתי שם במקומם שירים אחרים מאותו אלבום. אבל זה כבר עניין סובייקטיבי ופעוט. לכל אחד יש את הפייבוריטים שלו. באופן כללי זה עדיין בלתי נתפס מבחינתי מה שהלך שם..

אני גם רוצה להצטרף למחמאות ללברי, שעוד אתמול תוך כדי ההופעה ציינתי את זה לחברים שלי כמה פעמים.
הוא פשוט היה מרשים. אם פעם הוא היה מעצבן אותי בצורת ההופעה שלו, אתמול פשוט נהנתי מכל שניה להקשיב לו. עשה הכל באופן כל כך מדויק ונכון. תענוג.

פטרוצ'י.. זה לראות אותו ולבכות מאושר. לנגן כל כך הרבה סולואים כל כך ארוכים וכל כך מורכבים, לאורך הופעה שלמה ולא לפספס אף לא תו אחד? זה כמו לשמוע את אלוהים מנגן על גיטרה..

שמחתי לשמוע מעידן שזאת ההופעה הכי טובה שהוא היה בה מבין ה4. בשבילי זאת הופעה ראשונה, ואין לי למה להשוות. אבל מסתבר שזכינו..
גם יש קסם בעובדה שזה עם קהל ישראלי. יש איזושהי אשליה של יחס אישי מצד הלהקה. ה"שלום תל אביב" הזה. וההבה נגילה זה דברים שיקרו רק בהופעה בארץ. וזה מוסיף המון.

וכמובן אי אפשר שלא להזכיר את הקטעים המצחיקים בהופעה.. הבה נגילה, המסירות שפורטנוי שיחק עם אחד מאנשי הצוות במקלות שלו..

ואם אפשר במילה אחת לסכם... Eargasm... מופלא.. פשוט מופלא.
"מדי פעם אנשים נתקלים באמת, אך רובם תופסים את עצמם וממהרים לדרכם כאילו דבר לא קרה." (צ'רצ'יל)
סמל אישי של משתמש
Matan Edri
דרימיסט מתקדם
יצירת קשר:

שליחה על ידי Matan Edri »

NamelessATM כתב:ד"א, רק אני חשבתי כשהם התחילו לנגן את Hollow Years שהם מנגנים את Trial of Tears?
אתה לא היחיד, זה באמת נשמע בAmbience של ההתחלה כמו Trial of Tears.
האמת שהייתי מעדיף בהרבה לשמוע אותו מאשר את Hollow Years.. אבל גם זה טוב.

אני אישית מאוד מאוד נהניתי מההופעה.

שילמתי 500 שקל על כרטיס VIP ובסוף מצאתי עצמי עומד בשורה שניה כל המופע במרכז הבמה, כי קניתי לאחי הקטן כרטיס מנעמה רגע לפני ההופעה, אז נשארתי שם איתו.

היה סטליסט מצויין פשוט אדיר, כל הערב הזה היה חלום שהתגשם בשבילי! בתור אחד שמכיר את הלהקה ומעריץ גדול כבר כמעט עשר שנים לראות אותם פעם ראשונה בלייב על הבמה כשאני אשכרה יכול להריח את הזיעה ניגרת מהם!
לדעתי אכן הייתה קצת בעיית באלנס, וחבל שרודס עצמו שם לב אליה רק בסוף, ובאמצע הסולו שלו במדלי הוא סימן לסאונד מן להגביה אותו, ואז באמת שמעו אותו נהדר.

