אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel
-
- בריל!
Re: אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel
גם לי לא ברור מה צריך את זלאטן, שחקן שאני מתעב ואני לא רואה בו שום דבר, בטח שויתרו על אטו במקום- חבל מאוד! נקווה שאני אתבדה...
...
...
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
- MrReD
- שגריר האופת'
זלאטן ואטו שני חלוצים שונים לגמרי (אלא אם זלאטן יתאים את עצמו יותר לשיטה של בארסה). אטו חלוץ שמשחק בשביל הקבוצה, הוא עושה לחץ ותלוי ב99% מהמקרים בבישולים (ובמקרה בבארסה יש לפחות 2 מהמוסרים הטובים בעולם), הוא יודע למצוא את הכדור, אבל הרבה מאוד פעמים הוא לא מוצא את הרשת (ולפעמים ממש אפשר למות מהפספוסים שלו). לדעתי אטו אחד מהחלוצים הטובים בהיסטוריה של המשחק, ובהחלט השחקן הכי אנרגטי.ilai fields #7 כתב:מחיר באמת מוגזם!
אבל טל... אני לא יכול להסכים איתך שאתה אומר שאטו חלוץ יותר טוב מזלאטן.
זלאטן פשוט חלוץ מושלם! ברגע שהוא מקבל את הכדור ברחבה או 5 מטר מחוצה לה תמיד ייצא מזה מצב!
מה הייתי נותן בשביל הטרייד של ברבטוב בזלאטן
זלאטן אוהב שהקבוצה סובבת אותו, שבלעדיו אין קבוצה (לכן הוא כל כך מתאים לאינטר, אם הוא עוזב יובנטוס צוחקת כל הדרך אל האליפות). בבארסה זה לא יעבוד ככה, הוא יצטרך לשתף פעולה הרבה יותר, לרוץ הרבה יותר. השימוש המיטבי בזלאטן לדעתי תהיה אם הוא ישתמש בוורסיטליות שלו, כלומר שהוא ישנה את תפקידו ליותר חלוץ מטרה מאשר שחקן חופשי, אבל שעדיין יעשה את המהלכים המטורפים שלו מחצי מגרש כדי להתיש כמה שיותר את היריבות.
ולסיום, ברבטוב היום לא שווה אגורה, הוא כמו זלאטן רק גרוע

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
הגזמת שברבאטוב לא שווה אגורה ושהוא רכישה גרועה. אני אישית בכל יום נתון לוקח לקבוצה שלי את ברבאטוב ולא את זלאטן.
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
זה לא שברבאטוב שחקן גרוע, אני פשוט לא מעריך שחקנים עצלנים שלא באים לעשות את העבודה!

- yyzboy1928
- דרימיסט-על
חיפה אקטובה היום ב7. בושה שאין שידור למשחק!! ועוד לוז(ר)ון אומר שהליגה הישראלית היא ה6 בטיבה באירופה. 6 מהסוף אולי
. חמור כזה עוד לא ראיתי מיימי..
בושה שאין שידור פשוט. זה יותר גרוע מדואר ישראל!!!!!
אבל בכל זאת, למי שיש סבלנות של דג, מוזמן לראות את זה ברשת
.
http://atdhe.net/8203/watch-aktobe-vs-maccabi-haifa

בושה שאין שידור פשוט. זה יותר גרוע מדואר ישראל!!!!!
אבל בכל זאת, למי שיש סבלנות של דג, מוזמן לראות את זה ברשת

http://atdhe.net/8203/watch-aktobe-vs-maccabi-haifa
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
יאלללה מכבי חיפההההההה!!!!!!!!!!!
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
DivineComedy כתב:יאלללה מכבי חיפההההההה!!!!!!!!!!!

-
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
yyzboy1928 כתב:DivineComedy כתב:יאלללה מכבי חיפההההההה!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
אורן זריף למכבי ת"א: איתי לא תספגו אפילו שער
איש התת מודע הבטיח לצהובים למנוע מהכדור לחדור לשערו של שטראובר בתמורה ל-800 אלף ש"ח. במקרה של ספיגה, יפצה ב-150 טון אנרגיה
http://www.one.co.il/Article/141802.html
איש התת מודע הבטיח לצהובים למנוע מהכדור לחדור לשערו של שטראובר בתמורה ל-800 אלף ש"ח. במקרה של ספיגה, יפצה ב-150 טון אנרגיה
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- בריל!
DivineComedy כתב:אורן זריף למכבי ת"א: איתי לא תספגו אפילו שער

"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
- MrReD
- שגריר האופת'
- Idan_Floyd
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
יווו איזה קטעים, אני בדיוק קודם, עובר על הכתבות ב ONE, ופתאום נתקלתי בכתבה הזאת, אז אני אומר לעצמי: החבר'ה בפורום הולכים לאהוב את זה, אני עושה COPY על הקישור לכתבה, ואז נכנסתי לאשכול ואני רואה שידידנו היקר פירסם כבר את הכתבה.
זה פשוט הרג אותי מצחוק
חחחח ליגת העל-אק או לא ליגת העל-אק ?
זה פשוט הרג אותי מצחוק

חחחח ליגת העל-אק או לא ליגת העל-אק ?

