אשכול משחקי וידיאו! PC, קונסולות ועוד
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
Re: אשכול משחקי וידיאו! PC, קונסולות ועוד
כן. אני חושב שכדאי לשלם עבורו, אבל הוא עוד לא שוחרר רשמית אפילו לשוק...
מה גם שאני לא מאמין ששוק המשחקים לPC יעלם כל כך בקלות..
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
-
- פלשקס
- יצירת קשר:
ניר, מסכים... למרות שאני נוטה בד"כ לא לשלם, אני מוכן להוציא את הכסף על MW2 בשמחה. כבר הזמנתי מPlay-Asia, נקווה רק שיגיע מהר. 
עריכה:
Scratch that. ההזמנה בוטלה. קיבלתי באן.
זמן לPS?...

עריכה:
Scratch that. ההזמנה בוטלה. קיבלתי באן.

זמן לPS?...

- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
וכשייצא אתה תקנה?avrahamshuk כתב:כן. אני חושב שכדאי לשלם עבורו, אבל הוא עוד לא שוחרר רשמית אפילו לשוק...
עולם משחקי הPC לא ייעלם, אבל זאת לא הנקודה.
כבר היום הוא פגוע קשות, תודה לפיראטיות.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- Greenburger
- דרימיסט-על
גם עולם הקונסולות, חוץ מה- PS3.
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
לא מבטיח שמייד, אבל יותר מסביר להניח שאני אקנה.DivineComedy כתב:וכשייצא אתה תקנה?avrahamshuk כתב:כן. אני חושב שכדאי לשלם עבורו, אבל הוא עוד לא שוחרר רשמית אפילו לשוק...
עולם משחקי הPC לא ייעלם, אבל זאת לא הנקודה.
כבר היום הוא פגוע קשות, תודה לפיראטיות.
אני לא רוצה לצאת מצטדק - 90% מהמשחקים שאני משחק אני לא קונה אבל COD זאת סדרת מופת.
ושוק הPC פגוע גם תודות לקונסולות...
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
מי פגוע ואיך זאת לא הנקודה, הנקודה היא שמשחקים זה מוצר שאפשר וצריך לשלם עבורם.
עריכה: אני אתקן: משחקים שמורידים ומשחקים בהם הרבה (ולא סתם כדמו), צריך לשלם עבורם.
עריכה: אני אתקן: משחקים שמורידים ומשחקים בהם הרבה (ולא סתם כדמו), צריך לשלם עבורם.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- Idan_Floyd
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
כולי דמעות.
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
מה נסגר ניר? 

- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
מה שנסגר איתי זה שדברים כאלה מעצבנים אותי. גם תורמים אקטיבית להרס תעשייה, וגם מתלוננים על גודל ההורדה.
גם אני הייתי שם פעם, תאמין לי, וגם אני לא הבנתי מה הקטע, אבל וואלה, משתנים ומתבגרים (וכן זה קשור). אני הרבה זמן נמצא בעולם משחקי הPC כדי לראות איך התעשייה הזאת דועכת, ואיך כל הדברים הטובים יוצאים לקונסולות, וPC מקבלים פורטים מעפנים או שלא מקבלים בכלל. מה שיישאר לPC זה יצרני משחקים גנבים כמו בליזארד ושאר יצרני הMMO המחורבנים שעל כל דקת משחק יירצו דולר, כי אחרת הם לא ירוויחו. זה מה שציפיתי שיהיה לפני 5 שנים ואופסס אנחנו שם.
זה מה שנסגר איתי.
גם אני הייתי שם פעם, תאמין לי, וגם אני לא הבנתי מה הקטע, אבל וואלה, משתנים ומתבגרים (וכן זה קשור). אני הרבה זמן נמצא בעולם משחקי הPC כדי לראות איך התעשייה הזאת דועכת, ואיך כל הדברים הטובים יוצאים לקונסולות, וPC מקבלים פורטים מעפנים או שלא מקבלים בכלל. מה שיישאר לPC זה יצרני משחקים גנבים כמו בליזארד ושאר יצרני הMMO המחורבנים שעל כל דקת משחק יירצו דולר, כי אחרת הם לא ירוויחו. זה מה שציפיתי שיהיה לפני 5 שנים ואופסס אנחנו שם.
זה מה שנסגר איתי.
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
אתה צודק במאה אחוז אבל אני לא רואה שוני מהותי בין משחקי מחשב לכל קניין רוחני אחר... סרטים ומוזיקה לדוגמא. (לגבי סדרות אני לא יודע כי אחרי הכל זה משודר...)
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
ההבדל הוא שתעשיית המוזיקה מצאה דרך להתמודד עם הבעייה (ע"ע אייטונז ואלפי שירותי הורדות-בדולר אחרים), תעשיית המוזיקה לא קורסת.
תעשיית הסרטים מצאה גם דרך להתמודד עם הבעייה (ע"ע שירתי קולנוע פרמיום, VOD וכו'), והיא ממש לא עומדת בפני קריסה, להיפך.
תעשיית משחקי הPC לא מצליחה להתמודד עם הבעייה בגלל שקיימות אלטרנטיבות שהם זולות לחברות (למשל תיצור מפת מולטיפלייר בחצי שעה ועלות של שקל ותעשה אוטנטיקצייה אונליין, או תפתח לקונסולות בלבד). מה היה פעם? משחקיפ לPC שהם היו מהנים, שיש בהם סיפור ארוך ומרתק. מה יש היום? מפות MP (הרי לא צריך להשקיע ביצירת שלבים וסיפור) ואינטרנט. נגיש, זול, והעדר יכול לירות אחד בשני. JOY! זה החרא שנשאר ממשחקי הPC. הדבר הכמעט יחיד שנותן קצת אמון לעתיד מסוים זה Steam. נכון שיש אוטנטיקציה אוליין, אבל זה חוסך את הCD, ואפשר להוריד ישר למחשב. מה שיפה בSteam, זה שתעשיית משחקי האינדי חוגגת שם. משחקים נפלאים כמו Machinarium לא היו זוכים לשום תשומת לב בקונסולות רוויות השוטרים הסתמיים שמרוקנות לך את המוח כשאתה יורה באותם אנשים באותה המפה המשעממת בפעם המיליון.
לפעמים אני אוהב משחקים סתמיים סתם לרוקן מחסניות, אבל המשחקים האמיתיים שאני אוהב נמצאים בPC. עדיין אין חוויה שתחליף את זה (חות מרוק בנד)
וכל הורדה של משחק לPC, פוגעת עוד קצת בפלטפורמה הזאת. חבל ומרגיז, במיוחד שמשחקים כל כך נגישים היום ואפילו לא צריך לצאת מהבית.
תעשיית הסרטים מצאה גם דרך להתמודד עם הבעייה (ע"ע שירתי קולנוע פרמיום, VOD וכו'), והיא ממש לא עומדת בפני קריסה, להיפך.
תעשיית משחקי הPC לא מצליחה להתמודד עם הבעייה בגלל שקיימות אלטרנטיבות שהם זולות לחברות (למשל תיצור מפת מולטיפלייר בחצי שעה ועלות של שקל ותעשה אוטנטיקצייה אונליין, או תפתח לקונסולות בלבד). מה היה פעם? משחקיפ לPC שהם היו מהנים, שיש בהם סיפור ארוך ומרתק. מה יש היום? מפות MP (הרי לא צריך להשקיע ביצירת שלבים וסיפור) ואינטרנט. נגיש, זול, והעדר יכול לירות אחד בשני. JOY! זה החרא שנשאר ממשחקי הPC. הדבר הכמעט יחיד שנותן קצת אמון לעתיד מסוים זה Steam. נכון שיש אוטנטיקציה אוליין, אבל זה חוסך את הCD, ואפשר להוריד ישר למחשב. מה שיפה בSteam, זה שתעשיית משחקי האינדי חוגגת שם. משחקים נפלאים כמו Machinarium לא היו זוכים לשום תשומת לב בקונסולות רוויות השוטרים הסתמיים שמרוקנות לך את המוח כשאתה יורה באותם אנשים באותה המפה המשעממת בפעם המיליון.
לפעמים אני אוהב משחקים סתמיים סתם לרוקן מחסניות, אבל המשחקים האמיתיים שאני אוהב נמצאים בPC. עדיין אין חוויה שתחליף את זה (חות מרוק בנד)
וכל הורדה של משחק לPC, פוגעת עוד קצת בפלטפורמה הזאת. חבל ומרגיז, במיוחד שמשחקים כל כך נגישים היום ואפילו לא צריך לצאת מהבית.
- Greenburger
- דרימיסט-על
היי היי, בלי להשמיץ את בליזארד! אחת החברות האיכותיות ביותר שקיימות, אם לא האיכותית ביותר.
אם אתה מתכוון שהם "גונבים" בכך שהם עושים משחקים על שדי הגיהנום שצריך לחסל וכו', אז תדע שיש המווון למשחקים שלהם מעבר לזה וזו אחת החברות המקוריות ביותר דווקא.
ואמנם אני מאמין שבאמת ה- PC נמצא מאחורי הקונסולות, אבל אני לא חושב שהוא מת. משחקי אסטרטגיה הם מעוזו של ה- PC, וגם כל משחקי ה- MMO. נכון שיש הרבה משחקי MMO שהם זבל, אבל יש גם הרבה שהם באמת טובים. ראה דוגמה- המשחק הכי מצליח EVER-
World of Warcraft
וגם רק לאחרונה יצא Dragon Age, אם דיברת על משחקים עמוקים ומושקעים. יש לו גם גרסה לקונסולות, אבל זו של ה- PC יותר טובה בהרבה.
עוד משחק להיט שקיים רק במחשב- Crysis.
ואני יכול להמשיך עם דוגמאות כאלה....
אם אתה מתכוון שהם "גונבים" בכך שהם עושים משחקים על שדי הגיהנום שצריך לחסל וכו', אז תדע שיש המווון למשחקים שלהם מעבר לזה וזו אחת החברות המקוריות ביותר דווקא.
ואמנם אני מאמין שבאמת ה- PC נמצא מאחורי הקונסולות, אבל אני לא חושב שהוא מת. משחקי אסטרטגיה הם מעוזו של ה- PC, וגם כל משחקי ה- MMO. נכון שיש הרבה משחקי MMO שהם זבל, אבל יש גם הרבה שהם באמת טובים. ראה דוגמה- המשחק הכי מצליח EVER-
World of Warcraft
וגם רק לאחרונה יצא Dragon Age, אם דיברת על משחקים עמוקים ומושקעים. יש לו גם גרסה לקונסולות, אבל זו של ה- PC יותר טובה בהרבה.
עוד משחק להיט שקיים רק במחשב- Crysis.
ואני יכול להמשיך עם דוגמאות כאלה....
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
חברה שמפתחת משחק MP only וגובה סכום חודשי כדי לשחק בה, היא חברה של גנבים. ומיליון סינים באינטרנט קפה שחוטפים שבץ אחרי שהם שיחקו 48 שעות לא ישכנעו אותי אחרת. ובעיניי זה כל מה שרע היום בעולם הPC.
- Greenburger
- דרימיסט-על
ממך לא ציפיתי לדיעה כזו צרת מוחין (לפחות לפי הגרסה הלא מנומקת
)
אבל חוץ ממשחקים אלו נתתי עוד דוגמאות.
וזה לא רלוונטי אם החברות האלו הן גנבות או לא, הנקודה היא שיש שוק גדול למשחקי PC.

