אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

Re: אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

שליחה על ידי DivineComedy »

די כבר עם השטויות, אם משווים את בארסה לריאל, אין להם כוכבים פחות נוצצים, ועניין הכסף ששילמו ממש לא מעניין, כל עוד ריאל יכולה להרשות לעצמה (והיא יכולה בגדול). אז די עם הקנאה והגלאקטיקוס ובולשיט, לבארסה יש כוכבים לא פחות גדולים שלא בדיוק גדלו בבארסה.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

מה שחבל זה שלריאל יש שחקני בית מצוינים (אמנם לא ברמה של בארסה, אבל מאוד קרוב), וממש לא נותנים להם הזדמנויות. בבארסה יש כוכבים שהם לא שחקני בית, אבל אין מה להשוות בין בארסה לריאל בכמות השחקנים שהם קונים, והקליבר שלהם באותה התקופה.
ריאל קונה הרבה יותר שחקנים מברצלונה, וגם נפטרת מהם הרבה יותר מהר.
ריאל קונה בדר"כ שחקנים אחרי עונות שיא, בארסה מנסה לקנות אותם בדיוק לפני.
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

Perez is so stupid, spending so much money on attacking players, when he needs at least 2 new center-backs.

Another championship for Barca next season, unless Real will strengthen its defense.
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

מי הם יביאו במקומו?
הם בחיים לא ימצאו שחקן ששווה למעמדו של רונאלדו...
תמונה
סמל אישי של משתמש
DanielK
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי DanielK »

טל אתה סתם מדבר שטויות, יש עוד חודשיים שלמים להעברות, והם בטוח יחזקו גם את ההגנה.
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

ilai fields #7 כתב:מי הם יביאו במקומו?
הם בחיים לא ימצאו שחקן ששווה למעמדו של רונאלדו...
Well the utd fans are not so sad to see Ronaldo go. I'm sure Fergu-scam will bring good replacements for Ronaldo and Tevez in the likes of Ribery and Benzema
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

טל רודס כתב:Perez is so stupid, spending so much money on attacking players, when he needs at least 2 new center-backs.

Another championship for Barca next season, unless Real will strengthen its defense.

מי אמר שהוא סיים להביא שחקנים :haha:

ואם לא, לפחות נראה משחקים של 6-7 שערים בכל משחק עונה הבאה, גם טוב.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

that's for sure, in a league with defenses in the quality of Lurpak Spreadable, 6 goals a game is not a surprise.
:haha:

תמונה

Anyway seriosuly, you need a boost in the defense, otherwise even with Lady-Boy (Ronaldo) and Kaka you won't win the league or Europe.
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

ההנחה שלי שמבחינת הגנה שנה הבא יהיה כך.

ראמוס---פפה--גארי---איזשהו מגן שמאלי, הניחוש לי מאיטליה.
הם בטח ישמרו את טורס בספסל, ויקנו את ראול אלביול מולנסיה.
תמונה
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

מה האנשים המרכזיים בכדורגל האירופאי חושבים על העברת רונאלדו לריאל בסכום אסטרונומי של 93 מיליון יורו?

http://sports.walla.co.il/?w=/316/1501214&m=1
תמונה
oMeRs
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי oMeRs »

ריאל שנה הבאה, עם כל הכסף שהיא שופכת, תסיים בלי תואר.. מקסימוםם גביע ספרדי.. ליגת האלופות, בחיים לא, ואליפות, אין מה לעשות, בארסה עדיין יותר טובה (ואני לא אוהב את בארסה)..
ולא משנה מה יגידו, הליגה האנגלית הכי טובה בעולם, מכל הבחינות, כסף, כושר, יכולת, רמה.. פשוט בכל התחומים! מנצ'סטר יונייטד, חוץ מהנפילה החופשית שהייתה לה מול בארסה בגמר ליגת האלופות (אני עדיין בבאסה שהם הפסידו), היא הקבוצה הכי טובה באירופה בשנים האחרונות.. פרגוסון המאמן הגדול אי פעם - גאון כדורגל!!
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Mars Volter »

^
הדיון על הליגה הטובה בעולם נטחן פה עד דק, טוב שאתה מוסיף דעה, אבל להבא תקרא קצת אחורה. :)

