עקבים זה לא נוח. ורוב הבחורות שהולכות עם עקבים גם יגידו שזה לא באמת נוח.
אני מטר 58-60, משהו כזה. ולא הולכת עם עקבים. אין לי בעיה עם הגובה הזה ואני לא אגרום לעצמי ללכת באי נוחות מטורפת רק בשביל להיות גבוהה יותר. זה ממש טיפשי. חוץ מזה שיש לי מספיק בעיות עם ההליכה שלי.
Just Because You're Paranoid Doesn't Mean They're Not Out to Get You!!!!
יש בגדים שדורשים עקבים. אפשר למצוא חלופה, אבל היא פחות יפה והולמת.
יש עקבים ממש נוחים. זו לא אשליה, או שיכנוע עצמי . יש לי סנדל עם עקב של 11 ס"מ והוא נוח בטירוף! אני אפילו יוצאת איתם לרקוד. לעומת זאת יש לי נעליים שטוחות שאי אפשר ללכת איתם הרבה זמן. הכל שאלה של איכות, ולדעת לבחור מבנה נכון של נעל.
"If you kiss somebody then both of you'll get practice"
Ashleadt כתב:עקבים זה לא נוח. ורוב הבחורות שהולכות עם עקבים גם יגידו שזה לא באמת נוח.
אני מטר 58-60, משהו כזה. ולא הולכת עם עקבים. אין לי בעיה עם הגובה הזה ואני לא אגרום לעצמי ללכת באי נוחות מטורפת רק בשביל להיות גבוהה יותר. זה ממש טיפשי. חוץ מזה שיש לי מספיק בעיות עם ההליכה שלי.
זה לא תמיד קשור לגובה. אני למשל הולכת עם עקבים כי אני באמת אוהבת את זה וזה פשוט נראה יותר טוב מכל נעל אחרת
אגב, בקשר להליכה, עקבים יכולים רק לתרום לזה...
לפני שנתיים ככה היתה לי הליכה מזעזעת ומאז שהתחלתי לנעול עקבים התחלתי ללכת כמו בנאדם עם ובלי עקבים.
אני מסכימה עם ההיא שהגיבה מעליי (: שמלת ערב עם נעלי בובה יכולות להרוס את כל הלוק.
DivineComedy כתב:בעיניי שום דבר לא דורש עקבים.
חוץ מחברה גברית שוביניסטית
^+1
אני חושב שבת נמוכה זה דוקא חמוד ואני לא חושב שהייתה לי בעיה עם בת גבוהה יחסית.
חחח, ממש חמוד!
עוד יותר חמוד זה לראות את הטיפוס הרים שאני צריכה לעשות כדי להגיע למדף העליון המקרר של הגבינות בסופר....
Love is an act of blood and Im bleeding
A pool in the shape of a heart...My soul is set aflame, the daily fight is on, still pain ain’t gone
Work to live. Another tear, another bleeding
Every day another price to pay. I pay and bleed
Therefore I consider leaving. But this land forces me to stay
חחח מגיעים למקרר מסתכלים מסביב לצמצום הפאדיחה ואז מתנפלים עליו כמו מטפס הרים חצי מקצועי, ואז יש תחושת ההישג כשהצלחת לקחת את היוגורט שרצית בלי להפיל כלום מסביב , ואת בטוחה לגמרי שטיפוס הרים זה בטח לא כ"כ קשה...
Love is an act of blood and Im bleeding
A pool in the shape of a heart...My soul is set aflame, the daily fight is on, still pain ain’t gone
Work to live. Another tear, another bleeding
Every day another price to pay. I pay and bleed
Therefore I consider leaving. But this land forces me to stay
בונא אני רואה שפיספסתי פה דיון כושר רציני בעמודים אחורה..
בכל מקרה..
ה Asolo החדשות שלי, אחלה נעליים, משתמש בהם בשביל הצבא, במקום לנעול מגף צבאית דפוקה. פשוט כמו ללכת על הבובה של Michelin, ממש נוח...
נעל הייקינג רצינית, אבל גם נזק לא קטן לכיס.
והנייק החדשות לריצה, הספורט השני האוהב עליי, אחרי כדורסל (אפילו שאני בערך מטר ושייבה)