חלום בהתגשמותו: חוויות ותמונות מההופעה
- המפוחלץ הנוצץ
- דרימיסט שרוף
- ktopaz
- דרימיסט מתחיל
Re: חלום בהתגשמותו: חוויות ותמונות מההופעה
שלוםerezcarmel כתב:הנה כל הסרטונים שאותו בחור צילם:טל רודס כתב:הרגע ראיתי סרטון באיכות ממש גבוהה ביוטיוב של TSCO, והזלתי דמעה...עדיין לא מאמין שזה נגמר. שימו לב לסאונד בסרטון...
http://www.youtube.com/watch?v=bXz9D-LEW40
http://www.youtube.com/view_play_list?p ... C0431BDC33
כולם באיכות די טובה וסאונד מצוין.

אני הבחור שצילם את המצוטט לעיל (תודה ארז)
חרא מצלמה (P&S פשוטה של סוני - T100) בתמונות סטילס
אבל מסתבר שהוידאו שלה והאודיו לא רעים בכלל (יחסית למצלמת P&S)
אגב, מי שאמר שצריך לעמוד על האף של הסאונדמן צדק בהחלט! - זה בהחלט תרם לאודיו בהקלטה כמו שאפשר לשמוע.
אל תהרגו אותי - אבל אני חושב שזה אני זה שמזייף שם ברקע (גם שר וגם מחזיק מצלמה, איזה כשרוני אני הא?)
בזמן שהקלטתי הייתי בטוח שגם ככה לא ישמעו כלום אבל מסתבר שהמצלמה מקליטה גם את מה שהאוזן לא שומעת...
ממש לא תיארתי לעצמי שפירוט האודיו בהקלטה הרועדת הזו ייצא כ"כ מוצלח.
נהניתי לקרוא את כל הפוסטים בדיון הזה,
עידן שלח לי מייל וביקש את הוידאו המקורי של TSCO (לפני הדחיסה של יוטיוב)
זה בדרך אליו (ברגע שהוא יקבל את ה reply שלי למייל כלומר)
ואני מאמין שהוא יעלה את זה לאתר או לפחות ישמור בארכיב של מועדון המעריצים.
לגבי ההופעה אני לא ארחיב במילים, כולכם אמרתם מספיק גם בשבילי.
הייתה הופעה מצויינת מצויינת מצויינת, הטובה ביותר שהייתי בה עד היום (והייתי בלא מעט).

אריק.
-
- דרימיסט מתקדם
אני מצטער אולי לאכזב אתכם, אבל נראה לי שהעמדה שם שהייתה באמצע הקהל לא הייתה של הסאונדמן אלא של הוידאו.
הסאונדמן היה בצד ימין של הבמה, על הבמה.
המיקום שהסאונד היה בו הכי טוב הוא לפי דעתי הVIP, לפחות ממה ששמעתי מאנשים עד עכשיו.
זה מצחיק, הם עשו סאונדצ'ק לפי טראקים מהופעות קודמות (מבודוקאן אם אני לא טועה) כי זה אותם פריסטים?
המיקום שהסאונד היה בו הכי טוב הוא לפי דעתי הVIP, לפחות ממה ששמעתי מאנשים עד עכשיו.
זה מצחיק, הם עשו סאונדצ'ק לפי טראקים מהופעות קודמות (מבודוקאן אם אני לא טועה) כי זה אותם פריסטים?
- DreAmit
- דרימיסט מתחיל
- יצירת קשר:
הקונסולה שהייתה על הבמה מימין היא הקונסולה של המוניטורים (שנמצאים להם בתוך האוזניים), זה הסאונדמן שאחראי על כל מה שהלהקה שומעת על הבמה.Gurke כתב:אני מצטער אולי לאכזב אתכם, אבל נראה לי שהעמדה שם שהייתה באמצע הקהל לא הייתה של הסאונדמן אלא של הוידאו.
אכן ב VIP שמעו מצויין, אבל בכל זאת הסאונדמן במרכז שמע הכי טוב, מכיוון שהוא ישב במרכז. (גם הוידאו היה במרכז)
ב VIP למשל שמעו פחות טוב את הקלידים מכיוון שהם יצאו יותר משמאל
- erezcarmel
- דרימיסט מתקדם
אני יודע מתן, אני יודע. דני צילם אותי ואת ג'ורדן ובגללי הם התעכבו קצת.ufomatan כתב:ארז אתה פפארצי גדול. אתה יודע את הלו"ז יותר טוב מהלהקה עצמה....![]()
לא סתם העברת את היום שלך ליד בתי מלון בתל אביב.
וב-13:00 ג'ורדן היה בוודאות בארוחת צהריים

ג'ורדן צריך להתנהג קצת יותר כמו רוק-סטאר. זה מה-זה אנטי רוק-סטאר לקום ב-10:00...

- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
- RemedyLane
- דרימיסטית שרופה
- יצירת קשר:
עלאק מאיימים. טוב שלא הגזימה.עוד לא סיימנו את השיחה ולמתחם נכנסו שני גברים 2 מטר על 2 מטר. אחד קירח עם זקן תיש אפור כמעט עד הברכיים (סתם הגזמה אבל הזקן שלו הזכיר לי את השיר הזה מפורים...) והשני עם שיער שחור, ארוך, מלא (אני חייבת לשאול אותו מי מטפל לו בפריזורה) וחזות מאיימת גם באור יום

לא נכון! גם אני לחצתי לו!אני לחצתי לג'יימס לה ברי את היד ואתם לא!

כתבה חמדמדה. לא משהו מיוחד.

He pours his soul into the water"
reflecting the mystery
She carries him away
"and the winds die slowly
- Treetop
- דרימיסט מתקדם
טוב נו, לא כולם יודעים שפטרוצ'י הוא טדי בר ולא נושך...
אני לא גזען, אני שונא את כולם בצורה שווה.
- dt-forever
- דרימיסט מתחיל
חחחח איזה קרועה המאיה הזאת... ואני מצטט מהכתבה:YtseJam כתב:"כתבה" נוספת על ההופעה:
http://kolhanegev.sapir.ac.il/index.php ... &Itemid=55
"עוד לא סיימנו את השיחה ולמתחם נכנסו שני גברים 2 מטר על 2 מטר. אחד קירח עם זקן תיש אפור כמעט עד הברכיים (סתם הגזמה אבל הזקן שלו הזכיר לי את השיר הזה מפורים...) והשני עם שיער שחור, ארוך, מלא (אני חייבת לשאול אותו מי מטפל לו בפריזורה) וחזות מאיימת גם באור יום. מאחר ואנשי צוות רבים של הלהקה דמו לתיאור הזה וזרעו בי מעט אימה, לא חשבתי שיש צורך להתרגש מזה שהויקינגים השחורים האלה פוסעים בצמוד אלי. מזל שחברי להקת "אפרת" שהיו לידי דאגו להסביר כי היו אלה ג'ורדן רודס הקלידן וג'ון פטרושי הגיטריסט."
חחח ג'ורדן ופטרושי חזות מאיימת.....

- DanielK
- דרימיסט מתקדם
חח תגידו למה באמת לא נתנו לה לצלם את הסאונד צ'ק? ולמה לעילי לא נתנו להצטלם עם פורטנוי לבד?
מה הקטע של ריק ?
מה הקטע של ריק ?

-
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
http://mitkadem.homestead.com/files/eve ... namit.html
"עידן עמית, מנהל אתר מועדון המעריצים של דרים ת'יאטר בישראל"?
- ilai fields #7
- דרימיסט-על

דניאל.. אני מסכים איתך! בושה שלא נתנו לי להצטלם איתו!

- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
Black Rose Immortal כתב:http://mitkadem.homestead.com/files/events/dreamtheater2009/pix/idanamit.html

שלחתי מייל לברייטמן שיעדכן את הכיתוב...
- erezcarmel
- דרימיסט מתקדם
ביקורת נחמדה. אהבתי.YtseJam כתב:"כתבה" נוספת על ההופעה:
עד עכשיו לא ידעתי שהם באמת אלו שניגנו בסאונד-צ'ק.
רק מה שלא הבנתי, מה למאיה הזאת ולכניסה מאחורי הקלעים? כתבת מוזיקה של "קול הנגב"?
אז ממחר אני כתב תרבות ב"קול מישור החוף".

- AwakeLess
- דרימיסטית מתקדמת
- יצירת קשר:
שסינקופה-החברה שהרימה את התאורה וכו' בהופעה-יושבת בכפר עזה, וקול הנגב יושבים במכללת ספיר (זה קרוב וסיכוי גבוה שהיא מכירה את החבר'ה מסינקופה)erezcarmel כתב:ביקורת נחמדה. אהבתי.YtseJam כתב:"כתבה" נוספת על ההופעה:
עד עכשיו לא ידעתי שהם באמת אלו שניגנו בסאונד-צ'ק.
רק מה שלא הבנתי, מה למאיה הזאת ולכניסה מאחורי הקלעים? כתבת מוזיקה של "קול הנגב"?
אז ממחר אני כתב תרבות ב"קול מישור החוף".
לדעתי זאת הסיבה שהיא נכנסה

Each generation imagines itself to be more intelligent than the one that went before it, and wiser than the one that comes after it.
-
- דרימיסט מתחיל
תכלס לרוב הכול קומבינות ,במקום שיתנו לאחד שבאמת מכיר את הלהקה לסקר וכדו" ואני בטוח שהיה מוצאים.
נותנים למישהי שספק אם יש לה מושג (2 אלבומים היא מכירה) בטח עשתה שיעורי בית לפני המופע
נותנים למישהי שספק אם יש לה מושג (2 אלבומים היא מכירה) בטח עשתה שיעורי בית לפני המופע

- DreamTheaterMan27
- דרימיסט מתקדם
- יצירת קשר:
YtseJam כתב:"כתבה" נוספת על ההופעה:
חיחיחיי כתבה מעולה!!
הכי טובה שקראתי בזמן האחרון לגביי ההופעה וכו'

תותחית המאיה הזאת..

