עכשיו בא לי שנות ה- 70! תראי מה עשית!

*הולכת לחפש טורנטים*
מה עושים במצב הזה?Dear Noga,
regarding the concert are a few of problems, it takes an hour from Xanten to go to Düsseldorf, that means my husband and Julian will await you at the airport at 11.45 and then go to Xanten, where the school and the other guest parents and the guests will have lunch together. The concert starts at 19.30, so someone has to bring you again to Düsseldorf, the concert costs 50 . Jonathan, our elder son, would do that, but he wouldn' accompany you into the concert because it is not his music and it is too expensive. My husband and me would'nt allow you to go alone into the concert, that seems too dangerous. You could ask one of the other boys and girls from your group if they go with you, so that you are not alone. Jonathan would stay in Düsseldorf and you could reach him by mobile phone if there is some problem and he would bring you home.And of course your parents have to agree. It does'nt seem very likely that you visit that concert, but it isn't impossible.I hope you won't be too disappointed.
We are looking forward to meet you, best wishes
Jutta
אבל אתה קלטת איזו אופרציה זה בשבילם? זה נשמע כאילו היא מממממממממממש לא בעד זה, ולהשתמש במשפחה, שמארחת אותי שבוע, כנהגי מונית שלי על היום הראשון שאני מגיעה אליהם זה קצת חוצפה.ilai fields #7 כתב:מחפשים מישהו שיבוא איתך?!
,
but he wouldn' accompany you into the concert because it is not his music
למה לכם אבל ?? לא הייתי ציני במה שאמרתיGreenburger כתב:לא, אני אגרום לכם להוציא את כל הציניות והארסיות שבכם ואשתמש בה להרעיל את מאגרי המים שלכם.
לא הבנתי מה שאמרת פה.AwakeLess כתב:אבל אתה קלטת איזו אופרציה זה בשבילם? זה נשמע כאילו היא מממממממממממש לא בעד זה, ולהשתמש במשפחה, שמארחת אותי שבוע, כנהגי מונית שלי על היום הראשון שאני מגיעה אליהם זה קצת חוצפה.ilai fields #7 כתב:מחפשים מישהו שיבוא איתך?!
ובעיקרון יש אחד מהמשלחת (זה שהיה איתי בהופעה אם אתה זוכר...) שגם כן היה שמח לבוא, ועוד חברה שלי שבמשלחת וגם אין לה ממש התנגדות, אבל זה עדיין מרגיש לי מאוד ישראלי ודוחה לעשות את זה![]()
אוף איתם!
זהו, ניסחת את מה שאני חושבת פחות או יותר, רק שזה אולי לא נשמע כזה דחוף לי לראות אותם, אבל האמת שברגע שהגעתי למסקנה ש99% שאני אחמיץ את זה, כמעט בכיתי כמו כשהבנתי שאני אפספס את לאונרד כהן (ובמקרה האחרון היו לי כמה ימים של דיפרסיה בגללו...).Plaschkes כתב:אני במקומך לא הייתי עושה את זה... ת'כלס זה נשמע כאילו שזה לא בדיוק הכי נוח להם מבחינה לוגיסטית ומבחינת אורח חיים, וזה דיי ניצול של העובדה שכנראה קשה להם להגיד באופן חד משמעי "לא".
זה לא כאילו שלא ראית את דרים אף פעם ולא כאילו שזו ההזדמנות האחרונה שלך לראות את כל הלהקות האלה... יהיו עוד הזדמנויות, בלי מסגרות מחייבות, שיאפשרו לך לראות את ההופעות בצורה יותר נוחה.
נשמע שזה לא כ-ז-ה דחוף לך ולכן לצערי חבל להתחיל את השבוע "ברגל שמאל" עם המשפחה המארחת ופשוט להנות מהחוויה שבשבילה את נוסעת.