[דיון] ג'ורדן רודס
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
Re: [דיון] ג'ורדן רודס
ג'ורדן ממשיך להנות מהתוכנה
Bebot Rules
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fPSWEafWioQ[/youtube]
שימו לב איך הבחור הזה מנגן את הפתיחה של אוקטבריום עם התוכנה, אדיר
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gLPwnIt73kY[/youtube]
Bebot Rules
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fPSWEafWioQ[/youtube]
שימו לב איך הבחור הזה מנגן את הפתיחה של אוקטבריום עם התוכנה, אדיר
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gLPwnIt73kY[/youtube]
-
- דרימיסט מתקדם
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6HNSqZP-9JQ[/youtube]Greenburger כתב:אליעד, נראה לי שרודס בחור יותר רציני מלנגן את AROP עם הביבוט... בטח מחבר את האייפון לקלידים או שהוא יצר את הסאונד של ביבוט בסינתי שלו.
מצד שני, אולי אני טועה...![]()
דקה 7...
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
דקה 7 .. חחח איזה מגניב !! , נראה שהחבר'ה גם אהבו 

- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
רודס בפעולה על האייפון. שימו לב גם לסמל המג'סטי שמה... שהוא גם הסטנד החדש ל-tablet שלו. 

- Dead
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
תמונה יפה.
אחרי ההופעה גיליתי שאנשים לא קלטו שג'ורדן ניגן על האייפון והיו כמה שלא האמינו לי כשאמרתי להם
אחרי ההופעה גיליתי שאנשים לא קלטו שג'ורדן ניגן על האייפון והיו כמה שלא האמינו לי כשאמרתי להם

- yyzboy1928
- דרימיסט-על
ראיתי את זה גם בהופעה בארץ את הסטנד הזה בקלידים.. 

- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
אתה ועוד 9,999 אנשים. 

- yyzboy1928
- דרימיסט-על
שמע, יש הרבה שהסתירו להם/עמדו רחוק מכדי לשים לב לזהYtseJam כתב:אתה ועוד 9,999 אנשים.

בהופעה ממש אהבתי את הביבוט.
ד"א, יש לו כבר ביבוט עם הדמות שלו במקום הרובוט

ד"א, באחד הצילומים של ג'ורדן בבאקסטייג'(זה היה עם אהרון ואיילץ) אז אחד אמר "סיי דרים".. ואני כזה אמרתי "סיי ביבופ".. הוא כזה הסתכל עליי וצחק

- ilai fields #7
- דרימיסט-על
איזה יופי הסמל על הסטאנד!
עמדתי בעמדה שלא כ"כ ראו אותו אז לא פלא שפיספסתי את זה...
עמדתי בעמדה שלא כ"כ ראו אותו אז לא פלא שפיספסתי את זה...

- Ozerivarium
- דרימיסט-על
+1
אם כבר סטנדים , את הסטנד של היד שלו הוא לא הביא , אבל מה זה משנה .
אם כבר סטנדים , את הסטנד של היד שלו הוא לא הביא , אבל מה זה משנה .
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
Workstation Basics
The Jordan Rudess Online Conservatory is proud to announce a new video course now available, Workstation Basics: Using Multi-Timbral Mode On Your Work Station, presented by former Directory of Professional Products at Kurzweil, Chris Martirano, in conjunction with performance examples by Jordan himself. Chris holds both a Bachelor of the Arts in Music and Master of the Arts in Teaching.
In the course, Chris leads you through the basic operation of the multi-timbral performance mode found on your keyboard workstation, focusing on the primary skills you need, such as layering, splitting, and creating complex timbral combinations, to make custom performance setups on your keyboard. Chris demostrates these vital tools on four keyboards: Kurzweil K2600XS, Korg M3, Roland Fantom G8, and Yamaha Motif XS8.

http://www.jroc.us/a/cmartirano
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
Re: [דיון] A Rite of Passage
אתה מתכוון לסולו עם האייפון...
דווקא יש הרבה שאוהבים אותו, אבל אלו שלא אוהבים בדר"כ עושים יותר רעש מאלו שכן (פלשקס
).
אני לא רואה איך דבר כזה יכול לבזות אותו - הבנאדם חי טכנולוגיה ונראה שזה פועל ממש טוב עבורו ועבור דרים (לדעתי).
מיותר או לא זה מחזיר אותנו לאוהבים או לא...
דווקא יש הרבה שאוהבים אותו, אבל אלו שלא אוהבים בדר"כ עושים יותר רעש מאלו שכן (פלשקס