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
שמתם לב שהוא גם הולך לשווק את זה לקבוצות בחו"ל? ענק 

- yyzboy1928
- דרימיסט-על
אורן זריף כנראה הוא מעריץ גדול של Van Der graff generator ופיטר האמיל. זה גורם לחשוב דברים שאפשר אחרי זה להכנס איתם לבית משוגעים
..
איך הוא עדיין לא שם, אני לא יודע.

איך הוא עדיין לא שם, אני לא יודע.
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
כנראה שכן, תמורת 28 מיליון ליש"ט , זאת תהיה אבידה רצינית לליברפול כי השילוב בינו למסצ'ראנו היה מעולה.
היום אני הולך לאימון פתוח של ארסנל למספר מצומצם של חברי מועדון (כמה אלפים). לשמחתי זכיתי בהשתתפות בסשן של שאלות ותשובות עם שחקני הקבוצה (הגרלה שבה זכו 200 ברי מזל מתוך אלה שבאים לצפות באימון).

היום אני הולך לאימון פתוח של ארסנל למספר מצומצם של חברי מועדון (כמה אלפים). לשמחתי זכיתי בהשתתפות בסשן של שאלות ותשובות עם שחקני הקבוצה (הגרלה שבה זכו 200 ברי מזל מתוך אלה שבאים לצפות באימון).

- ilai fields #7
- דרימיסט-על
תהנה!
אני חושב שמנצ'סטר לא תעבור את המקום הרביעי העונה... איבדה 2 שחקנים מרכזיים בהרכב ולא הביאה אף אחד משמעותי במקומם!
אני חושב שמנצ'סטר לא תעבור את המקום הרביעי העונה... איבדה 2 שחקנים מרכזיים בהרכב ולא הביאה אף אחד משמעותי במקומם!

- MrReD
- שגריר האופת'
הגזמתתתת.. לדעתי היא מועמדת לאליפות עם צ'לסי. ארסנל למרות מה שנראה כפשיטת רגל עדיין יכולה להפתיע. לדעתי ליברפול תהיה הפלופ של העונה והסיטי יסיימו איפשהו בין המקום ה3-5.
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
תשמע...
הדבר היחיד שגרם לארסנל לא לרוץ לאליפות השנה הייתה בעיית הפתיעות!!
שחקנים חשובים מאוד היו פצועים למשך הרבה מאוד זמן!
אם הם לא יכנסו לבעיית פציעות אני חושב שהם בקלות רצים לאליפות!
צ'לסי אומנם הקבוצה הזקנה בליגה (זאת עובדה) אבל הם קבוצה מנוסה וחזקה מאוד כמו שראינו בשנים האחרונות!
אני לא רואה סיבה שליברפול יחלשו... אוקי, אלונסו עבר, אבל בכל זאת, אני מניח שהם יביאו מישהו במקומו שיכול לעשות את העבודה!
הסיטי הולכים להפתיע (
)
איפה מנצ'סטר?
הדבר היחיד שגרם לארסנל לא לרוץ לאליפות השנה הייתה בעיית הפתיעות!!
שחקנים חשובים מאוד היו פצועים למשך הרבה מאוד זמן!
אם הם לא יכנסו לבעיית פציעות אני חושב שהם בקלות רצים לאליפות!
צ'לסי אומנם הקבוצה הזקנה בליגה (זאת עובדה) אבל הם קבוצה מנוסה וחזקה מאוד כמו שראינו בשנים האחרונות!
אני לא רואה סיבה שליברפול יחלשו... אוקי, אלונסו עבר, אבל בכל זאת, אני מניח שהם יביאו מישהו במקומו שיכול לעשות את העבודה!
הסיטי הולכים להפתיע (

איפה מנצ'סטר?

