חלום בהתגשמותו: חוויות ותמונות מההופעה

המקום שלכם לדיונים על כל מה שקשור לדרים ת'יאטר בפרט ומוסיקת הפרוגרסיב מטאל בכלל.
Kingalpaca
דרימיסט מתחיל

Re: חלום בהתגשמותו: חוויות ותמונות מההופעה

שליחה על ידי Kingalpaca »

אני עובד יסורי גמילה קשים,
אני חייב לראות אותם שוב בקרוב, אחרת זה יגמר רע.
סמל אישי של משתמש
DanielK
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי DanielK »

Kingalpaca כתב:אני עובד יסורי גמילה קשים,
אני חייב לראות אותם שוב בקרוב, אחרת זה יגמר רע.
אני איתך :haha:
תמונה
Kingalpaca
דרימיסט מתחיל

תקשיב,
זה ממש קיצוני,
גם נשאר טעם חזק מאוד של עוד,
וגם משהו שלא ציפיתי לו, אני מתגעגע לעצם הציפייה להופעה.
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

DanielK כתב:שמע, גם אני עוד בהמתנה להופעה כמה עם חולצות ההופעה של המועדון באו ופשוט דחפו שם וניסו להכנס בכוח ובגועליות
אז זה כבר בטוח לא מהמועדון, כי השארתי את כולם בצד בשמש לחכות [בזמן שמעריצים אחרים כבר התחילו להיכנס]. :)
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

שליחה על ידי avrahamshuk »

The Heretic כתב:ל
בהופעה הזאת ידעתי מראש לא לנסות אפילו להידחס, ולמזלי תפסתי לעצמי מקום של חצי ישיבה על גדר/מעקה במקום קצת גבוהה כך שראיתי הכל וצילמתי הכל. אומנם לא מקרוב, אבל בשבילי הכי חשוב היה לראות אותם ולשמוע אותם, אפילו אם פיספסתי את הבעות הפנים שלהם. העיקר שכל ההופעה מוקלטת... זה היה הכי חשוב לי... 8-)
אתה רוצה לומר שיש לך את כל ההופעה בוידאו???!!!! אותך לעידן!!
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

שליחה על ידי Greenburger »

yyzboy1928 כתב:
Greenburger כתב:
טל רודס כתב:
בנוסף , מאיפה שאני הייתי שזה שורה ראשונה טיפה מימין לפטרוצי , לא שמעו את LABRIE בכלל! ואת רודס שמעו אבל פחות! כל ההופעה הבסים הגיטרה והתופים שלטו , ללא עוררין , קצת חבל באמת
אני ציפיתי לסאונד הרבה יותר טוב , וזה הייתה פשלה מאוד רצינית , לפי מה שאתם אומרים זה לא היה ככה בכל המקומות , אבל שורה ראשונה מימין לפטרוצי , כל מי שעמד לידי הסכים בנושא
בשורה הראשונה אף פעם לא שומעים את הסאונד האופטימלי, הולכים לשורה הראשונה בשביל החוויה ובשביל להיות קרובים לנגנים. מי שרוצה את הסאונד האופטימלי עומד קצת יותר אחורה, כאשר כמה שיותר קרוב לעמדת הסאונדמן נמצא הסאונד האידיאלי. לכן לא הייתה שום פאשלה, כי מכל הקליפים ששמעתי וראיתי היה סאונד מצוין.

רק עכשיו אתה אומר לי את זה? :cry:
עכשיו יהיה את הדילמה בעתיד במה לבחור, לראות את ההופעה, או לשמוע אותה.

בקשר לכל הכתבות שפורסמו פה.... זה גם ממש מיוחד לראות כתבות באמצעים כאלה מרכזיים על דרים! ועל ההופעה שלה! ועל זה שרשום בהם על הלהקה כאילו מכירים אותה, ללא קטע ראשון בכתבה שמציג אותם! :D
זוכר את השיחה שלנו שבוע שעבר?? עכשיו אתה רואה למה לא שורה ראשונה? :twisted:
אז לא יכולת לומר את זה בשיחה ההיא באמת???

