ענת, מייטי ואני רכשנו למיכל את הדיוידי החדש של POS ליומולדת, והיא תקבל אותו בקרוב מאוד
והיום קיבלתי מאחותי את המתנה לה ציפיתי כבר 5 חודשים: אוסף של קנזס - 5 דיסקים:
Kansas
Song for America
Point of No Return
Leftoverture
Masque
I sometimes wonder what happens to us
When we fade like a flame
In the night
Answer the question
Then wait for the answer
You're here and will be
For all of time
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
זה פשוט הוצאה מצויינת. נראה מעולה, והדיסק קאוורים נשמע פגז!!
עוד לא ניסיתי את הדיסק השלישי, נראה לי שאני אנסה לשחק איתו מחר.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
אתמול כשהלכתי לאסוף את הדיסק היפה שלי מהמטאל שופ קניתי דיסק נוסף, ופה הביזיון, Falling into infinity. כן, עד עכשיו לא היה לי אותו, זאת אומרת היה, אבל אבד.
אז עכשיו זה טופל, אפשר לישון בשקט
"If you kiss somebody then both of you'll get practice"
אתמול כשהלכתי לאסוף את הדיסק היפה שלי מהמטאל שופ קניתי דיסק נוסף, ופה הביזיון, Falling into infinity. כן, עד עכשיו לא היה לי אותו, זאת אומרת היה, אבל אבד.
אז עכשיו זה טופל, אפשר לישון בשקט
איזה קטע גם אני אספתי אתמול מהמטאל שופ את גרסת הלימיטד... אחד האלבומים הכי אהובים עליי של דרים ד"א.
Love is an act of blood and Im bleeding
A pool in the shape of a heart...My soul is set aflame, the daily fight is on, still pain ain’t gone
Work to live. Another tear, another bleeding
Every day another price to pay. I pay and bleed
Therefore I consider leaving. But this land forces me to stay
nevermore- DVD
איזה יופי של הופעה זאת! פשוט הרכב רוצח!
ufomatan כתב:nevermore- DVD
איזה יופי של הופעה זאת! פשוט הרכב רוצח!
אתה בא בעוד 3 שבועות? ..
בנוגע לפאלינג, היה לו אותו פעם אבל הוא נאבד לי איפשהו.. ולא טרחתי לקנות אחד חדש.. הספקתי להוריד אותו למחשב .
מה נראה לך? שאני אפספס את זה?