שאלה למנויי YES

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

Re: שאלה למנויי YES

שליחה על ידי טל רודס »

כמו שאמרתי לכם, הערוצים נסגרו היום לכל מי שלא שילם. את שידורי הכדורגל אחזור לראות דרך SOPCAST, TVU ושאר התוכנות הנהדרות. אני שומר על עקרונותי ולא נכנע לסחטנות חברות הכבלים והלווין.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

:( :evil: סגרו המניאקים!
אין סיכוי שאני משלם עבור הערוצים האלה כחבילה, בטח ובטח לא לצ'ארלטון שמשדרים באיכות זבל עם שדרים ופרשנים זבל.
לצערי הרב הם משתמשים בחוסר בחוק בארץ ומעבירים תכנים לערוצים בתשלום, למרות שאסור להם. משום מה ליגת העל בכדורסל "פתאום" משודרת ב5+ LIVE - גועל נפש. עדיף שהערוץ הזה יפשוט את הרגל!
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
meity
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי meity »

חחח זה הכל בגלל שפתחתם את הפה ....
:jester:
mess whit the best , die like the rest
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אני כבר אמרתי לפני כמה ימים שהערוצים ייסגרו ב-23.1 .

בכל מקרה, טוב לדעת בריל שאתה כמוני ולא נכנע לסחטנות. אגב ערוץ הספורט די נדפק מחברות הכבלים והלווין , מה-20 שקל שאנשים משלמים על הערוצים המגוחכים החדשים, ערוץ הספורט מקבל רק 4 שקלים (את זה אני יודע אישית מאבי מלר), ולכן ערוץ הספורט בקשיים כלכליים, לדעתי הוא לא ישרוד יותר מדי בעתיד וגם ליגת האלופות מתישהו תעבור לחרלטון.

אני רואה עכשיו את המשחק של צ'לסי דרך ערוץ תאילנדי ב-SOPCAST, איכות מעולה, השידור לא נתקע, ושהגזלנים ייחנקו! ככה זה שאין רגולציה אמיתית על שידורי הכבלים והלווין.
סמל אישי של משתמש
Dead
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי Dead »

אצלי כל הערוצים נסגרו כמו שהובטח ב15/1
יש את Sport 5live ואני די נהנה ממנו, אבל עבור צ'רלטון אני בחיים לא אשלם 50 ש"ח. נראה לי שהמחיר קצת מוגזם.
תמונה
תמונה
תמונה
שלח תגובה