אוקיי עכשיו אני (שוב?!) אהיה קצת קטנוני (בתיקווה שלא יעופו עליי כיסאות לראש

ואומר ש...אני נהנה לקרוא פה תגובות של אנשים אבל נוצר לי הרושם והתחושה שקצת חורה לי..אני חושב שלא כל כך מתייחסים לאנשים שלא רשומים למועדון ...ויש קטע של "מעמד" חברתי/מועדוני , עובדה..שהרבה פעמים אני כותב כאן ומגיב וכמעט אף אחד לא מתייחס לזה...ועושה טובה בכלל שהוא מגיב (אם בכלל).

תקנו אותי בבקשה אם אני טועה.
I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it
I tried to think
and nothing happened
I tried to think
and nothing happened
- Technetium
- דרימיסט מתחיל
אני מאמין שאתה טועה, אני כמעט בטוח שיש פה הרבה חבר'ה שלא רשומים. אני לא רשום, ואני לא מרגיש את זה...DreamTheaterMan27 כתב:YtseJam כתב:"כתבה" נוספת על ההופעה:
חיחיחיי כתבה מעולה!!
הכי טובה שקראתי בזמן האחרון לגביי ההופעה וכו'![]()
תותחית המאיה הזאת..![]()
אוקיי עכשיו אני (שוב?!) אהיה קצת קטנוני (בתיקווה שלא יעופו עליי כיסאות לראש) ,
ואומר ש...אני נהנה לקרוא פה תגובות של אנשים אבל נוצר לי הרושם והתחושה שקצת חורה לי..אני חושב שלא כל כך מתייחסים לאנשים שלא רשומים למועדון ...ויש קטע של "מעמד" חברתי/מועדוני , עובדה..שהרבה פעמים אני כותב כאן ומגיב וכמעט אף אחד לא מתייחס לזה...ועושה טובה בכלל שהוא מגיב (אם בכלל).
![]()
- Bootvi
- דרימיסט מתקדם
אני גם קצת קיבלתי את ההרגשה הזו, חשבתי מיד להירשם אבל חששתי שאני אראה בעיני חברי המועדון הותיקים בתור "מזדנב", או כזה ש"גם רוצה" לפעם הבאה, ולכן לא מיהרתי כמו שהרגשת הבטן שלי אמרה.DreamTheaterMan27 כתב: אוקיי עכשיו אני (שוב?!) אהיה קצת קטנוני (בתיקווה שלא יעופו עליי כיסאות לראש) ,
![]()
יחד עם זאת, אני עדיין מתכוון להצטרף למועדון, ולא רק לפעם הבאה שהלהקה תופיע, מכיוון שאני באמת עוקב אחרי הפורום כבר לפחות שנה וחצי.
משחקי כבוד וותק לא מעניינים אותי ואני לא חושב שמעניינים גם את מנהלי המועדון, אני רוצה להאמין שכולם מקבלים פה את אותו יחס.
אז בואו נעזוב את השטויות האלה, אנחנו פה בשביל המוזיקה, לא?

- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
הא? 
בסופו של יום גם חברי הפורום וגם חברי המועדון הם... חברי פורום, וכולם כותבים באותו הפורום. בפורום באופן כללי לא חייבים להגיב לך... ככה זה בפורום, ללא קשר לקבוצות הקיימות בו. לדעתי אין פה אף הפרדה שהיא, שכן יש פה חברי מועדון ופורום שנמצאים בפורום אותה תקופת זמן וכולם פה חברים טובים. אז באמת שאין כאן אף הפרדה שהיא...
החברות במועדון פשוט מקנה מספר דברים שאין לחברי הפורום, כמו חולצת מועדון והמגזינים שלנו והסטיקרים והחידונים ועוד...
אבל שוב, כולנו יושבים וכותבים באותו הפורום ובאותם האשכולות.

בסופו של יום גם חברי הפורום וגם חברי המועדון הם... חברי פורום, וכולם כותבים באותו הפורום. בפורום באופן כללי לא חייבים להגיב לך... ככה זה בפורום, ללא קשר לקבוצות הקיימות בו. לדעתי אין פה אף הפרדה שהיא, שכן יש פה חברי מועדון ופורום שנמצאים בפורום אותה תקופת זמן וכולם פה חברים טובים. אז באמת שאין כאן אף הפרדה שהיא...
החברות במועדון פשוט מקנה מספר דברים שאין לחברי הפורום, כמו חולצת מועדון והמגזינים שלנו והסטיקרים והחידונים ועוד...
אבל שוב, כולנו יושבים וכותבים באותו הפורום ובאותם האשכולות.