אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

Re: אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

שליחה על ידי ilai fields #7 »

ישש!! הפסד לצ'לסי!!! :party: :party: :party:
בוא נראה עם מנצ'סטר יכולים להחזיר לעצמם את המקום הראשון!
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

המשחק וילה-צ'לסי היה משחק אדיר, 90 דקות בקצב רצחני, המון אירועים ומתח ומשחק פתוח, כרגיל בליגה הטובה בעולם (לא זאת שמחשבים בה הפרשי שערים במחזור השני...) . צ'לסי עלו ליתרון מטעות חמורה של פרידל אחרי בעיטה של דרוגבה מחוץ לרחבה, אבל הוילאנז השוו בצדק מנגיחה של ריצ'רד דאן שכובש כבר משחק שני ברציפות. צ'לסי הגיעו לכמה מצבים מצוינים של דקו ודרוגבה אבל פרידל החזיר על הטעות שלו ונתן כמה עצירות גדולות. מן הצד השני , צ'לסי חטפו את השני גם בקרן, נגיחה של ג'יימס קולינס (לטעמי המצטיין במגרש היום) ונצחון בסופו של דבר מוצדק למרטין אוניל וחניכיו.

ארסנל שלי ניצחה 3:1 אחרי לא מעט התקפי לב לאוהדים, הובלנו 2:0 קליל מצמד של דיאבי ו-ואן פרסי, אך חטפנו שער שטותי אופייני לנו אחרי עבירה על השוער שלנו (שלא נשרקה), ארשבין דאג לחתום את המשחק עם השלישי ו-3:1.

ליברפול עם עוד הפסד, הפעם 1:0 בחוץ לסנדרלנד המשתפרת תחת ברוס, וזאת כנראה הולכת להיות העונה האחרונה של בניטז במרסיסייד.
Black Rose Immortal
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי Black Rose Immortal »

חזרתי עכשיו מהמשחק חיפה-ב"ש...
היה כיף מאוד לשבת בקהל הנפלא של חיפה, והיה משחק טוב. חיפה עדיין עם מאזן מושלם.
Do not turn your face towards me
Confronting me with my lonliness
You are in a forest unknown
The secret orchard
And your voice is vast and achromatic
But still so precious

תמונה
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

And the United are at the top again!!! :metal: :party:
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

צפיתי בסיכום המחזור ב-BBC, אם פורטסמות' בסופו של דבר תרד ליגה העונה (אני מקווה שלא, כי יש לי סימפטיה למועדון הזה בלי קשר לגרנט חס וחלילה) היא תזכור היטב את המשחק של היום. הארונה דינדאן עם 2 החמצות מזעזעות, אולי החמצות העונה, כאשר אחת מהן מתחרה עם ההחמצה של רוני רוזנטל מול שער ריק, פיקיון עם גול בטוח שהיה צריך לשים וגם חסן יבדה יכול היה לכבוש. פורטסמות' יכולה לבוא בטענות רק לעצמה, עם כזאת נאיביות בחלק ההתקפי וההגנתי , אי אפשר להישאר בפרמיירליג. הגול הראשון אשמה של ג'יימס, אם אתה יוצא מהשער אז צא עד הסוף, ברגע שיצאת וחזרת זה כמעט בטוח ייגמר בגול. מה שפיקנטי במפגשים האלה זה מפגשי האקסים, כי עברו כל כך הרבה שחקנים בין הקבוצות, היום בלטו במיוחד דפו ומייקל בראון שהורחקו, וגם דפו וקווין-פרינס בואטנג שכבשו מול קבוצותיהם לשעבר.

ליברפול נראתה היום פשוט נורא ללא טורס וג'רארד, מערך של 3 בלמים שלא ממש הבינו איך לשחק אחד עם השני, ועם קצת יותר דיוק של דארן בנט, החתולים השחורים יכלו לנצח בהפרש של 3 שערים. כל הכבוד לסטיב ברוס ומה שהוא עושה בסנדרלנד.

מנצ'סטר יונייטד בעוד משחק לא הכי משכנע, יכלה לגמור את המשחק אבל חטפה גול ונלחצה אחורה ברבע השעה האחרונה. למזלה של יונייטד, גם היום היה שער עצמי לטובתה ושוב היו אלה הקשישים שבלטו, גארי נוויל שבישל נהדר לולנסיה וריאן גיגס בעוד משחק טוב.