- MrReD
- שגריר האופת'
צ'לסי קבוצה חזקה, אבל יש לה נטייה ללוזריות ברגעים החשובים. הם גם נוטים לאבד את המומנטום. אם אנצ'לוטי יצליח להשתלט על זה אז יש לנו מועמדת חזקה לאליפות.
ליברפול חייבת חיזוק, במיוחד בצד ההתקפה. טורס כמה שהוא מוכשר, לא מסוגל להחזיק את הקבוצה וצריך חלוץ נוסף שיתפקד מחליף וגם כחלוץ שני. גם קיצוני נוסף יעזור. לדעתי אפילו אם ליברפול יפתחו טוב את העונה, ברגע ששחקנים יתחילו להפצע, הם יאכלו אותה.
הבעיה המרכזית בארסנל היא ונגר, העונה לדעתי הוא הגיע לשיא חדשה בעיקשות שלו נגד שחקנים יקרים. אין שוער, אין מרכז הגנה, הקישור לא מספיק בשל (וונגר החכם מביא את ווירה כאילו שהוא לא שחקן גמור). וההתקפה לוקה בחסר. העניין הוא שחסרים שחקנים מנוסים בארסנל שיתנו יציבות לאורך העונה. הקבוצה עצמה יכולה להתעלות במשחקים מסוימים לנצח כל קבוצה אחרת בעולם, אבל אין יציבות ולכן ברור שארסנל ככל הנראה לא תתמודד באמת על שום תואר העונה.
מנצ'סטר מה לעשות היא קבוצה ווינרית, אולי השנה הם טיפה יותר יתקשו אבל אם אף אחת משאר 4 הגדולות לא ממש תתעלה לאורך העונה, יש להם סיכוי מצוין לזכות באליפות נוספות. אבל בליגת האלופות לדעתי יותר רחוק מרבע גמר לא יגיעו.
הסיטי קבוצה מתפתחת עם רכש מעולה בהתקפה, אם הם יקנו עוד בלם אחד לדעתי זה יספיק לעונה מוצלחת (כלומר כניסה למוקדמות ליגת האלופות). עם עוד כמה עונות של גיבוש בין השחקנים, החלפת מאמן והימנעות להפוך לגדוד צבאי יותר מאשר קבוצת כדורגל **שיעול** צ'לסי **שיעול**. יש לסיטי את הסיכוי להפוך לקבוצת צמרת. כל זה תחת ההנחה של שייחים לא ישתעממו מהקבוצה ויעזבו אותה
טוטנהאם שוב הפעם תפשל, אסטון וילה לא יצליחו להתעלות על העונה שעברה, ואברטון עלולה להיות הפתעה נעימה העונה.
ליברפול חייבת חיזוק, במיוחד בצד ההתקפה. טורס כמה שהוא מוכשר, לא מסוגל להחזיק את הקבוצה וצריך חלוץ נוסף שיתפקד מחליף וגם כחלוץ שני. גם קיצוני נוסף יעזור. לדעתי אפילו אם ליברפול יפתחו טוב את העונה, ברגע ששחקנים יתחילו להפצע, הם יאכלו אותה.
הבעיה המרכזית בארסנל היא ונגר, העונה לדעתי הוא הגיע לשיא חדשה בעיקשות שלו נגד שחקנים יקרים. אין שוער, אין מרכז הגנה, הקישור לא מספיק בשל (וונגר החכם מביא את ווירה כאילו שהוא לא שחקן גמור). וההתקפה לוקה בחסר. העניין הוא שחסרים שחקנים מנוסים בארסנל שיתנו יציבות לאורך העונה. הקבוצה עצמה יכולה להתעלות במשחקים מסוימים לנצח כל קבוצה אחרת בעולם, אבל אין יציבות ולכן ברור שארסנל ככל הנראה לא תתמודד באמת על שום תואר העונה.
מנצ'סטר מה לעשות היא קבוצה ווינרית, אולי השנה הם טיפה יותר יתקשו אבל אם אף אחת משאר 4 הגדולות לא ממש תתעלה לאורך העונה, יש להם סיכוי מצוין לזכות באליפות נוספות. אבל בליגת האלופות לדעתי יותר רחוק מרבע גמר לא יגיעו.
הסיטי קבוצה מתפתחת עם רכש מעולה בהתקפה, אם הם יקנו עוד בלם אחד לדעתי זה יספיק לעונה מוצלחת (כלומר כניסה למוקדמות ליגת האלופות). עם עוד כמה עונות של גיבוש בין השחקנים, החלפת מאמן והימנעות להפוך לגדוד צבאי יותר מאשר קבוצת כדורגל **שיעול** צ'לסי **שיעול**. יש לסיטי את הסיכוי להפוך לקבוצת צמרת. כל זה תחת ההנחה של שייחים לא ישתעממו מהקבוצה ויעזבו אותה

טוטנהאם שוב הפעם תפשל, אסטון וילה לא יצליחו להתעלות על העונה שעברה, ואברטון עלולה להיות הפתעה נעימה העונה.