עד כמה שזכור לי, הום הוא 12 ומשהו דקותKמיתי כתב:ב8 ומשו דקות, דרים עשו את Home. (לא כתבו, הלחינו ועיבדו ב8 דקות, הכניסו הכל ל8 דקות. נו, הבנתDanielK כתב:לא ציפיתי למשהו יותר טוב ממנו לשיר של 8 וחצי דקות.)
ככה שזמן זה לא ממש פרמטר..

עד כמה שזכור לי, הום הוא 12 ומשהו דקותKמיתי כתב:ב8 ומשו דקות, דרים עשו את Home. (לא כתבו, הלחינו ועיבדו ב8 דקות, הכניסו הכל ל8 דקות. נו, הבנתDanielK כתב:לא ציפיתי למשהו יותר טוב ממנו לשיר של 8 וחצי דקות.)
ככה שזמן זה לא ממש פרמטר..
הכל בסדר, חביבי? אמרתי שזו -אחת- הסיבות. זה לא חל על כולם.DivineComedy כתב:נכון, קיבעון, כי כל מי שלא אוהב את NM הוא מקובע. לא הכל שחור לבן אתה יודע.
תראה , אתה צודק ב-200% שזה שיר סופר - פופי , אבל הסולו באמצע השיר מציל את המצב .PsychoZZ כתב:בעיני לא רק השיר החלש באלבום, אלא גם אחד השירים החלשים בהיסטוריה של דרים (אלי הכי חלש).
בית, פזמון, בית, פזמון, סולו, פזמון, כאילו היו להקת פופ.
שיר שמטרתו היחידה היתה להיות סינגל (ובכך גם קליט ומיינסטרימי) באלבום מאוד מושקע ו"בעל נשמה" ממש חותך את האוזן.
הניסיון להפוך אותו במקביל לשיר כבד, ארוך ופרוגרסיבי רק מוסיף לכשלון (בניגוד לWITHER המצוין).
PsychoZZ כתב:בעיני לא רק השיר החלש באלבום, אלא גם אחד השירים החלשים בהיסטוריה של דרים (אלי הכי חלש).
בית, פזמון, בית, פזמון, סולו, פזמון, כאילו היו להקת פופ.
שיר שמטרתו היחידה היתה להיות סינגל (ובכך גם קליט ומיינסטרימי) באלבום מאוד מושקע ו"בעל נשמה" ממש חותך את האוזן.
הניסיון להפוך אותו במקביל לשיר כבד, ארוך ופרוגרסיבי רק מוסיף לכשלון (בניגוד לWITHER המצוין).
השירה זורמת בו יותר טוב, הגיטרה דומיננטית כמעט לכל אורך השיר ובצורה שהיא משתלבת בשיר ולא סתם עוד סולו כשמגיע תורו, הפסנתר של רודס נותן אווירה, הפזמון שכל כך מפריע לי בAROP הרבה יותר טוב בפורסייקן.Mari כתב:לא בטוחה שאני מסכימה, הם די באותה הרמה לדעתי... אבל יש לך רעיונות למה פורסייקן עובד יותר?