avrahamshuk כתב:WTF!?!?!?
מאיפה שלפת את זה עכשיו עוזרי? כבר פתרתי את הבעיה... תודה בכל מקרה. כמו שכתבתי, אין אפשרות לעשות את זה בזמן אמת.
ולמה אתה מעתיק ממאשה?
היייייייייייייייייי, זכויות יוצרים !!!!!!!!!!!
Love is an act of blood and Im bleeding
A pool in the shape of a heart...My soul is set aflame, the daily fight is on, still pain ain’t gone
Work to live. Another tear, another bleeding
Every day another price to pay. I pay and bleed
Therefore I consider leaving. But this land forces me to stay
Ozerivarium כתב:צריך סמיילי של C
את מהווה דוגמא , וחוץ מזה , שוקרון - חשבתי שהאסימון שלך נופל מהר , זה היה בצחוק
כן חשבתי על זה בדיוק כשכתבתי את ההודעה
Love is an act of blood and Im bleeding
A pool in the shape of a heart...My soul is set aflame, the daily fight is on, still pain ain’t gone
Work to live. Another tear, another bleeding
Every day another price to pay. I pay and bleed
Therefore I consider leaving. But this land forces me to stay
DivineComedy כתב:אירופה מאוד "נאורה" בתחום הדפדפנים, גם FF וגם אופרה הולכות שם יחסית טוב. שאר העולם במיוחד אסיה עדיין לא יודעים מה טוב.
יש את האתר השווה הזה שאפשר לראות סטטיסטיקות מעניינות, גם לפי מדינה:
אני צריך קצת הסברים:
הורדתי אתמול מהאתר של מיקרוסופט את Visual Studio 2010 and .NET framework 4 כדי להתקין על המחשב.
קובץ ההתקנה חולק למספר קבצי RAR אשר ביחד שקלו 7.5 GB. חילצתי אותם וקיבלתי קובץ מסוג שאני לא מכיר ששוקל 23 GB!!!!!!! אין לי מושג למה זה שוקל כל כך הרבה ומה לעשות איתו. אני רק יודע שהוא קשור למה שנקרא Virtual PC. והוא בעצם דומה לקובץ אימייג' של דיסקים רק בגרסה של אימייג' למחשב(??!!).
אם מישהו כאן מכיר את הדבר הזה Virtual PC וכן את VS2010 והוא יכול להסביר לי קצת לעומק על VPC וכן על תהליך ההתקנה אני מאוד אשמח.
תודה!
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
אם אני לא טועה זה היה CTP. (מחקתי אותו) בסוף הצלחתי להפעיל אותו בעזרת ה Virtual PC Console ומסתבר שזה קובץ "מחשב שלם" עם ווינדוס סרבר 2008 וגם VS2010 ולמעשה לפתוח את הקובץ הזה זה לפתוח מערכת הפעלה אחרת בחלון נפרד...
בסוף חזרתי ל Visual Studio 2008 הישן והטוב... אין לי צורך ממשי ב2010 ואם בעתיד הוא יצא בגרסה נורמלית אני אנסה אותו
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem