המעבר הזה מאד מאד קשה לשירה ואולי הכי קשה לשירה מכל התפקידים שלו, ולמרות הרנסאנס הווקאלי של ג'יימס בשנים האחרונות, אני חושב שטוב שהם הורידו את זה בהופעות כי זה סתם לגמור לו את הקול. כמו שציינת הוא עושה את Surrounded וגם שירים אחרים כך שאין מה להצטער, הוא מגיע לטונים הנהדרים.שמתי לב שבסוף 2007 עד יום שלישי הקדוש לפני יומיים ועוד כנראה ימים רבים אחריו, כל פעם שדרים מנגנים את TAKE THE TIME הם מדלגים על הבית השני. מצד שני, באמצע 2007, בהופעות כמו ההופעה לכבוד 15 שנה לIMAGES AND WORDS, הם ניגנו את הבית, וג'יימס שר אותו בצורה מאוד יפה ומלודית יחסית להופעות שלו לפני הפגיעה(ות) במיתרי הקול.
חשבתי שג'יימס יעבור עד השנה נגיד, וש2008 הייתה שנה חלשה בשבילו. אבל אז אני שומע את הביצוע של Surrounded בChaos In Motion, ושם הוא הגיע לכל הטונים הגבוהים. בהופעה שלנו הוא גם הגיע ללא מעט טונים גבוהים, אבל שוב דילגו על הבית השני. אז...טוב...אין לי הרבה דרכים לנסח את השאלה אחרי כל הסיפור - הבית השני יחזור אי פעם? כי סביר להניח שג'יימס יכול לשיר אותו, כנראה שהם פשוט מנסים להקדים תרופה למכה...
חלום בהתגשמותו: חוויות ותמונות מההופעה
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
Re: חלום בהתגשמותו: חוויות ותמונות מההופעה
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
-
- דרימיסט מתקדם
- יצירת קשר:
זה היה קצת מרגיז שהם חתכו קטעים ככה....
עדיף היה שיעשה מה שעשה בטורים של scenes וfalling, ופשוט ישיר את זה אוקטבה מתחת, זה נשמע סביר ביותר.
וכן עילי, אתה לא טועה. הם חתכו את הקטע של sex is death, death is sex. חבל.
עדיף היה שיעשה מה שעשה בטורים של scenes וfalling, ופשוט ישיר את זה אוקטבה מתחת, זה נשמע סביר ביותר.
וכן עילי, אתה לא טועה. הם חתכו את הקטע של sex is death, death is sex. חבל.
- EathanZDSG
- דרימיסט מתקדם
שמחתי לשמוע שהיתה הופעה מוצלחת! ראיתי קליפים ביוטיוב וקראתי כתבות, נראה שדרים סוף סוף מתפרסמים בישראל (הגיע הזמן). אני מקווה שזה ישאר ולא ידהה לאחר זמן מה. כל הכבוד למנהלים כאן ולכל מי שהיה חלק בהבאתם לארץ.
חבל לי שלא יכלתי להגיע, אבל אני אחיה
. אם יתאפשר לי, פעם הבאה אני מגיע! 
חבל לי שלא יכלתי להגיע, אבל אני אחיה

War does not determine who is right - only who is left
-
- דרימיסט שרוף
שאני חושב על זה עכשיו כשאני מתחיל לעכל שזה קרה כבר ונגמר, והיה מטורף..נשאר לי רק לקוות שהם לא יפסיקו להופיעה ב10 שנים הקרובות ושהרמה בהופעות לא תדעך כולל קולו של לאברי, כי אני רק רוצה לראות אותם שוב פה, ובמקרה שאסע לחו"ל מתישהו לתפוס לפחות הופעה אחת שלהם שם.
זה פשוט כל כך כיף וכלכך מטורף, אין דברים כאלה...
זה פשוט כל כך כיף וכלכך מטורף, אין דברים כאלה...
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
מה אתה מדבר?EathanZDSG כתב:שמחתי לשמוע שהיתה הופעה מוצלחת! ראיתי קליפים ביוטיוב וקראתי כתבות, נראה שדרים סוף סוף מתפרסמים בישראל (הגיע הזמן). אני מקווה שזה ישאר ולא ידהה לאחר זמן מה. כל הכבוד למנהלים כאן ולכל מי שהיה חלק בהבאתם לארץ.
חבל לי שלא יכלתי להגיע, אבל אני אחיה. אם יתאפשר לי, פעם הבאה אני מגיע!
אתה יכול לראות אותם שהם מגיעים לטור בארה"ב...

- EathanZDSG
- דרימיסט מתקדם
תסכים איתי שזה שונה לראות אותם בישראל, ועוד בפעם הראשונה. ההתרגשות של כולם, ההתכוננות לפני.
אני עוד לא סגור על איזה הופעה ללכת כאן, אבל הפעם זה יהיה בישיבה. אני מזדקן, וכבר לא חשוב לי הקפיצות וצרחות. מעדיף להאזין להם בלייב בנחת.

אני עוד לא סגור על איזה הופעה ללכת כאן, אבל הפעם זה יהיה בישיבה. אני מזדקן, וכבר לא חשוב לי הקפיצות וצרחות. מעדיף להאזין להם בלייב בנחת.
War does not determine who is right - only who is left
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
-
- דרימיסט מתחיל
אני תמיד אמרתי שדרים יגיעו לישראל וזאת תהיה ההופעה הטובה שלהם
לא יכולתי להירדם אחרי ההופעה המדהימה שלהם, מקווה שהם יחזור כמה שיותר מהר לישראל לעשות עוד הופעה.
פטרוצי' פשוט היה מדהים איך הוא ניגן
במיוחד הבה נגילה איך שהם עשו אותה.

לא יכולתי להירדם אחרי ההופעה המדהימה שלהם, מקווה שהם יחזור כמה שיותר מהר לישראל לעשות עוד הופעה.
פטרוצי' פשוט היה מדהים איך הוא ניגן
במיוחד הבה נגילה איך שהם עשו אותה.
- Technetium
- דרימיסט מתחיל
אתה גם צילמת את התמונה הזאת-Dead כתב:תמונות מהפלאפון שלי. איכות לא משהו, אבל זה מה יש
דרך אגב, האיש עם מכנסיים קצרים וחולצה לבנה הוא Rikk Feulner (נכון?)