The Heretic- על איזה בניין אתה מדבר שהם היו בו לפני ההופעה?

YtseJam כתב:
Matan Edri כתב:
YtseJam כתב:מתן [אדרי], אני דיי בטוח שאתה ממש לא דיברת עם חברי המועדון.
אני הייתי שמה החל מהשעה 13:00, כאשר עוד לא היה אף אחד מהמועדון ולאט-לאט קיבצתי מסביבי אנשים מהמועדון ומהפורום. זה היה ככה עד 17:00 כאשר התחלנו לנסות ולהזיז עניינים בנושא אחר. בשום שלב לא ראיתי אותך פונה אלינו ובכל אופן, אתה לעולם לא היית מקבל יחס שכזה. פשוט לא עולה על הדעת. אני אישית בירכתי כל אחד ואחד שהגיע.

לדעתי אתה ניגשת לקבוצת אנשים שייתכן וקנתה חולצות כמוך ואולי עבדו עליך.
באתי אליכם בערך בשעה 16 ומשהו, אחרי שהצטלמתם עם הדגל, כי אז הייתי בטוח שאלו אתם, כי אני לא מכיר פה אף אחד בפנים.
מעניין.
אז לפי דעתי זה היה קצר בתקשורת ולא יותר מזה. אנחנו באמת חבורה נחמדה של אנשים. :)
בהחלט.
מתן, אני גם חושב שאתה לא צריך להתייאש מהאנשים פה, תן עוד צ'אנס. אנחנו באמת נחמדים :)
נראה לי גם שזו היתה אי הבנה כלשהי.
Life is what happens while you make other plans

(]/|\[)

Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

Plaschkes כתב:תראה, אני לא אומר שזה בסדר ושככה זה צריך להיות, אבל אני כן אומר שכרגע זה המצב. ברור שזה לא אידיאלי והייתי מעדיף אם שהעם הישראלי יהיה קצת יותר מאופק ומנומס, אבל זה דבר שכרגע אין הרבה מה לעשות לגביו... בוא נגיד שלפחות לא באופן מיידי במסגרת הופעה, לחנך את המדינה יקח הרבה זמן וגם לא ממש ברור לי באחריות מי זה.

בקשר לזה שלא ידעת שזה מה שיקרה, כנראה שאתה קצת טומן את הראש בחול... באמת ציפית שיגיעו 12,000 איש שישבו בשקט ורק ישמעו את מה שבוקע מהרמקולים? ועוד שחלק יפה מהקהל מגיע מסצנת המטאל ועוד חלק לא קטן, מסתבר, מעולם הערסים? תמיד אמרתי שכל מי שחושב שלא יהיה פוגו ושיהיה נעים ונוח ומתורבת חי בסרט. זה לא הפילהרמונית בהיכל התרבות. בסופו של דבר זו ענקית מטאל עם המון מעריצים שמגיעה לארץ לראשונה, היה ברור שהולך להיות בלאגן, ואם זה לא היה לכם ברור, כנראה שאתם לא ממש מבינים איפה אתם.

אני ממש לא מסכים עם הפסקה האחרונה.
לא יודע אם ראית הופעות בחו"ל של דרים, אבל זה לא שחור לבן. להגיד שבהכרח אם אין פוגואים, מכות, ודחיפות מגעילות אז אין אנרגיה זה שטות. לא חייבים להתנהג ככה ולהרוס לאנשים בשביל שיהיה מלא אנרגיה ותוכל להרגיש היי מההופעה. אין שום אנרגיה בלהיות נדחף או דוחף. לי זה היה פשוט הורס את השיר ולא מכניס אותי להיי. אםשר ליצור אווירה מדהימה, עם שירה, עם התלהבות גם בלי החלקים המכוערים.

ובאמת היה ברור שיהיה בלאגן, אפשר לראות את הבהמיות והחוסר איכפתיות בכל מקום, זה היה ברור שזה יגיע גם להופעה, אם בדמות הדרן שמו זין, ואם בדמות חלק מהקהל המכוער.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

אבל כל הקטע ניר, שהוא מדבר על הופעה בארץ, ואתה על הופעות בחו"ל.
בארץ זה מה שקורה, וזה היה באמת ברור שכך יהיה. וזה כל מה שהוא התכוון.

(]/|\[)

And lose their way home
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

שליחה על ידי Ozerivarium »

איזו הופעה מעולה , פשוט התגשמות חלום !!! :cheers:

קודם כל תודה ענקית בשם כל הפורום כאן לאנשים שכל כך עמלו הזיעו והאדימו (עידן..) כדי שהלהקה תגיע לארץ -במיוחד לעידן , מתן ,וטל שהיו דרוכים בצורה בלתי רגילה לכל בעיה שתקרה . על הבאקסטייג' הנפלא - בכלל אין על מה לדבר והכל כדי שאנו - המעריצים - נוכל לראות אותם פה בארץ (במרחק שעה מהבית ולא אלפי קילומטרים !) . אנחנו אוהבים אתכם ! ;) .
תודה לאנשים שנתנו ידם בדבר ( נועם ומריאנה גם אתכם לא שכחתי ) , ללהקה האהובה עלינו שהסכימו לבוא .. לכל מי שחתם על העצומה - לכולכם תודה ענקית !

הסטליסט , לדעתי הוא היה מצויין , אין לי טענות . היה מדהים לראות את Erotomania , את The Spirit במיוחד את As I Am שהקפיץ אותי עד לשמיים .
גם Solitary Shell היה חמוד .

אין מה לומר - הסאונד היה מעולה , שמעו מצויין את פטרוצ'י , למעט רודס שפה ושם לא נשמע ונבלע בין שאר הכלים . גם לאברי שר מצויין , לא יאומן שהוא עדיין מצליח לשיר ככה גם בגיל כזה .
לגבי רודס והסאונד של הקלידים - כנראה שזה היה המיקום - מוקמתי כ-7 מטר לפני הבמה , והייתי בצד הימני בערך מול פטרוצ'י . אני מאמין ששינוי במיקום יותר מרוחק היה מעצים את חוויית הסאונד.

האוויר היה דחוס , והרגשתי כאילו אני צף בים של זיעה וחום נוראי . גם במהלך ההופעה כאב לי הגב - וזה מאוד הקשה עליי להתרכז בשירים ולהנות .
ולמה .. אבל למה אנשים היו צריכים להתחיל את הדחיפות האלו אני לא מבין :shrug:

על הבאקסטייג' אין מה להגיד , פשוט התגשמות של חלום :love: , למרות שחיכינו הרבה זמן , "תודות" להדרן ! , ההמתנה הייתה שווה את זה . במהלך ההמתנה אי אפשר שלא להרגיש את האחווה שהייתה קיימת בין שאר חברי המועדון , וגם לפני כן כשנפגשנו על הדשא - ידעתי שאני אפגוש את החבר'ה שבדרך כלל אני רואה , וגם את החבר'ה שראיתי לפני כמה שנים טובות ( ערן Stunn , עומרי דיאמנט , תמרי ) .

לפגוש את דרים בבאקסטייג היה מאוד לא ריאליסטי . באמת , חבר'ה נחמדים מאוד , ופורטנוי ללא ספק הוא האייס בריקר של הלהקה כמו תמיד , בנדם עם הרבה ביטחון , ועם אינטרקציה אנושית מדהימה , כך גם רודס ( לא רק בגלל שיהודי פוגש יהודי :) ). אני מרגיש שדווקא יכלתי לדבר איתך בחופשיות אבל פחדתי מהמנג'ר שלהם , שלא יאכל אותי בלי מלח על איזו טעות קטנה . אבל הנה פגשנו את אנשים ששינו לחלקנו חלק גדול בחיים , וזו הייתה מעין סגירת מעגל ( בנוסף להופעה בארץ) .

ואני לא יכול להתעלם ממה ששוקרון כתב :

קודם כל אם לא היית ככה מצטער מכל הלב - אם לא הייתי רואה שכל כך אכפת לך לא הייתי מעריך את הסליחה שלך . רואים שאכפת לך , שמע - זה לא היה בשליטתך , אתה היית בסדר גמור , הסר דאגה מליבך .
נכון שאני עדיין מבועס על החתיכת נייר היוקרתית הזו - אבל אין מה לעשות , מת , הלך . ואני עד עכשיו טופח לעצמי על השכם שלא הבאתי את הדיסק עצמו ! :) . אני אנסה להוציא את זה בהדפסה . אגב עידן , מישהו : אתם יודעים איפה אפשר להשיג את הקובץ של הקאוור של ההופעה של מטרופוליס 2 ?

חברים , הייתה הופעה שלא תשכח , התגשמות חלום של שנים , ואני מאוד מחזיק ממה שפרטנוי אמר בסוף , יש להם סיבה להגיע , כי סה"כ הקהל הישראלי למרות פאשלות קטנות , סיפק את הסחורה ;)

Keep The Dream Alive Brothers !
נערך לאחרונה על ידי Ozerivarium ב ד' יוני 17, 2009 8:19 pm, נערך 4 פעמים בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

אז מה נראה לכם, פעם הבאה שהם יבואו זה יהיה בחלק השני של הסבב הנוכחי באירופה, או בכלל בסבב הבא עוד שנתיים בדיסק הבא?

(]/|\[)

And lose their way home
Our gift divine
Plaschkes
פלשקס
יצירת קשר:

שליחה על ידי Plaschkes »

ניר, תומר הבין אותי... לא אמרתי שזה מה שצריך בשביל שתהיה נרגיה או שאני מסכים עם ההתנהגות במסגרת האירוע הנוכחי, אבל זה היה (לי לפחות) מאוד ברור שזה יהיה המצב.
תמונה

תמונות וקליפים של הגיטרות שלי.

תמונה
Kingalpaca
דרימיסט מתחיל

Greenburger כתב:אז מה נראה לכם, פעם הבאה שהם יבואו זה יהיה בחלק השני של הסבב הנוכחי באירופה, או בכלל בסבב הבא עוד שנתיים בדיסק הבא?
הסבב השני עוד חודשים,
אני סופר אשמח אם זה יקרה,
אבל קשה לי מאוד מאוד להאמין שהם ירצו לחזור כל כך מהר ו/או שיצליחו להרים אירוע כזה בזמן כל כך קצר.
Dark5675
דרימיסט מתקדם
יצירת קשר:

שליחה על ידי Dark5675 »

Greenburger כתב:אז מה נראה לכם, פעם הבאה שהם יבואו זה יהיה בחלק השני של הסבב הנוכחי באירופה, או בכלל בסבב הבא עוד שנתיים בדיסק הבא?
אני מעריך שאין מה לצפות להם בהמשך הטור הנוכחי, פשוט בגלל שאף חברה לא תסכים לקחת על עצמה הפקה שכזו.
נכון שמכירת הכרטיסים הייתה מעל ומעבר לכל הציפיות, אבל אני לא מאמין שיקחו הימור נוסף כזה. הדרן בטח חושבים "עכשיו הם הגיעו לרוויה, המעריצים האלה". אויש כמה שהם לא מכירים אותנו ;)
סמל אישי של משתמש
DanielK
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי DanielK »

בדיסק הבא. בטוח ..
תמונה
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

^ אם בכלל...
בלי נאחס חבר'ה!!!!
תמונה
סמל אישי של משתמש
Ashleadt
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי Ashleadt »

