זה לא הוכרז באופן רשמי כמגמה, כי זה אותו מספר שעות כמו מי שעושה 2 יח'; אבל זה עבודת גמר ששווה 5 יח'.
ואני צריכה שם שדווקא מציג את האנרכיזם כחיובי- מהשם שנתת משתמע (לפחות ככה אני רואה את זה) שאנרכיה זה דבר לא רצוי.
Each generation imagines itself to be more intelligent than the one that went before it, and wiser than the one that comes after it.
אני לא מסכים, אבל כן... כל האנרכיסטים תמיד נותנים את הדוגמא של ספרד. (דר"א, העבודה שלי הייתה על היילה סלאסי באתיופיה ומלחמתו באיטלקים)
הנה הניסיון השני שלי, אח"כ you're on your own: "מרודנות לעצמאות כלכלית - האם האנרכיה שיקמה את הרפובליקנים בספרד?"
ברצוני לשתף אתכם במקרה הזה אני חוזר מהעבודה ואני מבחין בבחור כושי חריג למקומותינו אם כובע כזה מוזר יושב בספסל ליד השביל אופנים קרוב הבית שלי אני מעיף אליו מבט
והוא קורה לי באנגלית להתישב רגע לידו ואז הוא מספר לי בעיקר באנגלית שהוא ברח מסודן כי הרגו את כל המשפחה שלו כי הוא אוהב יהודים והוא עוד אמר שהעולם אולי שונא אותנו אבל אלוהים אוהב אותנו ונותן לנו כח והוא אומר לי שהוא צריך שיהיו ... ראה/י עוד יהודים בסודן וגם בית מקדש?!והוא מתחיל להסביר לי את העובדה שאלוהים מקיף וברא את הכל ושאין הבדל בין אנשים שחורים ללבנים ושעכשיו הוא לבד ואין לו אף אחד כי הוא עבר לגור בארץ ועכשיו הוא מרגיש במעיין שותפות גורל אם היהודים כי גם הוא מאמין בכוחו וגם הוא אוהב את היהודים כמו ה' ואז הוא מבקש ממני שאני יביא אליו את אבא שלי לדבר איתו אני מתחמק, בסוף השיחה הוא לוקח דף וכותב לי את האימל ואת המספר פאלפון שלו ואנחנו נפרדים לשלום
מה אתם חושבים?
מישהו הציע לי שהוא יכול להיות מיסיונר?
בכל מקרה היה מענין
הזוי ומוזר.
הוא לא נשמע כמו מיסיונר ונתקלתי בחודשים האחרונים דווקא בכמה כאלה. חבל שאני ממש בזבוז זמן מבחינתם
עצוב גם, לא יודעת מה לחשוב
Love is an act of blood and Im bleeding
A pool in the shape of a heart...My soul is set aflame, the daily fight is on, still pain ain’t gone
Work to live. Another tear, another bleeding
Every day another price to pay. I pay and bleed
Therefore I consider leaving. But this land forces me to stay
חחח השבוע ישנתי 18 שעות, זה באמת היה נחמד, אבל הגיע רק למקום השני, אחרי 21 (!!!) שעות שינה רצופות. אחרי שני לילות חסרי שינה ויומיים מלאים בפעילות מטורפת.
לישון זה דבר פשוט טוב
"אדם צריך לחם בשביל לחיות, ופרח, שיהיה לו בשביל מה לחיות."