פלאפונים וגאדג'טים סלולאריים
- Sentient 6
- דרימיסט-על
Re: פלאפונים וגאדג'טים סלולאריים
אהלן מה קורה היום עזבתי את אורנג' אחרי כמעט שנה וחצי בפרונטלי XD
אין חבילת גלישה רצינית, זה לא טוף, זה עוד 89 ש"ח מינימום לחבילה של 5GB שהיא ת'כלס גם לא מספיקה ממש למי שמשתמש באמת. אין מה לעשות עם המכשיר הזה עם פחות מ5GB, זה התאבדות.
ON THE FACE.
אין חבילת גלישה רצינית, זה לא טוף, זה עוד 89 ש"ח מינימום לחבילה של 5GB שהיא ת'כלס גם לא מספיקה ממש למי שמשתמש באמת. אין מה לעשות עם המכשיר הזה עם פחות מ5GB, זה התאבדות.
ON THE FACE.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
- Greenburger
- דרימיסט-על
חח בדיוק ביום לפני ההשקה?
חוץ מהאינטרנט, נראה לי שבגלל שכל מי שיהיה לו אייפון בטח יגלוש בו בלי הכרה כי זה כ"כ נוח ועובד טוב, שהם החליטו להגביל את זה בניגוד לכמות מידע החופשית שנתנו במכשירים עד היום, כי אף אחד לא גלש ממש הרבה
אבל לאייפון יש עוד הרבה שימושים חוץ מאינטרנט, כמו שיחות והודעות (אפשרויות זניחות, מי משתמש בזה?), וחוץ מהאינטרנט, החבילות של אורנג' ממש טובות.
לדעתי החבילות שלהם ממש משתלמות.YtseJam כתב:חבילת ה-iPhone פשוט משתלם נראה ממש לא משתלם.30 מגה? מה בדיוק אני אעשה עם זה?
חבילת orange 4 u בכלל לא מזכירה חבילת גלישה...
חוץ מהאינטרנט, נראה לי שבגלל שכל מי שיהיה לו אייפון בטח יגלוש בו בלי הכרה כי זה כ"כ נוח ועובד טוב, שהם החליטו להגביל את זה בניגוד לכמות מידע החופשית שנתנו במכשירים עד היום, כי אף אחד לא גלש ממש הרבה
אבל לאייפון יש עוד הרבה שימושים חוץ מאינטרנט, כמו שיחות והודעות (אפשרויות זניחות, מי משתמש בזה?), וחוץ מהאינטרנט, החבילות של אורנג' ממש טובות.
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
- Sentient 6
- דרימיסט-על
לא האמת זה ממש איום ונורא, 73 אג' זה תעריף מזעזע שמחזיר אותך 5 שנים אחורה. יש לי תוכנית עובדים שאני הולך להישאר איתה כי מגיע לי ואני לא קונה יותר מכשיר מאף חברה אלא אם באמת אני אקבל הצעה פסיכית, להתחייב לתעריף כזה זה לא נורמלי סליחה, בין אם זה כתום, סגול או כחול.Greenburger כתב:חח בדיוק ביום לפני ההשקה?
לדעתי החבילות שלהם ממש משתלמות.YtseJam כתב:חבילת ה-iPhone פשוט משתלם נראה ממש לא משתלם.30 מגה? מה בדיוק אני אעשה עם זה?
חבילת orange 4 u בכלל לא מזכירה חבילת גלישה...
ערוץ 2 הבטיחו סיקור באתר מאקו של ההשקה של אייפון ואין כלום!
ד"א רק בשביל שאני אהיה באותו הקו איתך, תקן אותי אם אני טועה, רשמת שעד היום נתנו חבילת גלישה חופשית. אין דבר כזה, אתה מקבל 3GB בפורטל שזה חסר תועלת בWAP ו-30 חיצוני, זו החבילה הבסיסית היום.
לזו הייתה הכוונה שלך?
אני באמת מאמין בשירות של אורנג' ובמה שעשיתי ובקולגות שלי ואני חושב שזו חברה שנמצאת בליגה מעל השאר אבל המחירים של שלושת החברות לא אטרקטיביים בטירוף.
- Greenburger
- דרימיסט-על
כן לזה התכוונתי, כי זה היה כ"כ הרבה שאין מצב שמישהו יעבור את זה.