עם זאת שני דברים הגעילו אותי בערב הנהדר הזה:
1. הישראלי המכוער ובגדול! כל ההופעה פשוט התאפקתי לא להעיף כמה אגרופים לאנשים מאחורי. שתי בנות שעמדו לפניי ממש על הגדר נמחצו יחד איתי ועם אחי כמעט כל ההופעה.
כל פעם שדחפו אותנו ניסיתי לעמוד איתן כמו קיר ואפילו לדחוף חזרה את כל גל האנשים המגעילים שדוחפים ואז כשאתה מסתובב אחורה פתאום הם לובשים חיוך תמים כזה של "מה? אני ? דוחף? אתה מדמיין!"
ואיפה שאני נעמדתי זה ממש לא נפסק במהלך ההופעה שבסוף איבדתי סבלנות ודפקתי אגרוף לשני אנשים שפשוט טיפסו על התיק של והגב שלי.
חבר טוב שלי הגיע גם הוא מבאר שבע כדי לראות את ההופעה, ורק מהלחץ שהיה בתורי הכניסה ונסיונות העקיפה המגעילים של הרבה מאוד אנשים הוא הבין שהוא לא יעמוד בלחץ הפיזי הענק הזה ופשוט הלך הביתה.. אולי נקודת האכזבה הכי גדולה שלי בערב הזה. ולהגיד שאנחנו ישראלים ואין מה לעשות זו ממש גיש מוטעית בעיני. אני צפיתי לקהל מתורבת יותר, אחרי הכל זאת דרים ת'יאטר, לא קורן או סליפנוט.

2. הגעתי לגני התערוכה בערך ב 13:00 בצהריים. חשבתי שזו אולי תהיה הזדמנות טובה להכיר קצת את חברי הפורום המכובד הזה, אבל פה באה ההפתעה שבאמת הגעילה אותה.
ניגשתי לחבורה הנחמדה וסתם שאלתי אם אלו חברי מועדון המעריצים של הלהקה וניסיתי לזהות ולהזדהות בפני מי שעמד בפניי, והתגובה הייתה "תסתירו את החולצות שלכם" (כי גם אני הופעתי עם חולצה כזו שקניתי ב UFO) בטון ציני, ומשם יחס כאילו מישהו מדבר באוויר. התנהגות של חבורה סגורה ומתנשאת.

חשבתי שאחרי ערב כזה שבו דרים מופיעים בארץ אולי אזכה להכיר כמה אנשים איכותיים, אפילו להירשם למועדון המעריצים (שזה אגב, משהו שהיית עושה הרבה לפני אם הייתי יודע שיש בקסטייג' לחברי המועדון, אבל זה כבר אני מאשים את עצמי ואת הצבא, קשה לעקוב אחרי כל הודעה כשלא נכנסים לפה כל יום, איזו תחושה של פיספוס).
הופעתי לגלות יחס כזה, ועכשיו כבר אין לי אפילו חשק לכתוב במקום הזה.
ציפיתי מאנשים כמוכם לאחרת.

עוד לקח שלי מההופעה, קצת לא קשור, הוא לקנות מצלמת וידאו נורמלית. צילמתי את כל ההופעה בוידאו עם מצלמה דיגטלית די טובה של Olympus ואפילו שהייתי על הגדר בשורה הראשונה האיכות יצאה לא משהו...

נראה לי כשתהיה משלחת ישראלית להופעה בחו"ל אני אצטרף, אני חייב חוויה אחרת מהופעה של דרים, לפחות מבחינת הקהל.

בסיכומו של עניין, המון תודה למנהלי הפורום שעמלו המון להגשמת החלום והקיום של הערב הענקי הזה!! כן ירבו..
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

שליחה על ידי Greenburger »

טל רודס כתב:
בנוסף , מאיפה שאני הייתי שזה שורה ראשונה טיפה מימין לפטרוצי , לא שמעו את LABRIE בכלל! ואת רודס שמעו אבל פחות! כל ההופעה הבסים הגיטרה והתופים שלטו , ללא עוררין , קצת חבל באמת
אני ציפיתי לסאונד הרבה יותר טוב , וזה הייתה פשלה מאוד רצינית , לפי מה שאתם אומרים זה לא היה ככה בכל המקומות , אבל שורה ראשונה מימין לפטרוצי , כל מי שעמד לידי הסכים בנושא
בשורה הראשונה אף פעם לא שומעים את הסאונד האופטימלי, הולכים לשורה הראשונה בשביל החוויה ובשביל להיות קרובים לנגנים. מי שרוצה את הסאונד האופטימלי עומד קצת יותר אחורה, כאשר כמה שיותר קרוב לעמדת הסאונדמן נמצא הסאונד האידיאלי. לכן לא הייתה שום פאשלה, כי מכל הקליפים ששמעתי וראיתי היה סאונד מצוין.

