עכשיו זה הטוויסט - "אחד הילדים הצליח להשאר בחיים ולהמלט מהמתקן. המבנה הגנטי שלו השתנה והוא מעוות מבפנים ומבחוץ. הילד המעוות חוזר לאיזור הדרום ומגלה שכל האיזור ננטש עקב בעיות תברואה. הוא מוצא בית נטוש ופולש אליו כאשר הוא מבודד מהחברה וניזון משיירי חיות. עם השנים מפתח אובססיה לשיער שלקחו ממנו שלבסוף באה לידי ביטוי בקרקוף מטיילים מזדמנים ושמירת הקרקפות של הקורבנות שלו."
הילד מכונה "מעוות" או יותר נכון "מעוות ראשי" - אני מגלם אותו לאחר שהתגבר, הוא בעצם ה"רע" בסרט, לא רואים אותי כמעט בטריילר, כי ככה זה הרע בסרטי אימה, כדי לשמור על מתח וכו', איפרו אותי איזה שעתיים לפני הסצנות, עם כל מיני חומרים, וגם כמובן שיש תלבושת מיוחדת שיצרו רק לי, ותחבושות בחלקים שונים בגוף, זו היתה חוויה שלא כל אחד יכול לחוות, אז היתה חוויה וכיף גדול להשתתף בסרט, למרות שהיה ממש חם ומתיש פיזית, ועוד עם כל האיפור להביגוד עליי, היה אפילו קצת מסוכן בסצנה אחת כשעמדתי ליד בור בעומק של איזה 15 מטר. הטריילר צולם בנגב ובבית נטוש ליד כפר חב"ד אם אני זוכר נכון חח. הפרוייקט הזה לקח בשבילי בתכלס שני שבתות מהבוקר עד הערב וכל זה בשביל כמה שניות בתוך הטריילר

תהנו

http://www.gazezetmovie.com/
וכמו שאתם רואים יש גם מאחורי הקלעים, שווה צפייה לא פחות מהטריילר עצמו, גם רואים אותי שם יותר