אשכול חומרה-תוכנה-בעיות ופתרונות ועוד
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
Re: אשכול חומרה-תוכנה-בעיות ופתרונות ועוד
זה שוב אני בפינת: "איזה שאלה של ילדים בני 2":
האם כדאי לקנות cooler לנייד? ואם כן, כמה כדאי לי לשלם על אחד? יש לציין כי אני לא אחד שאוהב להתפשר על איכות.
האם כדאי לקנות cooler לנייד? ואם כן, כמה כדאי לי לשלם על אחד? יש לציין כי אני לא אחד שאוהב להתפשר על איכות.

"The bigger the lie, the more they believe"
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
מה הכוונה קולר לנייד?
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
מין מכשיר כזה שמתחבר לחשמל/ישירות למחשב דרך USB עם 2 מאווררים שפשוט נושפים אוויר על הלפטופ מללמטה.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oLMQRcsHaUU[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oLMQRcsHaUU[/youtube]

"The bigger the lie, the more they believe"
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
אני מניח שזו שאלה שמאוד תלויה בסוג המחשב והסוללה שלך, ועל איזה משטח עבודה אתה משתמש בו הכי הרבה? לי אישית אין שום בעיה של התחממות אז אני לא רואה צורך להשיג לי אחד כזה.
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
-
- נעם
המחשב שלי קפא מספר פעמים אתמול, הרצתי chkdsk ונמצאו כמה unreadable segments. הבעיות "תוקנו", והכל פועל כשורה עכשיו...
העניין הוא שבגוגל אני קורא שunreadable segment זה משהו פיסי על הדיסק, וזה מצביע על גסיסה של ההארד דיסק...
אבל כשאני מריץ chkdsk /r לא נמצאת שום בעיה!
מישהו יכול להסביר לי מה קורה?
העניין הוא שבגוגל אני קורא שunreadable segment זה משהו פיסי על הדיסק, וזה מצביע על גסיסה של ההארד דיסק...
אבל כשאני מריץ chkdsk /r לא נמצאת שום בעיה!
מישהו יכול להסביר לי מה קורה?
. .- - + -- -.-- + .- ... ... + .- -. -.. + -... .- .-.. .-.. ...
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
אני לא חושב ש Unreadable segments הם בהכרח בעיית חומרה.
- Matan Edri
- דרימיסט מתקדם
- יצירת קשר:
לרוב ה Unreadable segments הם לא בעיית חומרה אא באמת "גסיסה" של ההארד דיסק.
"בעיית חומרה " זה רק כשיש הודעה על בעיה כזו מהמערכת הפעלה שלך כשזה לא באמת קיים. פשוט זיהוי לא נכוןשל המערכת.
כשיש לך Unreadable segments בהארד דיסק אז יהיו תיקיות מסויימות שכביכול "מאוחסנות" על אותם חלקים שנדפקו בהארד דיסק וברגע שתנסה להיכנס אליהן/להזיז אותן /להעתיק אותן זה יגרום למחשב שלך להיתקע.
הפתרון?
אחד זה לנסות לעשות גיבויל כל מידע חיוני שיש לך על המחשב כל עוד אתה יכול, ולהתכונן לקנות הארד דיסק חדש.
מה אם לא הצלחת לגבות מידע שאתה צריך? יש היום מנויות אלקטרוניקה שמציעות שירות של איחזור מידע שאבד במצבים כאלה.
"בעיית חומרה " זה רק כשיש הודעה על בעיה כזו מהמערכת הפעלה שלך כשזה לא באמת קיים. פשוט זיהוי לא נכוןשל המערכת.
כשיש לך Unreadable segments בהארד דיסק אז יהיו תיקיות מסויימות שכביכול "מאוחסנות" על אותם חלקים שנדפקו בהארד דיסק וברגע שתנסה להיכנס אליהן/להזיז אותן /להעתיק אותן זה יגרום למחשב שלך להיתקע.
הפתרון?
אחד זה לנסות לעשות גיבויל כל מידע חיוני שיש לך על המחשב כל עוד אתה יכול, ולהתכונן לקנות הארד דיסק חדש.
מה אם לא הצלחת לגבות מידע שאתה צריך? יש היום מנויות אלקטרוניקה שמציעות שירות של איחזור מידע שאבד במצבים כאלה.
