אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

Re: אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

שליחה על ידי ilai fields #7 »

חברה...
6-0 למנצ'סטר, איזה כיף לנצח ככה! הם שיחקו פשוט אדיר, לא משנה כמה ניוקאסל גרועים או טובים, מנצ'סטר שיחקו פשוט נהדר.

הגיע הזמן שהם סוף סוף מקום ראשון, אונמם הם היו כבר אבל הם הפסידו במשחק שהיה אמור להיות קל.
מקווה שהם ישארו שם מספיק זמן!
תמונה
סמל אישי של משתמש
Instrumedley
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Instrumedley »

טל רודס כתב:לפני 10 שנים או יותר בית"ר הייתה בחובות של עשרות מיליוני שקלים, מה עשו בתי המשפט וההתאחדות לכדורגל? עשו קומבינה לבית"ר ונתנו לה להמשיך להתקיים כי האוהדים של בית"ר, סליחה הקופים של בית"ר איימו על ההתאחדות ועל בתי המשפט שלא יעזו להוריד את בית"ר לליגה ג' כנדרש בחוק. לעומת זאת מכבי יפו שהייתה עם חובות של 500 אלף שקל סה"כ פורקה והורדה לליגה ג'. ככה מתנהלת המדינה הזאת, איפה ואיפה בכל מערכת החוק, יש במדינה הזאת אנשים שהם מעל החוק.
1+
JP + MP + JR + JL +JM = Perfection
kawkaz
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי kawkaz »

אם אתם רוצים לדבר על שחיתויות בקשר לבית"ר.. עדיף שנפתח אשכול!
אל תשכחו את מר משה דדש, מלך הקומבינות! :puke:
תמונה תמונה
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

תאמינו לי עדיף דדש מגאידמק!
הקהל של בית"ר צריך להבין שאם הוא לא ירגע הוא הקבוצה שלו תחטוף ובגדול. בלי משחקי רדיוס מטופשים, בלי קנסות דבילים שלא מזיזים את הציפורן של גאידמק- הורדת נקודות!
נקודה אחת על העבירה הבאה, 2 נקודות על הבאה בתור וכך הלאה. אם הם ימשיכו צריך להתייעץ עם פיפ"א בנושא, וביחד איתם לגבש הסכם שבית"ר ירושלים לא תשחק באירופה כל עוד הקהל שלה לא לומד להתנהג. אני מבטיח לכם שאם פיפ"א תראה מי הקהל של בית"ר היא תסכים לזה.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

מעניין אם למישהו בתשקורת יהיה אומץ להגיד שמעשה ההצתה במשרדי ההתאחדות הוא בגלל ההסתה הפרועה של גאידמק נגד ההתאחדות ואבי לוזון.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

התחלתי לאהוב את ניקאסל כאשר, עם קווין קיגן, הם עלו לליגה הבכירה באנגליה ב93, והמשיכו לשני סגני אליפויות אח"כ. היום קווין קיגן מונה שוב למאמן ניקאסל, בצעד מפתיע מאוד לדעתי אחרי שהוא כבר פרש מאימון. האמת זה קצת מדליק בי מחדש את האהבה שלי אליהם ואני מקווה שהם יצליחו שו תחתיו.

GOOD LUCK
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

מינוי סופר מפתיע, ואני שמח בשביל אוהד ניוקאסל שמגיע שוב מאמן בעל אוריינטציה התקפית ולא אוריינטציה של כדורעף כמו ביג-סאם אלרדייס. ההבדל הוא שכרגע אין לקיגאן את אספריה,ג'ינולה ושחקנים שהיו לו אז ,אבל עם קצת חיזוק ,ניוקאסל בהחלט יכולה לצאת מהבוץ. לאוהדים הפנטסטיים שלה מגיעה קבוצה טובה יותר זה בטוח!
סמל אישי של משתמש
Instrumedley
דרימיסט מתקדם

יש לו את מייקל אואן.
לטעמי זה הרבה מעבר לאספרייה וג'ינולה.
מי שעשה את ניוקאסל ענקית בעת ההיא זה אלן שירר.
מאז שעבר מבלאקבורן (שאותה הצעיד לאלפיות כמעט לבדו) לניוקאסל, הוא פשוא פשוט שינה את הקבוצה.
ועובדה שאחרי הפרישה שלו ניוקאסל נראית אחרת.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

מי שעשה את ניוקאסל בתקופת קיגאן כמנג'ר ניוקאסל הוא כמובן אנדי קול שנמכר בהרבה כסף לאחר מכן למנצ'סטר יונייטד. שירר לעומת זאת שהגיע ב-1996 כמעט לא שיחק תחת קיגאן (עונה אחת סה"כ כי קיגאן אימן מ-92 עד 97 את המגפייז), והוא אכן אחד משחקני ניוקאסל הגדולים ביותר בכל הזמנים (אחרי ג'קי מילברן כמובן).
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

במזל טוב, אחרי מחצית שנייה מצויינת, קטמון במקום הראוי לה- המקום הראשון! הפער הוא 2 נקודות מבת ים והמשחק שבוע הבא הוא משחק העונה מבחינתינו מול בת ים בחוץ כשניצחון מרחיק אותנו 5 נקודות ממקום שני!!!
יאללללללללה קטמון!!!
http://one.co.il/Article/108764.html
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
סמל אישי של משתמש
Instrumedley
דרימיסט מתקדם

טל רודס כתב:מי שעשה את ניוקאסל בתקופת קיגאן כמנג'ר ניוקאסל הוא כמובן אנדי קול שנמכר בהרבה כסף לאחר מכן למנצ'סטר יונייטד. שירר לעומת זאת שהגיע ב-1996 כמעט לא שיחק תחת קיגאן (עונה אחת סה"כ כי קיגאן אימן מ-92 עד 97 את המגפייז), והוא אכן אחד משחקני ניוקאסל הגדולים ביותר בכל הזמנים (אחרי ג'קי מילברן כמובן).
לא אהבתי את אנדי קול אף פעם.
נכון, הוא חלוץ גדול, אבל לטעמי הוא לא התאים לפורמט של יונייטד.לא אהבתי את סגנון המשחק שלו ואת היוהרה שלו.
תמיד רציתי שיביאו את שירר.
אבל שירר התבטא בעבר ואמר שהוא מעדיף לפרוש מכדורגל מאשר לשחק במנצ'סטר יונייטד.
חצוף - אבל אני מת עליו.
לטעמי, שירר החלוץ האנגלי הטוב בכל הזמנים (הרבה הרבה יותר טוב מגארי ליניקר).
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

שירר חלוץ גדול , אבל גם אנדי קול, ליניקר, ואיך שכחת את ג'ימי גריבס הגדול?
סמל אישי של משתמש
Instrumedley
דרימיסט מתקדם

צודק.
אגב, לטעמי, אם למייקל אואן היתה יותר כריזמה ואיזה טיפונת של כושר מנהיגות, הוא היה יכול להכלל ברשימה של הגדולים באמת.
קצת חבל לי עליו.
הוא חלוץ ענק שפשוט לא בא מספיק לידי ביטוי.
מה שהוא עשה לארגנטינאים במונדיאל של 98 בהיותו בן 18 בלבד היה פשוט מדהים.
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שליחה על ידי yyzboy1928 »

היום מכבי חיפה נגד הפועל כפ"ס..

שיהיה בהצלחה לירוקים מהצפון נגד הירוקים מהשרון :cheers: ..

ניצחון!
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

אחרי 77 דקות משעממות להחריד של שני המשחקים בליגה האנגלית, ועוד משחקים רבים ונוספים שראיתי בחודשיים האחרונים, אני לא מצליח להבין מה מוצאים בליגה הזאת חוץ מנוסטלגיה?
אולי ארסנל משחקת שונה (אבל שם אין שחקנים אנגלים בכלל) אבל פשוט לא כיף לראות את הכדורגל הזה!
אופס אני רק כותב וצ'לסי עולה ל-1:0 אחרי שמנצ'סטר עלתה ל- 1:0 , אבל משחקים פשוט משעמים יחסית לליגה שאמורה להיות "הטובה בעולם" - לא מצליח להבין- sorry.

ונשאיר אותכם עם טעם טוב להמשך- מצאתי את שיר היציע האהוב עלי כרגע:

"אח יא ראב":
מה זה פה בכלל אתה לא יודע
מה זה פה בכלל אתה שואל
משני הצדדים אתה שומע
ארקאדי פה זה ארץ ישראל

פה זה ארץ ישראל ארקאדי
פה חיים ביחד שני עמים
אני שונא אותך ארקאדי גאידמק
אני שונא את כל הגזענים

אח יא ראב יא ראב
אח יא וול יא וול
אני שונא בית"ר
אוהב את הפועל...
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

מכבי חיפה שיחקה סוף סוף כמו שאני אוהב למרות שהבקיעה שתיים וחצי שערים עצמיים :haha:
יש לחיפה הגנה מדהימה השנה, לא רק יכולת אישית אלא רואים שרוני לוי עבד על זה חזק.

ואם כל הכבוד לנתניה, זאת הסיבה שמדברים על חיפה בתור מועמדת ולא עליה... למרות שאיך שהליגה נראית השנה, גם סכנין יכולה לקחת.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

ufomatan כתב:אחרי 77 דקות משעממות להחריד של שני המשחקים בליגה האנגלית, ועוד משחקים רבים ונוספים שראיתי בחודשיים האחרונים, אני לא מצליח להבין מה מוצאים בליגה הזאת חוץ מנוסטלגיה?
אולי ארסנל משחקת שונה (אבל שם אין שחקנים אנגלים בכלל) אבל פשוט לא כיף לראות את הכדורגל הזה!
אופס אני רק כותב וצ'לסי עולה ל-1:0 אחרי שמנצ'סטר עלתה ל- 1:0 , אבל משחקים פשוט משעמים יחסית לליגה שאמורה להיות "הטובה בעולם" - לא מצליח להבין- sorry.
איזה משחקים בדיוק ראית? "השידור המשולב " של חרלטון כלל רק את המשחק של צ'לסי (השיקול הוא להראות אותם כי אברם שם, לא משנה שמנצ'סטר וארסנל משחקות את הכדורגל הכי טוב ומוליכות את הטבלה), הבטיחו לאנשים שילוב של יונייטד אך לא הראו כלל את המשחק של השדים האדומים, ואת ארסנל לא טרחו כלל לשדר. אני בכל מקרה ראיתי דרך תוכנת ה- TVU את ארסנל-פולהאם ונהניתי מכדורגל פנטסטי של התותחנים שחזרו לעצמם. למי איכפת אם יש בארסנל אנגלים או לא? זה כדורגל נבחרות? לא, וכשאדבאיור מבקיע גולים אדירים זה מעניין מישהו אם הוא מטוגו או לא? יש לי הרבה מה להגיד בנושא אבל לא נתווכח על זה, כי בעידן כדורגל מקצועני וגבולות פתוחים באירופה, לאום הוא לא פקטור בליגות.

הליגה הטובה בעולם, היא ליגה שבה למרות שיש כמה מועדוני צמרת ענקיים, כל קבוצה יכולה להפתיע את משנתה, הקצב הוא מטורף, מתח ועניין במשך 90 דקות (לא אשמתי שחרלטון משדרים צ'לסי ולא יונייטד/ארסנל. ככה זה ששמים *ין על הצרכנים שמשלמים ממיטב כספם ושיקולי השידור הם הקשר הישראלי. גם שבוע שעבר שידרו את בולטון המשמימה, בגלל תמיר כהן... פרובינציאליות כבר אמרנו?!)
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

שוב- זה יותר טוב שלארסנל אין שחקנים אנגלים כי ככה רואים כדורגל יותר טוב.
שתי קבוצות שמשחקות כדורגל חיובי זה לא נקרא - "הליגה הטובה בעולם" תסלח לי!! שטויות.
חוץ מזה שמנצ'סטר לא משחקת כל כך מרתק לעין, בטח ובטח לא צ'לסי. אבל השחקנים האנגלים כל כך אפורים והתירוץ של הליגה הפיזית לא תופס!
אני רואה גם את התקצירים של המשחקים האחרים, ופשוט לא כיף לראות את הכדורגל הזה.
אין היום כמעט אף שחקן אנגלי שאני מחכה לראות אותו כל שבוע- אז מה נשאר מהליגה הגדולה ומהמפוארת הזאת? רק נוסטלגיה ורצון עיוור לראות משהו שלא קיים!
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

גם אני לא מת על רוב השחקנים האנגלים ודעתי עליהם ידועה (מי שבפורום אייסוקר יודע זאת), וברור שהזרים הם אלו שמרימים את הליגה הזאת למעלה, ובשביל זה כל כך כיף לראות את הליגה הזאת. אבל האם אתה מכיר את דיוויד בנטלי מבלקבורן, מייקל ג'ונסון ממנצ'סטר סיטי? אלו הם רק 2 שחקנים סופר-מוכשרים שאני יורה מהשרוול עכשיו ,בלי להזכיר את ת'יאו וולקוט הנהדר בארסנל. אין עוד ליגה עם קצב כזה, כמות אירועים, מתח ועניין. בליגה הספרדית למשל השחקנים בכיינים ורק מחפשים איך ליפול ולהוציא פאולים מהשופט, שים את אותם שחקנים בליגה האנגלית ואחרי מחצית הם מתפרקים.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

הבנתי, אז אתה מוכן לצפות בכדורגל מכוער ואלים במקום כדורגל יצירתי, קצבי ובלי אלימות?
איי טל אתה הולך עיוור אחרי ליגה שלא נותנת כלום חוץ מפיזיות.
מה אכפת לי מי יחזיק מול מי, עובדה שבליגת האלופות לא ראינו יותר מדי "קריסות" של קבוצות ספרדיות מול אנגליות, אולי להיפך... אבל ככה זה כשאין כדורגל אז הולכים מכות במגרש. :haha:
שלח תגובה