פלאפונים וגאדג'טים סלולאריים
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
Re: פלאפונים וגאדג'טים סלולאריים
ההנחות שלך הם שגויות.
מי שהשיג את האייפון הם אנשים פשוטים וממוצעים, אנשים כמוני וכמוך מהרחוב. יופי שיהיה פרסום מאסיבי, אבל מי שבאמת רצה, מצא לעצמו דרך להביא, ובכל מקרה אני לא צופה שתהיה איזה אטרקטיביות בחבילות "החתונה הקתולית" שחברות הסלולאר יציעו בארץ. כן, יכול להיות שיהיו משדרגים וברור ללא ספק שיהיו כאלה שיקנו, אבל לדעתי צריך להנמיך ציפיות לגבי איזה רכש המוני.
אני אישית מאד נהנה מהאייפון שלי ואני מאחל לכל מי שעדיין אין לו, שיהנה גם כי כמו שאמרת יש בו כל כך הרבה אפליקציות שימושיות וחשובות.
מי שהשיג את האייפון הם אנשים פשוטים וממוצעים, אנשים כמוני וכמוך מהרחוב. יופי שיהיה פרסום מאסיבי, אבל מי שבאמת רצה, מצא לעצמו דרך להביא, ובכל מקרה אני לא צופה שתהיה איזה אטרקטיביות בחבילות "החתונה הקתולית" שחברות הסלולאר יציעו בארץ. כן, יכול להיות שיהיו משדרגים וברור ללא ספק שיהיו כאלה שיקנו, אבל לדעתי צריך להנמיך ציפיות לגבי איזה רכש המוני.
אני אישית מאד נהנה מהאייפון שלי ואני מאחל לכל מי שעדיין אין לו, שיהנה גם כי כמו שאמרת יש בו כל כך הרבה אפליקציות שימושיות וחשובות.
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
א. אני גם כן מסכים עם עידןבנקודה הזאת וחולק על טל. מי שיש לו כיום אייפון זה אנשים שידעו בדיוק מה הם רוצים ולמה כדאי להם להשיג אייפון מחו"ל. זה לא היה מכשיר מיינסטרימי עד היום.
ב. ללא כל התייחסות לאייפון - אני מתעב את אפל... החבלה המובילה את אידאולוגיית "אני לא אתאים לכלום כדי שתקנו את כל המוצרים שלי". אפילו את ה SDK לאייפון היא לא מוציאה לווינדוס.
ב. ללא כל התייחסות לאייפון - אני מתעב את אפל... החבלה המובילה את אידאולוגיית "אני לא אתאים לכלום כדי שתקנו את כל המוצרים שלי". אפילו את ה SDK לאייפון היא לא מוציאה לווינדוס.
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
אם נתעלם לרגע מה-SDK לאייפון, איפה עוד אתה רואה את זה?
-
- פלשקס
- יצירת קשר:
אני מניח ששוקרון מתכוון לחוסר קוסטמזיציה במוצרים, לעומת PC שאיתו אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה מבחינת קונפיגורציה... שזה נכון, אבל קוסטמזיציה זו לא הנקודה באפל, אלא איכות ומענה לצרכים ספציפיים.
נכון שזו לא חברה שפונה לכולם, אבל לפי הרווחים וקצב הצמיחה שלהם, נראה שהם פונים למספיק אנשים.
נכון שזו לא חברה שפונה לכולם, אבל לפי הרווחים וקצב הצמיחה שלהם, נראה שהם פונים למספיק אנשים.

- avrahamshuk
- דרימיסט-על
די הבנת אותי עמית. והעובדה שהם פופולאריים היא בכלל מעצבנת... כי תכל'ס, באמת המוצרים שלהם איכותיים מאוד, אבל הכל Pre-Defined בשבילך כבר ואין אפשרויות מגוונות מספיק.
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
-
- פלשקס
- יצירת קשר:
לא הכל בחיים צריך לסבוב סביב גיוון... זו חברה שנותן מענה לצורך מסוים, ונותן מענה מצוין. להגיד שהם פופולריים זו קצת הגזמה, בהתחשב בעובדה שהOS X תופסת כרגע נתח שוק עולמי של איזור ה5%-6%.