כואב הלב על ווסטהאם , משחק 7 רצוף ללא נצחון אבל בסופו של דבר הפטישים יצאו מזה. גם פה הגול של הפטישים נבע מטעות חמורה של סורנסן, בעוד ג'וליאן פאוברט גם עשה פנדל וגם לא הצליח למנוע מביטי את הדחיקה של השער השני. השופט לא ראה אבל רוברט הות' הכניס סטירה לשחקן של ווסטהאם בתוך הרחבה, מעניין אם ההתאחדות תעשה משהו לגבי זה.

אברטון הגיעו לקצת יותר מצבים מוולבס אבל יכולים לשמוח שהם לא ירדו מנוצחים היום. רשלנות מחרידה בגול של דויל, ולקראת הסיום דויל כמעט הבקיע שער נצחון אבל הווארד מנע ממנו. לפחות באברטון חוזרים לקבל את יעקובו וגם ראו שער בכורה של בילידטינוב הרוסי.
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

היום המשחק החושב של מנצ'סטר!
נגד ליברפול באנפילד ואני רוצה נקמה!! :twisted:
אומנם ליברפול בכושר גרוע אבל גם מנצ'סטר שמנצחת בקושי קבוצות יחסית קלות!
אם יש קבוצה שיכולה להביא לליברפול ניצחון חושב זאת מנצ'סטר...
אני מאוד מקווה לסוף טוב ושמנצ'סטר תחזור למקום הראשון!
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אני מקווה שאתה יודע למה המשחק של מנצ'סטר יונייטד מול ליברפול הוא משחק חשוב (אין לזה קשר למקום בטבלה). בלי ג'רארד וטורס לליברפול אין מה למכור בליגה, אם הם בכל זאת ישחקו היום אני מהמר על נצחון של הסקאוזרים.

אתמול טוטנהאם בעונג שבת, מפסידה 1:0 בבית לסטוק, שבוע לפני הדרבי מולנו, וגם אארון לנון נפצע וייתכן ולא ישחק בשבת הבאה (יצטרף למודריץ' הפצוע וג'רמיין דפו המורחק).

היום אחה"צ משחק סופר-קשה שלנו מול ווסטהאם בחוץ, לאור מצבם הקריטי של הפטישים בתחתית הטבלה, בהחלט לא מגיע להם להיות שם והם קבוצה חשובה מאד לפרמיירליג ואסור שהם ירדו ליגה. אני מקווה שננצח אותם היום ושהחל משבוע הבא הם יחזרו למסלול הנצחונות בעצמם.
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

לא ראיתי את המשחק אבל אני כ"כ מעוצבן!! :irked:
תמונה
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Mars Volter »

עיליי, אל תתעצבן - we sucked balls today.
משחק מאוד לחוץ של שתי הקבוצות, שהתבטא בהחמצות משני הצדדים.
בניון הוכיח היום שהוא המוח בקישור של ליברפול בלעדיי סטיבי ג'י, וטורס ניצח בפעם המיליון את וידיץ' (שיאן הכרטיסים האדומים המטופשים בהיסטוריה של יונייטד), מה שלבסוף הכריע את המשחק.
עוד הערה קטנה: ראיתי את הפרי-גיים של סקיי באינטרנט. פשוט 20 דרגות מעל כל שידור ספורט שיש בישראל. אפס תקלות טכניות, יצירתיות מדהימה בהתחשב בכך שגם האנגלים הם לא האמריקאים ובכלל - פשוט כיף לראות את רמת הפרשנות, הירידה לפרטים והרהיטות שכל פרשן מביא איתו. אפילו סטיב קופל, לא מהזכורים שבשחקני יונייטד, בא לאולפן ומדבר בחדות ורהיטות ששמורות לפרשנים של 30 שנה.
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

ilai fields #7 כתב:לא ראיתי את המשחק אבל אני כ"כ מעוצבן!! :irked:
עלק אוהד יונייטד, בפעם המי יודע כמה לא רואה משחק של הקבוצה ועוד משחק כל כך סמלי וחשוב מול ליברפול... גלורי גלורי גלורי האנטרס.... :whistle:

מסירה ענקית של בניון בגול של טורס, ובסה"כ ליברפול רצתה יותר, נלחמה יותר וניצחה בצדק. יונייטד סוף סוף לא ניצלה בזכות השיפוט או בזכות איזה שער בדקה ה-120. אגב וידיץ' פעם 3 רצופה שהוא מורחק מול ליברפול, שיא גינס חדש לדעתי.
עוד הערה קטנה: ראיתי את הפרי-גיים של סקיי באינטרנט. פשוט 20 דרגות מעל כל שידור ספורט שיש בישראל. אפס תקלות טכניות, יצירתיות מדהימה בהתחשב בכך שגם האנגלים הם לא האמריקאים ובכלל - פשוט כיף לראות את רמת הפרשנות, הירידה לפרטים והרהיטות שכל פרשן מביא איתו. אפילו סטיב קופל, לא מהזכורים שבשחקני יונייטד, בא לאולפן ומדבר בחדות ורהיטות ששמורות לפרשנים של 30 שנה.
וזה חדש לך? הכל באירופה יותר מקצועני מאשר בארץ. באולפן ליגת האלופות מתעסקים בהכל חוץ מבכדורגל...
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

מצטער שהייתה לי חזרה... מצטער שהמוזיקה יותר חשובה לי ממשחק כדורגל :roll:
זה שאני לא רואה כל משחק, לא משנה נגד מי לא עושה אותי לא אוהד.
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

בחייאת עילאי, גם אני חולה על מוזיקה לא פחות ממך. אי אפשר היה לארגן חזרה לשעה/יום אחר? כמו שאמרת, כנראה שהכדורגל לא חשוב לך, וחבל כי משחקים כאלה יש פעמיים בעונה, זה לא איזה משחק נגד בולטון וונדררס.
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

לא אמרתי שהכדורגל לא חשוב לי.. אמרתי שמוזיקה ולנגן עם חברים יותר חשוב וכיף לי מאשר משחק, כי משחק יש לפחות פעם אחת בשבוע...
אומנם נגד ליברפול זה משחק חשוב אבל בכל זאת... סדר העדיפויות שלי הוא כזה ושלך הוא כזה.
שוב, זה לא אומר שאני לא אוהד של מנצ'סטר.
תמונה
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

עיליי כל חזרה יותר מעניינית מהליגה האנגלית, זה בסדר :haha:
בארסה אתמול חזרה לתת הצגות של כדרוגל, ופירקה את סראגוסה 6:1 בתצוגה מטורפת!
לפחות מסי חזר לעצמו אחרי הבזיון עם ארגנטינה...
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

.
כן, אמר זה שרואה את הליגה שמחשבים בה הפרשי שערים במחזור השני.... :haha:

מעניין שקאזאן לא באו לפתוח רגליים בקאמפ נואו, ופתחו לבארסה את התחת שבוע שעבר :-)
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טל רודס כתב:
.
כן, אמר זה שרואה את הליגה שמחשבים בה הפרשי שערים במחזור השני.... :haha:

מעניין שקאזאן לא באו לפתוח רגליים בקאמפ נואו, ופתחו לבארסה את התחת שבוע שעבר :-)
:haha: :haha: מי מחשב בה שערים? שני הליצנים שחושבים שהם שדרים מכובדים בערוץ קקמייקה שלא מצליח להרים הפקות שערוץ אחד עושה בעיניים עצומות? ממש אומדן מצויין.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

הערב הייתי בסשן מיוחד של שאלות ותשובות עם שני שחקני הסגל הבוגר של ארסנל. הופתעתי והשחקנים שנבחרו היו אבו דיאבי ועמנואל אבואה. היה צריך להירשם מראש לסשן בשבוע שעבר ונערכה בסופ"ש הגרלה בסיומה רק כמה עשרות ברי-מזל (ואני ביניהם) קיבלו את ההודעה המשמחת על השתתפותם באירוע.

עם אבואה

תמונה

עם דיאבי

תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

תקציר להשפלה של ריאל מדריד בגביע הספרדי מול קבוצה מהליגה הספרדית השלישית , 4:0!!!!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0oL95bS_dvI[/youtube]
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

הטור שלי לגבי המשחק מול ליברפול בגביע הליגה והמפגש עם דיאבי ואבואה:
http://www.arsenal-il.com/modules.php?n ... e&sid=1740

היום בצהריים 12:45 שעון לונדון (14:45 שעון ישראל) יתקיים הדרבי הלוהט של צפון לונדון בין ארסנל-טוטנהאם. אני לא יכול לחכות לשריקת הפתיחה ואני מקווה שננצח את החלאות היום!
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

ועוד איזה נצחון, 3:0 על החלאות, אוי איזה יום נפלא ומתוק, ואן פרסי עם צמד, פבריגאס עם אחד משערי העונה אחרי סלאלום ענק.

We Love you Arsenal, We'll do
:yes: :yes: :yes:
שלח תגובה