בכל אופן, טוב שהקפצת. רציתי להסב את תשומת הלב לסרט נהדר שראיתי ביום חמישי - "קטמון ברצלונה". למי שלא מכיר - "הפועל קטמון" היא קבוצה שהוקמה ע"י האוהדים, של האוהדים ולמען האוהדים. וזאת בעקבות המיאוס של אוהדי הפועל ירושלים (כדורגל) בבעלים של הקבוצה - יוסי סאסי ו-ויקטור יונה. מבחינתי, אם לא הייתי מכור לסמרטוט הזה שנקרא "מכבי ת"א" מזמן הייתי עובר לאהוד את קטמון, שהיא לדעתי לא רק תקווה לכדורגל טוב יותר (לא מקצועית, אלא תרבותית) אלא גם נקודת אור בחרא מדינה הזו.
מעבר לזאת, רציתי לשאול את בריל כמה שאלות (אם אתה יודע כמובן :D ):
1. מה הולך להיות שנה הבאה בקטמון? מה מצב ההצטרפות של האוהדים? האם אנשים חוזרים לירושלים אחרי שמקצועית הקבוצה לא כ"כ הצליחה? (שמעתי שהוכנברג עזב לירושלים).
2. אם תוכל בקצרה לפרט על מה בעצם סאסיונה עשו בקבוצה שגרם לכם לכזה שיברון?

תודה! :)
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

ולא משנה מה יגידו, הליגה האנגלית הכי טובה בעולם, מכל הבחינות, כסף, כושר, יכולת, רמה.. פשוט בכל התחומים! מנצ'סטר יונייטד, חוץ מהנפילה החופשית שהייתה לה מול בארסה בגמר ליגת האלופות (אני עדיין בבאסה שהם הפסידו), היא הקבוצה הכי טובה באירופה בשנים האחרונות.. פרגוסון המאמן הגדול אי פעם - גאון כדורגל!!
אתה בהחלט צודק היא הליגה הטובה ביותר בעולם, וטוב לראות שהתקשורת הברסאית בישראל לא הצליחה לשטוף את המוח שלך, יישר כוח :yes:

אנחנו לא מכירים עדיין, אבל שתדע לך שאני אוהד ארסנל שרוף, אז תרגיש חופשי לדבר איתי ועם אחרים פה על הליגה האנגלית.
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

Mars Volter כתב:^
הדיון על הליגה הטובה בעולם נטחן פה עד דק, טוב שאתה מוסיף דעה, אבל להבא תקרא קצת אחורה. :)

בכל אופן, טוב שהקפצת. רציתי להסב את תשומת הלב לסרט נהדר שראיתי ביום חמישי - "קטמון ברצלונה". למי שלא מכיר - "הפועל קטמון" היא קבוצה שהוקמה ע"י האוהדים, של האוהדים ולמען האוהדים. וזאת בעקבות המיאוס של אוהדי הפועל ירושלים (כדורגל) בבעלים של הקבוצה - יוסי סאסי ו-ויקטור יונה. מבחינתי, אם לא הייתי מכור לסמרטוט הזה שנקרא "מכבי ת"א" מזמן הייתי עובר לאהוד את קטמון, שהיא לדעתי לא רק תקווה לכדורגל טוב יותר (לא מקצועית, אלא תרבותית) אלא גם נקודת אור בחרא מדינה הזו.
1. מה הולך להיות שנה הבאה בקטמון? מה מצב ההצטרפות של האוהדים? האם אנשים חוזרים לירושלים אחרי שמקצועית הקבוצה לא כ"כ הצליחה? (שמעתי שהוכנברג עזב לירושלים).

בריל, אתה מכיר את הקבוצה הזאתי? :haha:
תמונה
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

ilai fields #7 כתב:
Mars Volter כתב:^

בריל, אתה מכיר את הקבוצה הזאתי? :haha:
אני?? :haha: :haha:

נענה לך בקצרה כי זה יכול לקחת את כל האשכול:
1. שנה הבאה כנראה הולכים לפתוח קבוצה חדשה בליגה ג'. המשא ומתן מול סאסי לרכישת החלק של יונה שוב על על שרטון בפעם האלף, ולכן החליטו אנשים לפתוח קבוצה חדשה בליגה ג' ולא להמשיך ביחד עם מבשרת מתוך העובדה שאנשי מבשרת הם נבלות, נצלנים. הצלנו להם את הקבוצה מפשיטת רגל, שיפצנו את מתקן האימונים במבשרת ויש להם עוד דרישות, אז עוזבים אותם. אני לצערי הרב לא מאמין במהלך הזה, ויש לי את הסיבות שלי אם תרצה לדעת אותם, ולכן למרות שבשנתיים האחרונות שמתי כסף בקטמון השנה אני בחוץ.
הוכברג לטעמי הוא בושה וחרפה. הוא החליט לשתף פעולה עם שני הבריונים ששולטים בהפועל בלי שום תנאים, יצא נקניק!

