ברוך הבא לפורום. אתה יודע מה שמי? אני מניח שלא. אתה יודע מי זה טל עופר, עידן אדר, מתן בריל? אני מניח שלא.Lurx כתב:אולי אנשים יראו את זה כיומרני, ואני לא מתכוון לפגוע באופן אישי, אבל חתיכת כפוי טובה. אנשים עבדו קשה כדי להביא להקה שאתה אוהב לארץ, ובמקום להגיד "וואי, תודה אנשים, היה אדיר", אתה מחפש את הדברים הרעים. גם אותי טרטרו, גם אותי שלחו ממקום למקום, גם לי הבטיחו להיכנס מוקדם (למרות שאני לא חבר משלם במועדון המעריצים). בסופו של יום כל ההבטחות לא שוות כלום. אבל החוויה כן. וסתם בשביל הרקורד, עד שדרים לא עלו ישבתי על הדשא מאחור, ליד הדוכן של המרצ'נדייז, ואז, פשוט נכנסתי פנימה והתקדמתי, לפני שITPOE נגמר הייתי ליד הגדר.חתוליס כתב:ערב טוב לכולם,
לכל מי שלא מכיר אותי, אני הייתי חלק מהמשלחת האחרונה לטורקיה. אני מעריץ את הלהקה מזה כ-6 שנים וחבר מועדון בכחצי מהתקופה הזאת. בתקופה שלפני הצבא עבדתי במיוחד כדי להשיג מספיק כסף למימון הטיסה שלי לטורקיה. הרמתי 2 ערבי מחווה ללהקה ואני משתדל לעזור איפה שרק אפשר, כאשר האינטרס שלי הוא אותו האינטרס של כולנו - לקבל כמה שיותר הכרה והערכה מהלהקה עצמה, דבר שהתגשם במלואו הערב.
ולמרות כל זה, הערב ראיתי את הלהקה ממרחק של בערך 70-80 מטר, מאחורי המגדל ממנו צולם הוידאו. לא ראיתי כמעט כלום.
התגובה הראשונית תהיה "איך זה קורה? לא יכלת להגיע בזמן, כדי להכנס מהראשונים?". אז האמת היא שלקחתי לעצמי שבוע חופש מהצבא, כדי שלא יקרה מצב שבו משחררים אותי מאוחר ואני נכנס בדקת איחור. הגעתי למקום בשעה 15:00, ומצאתי את שערי הכניסה הראשונית ריקים מאנשים. יכולתי לעמוד שם, או לפחות קרוב לשם. אבל חברת "הדרן" הבטיחו לי, כחבר מועדון המעריצים, שאני אכנס חצי שעה לפני כולם, יחד עם כל מועדון. יכלתי ליצור לעצמי רשת בטחון ופשוט לעמוד שם, למקרה שההבטחה הזו לא תמומש. אבל הבנתי שהעניין לא בדיוק "רץ חלק", אז החלטתי לראות איפה אני יכול לתרום את חלקי...
כשהגעתי, עידן אמר לי שהוא צריך לדבר עם בחור בשם ניב מהדרן, שיעביר לקב"ט במקום את האישור להכניס את חברי המועדון בזמן המובטח. אבל ניב לא עונה. אז מה עושים? התחלתי לרדוף אחרי הקב"ט ההוא, שלא הסכים לדבר איתי. ניסיתי לדבר עם אנשים נוספים מהדרן, שלא יכלו או לא רצו לעזור - בזמן שכל חברי המועדון יושבים להם בשאננות על הדשא ומצטלמים, או עושים מה-בזין-שלהם, או עומדים בתחילת התור הראשוני לכניסה - כל זה, במקום להרים את התחת ולעזור.
כמובן שלא עזר בית-דין וב17:30 (אגב, כמקובל במדינת ישראל, שלא כפי שנקבע מראש - בשעה 18:00) נפתחו השערים. אני ומריאנה, שהחלטנו לוותר על הכניסה שלנו לבקסטייג' בתמורה לכניסה מוקדמת, נפלנו בין הכיסאות - ולא קיבלנו לא זה, ולא זה. ולא בגלל שלא יכולנו. יכולנו בכל זמן להגיד "שיתפוצצו שאר חברי המועדון, אנחנו עומדים ראשונים". אבל במקום לעשות את זה, רצנו אחרי אנשים. רציתי להגיד לכם שאני לוקח בחזרה את מה שאמרתי באשכול שפתח טל אתמול. התאכזבתי מאד מהשאננות של כולכם. שאננות, חוסר אכפתיות, כיסויי-תחת או איך שלא תרצו לקרוא לזה... שלא לדבר על אנשים שאמורים לאחד אותנו ולדאוג לנו כמועדון, שנקבל את מה שהובטח לנו. ולא, אני לא מדבר על עידן, שעשה מעל ומעבר בשבילנו ורץ ממקום למקום.
הלוקיישן, החולצות המזויפות של הטור, בירה - בכניסה, 22 שקלים, ביציאה, 10 שקלים, ההתנהלות של הדרן, ההתנהלות של חברי מועדון המעריצים, ההתנהלות של מועדון המעריצים אל מול הלהקה ואל מול הדרן, השאירו לי מהערב הזה זכרון של ניחוח ישראלי חריף באוויר. אתם עלובים, ואפילו קצת עלוב שהלהקה האדירה הזאת הניחה את רגלה בבוץ המסריח הזה. מזל שהפרפורמנס והלהקה היו אדירים, ומזל שהיה לי את מריאנה איתי, שהפכה את החוויה לבלתי נשכחת. אחרת, אני לא יודע מה היה קורה.
אתם בהחלט בהחלט עלובים.
היה *ל*פ*נ*י*ם*
הודעה ראשונה שלך. אתה ט-י-פ-ל'-ה חצוף. אני מספיק זמן במועדון הזה כדי גם להביע עמדה שלילית, בין תרומה אחת שלי לתרומה אחרת...
ההבדל ביני לבינך הוא שאני חושב שלי, איך נגיד בעדינות, מגיע קצת יותר משלך מגיע. וכן, אני אומר את זה בלי להכיר אותך.
אפרופו כפיות טובה, אני חושב ש"אני מעריץ את דרים כמה שנים, אבל יצא לי לכתוב את ההודעה הראשונה שלי בפורום של המועדון הרשמי יומיים אחרי ההופעה", זאת הגדרה טובה מאד למושג הזה.