אני צודק? בדיוק אותה איכות/רזולוציה וכו'
- r0cken
- דרימיסט מתחיל
אין לי מה להוסיף על כל ההתלהבות (המוצדקת) מההופעה. היה ענק!
אבל יש לי שתי שאלות.
1. היו המון אנשים עם מצלמות מקצועיות בקהל. איפה כל התמונות!?
2. אפשר להתחיל לצפות להופעה הבאה, בעוד שנתיים ככה (או כל כמה זמן שהם עושים סיבוב הופעות עולמי)?
אבל יש לי שתי שאלות.
1. היו המון אנשים עם מצלמות מקצועיות בקהל. איפה כל התמונות!?
2. אפשר להתחיל לצפות להופעה הבאה, בעוד שנתיים ככה (או כל כמה זמן שהם עושים סיבוב הופעות עולמי)?
-
- דרימיסט מתקדם
טוב, כנראה שאתה צודק, צריך להסתפק במה שיש ולשמוח שהוא לא הולך בכוח לדפוק לו את הקול כמו בתקופה אחרי הפגיעה הראשונה במיתרים שהוא התאמץ נורא...בסופו של דבר זה הזמר שאני הכי אוהב ומעריך בגלובוס, וההופעה שהוא ושאר הלהקה נתנו היו שווים את כל ה"חסרונות" שאנשים כתבו כאן, שמתגמדים ליד המאמצים של המועדון וההופעה המדהימה.טל רודס כתב:המעבר הזה מאד מאד קשה לשירה ואולי הכי קשה לשירה מכל התפקידים שלו, ולמרות הרנסאנס הווקאלי של ג'יימס בשנים האחרונות, אני חושב שטוב שהם הורידו את זה בהופעות כי זה סתם לגמור לו את הקול. כמו שציינת הוא עושה את Surrounded וגם שירים אחרים כך שאין מה להצטער, הוא מגיע לטונים הנהדרים.שמתי לב שבסוף 2007 עד יום שלישי הקדוש לפני יומיים ועוד כנראה ימים רבים אחריו, כל פעם שדרים מנגנים את TAKE THE TIME הם מדלגים על הבית השני. מצד שני, באמצע 2007, בהופעות כמו ההופעה לכבוד 15 שנה לIMAGES AND WORDS, הם ניגנו את הבית, וג'יימס שר אותו בצורה מאוד יפה ומלודית יחסית להופעות שלו לפני הפגיעה(ות) במיתרי הקול.
חשבתי שג'יימס יעבור עד השנה נגיד, וש2008 הייתה שנה חלשה בשבילו. אבל אז אני שומע את הביצוע של Surrounded בChaos In Motion, ושם הוא הגיע לכל הטונים הגבוהים. בהופעה שלנו הוא גם הגיע ללא מעט טונים גבוהים, אבל שוב דילגו על הבית השני. אז...טוב...אין לי הרבה דרכים לנסח את השאלה אחרי כל הסיפור - הבית השני יחזור אי פעם? כי סביר להניח שג'יימס יכול לשיר אותו, כנראה שהם פשוט מנסים להקדים תרופה למכה...
טוב, נקווה שהם יבואו שוב ואני אישית מקווה שבאלבומים הבאים של דרים (וגם באלבומי הסולו הבאים של ג'יימס, לפי תגובה שלו באיזה נושא בפורום שלו) אני אשמע עוד קצת חופשיות ווקאלית מהבן אדם הכשרוני הזה...למרות שבזכות ההופעה אני נפתחתי גם לאלבומים החדשים (והכבדים יותר) של דרים, והאמת שיש רגעים, מעבר לכל האפקטים והטונים הנמוכים, ששומעים בהם כמה מלודיות יפות בקול שלו.
-
- דרימיסטית מתקדמת
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
היו אלו ששילמו 170 יורו לכרטיס meet&greet לפגישה עם הלהקה.
ותמיד יש אחרים עם קשרים.
ותמיד יש אחרים עם קשרים.

- Dead
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
לא, זאת לא התמונה שלי.Technetium כתב: אתה גם צילמת את התמונה הזאת-
האמת שהאיכות של התמונה הזאת נראת לי יותר טובה מאשר האיכות של התמונות שצילמתי בפלאפון.

- AwakeLess
- דרימיסטית מתקדמת
- יצירת קשר:
זאת תמונה של איזה חבר של גור!Dead כתב:לא, זאת לא התמונה שלי.Technetium כתב: אתה גם צילמת את התמונה הזאת-
האמת שהאיכות של התמונה הזאת נראת לי יותר טובה מאשר האיכות של התמונות שצילמתי בפלאפון.
(אני חושבת) היה איזה אחד ששלח את השומר שיצלם לו את הסט גיטרות של פטרוצ'י (ואז התמונה התפשטה בין הפלאפונים השונים:P)
Each generation imagines itself to be more intelligent than the one that went before it, and wiser than the one that comes after it.
- MrReD
- שגריר האופת'
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
וואי איזה מסריח זה לדעת לפני!!MrReD כתב:נו כן ככה כולם גילו גם מה יהיה הסטליסט! איזה שומר כלי
ד"א, השומר הזה היה ניגרי מגודל??

- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
דווקא לדעת את הסטליסט המדוייק לפני ההופעה זה די מבאס בעיניי.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."