אשכול דיוני הכדורסל של YtseJammers Israel
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
Re: אשכול דיוני הכדורסל של YtseJammers Israel
ראיון עם טל בורשטיין:
http://sports.walla.co.il/?w=//1606507
http://sports.walla.co.il/?w=//1606507
-
- בריל!
מישהו ראה את המשחק בין מיאמי לקליבלנד- ואוו מה שהלך שם זה לא אנושי.
וייד דפק דאנק כל כך מטורף על ווראז'או שהעלים לחלוטין את הפעולה הטובה של ג'רמיין אוניל על לברון מהלך קודם.
אחרי הדאנק הזה המשחק המשיך והתעלה, עם מהלכים חלומיים של כדורסל- אחד המשחקים היותר טובים שראיתי בכלל (שתי הקבוצות שיחקו באינטנסיביות של פלייאוף)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5uRN7iJ5CqQ[/youtube]
ה-NBA מתחיל כל כך טוב

וייד דפק דאנק כל כך מטורף על ווראז'או שהעלים לחלוטין את הפעולה הטובה של ג'רמיין אוניל על לברון מהלך קודם.
אחרי הדאנק הזה המשחק המשיך והתעלה, עם מהלכים חלומיים של כדורסל- אחד המשחקים היותר טובים שראיתי בכלל (שתי הקבוצות שיחקו באינטנסיביות של פלייאוף)
ה-NBA מתחיל כל כך טוב

"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
תעיר אותי כשיגיע הפלייאוף.
-
- בריל!
תאמין לי שמה שאני רואה עד עכשיו ב-NBA לוקח את כל הליגות בכדורגל מבחינת רמה של ספורטאים ושל משחק.טל רודס כתב:תעיר אותי כשיגיע הפלייאוף.
לראות קבוצות מתחברות עד הפלייאוף, ואני מדבר בעיקר על הקבוצות הגדולו שעשו שינויים קטנים כדי להיאבק על אליפות.
אז עד הפלייאוף נשאר עוד הרבה ממה להינות, בעיקר מכדורסל מרהיב שמציג את החולשה והרמה הנמוכה של היורוליג כמפעל הראשי באירופה.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
על זה שהיורוליג נהיה עלוב וחלש משנה לשנה, אין עוררין.
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
אכן אין עוררין, אך יש עוררין על ההמשך - וכאן אני דווקא רואה עתיד ורוד.
יש תחושה של שובע מצד שחקנים אירופאים וכמו גם מהקבוצות בנ.ב.א מההשתוללות החסרת היגיון סביב שחקנים זרים. כאילו, בנו אודריך שחקן חמישייה? מארק גאסול (שקיבל בראש אפילו מיניב גרין) סנטר דומיננטי? אפילו עומרי כספי, שלא נחשב בארץ לאיזשהו עילוי מבחינת הכישרון (אין מה להשוות בינו לבין שפר, קטש, אליהו - אבל הוא לוקח את שלושתם באופי) עושה יופי של מספרים.
גארבחוסה, וולטר הרמן, נאכבר, נבארו - שחקנים שחזרו בשנים האחרונות מהרפתקאות באמריקה ולא הטביעו את חותמם. אני גורס שלא רק שהשיטפון מערבה נעצר, אלא שאפשר לצפות בשנים הקרובות ל"חזרה הביתה" של לא מעט אירופאים/שחקנים שהתחילו באירופה. מה שאני מקווה שיעלה את הרמה ביורוליג, שלמען ההגינות יש לציין שהצופים בישראל נחשפים בעיקר לבית החלש ביותר בה, בפער עצום מהאחרים.
יש תחושה של שובע מצד שחקנים אירופאים וכמו גם מהקבוצות בנ.ב.א מההשתוללות החסרת היגיון סביב שחקנים זרים. כאילו, בנו אודריך שחקן חמישייה? מארק גאסול (שקיבל בראש אפילו מיניב גרין) סנטר דומיננטי? אפילו עומרי כספי, שלא נחשב בארץ לאיזשהו עילוי מבחינת הכישרון (אין מה להשוות בינו לבין שפר, קטש, אליהו - אבל הוא לוקח את שלושתם באופי) עושה יופי של מספרים.
גארבחוסה, וולטר הרמן, נאכבר, נבארו - שחקנים שחזרו בשנים האחרונות מהרפתקאות באמריקה ולא הטביעו את חותמם. אני גורס שלא רק שהשיטפון מערבה נעצר, אלא שאפשר לצפות בשנים הקרובות ל"חזרה הביתה" של לא מעט אירופאים/שחקנים שהתחילו באירופה. מה שאני מקווה שיעלה את הרמה ביורוליג, שלמען ההגינות יש לציין שהצופים בישראל נחשפים בעיקר לבית החלש ביותר בה, בפער עצום מהאחרים.