אני לא רואה איך דבר כזה יכול לבזות אותו - הבנאדם חי טכנולוגיה ונראה שזה פועל ממש טוב עבורו ועבור דרים (לדעתי).
מיותר או לא זה מחזיר אותנו לאוהבים או לא...
-
- דרימיסט מתחיל
התכוונתי שהוא מבזה אותו בתור קלידן קלאסי מחונן.
לצורך השוואה דרסטית:
הסולו עם האייפון לעומת הRAGTIME בTDOE..
נכון, עברו הרבה שנים, אבל זה כבר מתיש לשמוע אותו מחרטש סולואים ולא באמת עושה סולואי מאסטרפיס כמו פעם.
זו דעתי.. תשללו כמה שבא לכם.
לצורך השוואה דרסטית:
נכון, עברו הרבה שנים, אבל זה כבר מתיש לשמוע אותו מחרטש סולואים ולא באמת עושה סולואי מאסטרפיס כמו פעם.

- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
ובו-בזמן הוא עדיין עושה קלידים "מסורתיים" בשירים אחרים, אז אנחנו מקבלים בעצם את הטוב משני העולמות הייתי אומר. 
אגב סולואים "מחורטאים" (בהחלט יש לו כמה), אנחנו מקבלים גם את זה ממנו לעיתים בלי קשר לשימוש באייפון או קונטיניום וגם בקלידים... אהמ אהמ...

אגב סולואים "מחורטאים" (בהחלט יש לו כמה), אנחנו מקבלים גם את זה ממנו לעיתים בלי קשר לשימוש באייפון או קונטיניום וגם בקלידים... אהמ אהמ...

-
- דרימיסט מתקדם
אני מסכים.
רודס יכול להיות מדהים, מהמם בכמה שהוא טוב, אבל יחסית הרבה פעמים זה מרגיש כאילו הוא סתם עושה "שרדינג" על הקלידים, שזה קטעים שאותי אישית משעממים.
במיוחד כשאני יודע שהוא יכול להביא דברים מדהימים כמו בפתיחה של ITPOE או באמצע של אוקטבריום.
רודס יכול להיות מדהים, מהמם בכמה שהוא טוב, אבל יחסית הרבה פעמים זה מרגיש כאילו הוא סתם עושה "שרדינג" על הקלידים, שזה קטעים שאותי אישית משעממים.
במיוחד כשאני יודע שהוא יכול להביא דברים מדהימים כמו בפתיחה של ITPOE או באמצע של אוקטבריום.
-
- דרימיסט מתחיל
האמצע של אוקטבריום, אתה מתכוון לסוף החלק השלישי - Full Circle?Crimson Epitaph כתב:אני מסכים.
כי אם כן, אז הוא אדיר, למרות שכל מה שרודס עושה שם מצוין, אבל החלק הזה ספציפי הוא עילוי בפני עצמו.
ד"א, כמה השפעה מג'נסיס יש בסוף החלק השני באוקטבריום.
-
- דרימיסט שרוף
לא הוא מתכוון כמובן לסולו המוג המטורף שלפני full circle...ללא ספק הסולו הזה הוא מחווה לסולו המוג הגדול של ריק ווייקמן מהאלבום הכפול tales from topographic oceans של YES.
ולא יודע, לדעתי דווקא הסולואים שלו באלבום החדש מצויינים ודווקא יש בהם הרבה פראזות מעניינות ופחות שרדינג, כמובן שצריך כמה שמיעות כדי לקלוט אותם בתוך כל המערבולת סאונד שיש בזמן הסולו.
ולא יודע, לדעתי דווקא הסולואים שלו באלבום החדש מצויינים ודווקא יש בהם הרבה פראזות מעניינות ופחות שרדינג, כמובן שצריך כמה שמיעות כדי לקלוט אותם בתוך כל המערבולת סאונד שיש בזמן הסולו.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
אשלול בהנאהsharon624 כתב:התכוונתי שהוא מבזה אותו בתור קלידן קלאסי מחונן.
לצורך השוואה דרסטית:

אני לא חושב שזה ראוי להגיד מבזה, כי ג'ורדן עדיין מפגין את יכולותיו כפסנתרן קלאסי וקלידן מחונן בכל אחד ואחד מהאלבומים (וגם באלבומי הסולו שלו). יש לו גם סולואים טכניים וגם סולואים איטיים. אם הוא לא היה מחדש את עצמו מבחינת סאונדים, נגינה והשפעות, אז היו אומרים שהוא לא מחדש מספיק, ואז גם כשהוא מחדש אז יהיו כאלה שיתלוננו. באלבום האחרון הוא משאיר יותר את הבמה לפטרוצ'י ונשאר ברקע (ומוסיף המון ברקע), אבל עדיין נותן לא מעט סולואים נפלאים.
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר: