חלום בהתגשמותו: חוויות ותמונות מההופעה

המקום שלכם לדיונים על כל מה שקשור לדרים ת'יאטר בפרט ומוסיקת הפרוגרסיב מטאל בכלל.
חתוליס
נעם

Re: חלום בהתגשמותו - חוויות ותמונות מההופעה

שליחה על ידי חתוליס »

Lurx כתב:
חתוליס כתב:ערב טוב לכולם,
לכל מי שלא מכיר אותי, אני הייתי חלק מהמשלחת האחרונה לטורקיה. אני מעריץ את הלהקה מזה כ-6 שנים וחבר מועדון בכחצי מהתקופה הזאת. בתקופה שלפני הצבא עבדתי במיוחד כדי להשיג מספיק כסף למימון הטיסה שלי לטורקיה. הרמתי 2 ערבי מחווה ללהקה ואני משתדל לעזור איפה שרק אפשר, כאשר האינטרס שלי הוא אותו האינטרס של כולנו - לקבל כמה שיותר הכרה והערכה מהלהקה עצמה, דבר שהתגשם במלואו הערב.
ולמרות כל זה, הערב ראיתי את הלהקה ממרחק של בערך 70-80 מטר, מאחורי המגדל ממנו צולם הוידאו. לא ראיתי כמעט כלום.
התגובה הראשונית תהיה "איך זה קורה? לא יכלת להגיע בזמן, כדי להכנס מהראשונים?". אז האמת היא שלקחתי לעצמי שבוע חופש מהצבא, כדי שלא יקרה מצב שבו משחררים אותי מאוחר ואני נכנס בדקת איחור. הגעתי למקום בשעה 15:00, ומצאתי את שערי הכניסה הראשונית ריקים מאנשים. יכולתי לעמוד שם, או לפחות קרוב לשם. אבל חברת "הדרן" הבטיחו לי, כחבר מועדון המעריצים, שאני אכנס חצי שעה לפני כולם, יחד עם כל מועדון. יכלתי ליצור לעצמי רשת בטחון ופשוט לעמוד שם, למקרה שההבטחה הזו לא תמומש. אבל הבנתי שהעניין לא בדיוק "רץ חלק", אז החלטתי לראות איפה אני יכול לתרום את חלקי...
כשהגעתי, עידן אמר לי שהוא צריך לדבר עם בחור בשם ניב מהדרן, שיעביר לקב"ט במקום את האישור להכניס את חברי המועדון בזמן המובטח. אבל ניב לא עונה. אז מה עושים? התחלתי לרדוף אחרי הקב"ט ההוא, שלא הסכים לדבר איתי. ניסיתי לדבר עם אנשים נוספים מהדרן, שלא יכלו או לא רצו לעזור - בזמן שכל חברי המועדון יושבים להם בשאננות על הדשא ומצטלמים, או עושים מה-בזין-שלהם, או עומדים בתחילת התור הראשוני לכניסה - כל זה, במקום להרים את התחת ולעזור.
כמובן שלא עזר בית-דין וב17:30 (אגב, כמקובל במדינת ישראל, שלא כפי שנקבע מראש - בשעה 18:00) נפתחו השערים. אני ומריאנה, שהחלטנו לוותר על הכניסה שלנו לבקסטייג' בתמורה לכניסה מוקדמת, נפלנו בין הכיסאות - ולא קיבלנו לא זה, ולא זה. ולא בגלל שלא יכולנו. יכולנו בכל זמן להגיד "שיתפוצצו שאר חברי המועדון, אנחנו עומדים ראשונים". אבל במקום לעשות את זה, רצנו אחרי אנשים. רציתי להגיד לכם שאני לוקח בחזרה את מה שאמרתי באשכול שפתח טל אתמול. התאכזבתי מאד מהשאננות של כולכם. שאננות, חוסר אכפתיות, כיסויי-תחת או איך שלא תרצו לקרוא לזה... שלא לדבר על אנשים שאמורים לאחד אותנו ולדאוג לנו כמועדון, שנקבל את מה שהובטח לנו. ולא, אני לא מדבר על עידן, שעשה מעל ומעבר בשבילנו ורץ ממקום למקום.

הלוקיישן, החולצות המזויפות של הטור, בירה - בכניסה, 22 שקלים, ביציאה, 10 שקלים, ההתנהלות של הדרן, ההתנהלות של חברי מועדון המעריצים, ההתנהלות של מועדון המעריצים אל מול הלהקה ואל מול הדרן, השאירו לי מהערב הזה זכרון של ניחוח ישראלי חריף באוויר. אתם עלובים, ואפילו קצת עלוב שהלהקה האדירה הזאת הניחה את רגלה בבוץ המסריח הזה. מזל שהפרפורמנס והלהקה היו אדירים, ומזל שהיה לי את מריאנה איתי, שהפכה את החוויה לבלתי נשכחת. אחרת, אני לא יודע מה היה קורה.

אתם בהחלט בהחלט עלובים.
אולי אנשים יראו את זה כיומרני, ואני לא מתכוון לפגוע באופן אישי, אבל חתיכת כפוי טובה. אנשים עבדו קשה כדי להביא להקה שאתה אוהב לארץ, ובמקום להגיד "וואי, תודה אנשים, היה אדיר", אתה מחפש את הדברים הרעים. גם אותי טרטרו, גם אותי שלחו ממקום למקום, גם לי הבטיחו להיכנס מוקדם (למרות שאני לא חבר משלם במועדון המעריצים). בסופו של יום כל ההבטחות לא שוות כלום. אבל החוויה כן. וסתם בשביל הרקורד, עד שדרים לא עלו ישבתי על הדשא מאחור, ליד הדוכן של המרצ'נדייז, ואז, פשוט נכנסתי פנימה והתקדמתי, לפני שITPOE נגמר הייתי ליד הגדר.

היה *ל*פ*נ*י*ם* :twisted:
ברוך הבא לפורום. אתה יודע מה שמי? אני מניח שלא. אתה יודע מי זה טל עופר, עידן אדר, מתן בריל? אני מניח שלא.
הודעה ראשונה שלך. אתה ט-י-פ-ל'-ה חצוף. אני מספיק זמן במועדון הזה כדי גם להביע עמדה שלילית, בין תרומה אחת שלי לתרומה אחרת...

ההבדל ביני לבינך הוא שאני חושב שלי, איך נגיד בעדינות, מגיע קצת יותר משלך מגיע. וכן, אני אומר את זה בלי להכיר אותך.
אפרופו כפיות טובה, אני חושב ש"אני מעריץ את דרים כמה שנים, אבל יצא לי לכתוב את ההודעה הראשונה שלי בפורום של המועדון הרשמי יומיים אחרי ההופעה", זאת הגדרה טובה מאד למושג הזה.
. .- - + -- -.-- + .- ... ... + .- -. -.. + -... .- .-.. .-.. ...
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

Re: חלום בהתגשמותו: חוויות ותמונות מההופעה

שליחה על ידי YtseJam »

טוב חברים... כל אחד הגיב לשני וזה מספיק... נעצור כאן. :)
כל הסיפור הזה הובהר כבר מספר פעמים ואני לא רואה צורך להמשיך את זה... אז בואו לא.

להמשיך עם החוויות אנשים! :yes:
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

התחלתי מרתון דיסקוגרפיה של דרים כדי שההרגשה של ההופעה לעולם לא תעלם!!!! :metal: :D
תמונה
yuval15
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי yuval15 »

אני לא באמת חושב שאני יכול לאמר עוד דברים טובים על ההופעה הזאת, כי באמת, היה לא מהעולם הזה. אני בחיים לא אשכח את היום המדהים הזה.

אבל אני כן אוסיף שני דברים נוראיים:

1. הקהל - אני הייתי שורה ראשונה ונמחצתי. כמה שהקהל הישראלי הם בהמות - בהופעה כזאת ציפיתי ליותר. אנשים הקיאו, התעלפו, אנשים נתפסו בשיער, התמוטטו. אני אישית נמחצתי על הגדר, חזרתי עם כאבי צלעות מטורפים ובמהלך ההופעה הייתי בטוח שאני יקיא מרוב שמחצו אותי. זה היה נורא. הופעה הבאה אני רואה בישיבה.

2. אף אחד לא מתעצבן על עניין החולצות?! אני באמת ובתמים חשבתי שיש חולציות רשמיות לטור (כמו שהכריזו בבמה!), ולכן ביקשתי שיקנו לי, ולמחרת גיליתי לתדמהתי שזו תוצרת ישראלית, מזוייפת, שאפילו לא הצליחו לאיית ישראל כמו שצריך! כמה שזה מבאס להפסיד 80 שקל (למרות שאני אלך קצת עם החולצה.. בכל זאת..) תחושת הripped off מעצבנת בטירוף. מי ששיווק את המרצנדייז - חראות.

חוץ מזה - היה נהדר. תודה ענקית למועדון שעשה את הכל כדי שהם יגיעו. כן יירבו!
סמל אישי של משתמש
Dead
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי Dead »

גם אני. מאז ההופעה לא שמעתי אף להקה אחרת חוץ מדרים.
וגם עכשיו
If I die tomorrow
I'd be allright
Because I believe

זה היה כ"כ טוב... :sing:
תמונה
תמונה
תמונה
Su_Hell
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי Su_Hell »

הופעה מדהימה , אין מילים , פשוט חלום שהתגשם , הלוואי ויבואו שוב בקרוב
:) ;)
Kleppy
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי Kleppy »

עוד אחד יוצא מתחת לאבן :)

אהלן אהלן לכולם!

קודם כל ולפני הכול, אני חייב להגיד תודה רבה רבה רבה מכל הלב לכל האנשים שארגנו וטרחו להביא את האמנים האדירים האלה לארץ. עשיתם אותי (ואני מתאר לעצמי שעוד הרבה אנשים) למאושרים. הגשמתי חלום תודות לכם מה שלא קורה הרבה - בד"כ בשביל להגשים חלומות צריך לעבוד וקשה :)

אני חייב להגיד שיום שלישי בערב היה בהחלט הערב הכי יפה בחיים שלי. מה שהיה כל כך מספק בכל העניין, מעבר לזה שראיתי את הלהקה שאני הכי אוהב בעולם 50 מטר ממני, זה שסוף סוף הייתה לי הרגשה שאני נמצא בחברה של אנשים שבאמת מבינים אותי. יצא לי להכיר מעט מאוד אנשים שבכלל שמעו על DT, שלא לדבר על לדעת את כל המילים של השירים בע"פ. לשמוע את כל הקהל צורח Take the time! או Pull me under, I'm not afraid זאת חוויה שאי אפשר לתאר. השאגה שעלתה מהקהל כשהצליל הראשון של ItPoE בקע מהרמקולים הייתה בלתי נשכחת. יומיים אחרי הרגעים האלה לא יוצאים לי מהראש. יש לי ייסורי גמילה קשים ביותר - לעולם לא רציתי להחזיר את השעון אחורה כמו עכשיו.

לכל מי שמתלבט, ה- 500 שקל שהשקעתי בכרטיסי VIP היו השקעה מ-ע-ו-ל-ה. אולי זה לא היה מספיק קרוב בשביל להריח את הזיעה של פטרוצ'י אבל הסאונד היה מדהים ואין לכם מושג איך הקהל נראה מלמעלה (במיוחד כשנדלקו המציתים בבלאדות :)). אני די בטוח שדרים בחיים לא קיבלו כזאת קבלת פנים. אחרי הסיפורים שאני שומע פה על דחיפות וכאלה אני די בטוח שהייתי נותן גם 1000 שקל בשביל כרטיס כזה. לא שאני בחור קטן או משהו, אבל לא בשביל זה אני בא לדרים. אולי כשמטאליקה יבואו נחשוב על לקנות כרטיס יותר קרוב לבמה :knockedout:

יכול להיות שדמיינתי, אבל בתחילת המופע אני די בטוח ש- JLB עשה לי ולחבר שלי שלום כי היינו בין הבודדים שעמדו בין מושבי ה- VIP. אח"כ כולם התעוררו וכבר לא בלטנו כל כך, אבל עדיין. לפחות מפצה טיפה על שאני לא חבר מועדון (מה שישתנה מיד) ושלא זכיתי ללחוץ לכולם ת'יד. פעם הבאה.

מה שמעלה לי את השאלה: האם מתכוננת משלחת לאחת ההופעות הבאות בטור הזה? אני בהחלט אחשוב על להצטרף אם כן - ממש לא נראה לי לחכות עוד שנתיים ככה עד הסיבוב הופעות הבא. :yes:

בקיצור, תודה רבה לכל מי שטרח וארגן והשתתף. מגיעה לכם תודה לא פחות מללהקה עצמה. אתם גדולים.
Schwimmer
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Schwimmer »

אגב (נזכרתי לחזור אחרי "כמה" עמודים), יש לי שאלה לגבי ההופעה. אני פשוט חשבתי שזה יהיה ייצוג קצת מוזר מישראל אם הייתי שואל את זה (ומדבר קצת על ההופעה) בפורום של ג'יימס, אז רציתי לשאול פה קודם ולראות איזה תגובות זה מקבל (סביר להניח שאני לא אלך לשאול בפורום של ג'יימס אחר כך כמה שזה נשמע מפתה XD)

שמתי לב שבסוף 2007 עד יום שלישי הקדוש לפני יומיים ועוד כנראה ימים רבים אחריו, כל פעם שדרים מנגנים את TAKE THE TIME הם מדלגים על הבית השני. מצד שני, באמצע 2007, בהופעות כמו ההופעה לכבוד 15 שנה לIMAGES AND WORDS, הם ניגנו את הבית, וג'יימס שר אותו בצורה מאוד יפה ומלודית יחסית להופעות שלו לפני הפגיעה(ות) במיתרי הקול.
חשבתי שג'יימס יעבור עד השנה נגיד, וש2008 הייתה שנה חלשה בשבילו. אבל אז אני שומע את הביצוע של Surrounded בChaos In Motion, ושם הוא הגיע לכל הטונים הגבוהים. בהופעה שלנו הוא גם הגיע ללא מעט טונים גבוהים, אבל שוב דילגו על הבית השני. אז...טוב...אין לי הרבה דרכים לנסח את השאלה אחרי כל הסיפור - הבית השני יחזור אי פעם? כי סביר להניח שג'יימס יכול לשיר אותו, כנראה שהם פשוט מנסים להקדים תרופה למכה...

אה ואני רק רוצה לספר לכם, כואב לי האוזן לשמוע כל מוזיקה אחרת חוץ מדרים מאז ההופעה. הם היו כל כך טובים שזה מפחיד...

ד"א, אני רק רוצה לציין שאת התוכן של ההודעה הזאת אני אפילו לא חושב בתת מודע לכתוב כהערה/העלבה או כל דבר דומה. זאת התעניינות מלאה כי איך שהוא שר לדעתי הוא היה יכול לעשות את זה, ואני רק מתעניין...בצורה טהורה לגמרי.
נערך לאחרונה על ידי Schwimmer ב ה' יוני 18, 2009 7:46 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
Adar Nahari
דרימיסטית מתקדמת

שליחה על ידי Adar Nahari »

תמונה

איך ג'יימס קילל כשהוא לא מצא את הטוש הכסוף.... :)
"If you kiss somebody then both of you'll get practice"
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

yuval15 כתב:אני לא באמת חושב שאני יכול לאמר עוד דברים טובים על ההופעה הזאת, כי באמת, היה לא מהעולם הזה. אני בחיים לא אשכח את היום המדהים הזה.

אבל אני כן אוסיף שני דברים נוראיים:

1. הקהל - אני הייתי שורה ראשונה ונמחצתי. כמה שהקהל הישראלי הם בהמות - בהופעה כזאת ציפיתי ליותר. אנשים הקיאו, התעלפו, אנשים נתפסו בשיער, התמוטטו. אני אישית נמחצתי על הגדר, חזרתי עם כאבי צלעות מטורפים ובמהלך ההופעה הייתי בטוח שאני יקיא מרוב שמחצו אותי. זה היה נורא. הופעה הבאה אני רואה בישיבה.

2. אף אחד לא מתעצבן על עניין החולצות?! אני באמת ובתמים חשבתי שיש חולציות רשמיות לטור (כמו שהכריזו בבמה!), ולכן ביקשתי שיקנו לי, ולמחרת גיליתי לתדמהתי שזו תוצרת ישראלית, מזוייפת, שאפילו לא הצליחו לאיית ישראל כמו שצריך! כמה שזה מבאס להפסיד 80 שקל (למרות שאני אלך קצת עם החולצה.. בכל זאת..) תחושת הripped off מעצבנת בטירוף. מי ששיווק את המרצנדייז - חראות.

חוץ מזה - היה נהדר. תודה ענקית למועדון שעשה את הכל כדי שהם יגיעו. כן יירבו!
אתה לא מבין כמה אני מסכים איתך כאן.
הקהל בארץ הוא בהמי בצורה לא הגיונית. ה"גלים" של הדחיפות, האלימות הלא הכרחית- למה זה טוב?

בקשר לחולצות אני אומר לך מידע אישי ב-100% שהחולצות האלו היו רשמיות. הדרן (וכאן מתחיל ההסבר למה הכל נראה כל כך מכוער) קיבלו אישור מהלהקה להדפיס 1000 חולצות, אז הם עשו את זה במינימום השקעה, והוציאו חולצות מכוערות עם טעויות כתיב. אבל העובדה היא שהחולצה הזאת היא אכן רשמית ולא מזוייפת אז תוכל להתנחם בזה לפחות.
אני מאושר שחברי המועדון זכו לקבל את החולצה שעידן עיצב, כי היא בלי ספק הרבה יותר מרשימה!
אז תודה עידן שוב...
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
סמל אישי של משתמש
The Heretic
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי The Heretic »

avrahamshuk כתב:
The Heretic כתב:ל
בהופעה הזאת ידעתי מראש לא לנסות אפילו להידחס, ולמזלי תפסתי לעצמי מקום של חצי ישיבה על גדר/מעקה במקום קצת גבוהה כך שראיתי הכל וצילמתי הכל. אומנם לא מקרוב, אבל בשבילי הכי חשוב היה לראות אותם ולשמוע אותם, אפילו אם פיספסתי את הבעות הפנים שלהם. העיקר שכל ההופעה מוקלטת... זה היה הכי חשוב לי... 8-)
אתה רוצה לומר שיש לך את כל ההופעה בוידאו???!!!! אותך לעידן!!
כן, יש לי את כל ההופעה. אבל תיקח בחשבון שזה וידאו בפלאפון ועוד די מרחוק, כך שלא רואים כמעט כלום. אבל זה בסדר, לי היה חשוב לזכור את כל ההופעה ואת זה יש לי בסאונד... היום למשל, השמעתי לעצמי כמעט חצי הופעה במהלך העובדה. האמת היא שיצא לי להתרגש לשמוע את כל הקולות ואת הקהל...
The Heretic- על איזה בניין אתה מדבר שהם היו בו לפני ההופעה?
גרינבורגר,
אני מדבר על ביתן 1 - המקום שהם היו בו לפני שהם עלו לבמה. הם כמו ילדים טובים חיכו לחמישה לתשע (חייבים לעשות מה שריק פולר אומר...) ובזמן הציפייה ראיתי אותם מציצים מהחלונות ועושים מתיחות...
פריקיק - הפרוג של משחקי המנג'ר ברשת
http://www.freekick.org
Dr. MaNiAk
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Dr. MaNiAk »

