רגע, ג'יימי זה לא הוא שכל כך שונא את "אוקטחארטה"??
Ozerivarium כתב:שניהם למען האמת אלבומים די בינוניים . ואת שתי הלהקות אני די אוהב .
Transatlantic - בהחלט הרכב משובח . את BAF אני לא זוכר אם שמעתי אבל אני מניח שהוא טוב .
אבל .... Origin of Symmetry אלבום מצויין ( אח שלי קיבל אותו במתנה כשפתח חשבון בנק ) , כל שיר ושיר - בונבוניירה ... !
איך אתה יכול לומר על טרנסאטלטנטיק שהוא הרכב משובח אם לא שמעת את BAF??!?!?!!?!?
תשמע ומהר.... בהחלט יכול להיות אלבום העשור שלי.
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
להצביע לBAF רק בגלל שהוא פרוג בלי לשמוע אותו זה טמטום ופה אני מסכים עם אליעד.
בעיניי הבחירה פה די ברורה, BAF הוא פרוג בינוני למדי, מיוז לוקחים בקרב הזה עם האלבום הכי טוב שלהם. ואני ממש לא חושב שצריך לחפש פרוג בכל חור.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
avrahamshuk כתב:אני מאוכזב מהעובדה שיש כאן קרב צמוד בכלל...
ברור ש Bridge Across Forever. זה פרוג.
לדעתי יש צדדים פרוגים למיוז. גם באלבום הזה..
תשמע, אל תשכח שהם כיכבו באוקטבריום .
ביינתיים אני מאוכזב מהתוצאה. לדעתי, הבדלי הגיאונות שיש בשני הדיסקים הם שמיים בארץ לטובת OOS.. תהיו קצת אובייקטיבים ותשמעו את OOS.
+1
גם אני מאוכזב, זה אולי הפורום היחיד שבו מיוז לא מנצחים את הקרב הזה על האפס. טראנסאטלנטיק אלבום נחמד בסה"כ אבל לא יותר מפרוג שגרתי ובינוני, כמו שאמרו פה.
Madness is like gravity, all it takes is a little push
אז אני חושב שהפרוג בטרנסאטלנטיק הוא לא בינוני בכלל..והאלבום הזה ממש טוב.
לאומת זאת מיוז בכלל לא גרם לי עניין מיוחד..
ולא חשוב פרוג/לא פרוג, מיוז פשוט לא מנצח פה(לדעתי)
NamelessATM כתב:אז אני לא מבין, מצד אחד "שניהם למען האמת אלבומים די בינוניים ", אבל מהצד השני "Origin of Symmetry אלבום מצויין ".
התכוונתי ששניהם אלבומים נחמדים אבל לא גרמו לי לקפוץ עד השמיים , אבל אם כבר משווים אז האלבום הזה של מיוז לוקח . בעיקר בזכות שירים כמו New Born , Bliss , Plug In Baby .
.
avrahamshuk כתב:רגע, ג'יימי זה לא הוא שכל כך שונא את "אוקטחארטה"??
Ozerivarium כתב:שניהם למען האמת אלבומים די בינוניים . ואת שתי הלהקות אני די אוהב .
Transatlantic - בהחלט הרכב משובח . את BAF אני לא זוכר אם שמעתי אבל אני מניח שהוא טוב .
אבל .... Origin of Symmetry אלבום מצויין ( אח שלי קיבל אותו במתנה כשפתח חשבון בנק ) , כל שיר ושיר - בונבוניירה ... !
איך אתה יכול לומר על טרנסאטלטנטיק שהוא הרכב משובח אם לא שמעת את BAF??!?!?!!?!?
תשמע ומהר.... בהחלט יכול להיות אלבום העשור שלי.
avrahamshuk כתב:רגע, ג'יימי זה לא הוא שכל כך שונא את "אוקטחארטה"?? .
היי היי!! אני מבקש!! זה חרטאבריום.. וכן, זה אותו הג'יימי. דרים קצת ביזו את עצמם בקטעי המיוז באלבום הזה. זאת לא השפעה, זה העתקת הרעיון הכללי שעליו מתבססים מיוז בהלחנת שירים. כמובן, גדולתה של מיוז היא שהיא לא מחכה את עצמה כל אלבום ומשנה את הרעיון הכללי בקצוות קוסמטיים קלים .
לא שאמרתי משהו שקשור לזה על דרים כמובן . אל תוציאו לי את המילים מהפה .