אז אולי הגיע הזמן באמת שתפסיקו לתת כזאת חשיבות למגזינים המגוחכים האלה שכל הזמן מחפשים לדרג את "הטוב ביותר". הרי זה עניין של רייטינג נטו. אין פה שום הגיון או אובייקטיביות - זה נושא שהוא סובייקטיבי נטו.
כל יומיים מתפרסמת פה איזו כתבה ילדותית של מגזין כזה או אחר שמנסה לדרג את הגיטריסט הטוב בעולם, הסולו, המוזיקאי, הלהקה. אין שום התייחסות לפי פרמטרים, אלא לפי מה שמתחשק לכותב/כותבים/מצביעים באותו הרגע - ובכל פעם אתם מתלהמים "מה, זה לפני זה?! וזה לא ברשימה בכלל?! איך זה יתכן?!" כאילו שהעניין הוא תורה מסיני.
אמנם אני לא מעודד את התחרותיות המזוייפת הזו שנערכת בתקשורת , ומעדיף את הדיעה האישית על סמך הידע שלי - אבל בכל אופן אם כבר מדרגים הוא בהחלט בטופ של המתופפים הורסטיליים ( נכון יותר לומר את זה לגבי העבר), והמעניינים בז'אנר הפרוג' והמטאל . מגיע לו שיכירו אותו כמה שיותר - ובצדק .
Ozerivarium כתב:אמנם אני לא מעודד את התחרותיות המזוייפת הזו שנערכת בתקשורת , ומעדיף את הדיעה האישית על סמך הידע שלי - אבל בכל אופן אם כבר מדרגים הוא בהחלט בטופ של המתופפים הורסטיליים ( נכון יותר לומר את זה לגבי העבר), והמעניינים בז'אנר הפרוג' והמטאל . מגיע לו שיכירו אותו כמה שיותר - ובצדק .
נכון הוא אחד המעניינים בז'אנר הרוק והמטאל בכללי. אבל צריך להבין שמתופפי הרוק והמטאל רחוקים שנות אור ממתופפי הג'אז בכל פרמטר אפשרי