סיכום 2009
- Sentient 6
- דרימיסט-על
סיכום 2009
די חלאס להתחמק מזה, 2009 מתה. הגיע הזמן לאשכול הכי כיפי שיש, סיכום שנה!!! יאיי!!!
SO...
אהבתי:
1) עץ קיפוד - התקרית: אלבום מעולה לפנים, לא יכול להתאכזב מהם. פשוט שיר אחד גדול על רצח, אונס וגילוי עריות עטוף בקטיפה של משי, יפיהפיה.
ואחרי זה אשכרה יש עוד דיסק!!!
2) המופע של דווין טאונסנד - קי + מכור: שני החלקים הראשונים של הקוודרולוגיה המגוונת והמשוגעת של האיש שהוא ת'כלס הרול מודל הכי טוב שיכול להיות לילדים שלכם. קי לקח אל המקום שהוא נוצר בו, סוג של טונדרה קנדית, אלבום שקט ומוזר וקצת מעלה חרדה אבל לדווין יש את הדרך שלו לעשות הכל זהב. מכור לעומת זאת פשוט מקפיץ אותך מהכיסא, הוא ישיר, קליט, כיפי ופוזיטיבי. מבט חדש על החיים.
3) מגהמווט - סופמשחק: המנה המשובחת של הדוד דייב בתוספת אחד הגיטריסטים הכי משובחים שתמצאו, דה מאדר פאקינג כריס ברודריק. האלבום הכי טוב של הלהקה הזאת מאז youthanasia.
4) סלייר - עולם מרוח בדם: רצח בעיניים, אין כמוהם.
5) מאסטודון - קראק את סקיי: ובליגה אחרת לגמרי מכל מה שיצא, זה אלבום השנה שלי. מההתחלה עד הסוף סופר מרשים, אולי בגלל שמדובר בחבורה של אנשים שהם אשכרה מכורים לקריסטל מת' אבל ת'כלס הם עושים את המוזיקה הכי מרעננת ובלתי נשכחת שיש היום, זה פשוט סיבוב מטורף סביב מערכת השמש!!! השיר הרביעי אומר הכל, זו להקה שפשוט יודעת איך עושים את זה וזה אדיר. מבחינתי הלהקה הכי חשובה של העשור.
ת'כלס היום מעט להקות כל כך טובות מאז לד זפלין. כן, הם הלד זפלין של העשור הזה, עד כדי כך.
חייב לציין גם את טרנסאטלנטיק שאני עדיין עובד עליו, הDVD האחרון של ארץ' אנמי שהשמיד לי לגמרי את החיים, כמובן between the buried and me החדש שעדיין גם בשלבי עיכול אבל נשמע מדהים בינתיים ואחד ההזויים, in sholes של war from a harlots mouth, אחד הדברים הכי מוזרים שהעם הגרמני יצר, כל כך טכני שזה מוציא אותך מהכרה לסירוגין.
דרים, אופת' ונוורמור על הבמה היו ענקיים במיוחד.
האכזבות:
BCSL. ברטרוספקטיבה עכשיו הוא מבאס לי את התחת.
The Gathering החדש די משעמם.
עדיין לא מבין את האלבום האחרון של טורי איימוס.
סליחה שלא היה לי משהו באמת נדיר והזוי לשים ברשימה אבל זו שנת קאמבק להרבה להקות טובות ושנה של התחזקות לאלו שכבר על הגל והם לגמרי הרוויחו את המקום שלהם.
יאללה שנה הבאה עם נוורמור!!!
SO...
אהבתי:
1) עץ קיפוד - התקרית: אלבום מעולה לפנים, לא יכול להתאכזב מהם. פשוט שיר אחד גדול על רצח, אונס וגילוי עריות עטוף בקטיפה של משי, יפיהפיה.
ואחרי זה אשכרה יש עוד דיסק!!!
2) המופע של דווין טאונסנד - קי + מכור: שני החלקים הראשונים של הקוודרולוגיה המגוונת והמשוגעת של האיש שהוא ת'כלס הרול מודל הכי טוב שיכול להיות לילדים שלכם. קי לקח אל המקום שהוא נוצר בו, סוג של טונדרה קנדית, אלבום שקט ומוזר וקצת מעלה חרדה אבל לדווין יש את הדרך שלו לעשות הכל זהב. מכור לעומת זאת פשוט מקפיץ אותך מהכיסא, הוא ישיר, קליט, כיפי ופוזיטיבי. מבט חדש על החיים.
3) מגהמווט - סופמשחק: המנה המשובחת של הדוד דייב בתוספת אחד הגיטריסטים הכי משובחים שתמצאו, דה מאדר פאקינג כריס ברודריק. האלבום הכי טוב של הלהקה הזאת מאז youthanasia.
4) סלייר - עולם מרוח בדם: רצח בעיניים, אין כמוהם.
5) מאסטודון - קראק את סקיי: ובליגה אחרת לגמרי מכל מה שיצא, זה אלבום השנה שלי. מההתחלה עד הסוף סופר מרשים, אולי בגלל שמדובר בחבורה של אנשים שהם אשכרה מכורים לקריסטל מת' אבל ת'כלס הם עושים את המוזיקה הכי מרעננת ובלתי נשכחת שיש היום, זה פשוט סיבוב מטורף סביב מערכת השמש!!! השיר הרביעי אומר הכל, זו להקה שפשוט יודעת איך עושים את זה וזה אדיר. מבחינתי הלהקה הכי חשובה של העשור.
ת'כלס היום מעט להקות כל כך טובות מאז לד זפלין. כן, הם הלד זפלין של העשור הזה, עד כדי כך.
חייב לציין גם את טרנסאטלנטיק שאני עדיין עובד עליו, הDVD האחרון של ארץ' אנמי שהשמיד לי לגמרי את החיים, כמובן between the buried and me החדש שעדיין גם בשלבי עיכול אבל נשמע מדהים בינתיים ואחד ההזויים, in sholes של war from a harlots mouth, אחד הדברים הכי מוזרים שהעם הגרמני יצר, כל כך טכני שזה מוציא אותך מהכרה לסירוגין.
דרים, אופת' ונוורמור על הבמה היו ענקיים במיוחד.
האכזבות:
BCSL. ברטרוספקטיבה עכשיו הוא מבאס לי את התחת.
The Gathering החדש די משעמם.
עדיין לא מבין את האלבום האחרון של טורי איימוס.
סליחה שלא היה לי משהו באמת נדיר והזוי לשים ברשימה אבל זו שנת קאמבק להרבה להקות טובות ושנה של התחזקות לאלו שכבר על הגל והם לגמרי הרוויחו את המקום שלהם.
יאללה שנה הבאה עם נוורמור!!!
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
- Greenburger
- דרימיסט-על
Re: סיכום 2009
אתה יכול להרחיב על הדיסקים של דווין?
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
- Sentient 6
- דרימיסט-על
כן! אני מוכן לחפור עליהם!Greenburger כתב:אתה יכול להרחיב על הדיסקים של דווין?
ki הוא הראשון שיצא, במאי אני חושב והוא אלבום שאני אולי יכול להגדיר אותו בתור סוג של דום ת'כלס, בסגנון של אנאת'מה אבל זה דווין אז אין לזה הגדרה. שוב, זה אלבום שהוא סוג של טונדרה קנדית כזאת, אתה שומע אותו בעיקר רוחש מנטרות על רקע מוזיקה קצבית שקטה והנגינה שלו ממש מושפעת שם מהעובדה שהוא מאוד מתעניין בנגינה על גיטרה בס, היא בנויה על ריפים מאוד ברורים ונמוכים כאלו, קצת בלוז, קצת פרוג רוק, הרבה אמביינט של אושן מאשין שלו. אם אתה רוצה הגדרה אז תחשוב על קווין מור פוגש את בי בי קינג אנערף. האלבום הזה הוא ניגוד מוחלט לדברים המוכרים שלו, הדרך שלו לשלוט שוב בחיים אחרי הסאגה שהייתה לו עם קוק ואלכוהול. באלבום הזה ת'כלס הוא לקח את הסגנון הפקה שלו סטייל פיל ספקטור למקום די קיצוני ומעניין לדעתי.
addicted שיצא חודש שעבר הוא לעומת זאת כבר דבר אחר לגמרי. הוא אלבום מאוד מאוד קצבי ומקפיץ עם אניקה ואן גירברסן (תגיד את זה שלושה פעמים) לשעבר מדה גתרינג. הוא פשוט הביא אלבום חיובי בטירוף, בלי קונספט ממש בלי כלום, פשוט שירים מגניבים, כיפיים, בניגוד לקודם פחות מופק אלא יותר רוקי מקפיץ ות'כלס עדיין מעולה מההתחלה עד הסוף. בניגוד להרבה אלבומים שלו זה אשכרה אחד עם סוף.