73 אג' לדקה זה אולי נוראי, אבל קודם כל זה רק מ- 150 ש"ח ומעלה, ועשיתי חשוב שעם הכמות שאני מדבר בד"כ, יחד עם התעריף הזה, ייצא לי זול יותר (או גג) כמה שאני משלם היום, בחבילה.
אז זה לא כזה נורא סה"כ.
ערוץ 2 החל לשדר.
הלקוח הראשון:
כתב: הולך לקנות אייפון?
לקוח: לא יודע, כולה טלפון.
כן, בגלל זה אתה שם בחצות...
73 אג' לדקה זה אולי נוראי, אבל קודם כל זה רק מ- 150 ש"ח ומעלה, ועשיתי חשוב שעם הכמות שאני מדבר בד"כ, יחד עם התעריף הזה, ייצא לי זול יותר (או גג) כמה שאני משלם היום, בחבילה.
אז זה לא כזה נורא סה"כ.
ערוץ 2 החל לשדר.
הלקוח הראשון:
כתב: הולך לקנות אייפון?
לקוח: לא יודע, כולה טלפון.
כן, בגלל זה אתה שם בחצות...
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
שוב. מה תעשה עם חבילת גלישה של 30 מגה?
האייפון מבחינת צריכת מידע הוא לא הפלאפון שהכרנו עד עכשיו. 30 מגה זה כלום. אתה תחצה את הרף הזה מהר יותר ממה שאתה חושב.
האייפון מבחינת צריכת מידע הוא לא הפלאפון שהכרנו עד עכשיו. 30 מגה זה כלום. אתה תחצה את הרף הזה מהר יותר ממה שאתה חושב.
- Greenburger
- דרימיסט-על
שוב- יש לי שימושים הרבה יותר עיקרים לאייפון מאשר גלישה.
סתם שאלה- אם אני קונה אייפון מאיידיגיטל, הוא SimFree ואני צריך לבחור באיזו חברה אני רוצה להפעיל אותו?
סתם שאלה- אם אני קונה אייפון מאיידיגיטל, הוא SimFree ואני צריך לבחור באיזו חברה אני רוצה להפעיל אותו?
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
- Greenburger
- דרימיסט-על
יש מלא מוצרים נלווים מגניבים באיידיגיטל; אחד מהם הוא משהו שיישווק רק עוד יומיים בארה"ב. לא הבנתי בדיוק את השם, וגם לא אם זה מכשיר חיצוני או מכשיר + אפליקציה (למרות שאמרו שהאפליקציה בחינם), שמאפשר לך לראות תכנים מהמחשב/דברים שהקלטת בטלוויזיה, באייפון.
שווה.
ואמרו עכשיו שיש הטבות ומבצעים בהשקה הלילית... חבל שלא אמרו את זה קודם.
שווה.
ואמרו עכשיו שיש הטבות ומבצעים בהשקה הלילית... חבל שלא אמרו את זה קודם.

(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
אחרי 14 חודשי שימוש אני הורדתי 327MB והעליתי 28MB ברשת הסלולרית, ואני משתמש כבד בDATA. לכן זה לא מחייב שמי שמשתמש כבד בהכרח יצטרך חבילת גלישה סלולרית גדולה. אתם שוכחים שהיום יש Wifi בכל מקום.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- Greenburger
- דרימיסט-על
ויש חבילות משתלמות מאוד (מבחינות שיחות) של 250 מגה, זו של ה- 30 היא לא היחידה.
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
- Greenburger
- דרימיסט-על
מחירי סלקום:
חבילה 1:
249 ש"ח לחודש
כוללת 300 דקות שיחה (מתוכן 200 FIX ו-100 למשפחה)
250 הודעות SMS
גיגהבייט דאטה
דגם 3G עולה 799 ש"ח
דגם 3GS 16GB עולה 1299 ש"ח
דגם 3GS 32GB עולה 1699 ש"ח
חבילה 2:
359 ש"ח בחודש
400 דקות FIX ו-200 דקות משפחה
500 הודעות SMS
גיגהבייט דאטה
דגם 3G עולה 399 ש"ח
דגם 3GS 16GB עולה 899 ש"ח
דגם 3GS 32GB עולה 1299 ש"ח
חבילה 3:
459 ש"ח בחודש
כוללת 600 דקות FIX ו-300 דקות משפחה
700 הודעות SMS
גיגהבייט דאטה
מכשיר ה-3G ניתן בחינם
דגם 3GS 16GB עולה 499 ש"ח
דגם 3GS 32GB עולה 899 ש"ח
ניתן להרחיב את חבילת הדאטה לחבילה ללא הגבלה ב-60 ש"ח.