3 לילות עברו, ואני עדיין לא מפסיק לחשוב על ההופעה הזאת...
מדהימים.
חלום שהתגשם.
Kingalpaca
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי Kingalpaca »

כולנו.
סמל אישי של משתמש
dt-forever
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי dt-forever »

חחח חבר שלי אמר לי שלא היה לו כרטיס אז הוא היה מחוץ למתחם וטיפס על איזה גדר וראה אותם מרחוק ושמע מצויין.. :lol: והוא אמר לי שעוד מאות היו בחוץ והקשיבו מבחוץ... חחח :twisted:
קבוצת פייס פרוגרסבית:
http://www.facebook.com/group.php?gid=189730295474
סמל אישי של משתמש
dt-forever
דרימיסט מתחיל

^^^ואווו תמונה ענקית!!! :metal: איך צילמו אותה מאחוריהם??

אגב עידן ידוע כבר המספר הסופי של האנשים שהיו בהופעה??
נערך לאחרונה על ידי dt-forever ב ו' יוני 19, 2009 4:59 am, נערך פעם 1 בסך הכל.
קבוצת פייס פרוגרסבית:
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

אחד אנשי הצוות שלהם צילם.
לא ידוע וגם לא יהיה ידוע (אלא אם כן תצליח להשיג את הרשימות של "הדרן")... ההערכות הן בין 9 ל-12 אלף כאשר לדעתי זה עומד על כ-10.
סמל אישי של משתמש
dt-forever
דרימיסט מתחיל

YtseJam כתב:אחד אנשי הצוות שלהם צילם.
לא ידוע וגם לא יהיה ידוע (אלא אם כן תצליח להשיג את הרשימות של "הדרן")... ההערכות הן בין 9 ל-12 אלף כאשר לדעתי זה עומד על כ-10.
חבל שאחד מאנשיי הצוות שלהם לא הסריט גם את כל ההופעה.. לדעתי זה הפסד שלהם זה היה ההופעה הכי טובה שלהם מבחינת האנרגיה וההשתתפות של הקהל... והרבה היו קונים ת-DVD!!

ובכלל אני לא מבין הריי על המסכים כל הזמן הראו תהופעה אז אין עותקים מזה???

ולגביי המספר איך יכול להיות הריי לפניי חודש כבר פרסמו בעיתונות שיש 11.000 אז איך זה ירד?
ולמה שלא ישאלו את הדרן עכשיו מה המס' הסופי? אין סיבה שהם לא יספקו תמידע הזה לא??
קבוצת פייס פרוגרסבית:
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

טוב יש על כל הדיון הזה כבר אשכול נפרד אז לא צריך לחזור על הנאמר.
זה הכל פרסום פרסום פרסום. לפחות המכירות כן התקרבו לפרסום, שזה יפה מאוד.

http://www.dreamtheater.co.il/forums/vi ... f=2&t=1111

ואתה שואל שאלות שאין עליהן תשובה [טובה]... למה... ככה. לא ידוע. :)
יהיה DVD לסבב ההופעות 2010-2009. האם ישראל תופיע בו? אני מעריך שכן. הוצאה נפרדת לישראל? למה? הלהקה לא פעלה ככה מעולם ואין סיבה שתתחיל. זה יותר חומר לבוטלגרים מאשר הוצאות רשמיות בכל מקרה.
בסופו של יום: עוד הופעה אחת (אפילו אם טובה מאוד) מתוך ה-מ-ו-ן הופעות.
סמל אישי של משתמש
yakim
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי yakim »

אין שום הגיון בכך שתהיה לישראל הוצאה משלה-הרי זה גם הליסט שלפני הוצאת הדיסק לחנויות וחוץ מAROP שום דבר מהדיסק החדש נוגן,אז מה הטעם להוציא.
אבל מקווה שכמו שעידן אמר,ישראל תיכלל באיזה קטע בדיוידי- הבה נגילה אולי??? :?
"I guess...do they read left to right in Japan?...No?...Or is that Israel I'm thinking? Right to left, right? Yeah, so I go left to right."
-JP regarding the way his bank presets are arranged
שלח תגובה