לאפל יש שם ומותג חזקים מאוד, כי הם עובדים על זה קשה מאוד. וכמו שאתה רואה הם קוצרים על זה את הפירות, אבל אני לא חושב שיש מה לנטור להם טינה על זה. בסה"כ לדעתי הם מהווים דוגמה טובה לחברה שנאבקת בענקים ולא רק שמצליחה להתמודד, אלא גם מצליחה לצמוח, להתקדם, לדחוף את הטכנולוגיה שבה היא מתעסקת קדימה, ולשמור על האג'נדה שלה בזמן שהיא עושה רווחים יפים מאוד.
כמו שאמרתי, אין ספק שזו לא חברה שמתאימה לכולם, במיוחד כשבמחיר של המחשב הכי זול שלהם אתה יכול לקנות שני מחשבי PC טובים, אבל זו חברה שמוציאה מוצרים ברמה גבוהה, טכנולוגית, חומרתית, אמינותית ועיצובית, ואני לא חושב שיש מה להתעצבן עליהם על זה. אתה מעוצבן על Alienware?
לאפל יש שם ומותג חזקים מאוד, כי הם עובדים על זה קשה מאוד. וכמו שאתה רואה הם קוצרים על זה את הפירות, אבל אני לא חושב שיש מה לנטור להם טינה על זה. בסה"כ לדעתי הם מהווים דוגמה טובה לחברה שנאבקת בענקים ולא רק שמצליחה להתמודד, אלא גם מצליחה לצמוח, להתקדם, לדחוף את הטכנולוגיה שבה היא מתעסקת קדימה, ולשמור על האג'נדה שלה בזמן שהיא עושה רווחים יפים מאוד.
כמו שאמרתי, אין ספק שזו לא חברה שמתאימה לכולם, במיוחד כשבמחיר של המחשב הכי זול שלהם אתה יכול לקנות שני מחשבי PC טובים, אבל זו חברה שמוציאה מוצרים ברמה גבוהה, טכנולוגית, חומרתית, אמינותית ועיצובית, ואני לא חושב שיש מה להתעצבן עליהם על זה. אתה מעוצבן על Alienware?

- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
אני ממש לא מסכים שמי שהשיג את האייפון זה אנשים פשוטים וממוצעים. להיפך, חובבי גאדג'טים, early adopters ואנשים בעלי אמצעים השיגו אותם.
אני צופה התנפלות מסויימת, כאשר כל ערס ופרחה שתרבות לא יודעים מה זה, ירוצו לקנות. וזה ממש לא יהיה עניים של מחיר. ישראלים ישלמו גם מחיר גבוהה.
עוד מוצר נחמד הופך להיות "ישראלי"... נו שויין.
ולגבי אפל, אני נוטה להסכים עם שוקרון. יש להם כמה מוצרים מעולים, אבל ה"אופי" של החברה מחורבן ודומה לאופי של מיקרוסופט.
אני צופה התנפלות מסויימת, כאשר כל ערס ופרחה שתרבות לא יודעים מה זה, ירוצו לקנות. וזה ממש לא יהיה עניים של מחיר. ישראלים ישלמו גם מחיר גבוהה.
עוד מוצר נחמד הופך להיות "ישראלי"... נו שויין.
ולגבי אפל, אני נוטה להסכים עם שוקרון. יש להם כמה מוצרים מעולים, אבל ה"אופי" של החברה מחורבן ודומה לאופי של מיקרוסופט.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
אתה לא יודע כמה ערסים ופרחות כבר הספיקו לקנות עד כה את האייפון מחו"ל, אתה תתפלא 

- Sentient 6
- דרימיסט-על
אוקיי כמה הבהרות מבפנים.
דבר ראשון שאתם תגיעו לרכוש אייפון ישאלו אתכם בכניסה אם יש לכם כרטיס אשראי ואם לא יגידו לכם תודה וישלחו אתכם הביתה.