2. סאסי יונה הם שני קבלנים. כדורגל זה הדבר האחרון שמעניין אותם. הם מחזיקים בהפועל בגלל שהם מאמינים שמתישהו זה ישתלם לזה. הרי יש להפועל איזה זכות על מגרשים בקריית יובל ובתור שני קבלנים הם מבינים את החשיבות של נדל"ן כזה בירושלים.
האנשים האלה הורידו אותנו 3 ליגות וכל ההתנהלות שלהם מול שחקנים, מול הקהל, מול הליגה, היא פשוט בריונית ומכוערת! בדיוק הפוך ממה שהפועל צריכה לייצג. אלטרנטיבה לבהמות בביט"ר (בכוונה עם ט) ירושלים!
שני אלה מכרו שחקני בית במחיר בדיחה, הם הרסו קשרים עם שחקנים ועם דוכנים. לא שילמו משכורות, קנסו שחקנים סתם. ויקטור יונה אף הואיל והכניס את ידו לקופת הקבוצה, ולמרות ששופט האשים אותו בגניבה מהקבוצה ואסר עליו להיות בעל תפקיד בהפועל, ההתאחדות עדיין רואה אותו כנציג של הפועל ירושלים שם.

כל הסיפור של הפועל ירושלים זו מראה של מדינת ישראל הבהמית, הבריונית. שנשלטת על ידי קבלנים ובעלי הון מגעילים שחושבים שהם יעשו ככל העולה על רוחם בקבוצה ששייכת לקהל שלה.
שתי הנבלות האלה מנקרים בגופה מתה כבר שנים, וזה הכל מלחמות אגו. כסף הם כבר לא רואים מזה, רק הם לא רוצים לוותר לקהל שנלחם בהם כל כך הרבה זמן.
אני מבחינתי שימשיכו להפסיד כסף, שנה שעברה הם מכרו 7 מנויים. השחקנים של הפועל יקחו אותם לפירוק בסוף, ואז אולי נוכל לחזור ולקבל קבוצה נקייה.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
oMeRs
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי oMeRs »

טל רודס כתב:
אתה בהחלט צודק היא הליגה הטובה ביותר בעולם, וטוב לראות שהתקשורת הברסאית בישראל לא הצליחה לשטוף את המוח שלך, יישר כוח :yes:

אנחנו לא מכירים עדיין, אבל שתדע לך שאני אוהד ארסנל שרוף, אז תרגיש חופשי לדבר איתי ועם אחרים פה על הליגה האנגלית.
אחי אני אוהד מנצ'סטר יונייטד שרוף.. חחח.. מגיל 3 בערך.. אז כנראה שאנחנו סוג של אויבים בקטע הזה..(?)
והליגה האנגלית הכי מעניינת, ובלי ספק בכלל, התקשורת בארץ נוטה לליגה הספרדית רק בגלל שלספורט 5 יש את זכויות השידור עליה.. אבל כן, היא הכי טובה לדעתי..
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

לא רק לדעתך ולדעתי, גם לדעת רוב העולם!

ובקשר ליריבות ספורטיבית, זה הדבר הכי כיף שיש, אם לא היו יריבויות, היה משעמם.
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

טל צודק...
ורק שתדע, תתכונן פה לשנאה מצד הפורום :haha:
חוץ ממך וממני יש עוד אולי 2 אנשים שהם אוהדים של היונייטד...
תמונה
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

ilai fields #7 כתב:טל צודק...
ורק שתדע, תתכונן פה לשנאה מצד הפורום :haha:
חוץ ממך וממני יש עוד אולי 2 אנשים שהם אוהדים של היונייטד...
שנאה? מה פתאום! אולי סלידה :haha:
עזבו אותכם קשקושים ברצלונה לקחה 3 תארים השנה בכדורגל, לקחה אליפות בכדורסל, מה זה משנה רונאלדו או קאקה או פיני בלילי!
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

מה אתה מדבר?!?!
פיני בלילי הוא הבנאדם הכי מעניין בעולם!! :haha:

קראתי דיווח מאוד מבדר לפני כמה ימים...
"מנצ'סטר יונייטד מעוניינת באיקר קאסיאס, שוער ריאל מדריד" :haha:
תמונה
שלח תגובה