"The bigger the lie, the more they believe"
-
- בריל!
יכול להיות שאתה צודק כאן. אבל גם בבית כזה חלש אני מצפה לראות משחקים ברמה יותר גבוהה מליגת ויינר.Mars Volter כתב:אכן אין עוררין, אך יש עוררין על ההמשך - וכאן אני דווקא רואה עתיד ורוד.
העונות האחרונות ב-NBA מרתקות מההתחלה ועד הסוף. נגמרה התקופה העצובה שרק שלבים מתקדמים בפלייאוף היו מעניינים- היום יש שחקנים שה-NBA לא ראה כמותם אף פעם.
צריך "לאגור" כמה שיותר כדורסל כזה- לכו תדעו מתי עוד נראה שחקנים ברמה הזאת משחקים.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
שחקנים כמו מג'יק, לארי בירד, אולג'ואן, בארקלי, פיפן ואלוהים כבר לא גדלים כיום, בגלל זה ה- NBA גם לא מעניין כמו פעם, אלא פחות וגם דיוויד שטרן יודע את זה.
-
- בריל!
טל אותך כנראה אף פעם אי אפשר לרצות. הרי לברון ג'יימס, קובי בראיינט, פאו גאסול, דווין ווייד, דוייט האוורד, סטיב נאש, דרק נוביצקי- להמשיך? יאו מינג, טרייסי מגריידי, קווין גארנט, פול פירס, טים דאנקן, והיד עוד נטוייה. רוב השחקנים האלה כבר מזמן הראו שיש להם יכולות הרבה יותר גבוהות מכל השחקנים שהזכרת למעלה, אז מה אתה משווה? חוץ מג'ורדן שכאן אני מסכים איתך, אני חושב שכל השחקנים שהזכרת מהתקופה ההיא, לא מתקרבים ליכולות של השחקנים של היום.טל רודס כתב:שחקנים כמו מג'יק, לארי בירד, אולג'ואן, בארקלי, פיפן ואלוהים כבר לא גדלים כיום, בגלל זה ה- NBA גם לא מעניין כמו פעם, אלא פחות וגם דיוויד שטרן יודע את זה.
הסיבה שאתה לא מצליח להתגברזו הנוסטלגיה שלך. תתחיל להנות מהכדורסל הכי משובח שנראה ב-NBA מאז האליפויות האדירות של הבולס עם ג'ורדן או של שאקיל וקובי, ותראה שההתנגדות באה אך ורק ממך. רוב פרשני הכדורסל,אנשי הכדורסל ואוהדי הכדורסל בארה"ב ובעולם מסכימים איתי כאן, אז אני בחברה טובה

תמשיך לראות 5+גולד (או איך שקוראים זה באנגליה) ואני אמשיך להנות מכדורסל רלוונטי ומשובח

- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
אני אלך כאן עם טל... הרבה יותר מרגש אותי לראות שחקנים כמו מג'יק, בירד (לדעתי השחקן הכי טוב אי-פעם), פטריק יואינג, קארל מאלון, אולאג'ואן. שחקנים שהרימו את הרמה של השחקנים שלידם והפכו את הקבוצה לטובה יותר. פה אני חייב לשים את ג'ורדן בצד, כיוון שהוא לא עשה אף שחקן לידו יותר טוב, ולראיה עונות 94-95 בה פיפן הרים את הממוצעים שלו לסביבות ה-22 נקודות, מה שהוא לא הצליח לשחזר לצד ג'ורדן.
מתן, אני בטוח שגם לך לפעמים לא כ"כ כיף לראות קבוצות כמו קליבלנד, מיאמי, יוסטון (כשמגריידי בריא), ואפילו לייקרס לעיתים עושות את אותו תרגיל - open לכוכב שלך ואללה ירחמו. אני תמיד אעדיף את השחקנים שידעו לשלב את הכישרון הבלתי-נגמר שלהם בשטף של הקבוצה.
מתן, אני בטוח שגם לך לפעמים לא כ"כ כיף לראות קבוצות כמו קליבלנד, מיאמי, יוסטון (כשמגריידי בריא), ואפילו לייקרס לעיתים עושות את אותו תרגיל - open לכוכב שלך ואללה ירחמו. אני תמיד אעדיף את השחקנים שידעו לשלב את הכישרון הבלתי-נגמר שלהם בשטף של הקבוצה.

- ilai fields #7
- דרימיסט-על
ufomatan כתב:מישהו ראה את המשחק בין מיאמי לקליבלנד- ואוו מה שהלך שם זה לא אנושי.
ה-NBA מתחיל כל כך טוב![]()
![]()
![]()

איזה יופ של דאנק!!