לרכישה של אייפון יתלווה סרטון הדרכה (יקחו אתכם ביד כמו ילדים מפגרים למשרד של הנקודה ויקרינו לכם סרט אני נשבע לכם!!) באדיבות אפל ויציגו לכם טופס ברור מאוד שמסביר שאין ביטול עסקה בשום מקרה, גם אם למי קילמייסטר יגיע לנקודת שירות ויתחיל לשבור דברים הוא לא יוכל להחזיר את המכשיר!!! הברירת מחדל של האינטרנט כאן במכשיר היא WIFI אבל בכל המכשירים הWIFI מתנתק מדי פעם וכשזה יקרה אתם לא תקבלו אזהרה אלא תעברו לחריגה בתעריף רגיל ויקר והחברות לא יזכו על הדברים האלו גם אם מדובר במאות ואלפי שקלים, זה למשל עוד דבר שצריך לקחת בחשבון. זה עדיין מכשיר דאטה וזו טעות לא לקחת איתו חבילת גלישה גדולה.
לא יודע איך זה עובד בחו"ל אבל ההוראה של אפל לחברות הסלולר כאן היא שברגע שנפתחת קופסה היא יוצאת אל הלקוח ואין להחזיר לקופסא אחרי שראית, משמע, אין "בוא תראה תגיד לי מה דעתך" ועד שאתה לא מעביר כרטיס בקופה המכשיר ישאר bricked. בקיצור יש תהליך סינון/יאוש נחמד כזה שמבהיר בצורה יפה לכולם שהמכשיר, דרך חברות הסלולר, עם האחריות והיתרונות של רכישה במקום שאתה תמיד יכול לפנות אליו, מיועד לאנשים שיודעים מה הם צריכים וכמה מהחיים שלהם הם מוכנים להשקיע וברגעים כאלו אני אומר לעצמי תודה לאל שאני עצלן מכדי להתבחבש בשטויות האלו והחיים טובים עם הנוקיה 5800 שלי וכשיגיע הזמן, N920. האייפון הוא עדיין רק מכשיר סלולרי וכמו שכולם כבר יודעים, לא אחד מוצלח במיוחד מבחינת יכולת ביצוע שיחות. אל תבינו אותי לא נכון, קניתי לחברה שלי אייפוד טאץ' חדש והוא מדהים והכל וקשה לא להתלהב אבל האייפון הוציא את היקום מפרופורציות כי הוא גורם לזה שאנשים לא רואים בעיניים, רק רוצים להצטרף לאליטה הזאת שגרמו להם לחשוב שקיימת כביכול. בואו נהיה כנים, בן אדם שלוקח את המכשיר הזה לוקח אותו בשביל האפליקציות ולא להתחבר לשירות בתשלום של האייטיונס כדי לרכוש את האפליקציות הבאמת באמת שוות זו טעות. מי שצריך SMS ומיילים יכול ללכת לסדרת E של נוקיה או לבלאקברי שהוא מה לעשות הכי חזק בזה. מי שרוצה מכשיר סלולרי טוב יכול לקחת היום למשל 6730 שהוא מכשיר מדהים ופשוט. אייפון, כמו המכשירי אנדרואיד, הם בשביל האפליקציות, זה הכל.
אני עובד בחברת סלולר ולי אין את העצבים להתעסק בבירוקרטיה הזאת ועד היום רק ראיתי שככל שהבן אדם יותר דביל ככה הוא יותר ילך עם זה ויקנה בכוח גם אם הוא לא צריך אז המסקנה היא שלמרות כל הטמטום שאפל יפילו, זה ימכור כמו זבל. ראיתי אנשים קונים אומניה לילדים בני ה-5 שלהם. אין שכל בגרוש, האייפון יעוף כמו מלמסטין שהוא פותח את הפה.
דבר ראשון שאתם תגיעו לרכוש אייפון ישאלו אתכם בכניסה אם יש לכם כרטיס אשראי ואם לא יגידו לכם תודה וישלחו אתכם הביתה.
לרכישה של אייפון יתלווה סרטון הדרכה (יקחו אתכם ביד כמו ילדים מפגרים למשרד של הנקודה ויקרינו לכם סרט אני נשבע לכם!!) באדיבות אפל ויציגו לכם טופס ברור מאוד שמסביר שאין ביטול עסקה בשום מקרה, גם אם למי קילמייסטר יגיע לנקודת שירות ויתחיל לשבור דברים הוא לא יוכל להחזיר את המכשיר!!! הברירת מחדל של האינטרנט כאן במכשיר היא WIFI אבל בכל המכשירים הWIFI מתנתק מדי פעם וכשזה יקרה אתם לא תקבלו אזהרה אלא תעברו לחריגה בתעריף רגיל ויקר והחברות לא יזכו על הדברים האלו גם אם מדובר במאות ואלפי שקלים, זה למשל עוד דבר שצריך לקחת בחשבון. זה עדיין מכשיר דאטה וזו טעות לא לקחת איתו חבילת גלישה גדולה.
