מה אתה שומע עכשיו?
- MrReD
- שגריר האופת'
- Idan_Floyd
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
Re: מה אתה שומע עכשיו?
Nightwish - Eva
- MrReD
- שגריר האופת'
שיר גדול.Idan_Floyd כתב:DT -Repentance![]()
שכן ירבו עוד הרבה כאלו לדרים!!!!!!
Opeth - Damnation
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
Dire Straits - Local Hero/Wild Theme Live
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
A New Found Glory - Sticks N' Stones
ידוע שיש לי פטיש ללהקות פאנק רוק ודיסקיהם.. אני ממש אוהב את הדיסק הזה..
ידוע שיש לי פטיש ללהקות פאנק רוק ודיסקיהם.. אני ממש אוהב את הדיסק הזה..

- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
Supertramp - Goodbye Stranger
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
Simple Plan - No Pads, No Helmets...Just Balls
כן כן, פאנק רוק

-
- דרימיסט מתקדם
Porcupine Tree - Sentimental
אם בא לכם לעזור לי, הירשמו לשירות הענן Copy דרך הקישור הזה. כל אחד מאיתנו יקבל 5 ג'יגה מתנה (סה"כ לאחר הרשמה - 20 ג'יגה אחסון חינם).
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
Simple Plan - When I'm Gone
בעוד חודש בערך, סימפל פלאן מוציאים את הדיסק השלישי שלהם..
אחרי שהראשון הפך אצלי לאגדת פאנק רוק של שנות ה2000, וגם כמובן דיסק שאני באופן אישי מאוד מאוד אוהב
והדיסק השני שהוא אותו הסגנון, גם בגוון הרבה יותר אידיוטי ומפגר מוסיקלי
הגיע השלישי שהוא פחות דבילי מקודמו, אבל סלידה כמעט לגמרי מפאנקרוק/פופ.. יותר כאילו אם תקחו את מה שהלהקה עשתה עד עכשיו ותוסיפו מארון פייב, תקבלו את הדיסק החדש.. לא רע בכלל..
בעוד חודש בערך, סימפל פלאן מוציאים את הדיסק השלישי שלהם..
אחרי שהראשון הפך אצלי לאגדת פאנק רוק של שנות ה2000, וגם כמובן דיסק שאני באופן אישי מאוד מאוד אוהב
והדיסק השני שהוא אותו הסגנון, גם בגוון הרבה יותר אידיוטי ומפגר מוסיקלי
הגיע השלישי שהוא פחות דבילי מקודמו, אבל סלידה כמעט לגמרי מפאנקרוק/פופ.. יותר כאילו אם תקחו את מה שהלהקה עשתה עד עכשיו ותוסיפו מארון פייב, תקבלו את הדיסק החדש.. לא רע בכלל..
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
Sum 41 - Underclass Hero
האלבום האחרון של SUM 41 שיצא לפני חצי שנה.. כל הזמן התעלצתי לשמוע אותו.. כי שוב, איבדתי את כל האופטימיות על להקות הפאנק רוק הגדולות של תחילת שנות ה2000.. מנסות להיות משו אחר.. לא נדבר על גוד שארלוט שמה שהם עשו לאחרונה לא עשו דברים כאלה מאז מלחמת העולם השניה.. ולא נדבר על הדיסק הבא של סימפל פלאן או קודמו הזוועתים או מה שהולך להיות זוועות או סלידה מהסגנון שבו הם התחילו.. ניו פאונד גלורי גם איבדו את הגובה אחרי שהם הוציאו את הדיסק האחרון שלהם הזוועתי במקצת, ולנסות להיות משו זוועתי עוד יותר..
אבל יש להקה אחת שלא יכולה לאכזב בסגנון.. אולי ב2004 הם סלדו קצת קצת מהסגנון שלהם שהם הוציאו את צ'אק עם דיסק של שילוב של פאנק רוק ושל מטאל אולד סקול כזה..
הם חזרו, ובענק.. הדיסק הזה מזכיר את הימים הטובים של אול קילר נו פילר שיצא איי שם ב2002 עם להיטים כמו פט ליפ וכו'.. חזרה למקורות, אחרי שהעיפו את הגיטריסט ההודי שלהם שרצה להפוך את סאם 41 ללהקת מטאל אולדסקול.. הם לא אהבו את מה שהוא רוצה לעשות, והעיפו אותו, ולקחו הפסקה מאוד ארוכה עד שהם הוציאו את הדיסק הזה.. הייתי בטוח שזה הולך להיות דיסק זוועתי ועוד כישלון של המערכת.. אבל, להפתעתי, הדיסק הזה נהדר.. חזרה למקורות.. מה שהרבה להקות לא עשו.. חזרה למקורות.. נאמנות למעריצים ולא לכסף של המסחור..
האלבום האחרון של SUM 41 שיצא לפני חצי שנה.. כל הזמן התעלצתי לשמוע אותו.. כי שוב, איבדתי את כל האופטימיות על להקות הפאנק רוק הגדולות של תחילת שנות ה2000.. מנסות להיות משו אחר.. לא נדבר על גוד שארלוט שמה שהם עשו לאחרונה לא עשו דברים כאלה מאז מלחמת העולם השניה.. ולא נדבר על הדיסק הבא של סימפל פלאן או קודמו הזוועתים או מה שהולך להיות זוועות או סלידה מהסגנון שבו הם התחילו.. ניו פאונד גלורי גם איבדו את הגובה אחרי שהם הוציאו את הדיסק האחרון שלהם הזוועתי במקצת, ולנסות להיות משו זוועתי עוד יותר..
אבל יש להקה אחת שלא יכולה לאכזב בסגנון.. אולי ב2004 הם סלדו קצת קצת מהסגנון שלהם שהם הוציאו את צ'אק עם דיסק של שילוב של פאנק רוק ושל מטאל אולד סקול כזה..
הם חזרו, ובענק.. הדיסק הזה מזכיר את הימים הטובים של אול קילר נו פילר שיצא איי שם ב2002 עם להיטים כמו פט ליפ וכו'.. חזרה למקורות, אחרי שהעיפו את הגיטריסט ההודי שלהם שרצה להפוך את סאם 41 ללהקת מטאל אולדסקול.. הם לא אהבו את מה שהוא רוצה לעשות, והעיפו אותו, ולקחו הפסקה מאוד ארוכה עד שהם הוציאו את הדיסק הזה.. הייתי בטוח שזה הולך להיות דיסק זוועתי ועוד כישלון של המערכת.. אבל, להפתעתי, הדיסק הזה נהדר.. חזרה למקורות.. מה שהרבה להקות לא עשו.. חזרה למקורות.. נאמנות למעריצים ולא לכסף של המסחור..
-
- דרימיסט מתקדם
בעקבות ההופעה המוצלחת של הדבשות
פתחתי במרתון CAMEL
כל האלבומים שלהם שיש לי בסדר כרונולוגי
איזה כיף לי

- WhoIsMax
- דרימיסט שרוף
Orphaned Land - A Call to Awake
-
- דרימיסט שרוף
ג'ורג' גרשווין-רפסודיה בנוסח בלוז
הגעתי למסקנה שגרשווין הוא הג'אזיסט הכי טוב! המוסיקה שלו פשוט ענקית! הג'אז הכי טוב ששמעתי אי פעם.
הגעתי למסקנה שגרשווין הוא הג'אזיסט הכי טוב! המוסיקה שלו פשוט ענקית! הג'אז הכי טוב ששמעתי אי פעם.
- MrReD
- שגריר האופת'
- MrReD
- שגריר האופת'
Porcupine Tree - Blackest Eyes
ואו.. מגניב, זה ממש מה שאמרו לי שזה יהיה אבל עדיין לא ציפיתי לזה.
ואו.. מגניב, זה ממש מה שאמרו לי שזה יהיה אבל עדיין לא ציפיתי לזה.
- Instrumedley
- דרימיסט מתקדם
- DayLight Misery
- דרימיסטית מתקדמת
Frost -No Me, No You
פרוגרסיב\ניו מגניב ביותר
פרוגרסיב\ניו מגניב ביותר

- Instrumedley
- דרימיסט מתקדם
Dream Theater - GiganTour - The Glass Prison
JP + MP + JR + JL +JM = Perfection
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
Simple Plan - When I'm Gone
נראה לי שהתרגלתי לקטע החדש של סימפל פלאן.. כי תכלס זה לא רע.. זה לא זוועה כמו הקודם, אבל הוא טוב וסולד מהפאנק..
נראה לי שהתרגלתי לקטע החדש של סימפל פלאן.. כי תכלס זה לא רע.. זה לא זוועה כמו הקודם, אבל הוא טוב וסולד מהפאנק..