-
- בריל!
ידידי היקר- אני לא זוכר מה הגיל שלך, אבל יש לי בעייה עם אנשים בגילי, או מבוגרים יותר, שפשוט תקועים בעבר ולא מוכנים לזוז מילימטר בדעה שלהם.Mars Volter כתב:אני אלך כאן עם טל... הרבה יותר מרגש אותי לראות שחקנים כמו מג'יק, בירד (לדעתי השחקן הכי טוב אי-פעם), פטריק יואינג, קארל מאלון, אולאג'ואן. שחקנים שהרימו את הרמה של השחקנים שלידם והפכו את הקבוצה לטובה יותר. פה אני חייב לשים את ג'ורדן בצד, כיוון שהוא לא עשה אף שחקן לידו יותר טוב, ולראיה עונות 94-95 בה פיפן הרים את הממוצעים שלו לסביבות ה-22 נקודות, מה שהוא לא הצליח לשחזר לצד ג'ורדן.
כל השחקנים שהזכרת הם גדולים ואדירים והיו שחקנים קבוצתיים אדירים, אין ספק! אבל אי אפשר להתכחש שהמשחק הפך להיות אגרסיבי יותר, מהיר יותר וחכם הרבה יותר.
ההגנות היום חכמות מאוד, הרבה יותר ממה שהיה לפני עשור או שניים. תרגילים בהתקפה, שפעם נראו מסובכים מאוד ומבריקים, נפתרים היום בהגנות כמו המצ'אפ זון שכל קבוצה ב-NBA יודעת לשחק בהגנה.
אני חושב שכל השחקנים שהזכרת ושטל הזכיר, לא היו מגיעים להרבה מההישגים שלהם בכדורסל של היום. לברון עוד ילד ועושה דברים שאף אחד מהשחקנים שהזכרת לא עשה. גם קובי בראיינט מוכיח שהוא יכול קחת קבוצה ולעשות אותה טובה יותר, ולכן הם לקחו אליפות שנה שעברה. הלייקרס משחקנים היום את התקפת המשולש של ג'קסון, בדיוק כמו שהבולס של אז שיחקו, אז מה ההבדל הגדול?
עזבו אותכם נוסטלגיה,זה רק מעוור. ה-NBA של השנים האחרונות מתעלה לרמות גבוהות מאוד של כדורסל פיזי, חכם, מרתק לעין- שואו טיים אמיתי. אם פעם היה רק את הגלובטרוטרס כדי לעשות שואו מטורף, אז היום כל ה-NBA משחק ברמה האטרקטיבית הזאת- אין מה להשוות בכלל.
זה כמו במוזיקה לבוא ולומר- "מה אתה שומע דרים בכלל? זה לא מתקרב אפילו למה שקינג קרימזון, או דיפ פרפל או ראש עשו פעם" זה רציני?
תתחילו להנות מהאיכות שיש, ולא לבכות כל הזמן על מה שכבר אין!
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
גל מקל ביקש לעזוב את מכבי ת"א:
http://sports.walla.co.il/?w=/7/1609349
מעניין לראות איך זה יתפתח, השחקן מבחינתו צודק , העניין שלמכבי יש "נסיון" עשיר בלהקפיא ולהרוס קריירות לשחקנים (למשל יואב ספר ויש עוד עשרות דוגמאות), העיקר שלא ישחקו בקבוצה יריבה בליגה.
מעניין לראות איך זה יתפתח, השחקן מבחינתו צודק , העניין שלמכבי יש "נסיון" עשיר בלהקפיא ולהרוס קריירות לשחקנים (למשל יואב ספר ויש עוד עשרות דוגמאות), העיקר שלא ישחקו בקבוצה יריבה בליגה.
-
- בריל!
לדעתי מכבי מחכים לראות מה יהיה ביום ראשון מול גליל- אם מכבי מפסידים לגליל או מנצחים שם בקושי, אין שום סיכוי שמקל ישוחרר. רוב הסיכויים שהוא יגיע לגליל אם הוא יעזוב את מכבי ואני לא רואה שום סיכוי שמכבי לוקחת צ'אנס ומחזקת את גליל.טל רודס כתב:גל מקל ביקש לעזוב את מכבי ת"א:
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
זה יוצר מן מלכוד מסויים בשביל קטש (שרצה את מקל בקיץ): או שאתה לוקח את מקל ונותן לו את המושכות ואז בעצם אתה בידיוק באותה נקודה כמו בעונה שעברה, עם אותה חמישייה - מקל, סוואן, דאוול/גורדון, כדיר ורנדל, ולמעשה מוציא מהחמישייה את השחקן הכי טוב שלך העונה. או שאתה מביא שחקן שניגן כינור 3 ושם אותו בתור כינור 2, כשאתה יודע שהוא בקליבר של כל חמישייה בארץ. ברור שפארגו יכול לשחק גם 2, אבל היום העמדות פחות חשובות - מה שחשוב זה מי מקבל את המפתחות (אותו סיפור עם אנדרסון/איידסון במכבי). אם אכן קטש ייקח את הסיכון הזה, אני חושב שהצמד מקל ופארגו יהיו במסלול התנגשות יותר מאשר במסלול התחברות.
ובכל מקרה - אני בעד שמקל יעזוב כרגע את מכבי, ויחזור במהרה!
ובכל מקרה - אני בעד שמקל יעזוב כרגע את מכבי, ויחזור במהרה!

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
מכבי אישרה למקל לחפש קבוצה חדשה:
http://sports.walla.co.il/?w=/151/1613299
-
- בריל!
כל קבוצה חוץ מהפועל ירושליםטל רודס כתב:מכבי אישרה למקל לחפש קבוצה חדשה:

אני מאושר ששמעון מרגיש את הנשיפות של קליין על עורף שלו- הגיע הזמן שמפעל חייו שכלל תחמנות, תכסיסים,שקרים ושוחד יעלם מהנוף הישראלי.
שמקל ימצא קבוצה אחרת שתשלם לו כדי ששנה הבאה הוא ילך למכבי. רק קבוצות נטולות קהל ואישיות כמו בני השרון או גליל/גלבוע יכולות לשתף פעולה עם מהלך כזה.
נקווה שגליל תיקח אותו ושהשנה הוא יתן להם את הסל המכריע בגביע או באליפות כדי להעיף למכבי עוד תואר.
בכל מקרה הפועל אחרי הפסד מביך בנתניה (חוסר המוטיבציה של השחקנים בהגנה-פשוט מביך! ) לפחות הצלחנו לקחת משחק ראשון באירופה מול קבוצה די מוגבלת מליטא. 13 הפרש צריך להספיק למשחק בחוץ, אבל עם הפועל אף פעם אי אפשר לדעת. במיוחד כשגודס מאמן...
-
- דרימיסט מתקדם
ufomatan כתב:כל קבוצה חוץ מהפועל ירושליםטל רודס כתב:מכבי אישרה למקל לחפש קבוצה חדשה:
http://sports.walla.co.il/?w=/151/1613299![]()
איך אני אוהב את העובדה שנכנסנו לשמעון מתחת לעור עד כדי כך
![]()
![]()
אני מאושר ששמעון מרגיש את הנשיפות של קליין על עורף שלו- הגיע הזמן שמפעל חייו שכלל תחמנות, תכסיסים,שקרים ושוחד יעלם מהנוף הישראלי.
שמקל ימצא קבוצה אחרת שתשלם לו כדי ששנה הבאה הוא ילך למכבי. רק קבוצות נטולות קהל ואישיות כמו בני השרון או גליל/גלבוע יכולות לשתף פעולה עם מהלך כזה.
נקווה שגליל תיקח אותו ושהשנה הוא יתן להם את הסל המכריע בגביע או באליפות כדי להעיף למכבי עוד תואר.
בכל מקרה הפועל אחרי הפסד מביך בנתניה (חוסר המוטיבציה של השחקנים בהגנה-פשוט מביך! ) לפחות הצלחנו לקחת משחק ראשון באירופה מול קבוצה די מוגבלת מליטא. 13 הפרש צריך להספיק למשחק בחוץ, אבל עם הפועל אף פעם אי אפשר לדעת. במיוחד כשגודס מאמן...
לא לדני קליין לא היו תכסיסים ושקרים אהמ מישהו אמר דרכון מזויף ?:)
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
אל תחמם את בריל אחי..
.. אתה לא תצא מזה..

-
- בריל!
spitfall כתב:ufomatan כתב:כל קבוצה חוץ מהפועל ירושליםטל רודס כתב:מכבי אישרה למקל לחפש קבוצה חדשה:
http://sports.walla.co.il/?w=/151/1613299![]()
איך אני אוהב את העובדה שנכנסנו לשמעון מתחת לעור עד כדי כך
![]()
![]()
לא לדני קליין לא היו תכסיסים ושקרים אהמ מישהו אמר דרכון מזויף ?:)

זה כמו להעמיד את אולמרט מול שלי יחימוביץ במדד שחיתות

ג'יימי- מאז "תגלית" בנק מוני, אני לא צריך להתעצבן. הכל מונח על השולחן, כולם יודעים באיזה מקרים מדובר. כולם יודעים מה קרה עם צ'ורה ב-99, כולם יודעים שכל הכדורסל בארץ מעסקניו ועד מאמניו ושחקניו השקיעו בבנק מוני שנים בעצימת עין מוחלטת של התקשורת ושל האיגוד, שלא לדבר על שופטים שבוודאות חלקם השקיע שם (הרי הם קיבלו כרטיסים חינם ליורוליג לא?).
לא אני אמרתי את זה, לא אני המצאתי את זה- זה חי וקיים ובועט גם אם התקשורת עזבה את זה כדי שמכבי יתנו להם עוד כרטיסים חינם ליורוליג, ושבנוביץ' יוכל להסתחבק עם מכבי בחדרי הלבשה.

מה זה אומר לי בסופו של יום? שכל מה שיצאנו נגדו, כל מה שהתרענו מפניו, כל "תיאוריות הקונספירציה" שלנו אל מול דון שמעון והפועל השחור שלו מוני פנאן ז"ל, כולם היו נכונות!
אז........ שלא יעבדו עליכם