לא יודע איך זה עובד בחו"ל אבל ההוראה של אפל לחברות הסלולר כאן היא שברגע שנפתחת קופסה היא יוצאת אל הלקוח ואין להחזיר לקופסא אחרי שראית, משמע, אין "בוא תראה תגיד לי מה דעתך" ועד שאתה לא מעביר כרטיס בקופה המכשיר ישאר bricked. בקיצור יש תהליך סינון/יאוש נחמד כזה שמבהיר בצורה יפה לכולם שהמכשיר, דרך חברות הסלולר, עם האחריות והיתרונות של רכישה במקום שאתה תמיד יכול לפנות אליו, מיועד לאנשים שיודעים מה הם צריכים וכמה מהחיים שלהם הם מוכנים להשקיע וברגעים כאלו אני אומר לעצמי תודה לאל שאני עצלן מכדי להתבחבש בשטויות האלו והחיים טובים עם הנוקיה 5800 שלי וכשיגיע הזמן, N920. האייפון הוא עדיין רק מכשיר סלולרי וכמו שכולם כבר יודעים, לא אחד מוצלח במיוחד מבחינת יכולת ביצוע שיחות. אל תבינו אותי לא נכון, קניתי לחברה שלי אייפוד טאץ' חדש והוא מדהים והכל וקשה לא להתלהב אבל האייפון הוציא את היקום מפרופורציות כי הוא גורם לזה שאנשים לא רואים בעיניים, רק רוצים להצטרף לאליטה הזאת שגרמו להם לחשוב שקיימת כביכול. בואו נהיה כנים, בן אדם שלוקח את המכשיר הזה לוקח אותו בשביל האפליקציות ולא להתחבר לשירות בתשלום של האייטיונס כדי לרכוש את האפליקציות הבאמת באמת שוות זו טעות. מי שצריך SMS ומיילים יכול ללכת לסדרת E של נוקיה או לבלאקברי שהוא מה לעשות הכי חזק בזה. מי שרוצה מכשיר סלולרי טוב יכול לקחת היום למשל 6730 שהוא מכשיר מדהים ופשוט. אייפון, כמו המכשירי אנדרואיד, הם בשביל האפליקציות, זה הכל.
אני עובד בחברת סלולר ולי אין את העצבים להתעסק בבירוקרטיה הזאת ועד היום רק ראיתי שככל שהבן אדם יותר דביל ככה הוא יותר ילך עם זה ויקנה בכוח גם אם הוא לא צריך אז המסקנה היא שלמרות כל הטמטום שאפל יפילו, זה ימכור כמו זבל. ראיתי אנשים קונים אומניה לילדים בני ה-5 שלהם. אין שכל בגרוש, האייפון יעוף כמו מלמסטין שהוא פותח את הפה.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
אחרי כל הטקסט הארוך הזה, לא יכולת לפחות להכניס גם את מחירי החבילות?

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
אם הוא היה יכול לכתוב, הוא כנראה היה כותב. אני מניח שבתור עובד של החברה הסלולארית הוא מוחתם על שמירת סודיות עד שהמכשיר משווק, ולכן אסור לו לפרסם מידע כזה.YtseJam כתב:אחרי כל הטקסט הארוך הזה, לא יכולת לפחות להכניס גם את מחירי החבילות?
- Greenburger
- דרימיסט-על
לא הבנתי את הקטע עם החריגה, אם האינטרנט WIFI מתנתק לי באמצע, אז זה נחשב כחריגה?
אפשר לגלוש גם דרך החברה הסלולרית, כמו במכשירים "רגילים", נכון?
ושאלה קצת מטומטמת, אבל כדאי לוודא בכל זאת... ימכרו בארץ את ה- 3Gs, נכון?
שוקרון, בקשר לאפל- דבר ראשון, כשאתה קונה מחשב שלהם יש לך אפשרות לשדרג כל מיני רכיבים בו. אמנם לא שידרוגים מטורפים ממש, בעיקר לשיפור מהירות וביצועים, אבל זה גם משהו.
ושנית, הסיבה שאפל לא מציעה לך אפשרות לשנות את הרכיבים של מה שאתה קונה אצלה, והכל הוא Pre-defined היא כי אפל בונה את המוצרים שלה ככה שהרכיבים מתאימים אחד לשני באופן מושלם, ועובדים ביחד בצורה הכי טובה שיכולה להיות, וגם את מערכת ההפעלה הם בונים במיוחד בשביל שתפעל עם הרכיבים הספציפיים האלה. ככה שבסופו של דבר אתה מקבל מערכת שלמה שכל המרכיבים שלה נועדו לעבוד אחד עם השני וכתוצאה הכל עובד מאוד חלק ומהר, ללא תקלות.
זה לא בשביל לעשות לך דווקא שלא תוכל לשנות את לוח האם.
ושאלה קצת מטומטמת, אבל כדאי לוודא בכל זאת... ימכרו בארץ את ה- 3Gs, נכון?
שוקרון, בקשר לאפל- דבר ראשון, כשאתה קונה מחשב שלהם יש לך אפשרות לשדרג כל מיני רכיבים בו. אמנם לא שידרוגים מטורפים ממש, בעיקר לשיפור מהירות וביצועים, אבל זה גם משהו.
ושנית, הסיבה שאפל לא מציעה לך אפשרות לשנות את הרכיבים של מה שאתה קונה אצלה, והכל הוא Pre-defined היא כי אפל בונה את המוצרים שלה ככה שהרכיבים מתאימים אחד לשני באופן מושלם, ועובדים ביחד בצורה הכי טובה שיכולה להיות, וגם את מערכת ההפעלה הם בונים במיוחד בשביל שתפעל עם הרכיבים הספציפיים האלה. ככה שבסופו של דבר אתה מקבל מערכת שלמה שכל המרכיבים שלה נועדו לעבוד אחד עם השני וכתוצאה הכל עובד מאוד חלק ומהר, ללא תקלות.
זה לא בשביל לעשות לך דווקא שלא תוכל לשנות את לוח האם.
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
לא! באמת?!טל רודס כתב:אם הוא היה יכול לכתוב, הוא כנראה היה כותב. אני מניח שבתור עובד של החברה הסלולארית הוא מוחתם על שמירת סודיות עד שהמכשיר משווק, ולכן אסור לו לפרסם מידע כזה.YtseJam כתב:אחרי כל הטקסט הארוך הזה, לא יכולת לפחות להכניס גם את מחירי החבילות?
- חריגה תתרחש רק כאשר תעבור בחשבון שלך את כמות תעבורת המידע שחתמת עליה. אם חתמת נניח על 5 גיגה בחודש ויצא לך 6 - זו חריגה.Greenburger כתב:לא הבנתי את הקטע עם החריגה, אם האינטרנט WIFI מתנתק לי באמצע, אז זה נחשב כחריגה?
- גלישה באמצעות WiFi לא נכללת בחישוב הזה שכן המידע לא עובר דרך הספקית שלך, אלא דרך חיבור חיצוני.
- אפשר כמובן לגלוש באינטרנט כמו במכשירים אחרים, זו בעצם חבילת ה-Data עליה אתה חותם.
כן. ימכרו בארץ את ה-3GS (אייפון דור 3) במהדורת 16 ו-32 גיגה, ואת ה-3G (אייפון דור 2) במהדורת 8 גיגה.Greenburger כתב:ושאלה קצת מטומטמת, אבל כדאי לוודא בכל זאת... ימכרו בארץ את ה- 3Gs, נכון?
- Greenburger
- דרימיסט-על
thanks
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
לכל מי שמשתמש ב-SKYPE או FRING דרך האייפון, אני ממליץ להוריד את הפאץ' המיוחד שגורם למכשיר לחשוב שהוא ב-WIFI למרות שהוא ב- 3G. הסיבה? חברות הסלולאר חוסמות ביצוע שיחות אודיו דרך ה-3G אבל הפאץ' הזה "מרמה" את המכשיר וגורם לו לחשוב שהוא בעצם ב-WIFI ועל ידי כך מאפשר לכם לעשות שיחות גם כשאתם לא באמת מחוברים ל- WIFI.
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
יש לך את השם המלא של זה?
השאלה היא, כמה צורכת כל שיחת אודיו כזו מתוך חבילת ה-Data.