אני ממש לא מחכה לדיסק הבא.
בעצם, אהיה בצבא ולא תהיה לי אפשרות לטוס לראות אותם.
אז אני כן אחכה רק לדיסק הבא.
אחלה, אני דנה עם עצמי. :roll:
Just Because You're Paranoid Doesn't Mean They're Not Out to Get You!!!!
Dark5675
דרימיסט מתקדם
יצירת קשר:

שליחה על ידי Dark5675 »

Ashleadt כתב:אני ממש לא מחכה לדיסק הבא.
בעצם, אהיה בצבא ולא תהיה לי אפשרות לטוס לראות אותם.
אז אני כן אחכה רק לדיסק הבא.
אחלה, אני דנה עם עצמי. :roll:
צבא לא אמור לעצור אותך....תוך שנה את יכולה לטוס, וגם לפני זה אם את מוצאת תירוץ מספיק טוב כדי שיאשרו לך דח"ש.

כמו שמישהו (?) אמר לפני - Keep the dream alive!
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

Kingalpaca כתב:
הסבב השני עוד חודשים,
אני סופר אשמח אם זה יקרה,
אבל קשה לי מאוד מאוד להאמין שהם ירצו לחזור כל כך מהר ו/או שיצליחו להרים אירוע כזה בזמן כל כך קצר.
מה הקשר? ומה עם כל שאר המדינות שהם יהיו בהם בסבב הזה, והבא?
זה מה שקורה כל סיבוב עולמי, הם עושים סבב בצפון אמריקה ואירופה, ואז עוד אחד! כלומר אותן ארצות!

(]/|\[)

And lose their way home
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

Plaschkes כתב:ניר, תומר הבין אותי... לא אמרתי שזה מה שצריך בשביל שתהיה נרגיה או שאני מסכים עם ההתנהגות במסגרת האירוע הנוכחי, אבל זה היה (לי לפחות) מאוד ברור שזה יהיה המצב.
גם לי היה ברור שזה יהיה המצב, לא חשבתי בכלל לקנות כרטיס רגיל, אני רק אומר שאפשר גם אחרת שיהיה מלא אנרגיות ובלי מכות.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
NamelessATM
דרימיסט-על

שליחה על ידי NamelessATM »

Ozerivarium כתב: גם לאברי שר מצויין , לא יאומן שהוא עדיין מצליח לשיר ככה גם בגיל כזה .
גם במהלך ההופעה כאב לי הגב - וזה מאוד הקשה עליי להתרכז בשירים ולהנות .

חברים , הייתה הופעה שלא תשכח , התגשמות חלום של שנים , ואני מאוד מחזיק ממה שפרטנוי אמר בסוף , יש להם סיבה להגיע , כי סה"כ הקהל הישראלי למרות פאשלות קטנות , סיפק את הסחורה ;)
אין לכם מושג כמה אני אוכל את עצמי כשאני קורא תגובות בכל מיני פורומים על כמה לאברי היה מצוין אתמול ואיך הוא שר מדהים... למה , למה לא זזתי מתחילת ההופעה יותר אחורה?!
בקשר לגב, כנ"ל... מבערך מתישהו ב-Solitary Shell עד שעברתי לגדר שנשענתי עליה קצת ליפני שהתחיל Pull me Under, אני כבר לא יכולתי כמעט להחזיק את עצמי ,הגב שלי התפוצץ וכל הזמן ניסיתי לעשות מסאז' עצמי בגב ( :haha: ) , וגם עלי זה הקשה להתרכז בשירים.

אבל למרות הדברים הקטנים האלה, כמו שאמרת בסוף - זו הופעה של תשכח והתגשמות של חלום! :D
ברוב המוחלט של ההופעה אני פשוט עמדתי ונהנתי (בהעדר מילה אחרת) מהחוויה הזאת ולא האמנתי שזה נגמר... :cry:

אני בטוח שאם עכשיו הם היו מחליטים לעשות עוד הופעה בחודשים הקרובים , כל אותם אנשים שקנו כרטיסים היו קונים עוד פעם כרטיס + אנשים שעכשיו מתחרטים שהם לא באו.
שלח תגובה