רק עכשיו אתה אומר לי את זה? :cry:
עכשיו יהיה את הדילמה בעתיד במה לבחור, לראות את ההופעה, או לשמוע אותה.

בקשר לכל הכתבות שפורסמו פה.... זה גם ממש מיוחד לראות כתבות באמצעים כאלה מרכזיים על דרים! ועל ההופעה שלה! ועל זה שרשום בהם על הלהקה כאילו מכירים אותה, ללא קטע ראשון בכתבה שמציג אותם! :D
Life is what happens while you make other plans

(]/|\[)

Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

ניגשתי לחבורה הנחמדה וסתם שאלתי אם אלו חברי מועדון המעריצים של הלהקה וניסיתי לזהות ולהזדהות בפני מי שעמד בפניי, והתגובה הייתה "תסתירו את החולצות שלכם" (כי גם אני הופעתי עם חולצה כזו שקניתי ב UFO) בטון ציני, ומשם יחס כאילו מישהו מדבר באוויר. התנהגות של חבורה סגורה ומתנשאת.

חשבתי שאחרי ערב כזה שבו דרים מופיעים בארץ אולי אזכה להכיר כמה אנשים איכותיים, אפילו להירשם למועדון המעריצים.
הופעתי לגלות יחס כזה, ועכשיו כבר אין לי אפילו חשק לכתוב במקום הזה.
ציפיתי מאנשים כמוכם לאחרת.
אני לא יודע עם מי בדיוק דיברת ואם מה שאמרו לך נאמר בנימה של בדיחות הדעת, אבל אני מניח שאמרו לך משהו בהומור ,כי הפורום והמועדון הזה הוא משפחה גדולה ומאוחדת (חבורה סגורה ומתנשאת ממש לא). צר לי שקיבלת כזה רושם מוטעה, כי אנחנו באמת עושים מעל ומעבר ונוצרו פה קשרים מדהימים בין אנשים, חברויות ואפילו זוגות רומנטיים. אתה צריך להמשיך לכתוב פה וגם להירשם למועדון.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

טוב יאללה, לאן נוסעים במשלחת הקרובה? כי את זו אין סיכוי שאפספס!
בר מאחר ואתה לא היחיד ששואל פה בפורום , וגם קיבלתי כמה הודעות פרטיות ממספר אנשים פה, אם יהיה ביקוש רציני למשלחת אנחנו נארגן משהו כזה לטור של ProgNation 2009. כרגע יש עוד זמן עד שהטור מתחיל, ואני מניח שנהיה חכמים בקשר לרלוונטיות בעתיד הקרוב (אני לא יכול לתת זמן מדויק).
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שליחה על ידי yyzboy1928 »

Greenburger כתב:
טל רודס כתב:

רק עכשיו אתה אומר לי את זה? :cry:
עכשיו יהיה את הדילמה בעתיד במה לבחור, לראות את ההופעה, או לשמוע אותה.

בקשר לכל הכתבות שפורסמו פה.... זה גם ממש מיוחד לראות כתבות באמצעים כאלה מרכזיים על דרים! ועל ההופעה שלה! ועל זה שרשום בהם על הלהקה כאילו מכירים אותה, ללא קטע ראשון בכתבה שמציג אותם! :D
זוכר את השיחה שלנו שבוע שעבר?? עכשיו אתה רואה למה לא שורה ראשונה? :twisted:
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

מתן [אדרי], אני דיי בטוח שאתה ממש לא דיברת עם חברי המועדון.
אני הייתי שמה החל מהשעה 13:00, כאשר עוד לא היה אף אחד מהמועדון ולאט-לאט קיבצתי מסביבי אנשים מהמועדון ומהפורום. זה היה ככה עד 17:00 כאשר התחלנו לנסות ולהזיז עניינים בנושא אחר. בשום שלב לא ראיתי אותך פונה אלינו ובכל אופן, אתה לעולם לא היית מקבל יחס שכזה. פשוט לא עולה על הדעת. אני אישית בירכתי כל אחד ואחד שהגיע.