אבל חוץ ממשחקים אלו נתתי עוד דוגמאות.
וזה לא רלוונטי אם החברות האלו הן גנבות או לא, הנקודה היא שיש שוק גדול למשחקי PC.
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
זה לא צרות מוחין, זאת דעתי... המשחקים האלה הם זולים להכנה, ומכניסים מלא כסף. אחלה פטנט. זכותי לא לאהוב את זה.
- Greenburger
- דרימיסט-על
לא יודע עד כמה זה זול "להכין" היום משחק מחשב, גם הפשוטים יותר שבהם. אני לא חושב שיש חברת משחקים כלשהי, בטח ובטח הקטנות יותר, שיכולות להרשות לעצמן לפתח משחק "סתם" בלי הרבה סיכוי שהוא יהיה מוצלח ויכניס כסף, כי לפתח היום משחק זה לא דבר פשוט כמו שזה אולי נדמה לך, בטח שלא עם הדרישות הגרפיות. חברות משחקים קטנות יכולות ליפול מאוד בקלות, גם בגלל הפירטיות שפוגעת באיזשהי מידה.
חוץ מזה שזה הגיוני מאוד לדרוש תשלום על משחק שבעיקרון לא נגמר אף פעם..... אתה יכול לשחק אותו עוד ועוד ועוד ועוד.... לא נשמע לי הגיוני שהחברה תמשיך לספק לך את שירותיה ואתה לא תצטרך לשלם על זה.
ויש את הסיבה (אולי העיקרית) הדי ברורה, שחשבתי שאתה מודע אליה, ניר, שהיא שמשחקים כאלה מצריכים המון תמיכה ותחזוק שוטפים, ועל זה בטח הולך רוב התשלום.
חוץ מזה שזה הגיוני מאוד לדרוש תשלום על משחק שבעיקרון לא נגמר אף פעם..... אתה יכול לשחק אותו עוד ועוד ועוד ועוד.... לא נשמע לי הגיוני שהחברה תמשיך לספק לך את שירותיה ואתה לא תצטרך לשלם על זה.
ויש את הסיבה (אולי העיקרית) הדי ברורה, שחשבתי שאתה מודע אליה, ניר, שהיא שמשחקים כאלה מצריכים המון תמיכה ותחזוק שוטפים, ועל זה בטח הולך רוב התשלום.
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
- Matan Edri
- דרימיסט מתקדם
- יצירת קשר:
אם כבר ב Blizzard עסקינן..
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=C2zL-Eq-sNM[/youtube]
דיאבלו 3 עדיין עם תאריך יציאה לא ידוע, אבל הטריילרים של המשחק עצמו נראים אדירים!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=C2zL-Eq-sNM[/youtube]
דיאבלו 3 עדיין עם תאריך יציאה לא ידוע, אבל הטריילרים של המשחק עצמו נראים אדירים!
- Greenburger
- דרימיסט-על
האמת שלא אהבתי את הטריילר הזה בכלל, הוא לא מראה לך כלום........ אם כבר סרטוני המשחק עצמו שמראים את הדמויות השונות יוצרים המון חשק. בייחוד של הברברי
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
עכשיו שיש לי Wii, תמליצו לי על משחקים... לא ילדותיים.