מי שלקוח קיים ורוצה לשדרג או לקנות עם חבילות מדף, מכשיר ה-3G עולה 75 ש"ח, מכשיר ה-3GS 16GB עולה 90 ש"ח ומכשיר ה-3GS 32GB עולה 110 ש"ח בחודש (כל אלה כוללים 36 תשלומים).
זה נשמע לא הגיוני כי ככה יוצא לי אייפון יותר יקר מאשר בחבילה הראשונה.
למדברים מעל 150 ש"ח בחודש יש החזר של 40 ש"ח ולמדברים מעל 399 ש"ח בחודש יש החזר מלא. האותיות הקטנות הן כי התוכנית הזו מחייבת הצטרפות לחבילת דאטה של גיגהבייט אחד במחיר 69 ש"ח בחודש או חבילת דאטה ללא הגבלה במחיר 129 ש"ח בחודש.
גם כן חבילות טובות, אולי אפילו יותר משל אורנג'... צריך לשקול בקפידה.
חבילה 1:
249 ש"ח לחודש
כוללת 300 דקות שיחה (מתוכן 200 FIX ו-100 למשפחה)
250 הודעות SMS
גיגהבייט דאטה
דגם 3G עולה 799 ש"ח
דגם 3GS 16GB עולה 1299 ש"ח
דגם 3GS 32GB עולה 1699 ש"ח
חבילה 2:
359 ש"ח בחודש
400 דקות FIX ו-200 דקות משפחה
500 הודעות SMS
גיגהבייט דאטה
דגם 3G עולה 399 ש"ח
דגם 3GS 16GB עולה 899 ש"ח
דגם 3GS 32GB עולה 1299 ש"ח
חבילה 3:
459 ש"ח בחודש
כוללת 600 דקות FIX ו-300 דקות משפחה
700 הודעות SMS
גיגהבייט דאטה
מכשיר ה-3G ניתן בחינם
דגם 3GS 16GB עולה 499 ש"ח
דגם 3GS 32GB עולה 899 ש"ח
ניתן להרחיב את חבילת הדאטה לחבילה ללא הגבלה ב-60 ש"ח.
מי שלקוח קיים ורוצה לשדרג או לקנות עם חבילות מדף, מכשיר ה-3G עולה 75 ש"ח, מכשיר ה-3GS 16GB עולה 90 ש"ח ומכשיר ה-3GS 32GB עולה 110 ש"ח בחודש (כל אלה כוללים 36 תשלומים).
זה נשמע לא הגיוני כי ככה יוצא לי אייפון יותר יקר מאשר בחבילה הראשונה.
למדברים מעל 150 ש"ח בחודש יש החזר של 40 ש"ח ולמדברים מעל 399 ש"ח בחודש יש החזר מלא. האותיות הקטנות הן כי התוכנית הזו מחייבת הצטרפות לחבילת דאטה של גיגהבייט אחד במחיר 69 ש"ח בחודש או חבילת דאטה ללא הגבלה במחיר 129 ש"ח בחודש.
גם כן חבילות טובות, אולי אפילו יותר משל אורנג'... צריך לשקול בקפידה.
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
- Sentient 6
- דרימיסט-על
כן אבל אתה יודע שהמכשיר שואב כל הזמן מידע, 30 מגה זה שני סרטונים ביוטיוב במקרה הכי טוב, המכשיר הזה הוא בנוי לשימוש קבוע באינטרנט ואתה תחטוף חיוב של 10 אלף שקל אם לא תיקח איתו חבילה גדולה מאוד, פשוט אין דרך להתחמק הזה, אני ראיתי את זה קורה עשרות פעמים.Greenburger כתב:שוב- יש לי שימושים הרבה יותר עיקרים לאייפון מאשר גלישה.
אם אתה רוצה רק שיחות אז חבל לך על הזמן, קח גאלקסי או שתחכה לHTC הירו ותקבל מכשירים שעושים אותו הדבר ויעלו לך הרבה פחות.
- Greenburger
- דרימיסט-על
לא הבנתי, מה הכוונה שהוא בנוי לשימוש קבוע באינטרנט.