השאלה היא, כמה צורכת כל שיחת אודיו כזו מתוך חבילת ה-Data.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
תיכנס ל- Cydia באייפון ושם תחפש את VoIPover3G .
אני אישית לא בדקתי כי יש לי אינטרנט סלולארי ללא הגבלה בחבילה שלי, אבל אני מניח שחיפוש באינטרנט יכול לתת לך את המידע. החסרון היחיד בשיחות אודיו דרך ה-3G זה שיש דיליי של 5-10 שניות. לדעתי ה- VOIP זה העתיד ולחברות הסלולאר בעוד כמה שנים לא תהיה ברירה כי אנשים פשוט לא ישלמו על שיחות סלולאריות רגילות אלא יוכלו להתקשר אחד לשני דרך הסקייפ מהפלאפונים.השאלה היא, כמה צורכת כל שיחת אודיו כזו מתוך חבילת ה-Data.
- Sentient 6
- דרימיסט-על
לא החתימו שום דבר. עדיין אין מחירים רשמיים, זה הכל מחלקת שיווק ואפל. הנציגים של החברות ידעו בדיוק כמוכם בחמישי.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
חח... מסחטת כסף רצינית.
http://www.dtown.co.il/articles/1052.html
http://www.dtown.co.il/articles/1052.html
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
פלאפון שיחררה מחירים. 2 חבילות שנראה שהן עבור המשתמש הממוצע (אלו שבאמת מדברים ושולחים הודעות) ולא עבור המשתמשים בקצוות.
החבילה הראשונה תעלה 299 שקל והיא כוללת:
250 דקות שיחה
250 סמסים
10 גיגהבייט
עבור החבילה הזו, גרסאות האייפון הזמינות מתומחרות כך:
iPhone 3G 8GB יעלה 399 שקלים (תשלום חד-פעמי וזהו)
iPhone 3GS 16GB יעלה 799 שקלים (תשלום חד-פעמי גם כן)
iPhone 3GS 32GB יעלה 1199 שקלים (כנ"ל)
אז אם מישהו כן הוא משתמש ממוצע שבאמת שולח הודעות ומדבר בסכומים האלו - החבילות הן יפות מאוד.
אם המשתמש לא נכנס לקבוצת היעד הזו. חבל. לא טוב בכלל בכלל בכלל.
החבילה השניה תעלה 349 שקל והיא כוללת:
300 דקות שיחה
300 סמסים
10 גיגהבייט
iPhone 3G 8GB הוא חינם.
iPhone 3GS 16GB יעלה 399 שקלים (תשלום חד-פעמי)
iPhone 3GS 32GB יעלה 799 שקלים (כנ"ל)
שוב, אם אתם נמצאים בקבוצת היעד - יפה מאוד. אחרת - מכוער מאוד.
כל זה לא כולל את הביטוח (שלא ידוע לגביו דבר עדיין מלבד שמועות בשלב זה).
מחכים לשמוע משאר ספקיות הסלולר.
החבילה הראשונה תעלה 299 שקל והיא כוללת:
250 דקות שיחה
250 סמסים
10 גיגהבייט
iPhone 3G 8GB יעלה 399 שקלים (תשלום חד-פעמי וזהו)
iPhone 3GS 16GB יעלה 799 שקלים (תשלום חד-פעמי גם כן)
iPhone 3GS 32GB יעלה 1199 שקלים (כנ"ל)
אז אם מישהו כן הוא משתמש ממוצע שבאמת שולח הודעות ומדבר בסכומים האלו - החבילות הן יפות מאוד.
אם המשתמש לא נכנס לקבוצת היעד הזו. חבל. לא טוב בכלל בכלל בכלל.
החבילה השניה תעלה 349 שקל והיא כוללת:
300 דקות שיחה
300 סמסים
10 גיגהבייט
iPhone 3G 8GB הוא חינם.
iPhone 3GS 16GB יעלה 399 שקלים (תשלום חד-פעמי)
iPhone 3GS 32GB יעלה 799 שקלים (כנ"ל)
שוב, אם אתם נמצאים בקבוצת היעד - יפה מאוד. אחרת - מכוער מאוד.
כל זה לא כולל את הביטוח (שלא ידוע לגביו דבר עדיין מלבד שמועות בשלב זה).
מחכים לשמוע משאר ספקיות הסלולר.