לדעתי אתה ניגשת לקבוצת אנשים שייתכן וקנתה חולצות כמוך ואולי עבדו עליך.
סמל אישי של משתמש
WhoIsMax
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי WhoIsMax »

דרך אגב, עוד מישהו שם לב שבזמן שעשו את הבדיקות סאונד או משהו (כאשר אנשי הבקסטייג' היו בתור לשם), שמו את השיר bloodmeat של פרוטסט דה הירו?
מוזר מאוד.. ועוד זה גרסא אינסטרומנטלית..
סמל אישי של משתמש
Matan Edri
דרימיסט מתקדם
יצירת קשר:

שליחה על ידי Matan Edri »

YtseJam כתב:מתן [אדרי], אני דיי בטוח שאתה ממש לא דיברת עם חברי המועדון.
אני הייתי שמה החל מהשעה 13:00, כאשר עוד לא היה אף אחד מהמועדון ולאט-לאט קיבצתי מסביבי אנשים מהמועדון ומהפורום. זה היה ככה עד 17:00 כאשר התחלנו לנסות ולהזיז עניינים בנושא אחר. בשום שלב לא ראיתי אותך פונה אלינו ובכל אופן, אתה לעולם לא היית מקבל יחס שכזה. פשוט לא עולה על הדעת. אני אישית בירכתי כל אחד ואחד שהגיע.

באתי אליכם בערך בשעה 16 ומשהו, אחרי שהצטלמתם עם הדגל, כי אז הייתי בטוח שאלו אתם, כי אני לא מכיר פה אף אחד בפנים.
סמל אישי של משתמש
stormbringer3511
דרימיסט מתחיל
יצירת קשר:

שליחה על ידי stormbringer3511 »

נתחיל ככה שגם אני קצת התאכזבתי מאפרת', למרות שכל הכבוד להם

בגדול!, היה ערב מטורף!!!!!!!!!!!!!!!!!!! , פעם ראשונה שאני רואה אותם בלייב, וכל כך התרגשתי להופעה הזאת, אחרי כמעט 7 שנים שאני שומע אותם נונסטופ
ועוד לחשוב שבשבוע שהודיעו על הגעתם לארץ אני חשבתי לנסוע לראות אותם בחו"ל. ובשישי הזה, שבדיוק חזרתי הביתה שיכור, והייתי בטוח שזה בכלל קאברים ולקח לי איזה יומיים לקבל את זה.

ועכשיו אחרי, היה מדהים!!!, לראות את פטרוצ'י מנגן מדהים!, מיונג מנגן מדהים! בתור בסיסט היה כל כך כיף לראות אותו עף על המפלצת, לאברי בכלל היה מדהים!, ועל רודס ופורטנוי שנתנו הופעה מטורפת והיו באינטרקציה מדהימה עם הקהל.

היה מדהים!, היה שווה כל רגע, היה שווה את הרגליים הכואבות.

עכשיו תקשיבו לדבר מבאס!
שהייתי בתגלית, הכרתי שם מישהי, בחורה מגניבה וכו. שעובדת עם אשתו של רודס - דניאל.
אני חוזר אתמול אחרי הופעה מטורפת, באקסטזה אדירה. אני רואה הודעה בפייסבוק, שהיא ארגנה לי כרטיס לבקסטייג'!
:(
מה שזיין שאני צריך ללמוד לצלם, כל התמונות שלי יצאו מעפנות, יש סרטון של hollow years ושל הסולו בס בmetroplis. אני זז שם כמו חולה פרקינסון, אבל זה מגניב!

תודה לכל צוות המועדון המטורף הזה!, אתם אדירים!
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

WhoIsMax כתב:דרך אגב, עוד מישהו שם לב שבזמן שעשו את הבדיקות סאונד או משהו (כאשר אנשי הבקסטייג' היו בתור לשם), שמו את השיר bloodmeat של פרוטסט דה הירו?
מוזר מאוד.. ועוד זה גרסא אינסטרומנטלית..
כן!! וזה היה אחד הטובים!!! :metal:
תמונה
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

Matan Edri כתב:
YtseJam כתב:מתן [אדרי], אני דיי בטוח שאתה ממש לא דיברת עם חברי המועדון.