-
- נעם
למזלי הצלחתי לגבות את כל החומר וההארד דיסק עצמו נמצא באחריות... הבעיה היא שזה כבר הפעם השנייה בחצי שנה שאני מחליף את ההארד דיסק הזה ואני מתחיל לחשוב שעובדים עלי ונותנים לי מוצרים משומשים או משהו.
- moonchild
- דרימיסטית שרופה
כמו שאמרו מעליי זה באמת סימן גסיסה של הארד דיסק, אחרי שאתה עושה ניקוי/איחוי הוא באמת לא יצעק לך על זה כמה זמן אבל זה יחזור.חתוליס כתב:למזלי הצלחתי לגבות את כל החומר וההארד דיסק עצמו נמצא באחריות... הבעיה היא שזה כבר הפעם השנייה בחצי שנה שאני מחליף את ההארד דיסק הזה ואני מתחיל לחשוב שעובדים עלי ונותנים לי מוצרים משומשים או משהו.
לי זה קרה בהארד דיסק שהיה בן 5 שנים ויחסית לתקופה זה היה צפוי (נו מה רוצים מהארד של 5 G), נכון להיום הכל אצלי מגובה על דיסקים.
לא בטוח שנתנו לך הארד משומש יכול להיות רק מחברה לא משהו, משהו עקום מסין, תבקש ווסטרן דיגיטל או סיגייט. תנסה לבדוק בspec של המחשב שלך מה התכונות האופטימליות שצריכות להיות בהארד - מהירות , צריכת אנרגיה וכו'. יכול להיות שיש לך קאש קטן מדיי ואז ההארד שלך טוחן.
יכול להיות גם שהמחשב שלך לא תומך ב 100% בהארד מה שגורם ליעילות נמוכה שלו ובעצם הוא נדפק מהר יותר ומזה מתחילה הבעיה.- אבל אני ממש אופתע שזאת הבעיה אם קנית במקום מסודר. של איזה חברה הנייד? אולי שווה לך אחרי שתיתן אותו לתיקון בחברה שקנית ללכת לטכנאי עצמאי שאתה סומך עליו שיעשה בדיקה ויגיד מה הוא חושב. כמובן שהיום ליפול על הארד דפוק בניידים מסויימים זאת ממש לא הפתעה כבר שמעתי על אנשים שהיו בתיקונים כמה וכמה פעמים בשנה האחרונה. (אם זה HP רק יחדד את הסברה הנ"ל.)
Love is an act of blood and Im bleeding
A pool in the shape of a heart... My soul is set aflame, the daily fight is on, still pain ain’t gone
Work to live. Another tear, another bleeding
Every day another price to pay. I pay and bleed
Therefore I consider leaving. But this land forces me to stay
A pool in the shape of a heart... My soul is set aflame, the daily fight is on, still pain ain’t gone
-
- נעם
מאיפה הסקת שזה נייד?
ואני גם לא כזה בור. זה wd sata, 8mb buffer.
ואני גם לא כזה בור. זה wd sata, 8mb buffer.
- moonchild
- דרימיסטית שרופה
לא טענתי שאתה בור רק ניסיתי לעזור
נייד- לא יודעת, התבלבלתי כנראה... וגם כי יהיה לך יותר קשה לבדוק אותו...
לא משנה - anyway ,
8M זה קצת נמוך אבל לא קריטי. במקרה הסדרה הירוקה? זה ההארד סה"כ?
תבקש הפעם הארד מסדרה אחרת אולי יש שם איזה פגם כולל בהארדם שיש להם ....

נייד- לא יודעת, התבלבלתי כנראה... וגם כי יהיה לך יותר קשה לבדוק אותו...
לא משנה - anyway ,
8M זה קצת נמוך אבל לא קריטי. במקרה הסדרה הירוקה? זה ההארד סה"כ?
תבקש הפעם הארד מסדרה אחרת אולי יש שם איזה פגם כולל בהארדם שיש להם ....
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
-
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
אני ממליץ על קספרסקי, אני משתמש בו כבר שנים ומאוד מרוצה ממנו.ilai fields #7 כתב:למישהו יש המלצה לאנטי וירוס טוב?
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- moonchild
- דרימיסטית שרופה
קספרסקי טוב,ilai fields #7 כתב:למישהו יש המלצה לאנטי וירוס טוב?
יש אחד שהוא חינמי וקל avast , בינתיים אני מרוצה ממנו. הhome edition שלו הוא חינם, מצא לי 2 וירוסים שאנטי וירוס אחר מבוסס לינוקס לא הצליח למצוא.
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
הניסיון שלי עם אנטי ווירוסים חינמיים הוא שברגע שאני מתקין אחד לא חינמי הוא מוצא בין 5 ל10 וירוסים שהחינמי לא מצא. אני לפח הזה יותר לא נופל.
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
לי דוקא יש את ה AVG החינמי והפשוט ועד עכשיו לא חדר לי אף וירוס.
אני לא רואה הגיון בכך שאנטי וירוס בתשלום יזהה יותר וירוסים מאנטי וירוס חינמי, אלא אם כן זאת מדיניות של החברה שמייצרת אותו, שהוא לא יזהה איומים מסויימים כדי לעודד לקנות את הגרסה המלאה, אבל זה ממש לא נראה לי סביר כי אז החברה תאבד את כל האמינות שלה בתור יצרנית אנטיוירוסים.
אני לא רואה הגיון בכך שאנטי וירוס בתשלום יזהה יותר וירוסים מאנטי וירוס חינמי, אלא אם כן זאת מדיניות של החברה שמייצרת אותו, שהוא לא יזהה איומים מסויימים כדי לעודד לקנות את הגרסה המלאה, אבל זה ממש לא נראה לי סביר כי אז החברה תאבד את כל האמינות שלה בתור יצרנית אנטיוירוסים.
- Idan_Floyd
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
אני רוצה להמליץ על מה שאני משתמש:
zonealarm security suite
ערכת אבטחה יוצאת מן הכלל של check point (תואמת ויסטה)
כוללת בתוכה: רצחני anti virus, anti spyware, firewall, ועוד כל מיני דברים מגניבים לאבטחה.
פשוט ערכה מעולה, כמובן שיש גם את האופציות לבד, אם זה אנטי וירוס, ואם זה פיירול וכ'ו
zonealarm security suite
ערכת אבטחה יוצאת מן הכלל של check point (תואמת ויסטה)
כוללת בתוכה: רצחני anti virus, anti spyware, firewall, ועוד כל מיני דברים מגניבים לאבטחה.
פשוט ערכה מעולה, כמובן שיש גם את האופציות לבד, אם זה אנטי וירוס, ואם זה פיירול וכ'ו

- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
avrahamshuk כתב:לי דוקא יש את ה AVG החינמי והפשוט ועד עכשיו לא חדר לי אף וירוס.
גם אני כאשר השתמשתי בחינמי חשבתי שאין לי וירוסים. עד שהתקנתי אחד במקרה או לא היה בתשלום. זה לא מדיניות מכוונות וזה לא אותה התוכנה בגירסה החינמית או בתשלום. אני השתמשתי בAVG וAVAST ואח"כ כאשר חשדתי שיש לי ווירוסים, שמתי את Bitdefender והוא זיהה לי 5 ווירוסים שהסתננו מתחת לרדאר במחשב. אחרי שאמרתי את זה לחבר מהעבודה הקודמת, קרה לו אותו הדבר. אני לא אומר שחינמי הוא לא טוב, אני צריך אחד שבטוח יהיה טוב, ועשיתי סקר שוק לא קטן לפני שקניתי את Bitdefender (כן, קניתי!) והוא קיבל ציונים מעולים, ומאז בשלוש השנים האחרונות לא היו לי שום בעיות.
היסטוררית האנטי וירוסים שלי היא כזאת:
TNTVIRUS (מישהו זוכר?? מתקופת הדוס)
המון גירסאות של Norton
Zone Alarm (אנטיוירוס/פיירוול מעולה עד שהגירסאות הטובות נהיו בתשלום)
McKafee (עם פריצה)
כמה חינמיים (Avast ו AVG ביניהם)
Bitdefender בשלוש השנים האחרונות הבתשלום ל3 מחשבים.
יש לי גם את Norton Corporate Edition הקליל יחסית בלפטופ שך דנה, כי אני יכול לקחת בחינם מהעבודה. כל הדירסאות האחרות כבדות בערך כמו הwindows.
-
- דרימיסט מתקדם
Eset. הדבר הכי טוב שהיה לי ב-PC לפני שעברתי למקבוק ושכחתי מאנטיווירוסים...