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
- Sentient 6
- דרימיסט-על
לפי מה שאני ראיתי, בגירסא של אורנג' על המסך הראשי יוצגו לך אפילקציות ושירותים של אורנג' שכל הזמן מתעדכנים ושואבים מידע, זה דבר ראשון. דבר שני, בוא נהיה כנים, לא תוריד אפליקציות? תמיד תעשה את זה בבית קפה או בבית? לא תרצה להתעדכן פעם ביום בחדשות תוך כדי שאתה בדרך לאנשהו? נגיד אתה מחכה לאוטובוס ואתה רוצה לדעת מתי הוא מגיע?Greenburger כתב:לא הבנתי, מה הכוונה שהוא בנוי לשימוש קבוע באינטרנט.
יוטיוב? פייסבוק? אפליקציית יטסה ג'אמרס כשיגיע לעידן הג'וק והוא יבנה אותה?

בקיצור המכשיר הזה כולו שואב מידע וקורא לך "בוא, תגלוש, תנצל את העובדה שיש לי מסך ענקי ואני כולי זועק אפליקציות מקוונות!!!" ואין ממזר שיכול לעמוד בפיתוי.
הבנת אותי?
- Greenburger
- דרימיסט-על
בשביל שהאפליקציות של אורנג' ישאבו מידע צריך להפעיל אותן, לא?
וכן, אני אוריד יישומים (לא עוד אפליקציות!) בבית. ולא, אני לא ארצה להתעדכן בחדשות פעם ביום בדרך לאנשהו, או להיכנס לאינטרנט ליוטיוב או פייסבוק או וואטאבר.
הקצת שאני כן נכנס לבדוק רכבות או קצת לקרוא בפורום, יספיק לזה 30 מגה. 250 בטוח.
ולפי איך שזה נראה עכשיו, כנראה שהחבילה של סלקום הכי משתלמת... עד כמה שזה מצער. רציתי לעבור לאורנג'...
וכן, אני אוריד יישומים (לא עוד אפליקציות!) בבית. ולא, אני לא ארצה להתעדכן בחדשות פעם ביום בדרך לאנשהו, או להיכנס לאינטרנט ליוטיוב או פייסבוק או וואטאבר.
ולפי איך שזה נראה עכשיו, כנראה שהחבילה של סלקום הכי משתלמת... עד כמה שזה מצער. רציתי לעבור לאורנג'...
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
- Sentient 6
- דרימיסט-על
חח נחיה ונראה.Greenburger כתב:בשביל שהאפליקציות של אורנג' ישאבו מידע צריך להפעיל אותן, לא?
אני באמת באמת מקווה שאם תלך על זה תצליח כי אף אחד לא יזכה על דבר כזה אם תיפול עם זה, אין היגיון ומקום לזיכוי כזה גם אם הוא אלפי שקלים.
-
- פלשקס
- יצירת קשר:
החבילות קשות... וכמה שאני חושב על זה יותר נראה שהחבילה של אורנג' פחות אטרקטיבית, כי למעשה המכשיר עולה הרבה מאוד ואתה מקבל החזר לחשבון שפרוס על פני 36 חודשים, מה שבעצם מחייב אותך להישאר בחברה במשך 36 חודשים... שזו דרך יפה לעקוף את החוק שמאפשר לחייב אותך לתוכנית של לא יותר מ18 חודשים.
מעבר לזה, גלישה של 30Mb זה כלום, ואם ניקח לדוגמה את חבילת ה250, שעולה 200 ש"ח בחודש, ולהגדיל ל5 ג'יגה גלישה באמת עולה 90 ש"ח כמו שסנטיינט הצהיר, זה יוצא כבר 290 בחודש, שזה קרוב מאוד ל300 של סלקום, ששם מקבלים את אותו זמן אויר, אבל מקבלים 250 SMSים לעומת 100 אצל אורנג', ותעבורה של 10 ג'יגה במקום 5, ובנוסף לזאת, אתה משלם על המכשיר 1200 ש"ח (32 ג'יגה) ופורס איך שאתה רוצה במקום 4096 ש"ח באורנג' שאחרי קיזוזים של 3 שנים בחשבון עדיין יוצא 1656, דהיינו, 450 ש"ח יותר מפלאפון.
גם החבילה של סלקום ב250 ש"ח כוללת כבר 250 SMSים וזמן אויר יפה של 200 דקות, וגם ג'יגה של דאטה, שאולי איתו אפשר להסתדר... אבל לא בטוח. והבעיה שגם שם המכשיר עולה 1700 ש"ח, ששוב, זה משמעותית יותר מבפלאפון.
בקצרה, למרות שהחבילות של אורנג' נראות מפתות ועם מחירים נמוכים, אני מאמין שאם אני אקח את החבילה הזולה ביותר אני אחרוג גם מהדקות וגם מהSMSים באופן משמעותי, ואם אני אקח את השנייה הכי זולה אני עדיין עלול לחרוג בSMSים, ובמילא אצטרך להגדיל את הגלישה באופן משמעותי בשביל לא לחרוג גם ממנה... ועם זאת אני עוד אצטרך להישאר באורנג' עד גיל 23 לפחות בשביל שהמכשיר באמת יעלה לי כביכול רק 1650... אני נוטה לכיוון פלאפון כרגע. חבילה שממנה אני לא אחרוג בוודאות ולא ארגיש שאני צריך לשמור על עצמי משום בחינה בשימוש עם המכשיר, המכשיר עולה פחות מבכל חברה אחרה, וההתחייבות היא רק ל18 חודשים ובלי קונצים מעבר לזה.
מעבר לזה, גלישה של 30Mb זה כלום, ואם ניקח לדוגמה את חבילת ה250, שעולה 200 ש"ח בחודש, ולהגדיל ל5 ג'יגה גלישה באמת עולה 90 ש"ח כמו שסנטיינט הצהיר, זה יוצא כבר 290 בחודש, שזה קרוב מאוד ל300 של סלקום, ששם מקבלים את אותו זמן אויר, אבל מקבלים 250 SMSים לעומת 100 אצל אורנג', ותעבורה של 10 ג'יגה במקום 5, ובנוסף לזאת, אתה משלם על המכשיר 1200 ש"ח (32 ג'יגה) ופורס איך שאתה רוצה במקום 4096 ש"ח באורנג' שאחרי קיזוזים של 3 שנים בחשבון עדיין יוצא 1656, דהיינו, 450 ש"ח יותר מפלאפון.
גם החבילה של סלקום ב250 ש"ח כוללת כבר 250 SMSים וזמן אויר יפה של 200 דקות, וגם ג'יגה של דאטה, שאולי איתו אפשר להסתדר... אבל לא בטוח. והבעיה שגם שם המכשיר עולה 1700 ש"ח, ששוב, זה משמעותית יותר מבפלאפון.
בקצרה, למרות שהחבילות של אורנג' נראות מפתות ועם מחירים נמוכים, אני מאמין שאם אני אקח את החבילה הזולה ביותר אני אחרוג גם מהדקות וגם מהSMSים באופן משמעותי, ואם אני אקח את השנייה הכי זולה אני עדיין עלול לחרוג בSMSים, ובמילא אצטרך להגדיל את הגלישה באופן משמעותי בשביל לא לחרוג גם ממנה... ועם זאת אני עוד אצטרך להישאר באורנג' עד גיל 23 לפחות בשביל שהמכשיר באמת יעלה לי כביכול רק 1650... אני נוטה לכיוון פלאפון כרגע. חבילה שממנה אני לא אחרוג בוודאות ולא ארגיש שאני צריך לשמור על עצמי משום בחינה בשימוש עם המכשיר, המכשיר עולה פחות מבכל חברה אחרה, וההתחייבות היא רק ל18 חודשים ובלי קונצים מעבר לזה.
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
ניר, יצא לך גם להשתמש ב-GPS באייפון? מעניין אותי לדעת את דריסת הרגל שיש לדבר שכזה, על כמות ה-data. למרות ש-GPS לא עובד על data, עדיין דורשים גישה לחיבור לאינטרנט כדי להוסיף כל מיני מידע נוסף למפה.
- אצל סלקום החבילה האטרקטיבית עבורי היא זו של 250 שקלים בתוספת 60 שקל לחבילת גלישה ללא הגבלה (+200 דקות שיחה + 250 SMSים).
אבל זו חוצה את קו ה-300 שקל בחודש, והאייפון עולה 1700 שקל.
- אצל אורנג' החבילה האטרקטיבית היא זו של 170 שקלים (200 דקות שיחה + 200 SMSים)
אבל כאן יש רק 250 מגה, ולא ברור לי אם אפשר לשדרג את זה למשהו טוב יותר (זה לא הוזכר בטקסט על חבילת iPhone 200). והתשלומים על המכשיר מעצבנים.
- אצל פלאפון אין יותר מדי סיבוכים (חבל שהאחרים לא השכילו לכתוב בפשטות כמוהם). החבילה כאן היא זו של 300 שקל (250 דקות + 250 SMSים ו-10 ג'יגה).
אבל שוב... 300 שקל. הפעם אייפון זול יותר, 1200 שקל. או, לקנות את המכשיר במחיר מלא ולבחור חבילת גלישה "רגילה" (דבר, אגב, שלא הוצע באורנג' וסלקום).
אצל פלאפון כל ההרפתקאה הזו תעלה לי משהו כמו 4800, באורנג' משהו כמו 4400. ההבדל יהיה של 70 שקלים פחות או יותר בתשלום החודשי, אבל מבחינת תעבורת המידע ושיחות, נראה ש-400 השקלים הללו הם סבירים.
בסופו של דבר, כרגע החבילה של פלאפון מדברת אלי יותר, שכן היא נותנת רשת ביטחון הן מבחינת שיחות והודעות והן מבחינת תעבורת מידע.
- אצל סלקום החבילה האטרקטיבית עבורי היא זו של 250 שקלים בתוספת 60 שקל לחבילת גלישה ללא הגבלה (+200 דקות שיחה + 250 SMSים).
אבל זו חוצה את קו ה-300 שקל בחודש, והאייפון עולה 1700 שקל.
- אצל אורנג' החבילה האטרקטיבית היא זו של 170 שקלים (200 דקות שיחה + 200 SMSים)
אבל כאן יש רק 250 מגה, ולא ברור לי אם אפשר לשדרג את זה למשהו טוב יותר (זה לא הוזכר בטקסט על חבילת iPhone 200). והתשלומים על המכשיר מעצבנים.
- אצל פלאפון אין יותר מדי סיבוכים (חבל שהאחרים לא השכילו לכתוב בפשטות כמוהם). החבילה כאן היא זו של 300 שקל (250 דקות + 250 SMSים ו-10 ג'יגה).
אבל שוב... 300 שקל. הפעם אייפון זול יותר, 1200 שקל. או, לקנות את המכשיר במחיר מלא ולבחור חבילת גלישה "רגילה" (דבר, אגב, שלא הוצע באורנג' וסלקום).
אצל פלאפון כל ההרפתקאה הזו תעלה לי משהו כמו 4800, באורנג' משהו כמו 4400. ההבדל יהיה של 70 שקלים פחות או יותר בתשלום החודשי, אבל מבחינת תעבורת המידע ושיחות, נראה ש-400 השקלים הללו הם סבירים.
בסופו של דבר, כרגע החבילה של פלאפון מדברת אלי יותר, שכן היא נותנת רשת ביטחון הן מבחינת שיחות והודעות והן מבחינת תעבורת מידע.
-
- פלשקס
- יצירת קשר:
ווהו אני ועידן מסכימים!
יאללה עידן, בוא נלך לבדוק מה פלאפון יתנו לנו כלקוחות מהגרים מאורנג', אחרי זה נלך לראות מה לאורנג' יש להגיד על מה שהציעו לנו, ואז שוב נחזור לפלאפון כדי להוריד אותם אפילו יותר.
יאללה עידן, בוא נלך לבדוק מה פלאפון יתנו לנו כלקוחות מהגרים מאורנג', אחרי זה נלך לראות מה לאורנג' יש להגיד על מה שהציעו לנו, ואז שוב נחזור לפלאפון כדי להוריד אותם אפילו יותר.

- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
נראה שיש לך יום חופשי היום? לך על זה. 

-
- פלשקס
- יצירת קשר:
את האמת שדווקא ביומיים האחרונים הייתי בחופש, ודווקא היום אני הולך לבסיס עוד רגע... אבל אולי מחר אני אקום בשעה נורמלית, או שאני אלך כבר שבוע הבא בהדממה.
כבר שמעתי על אנשים שקיבלו מפלאפון בלילה הלבן הצעות אטרקטיביות עקב זה שהם מהגרים מחברה אחרת. פשוט צריך למצוא קניון שיש בו נקודות מכירה גם של פלאפון וגם של אורנג', ולתת להם להתחיל להילחם.
כבר שמעתי על אנשים שקיבלו מפלאפון בלילה הלבן הצעות אטרקטיביות עקב זה שהם מהגרים מחברה אחרת. פשוט צריך למצוא קניון שיש בו נקודות מכירה גם של פלאפון וגם של אורנג', ולתת להם להתחיל להילחם.