באתי אליכם בערך בשעה 16 ומשהו, אחרי שהצטלמתם עם הדגל, כי אז הייתי בטוח שאלו אתם, כי אני לא מכיר פה אף אחד בפנים.
מעניין.
אז לפי דעתי זה היה קצר בתקשורת ולא יותר מזה. אנחנו באמת חבורה נחמדה של אנשים. :)
סמל אישי של משתמש
The Heretic
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי The Heretic »

לגבי הקהל הישראלי - אני הייתי בשנה שעברה בהופעה במינכן ובהופעת החימום (סימפוני איקס) עמדתי במקום יחסית קרוב ובאמצע, אך פרשתי לצד בסוף כי אי אפשר להנות מהופעה כשכל הזמן צריך לדחוף בשביל לשמור על המקום. כך שאני חושב שהקהל הישראלי לא כ"כ שונה מהקהל האירופאי כמו שאתם מתארים.

בהופעה הזאת ידעתי מראש לא לנסות אפילו להידחס, ולמזלי תפסתי לעצמי מקום של חצי ישיבה על גדר/מעקה במקום קצת גבוהה כך שראיתי הכל וצילמתי הכל. אומנם לא מקרוב, אבל בשבילי הכי חשוב היה לראות אותם ולשמוע אותם, אפילו אם פיספסתי את הבעות הפנים שלהם. העיקר שכל ההופעה מוקלטת... זה היה הכי חשוב לי... 8-)

לגבי הסאונד - את רודס לא שמעו טוב בחלק מהשירים. שמעתי אותו מצויין רק ב- Solitary Shell. האמת שהוא די איכזב אותי בהופעה הזאת. אני לא יודע אם זה באשמתו או באשמת הסאונד (מקום פתוח), או שבכלל המיקום שלי, אבל לא הצלחתי להתחבר אליו. פטרוצ'י דווקא כן זייף/התבלבל פה ושם, אבל סה"כ הוא היה אדיר. לא זוכר הופעה עם כ"כ הרבה סולואים, מה עוד שרובם היו טובים. פורטנוי הרג אותי (בקשיחות) בכל אופן אפשרי וגם לאברי היה מושלם, ולא בהכרח רק מבחינה מוזיקלית.

הקטע המיוחד שלי מההופעה הוא שלפני שדרים עלו לבמה הם התחממו בתוך הבניין והציצו על הקהל מתוך החלונות בבנין. אף אחד לא קלט את זה. כולם הסתכלו לבמה במקום להסתכל ימינה. למזלי הצלחתי לקלוט אותם ולהתקרב אליהם. ראיתי את כולם הולכים ימינה ושמאלה. עמדתי מרחק 10 מטר מפטרוצ'י, שעשה מתיחות וקצת ניגן, פורטנוי ששיחק מחבואים בכל פעם שהוא קלט שמסתכלים עליו, וגם את רודס זיהיתי לפי הזקן. ברגע שהם נעלמו מהחלונות הבנתי שההופעה מתחילה...

בקיצור, הופעה מעולה, אבל לא מושלמת. הקטעים הכי גדולים היו Metropolis (כאילו, דה!) ו- The Spirit Carries On, שם פטרוצ'י היה בשיאו.

נ.ב.
I THINK IT'S TIME FOR A CHANGE
היה פשוט גאוני.... מעניין אם זה פעם ראשונה שהם עושים את זה...
נערך לאחרונה על ידי The Heretic ב ד' יוני 17, 2009 7:46 pm, נערך 3 פעמים בסך הכל.
פריקיק - הפרוג של משחקי המנג'ר ברשת
http://www.freekick.org
סמל אישי של משתמש
DanielK
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי DanielK »

שמע, גם אני עוד בהמתנה להופעה כמה עם חולצות ההופעה של המועדון באו ופשוט דחפו שם וניסו להכנס בכוח ובגועליות
תמונה
שלח תגובה