עכשיו אלו שני החלקים הראשונים מתוך הארבע שיושלמו שנה הבאה. הראשון מודי, השני מקפיץ, השלישי יהיה רצחני, כל מה שסטרפינג לא הספיקו להיות והרביעי יהיה בכלל אמביינט לגמרי. בקיצור הוא כתב 60 שירים, חילק אותם לארבע פרסונות וכל אחד יקבל את הבמה שלו.
הוא פשוט מלך הבן אדם הזה.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
- Greenburger
- דרימיסט-על
הוא קצת משוגע מדי. פעם אחרונה שבדקתי את האתר שלו הוא היה נטול מידע חדש הרבה זמן ולא היה רשום שהוא מוציא איזשהו דיסק חדש (נראה לי זה היה לפני זילטויד עוד), אז הפסקתי לעקוב אחרי הבנאדם. חבל. שיהיה יותר רציני...
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
-
- דרימיסט מתקדם
צודק באמת האלבומים שרשמת היו גם הטופ שלי מהשנה האחרונה, במיוחד מכור של דווין כבר חודש אני לא מספיק לשמוע אותו
heyyyyyy yourrrrrrrr awakeeeeeee

heyyyyyy yourrrrrrrr awakeeeeeee
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
שנה קצת אמביוולנטית: ברמת האלבומים אף אחד לא העיף אותי מהכיסא (אולי אני פשוט מזדקן) ומצד שני - בחיים לא חשבתי ששנה עם דרים בישראל תהיה פחות ממושלמת.
העננים והירחים all in all ממשיך את הקו שהתחיל באוקטבריום - אלבום שאתה אוהב מאוד בהתחלה, כי הוא חדש, ואח"כ אתה פשוט אומר לעצמך: "למה לשמוע אותו אם יש לי עוד 9 אלבומים שבהם הם עושים את אותו דבר, רק קצת יותר טוב?". לא נגעתי באלבום (למעט TCOT ו-ANTR) כבר איזה חודשיים, ולפי "מה אתה שומע עכשיו" נראה שרובנו ככה.
טראנסאטלנטיק עוד מתעכל, מה שכן - הוא נעים בבטן, מתעכל טוב כזה. חסר לי את הקטעים היותר "כבדים" שהיו ב-Stranger ו-All Above, אבל מורס שוב הביא 4000 מלודיות והצליח להכניס אותן בצורה יפה.
Other then that, שפונגל ראויים לציון, אלבום טוב מאוד. לא קלאסיקה, אבל כמו במקרה של דרים, אפשר לסלוח להם אם יצא להם אלבום "רק" טוב.
העננים והירחים all in all ממשיך את הקו שהתחיל באוקטבריום - אלבום שאתה אוהב מאוד בהתחלה, כי הוא חדש, ואח"כ אתה פשוט אומר לעצמך: "למה לשמוע אותו אם יש לי עוד 9 אלבומים שבהם הם עושים את אותו דבר, רק קצת יותר טוב?". לא נגעתי באלבום (למעט TCOT ו-ANTR) כבר איזה חודשיים, ולפי "מה אתה שומע עכשיו" נראה שרובנו ככה.
טראנסאטלנטיק עוד מתעכל, מה שכן - הוא נעים בבטן, מתעכל טוב כזה. חסר לי את הקטעים היותר "כבדים" שהיו ב-Stranger ו-All Above, אבל מורס שוב הביא 4000 מלודיות והצליח להכניס אותן בצורה יפה.
Other then that, שפונגל ראויים לציון, אלבום טוב מאוד. לא קלאסיקה, אבל כמו במקרה של דרים, אפשר לסלוח להם אם יצא להם אלבום "רק" טוב.

"The bigger the lie, the more they believe"
-
- דרימיסט מתקדם
מבחינתי BCSL הוא בכלל לא אכזבה. הוא אלבום מצויין, ואמנם אני שומע אותו קצת פחות מאלבומים אחרים כרגע כי חרשתי אותו כמה פעמים. אבל עובדה שלמרות שאני שמעתי אותו "כי הוא חדש" אני לא מסוגל לומר כרגע שהוא לא טוב, ובעצם עוד חודש אני אשמע אותו שוב בצורה נורמלית לדעתי...
וד"א, לצורך העניין, אני אוהב את Octavarium כמו שאני אוהב כל אלבום אחר של דרים. אני גם אוהב את FII ככה. וגם את SC, כמה שפעם לא חשבתי שאני אוהב את כל האלבומים האלה. כי בצורה ריאלית, אני שומע את כל השירים האלה מFII (חוץ מYou Not Me אולי), אני נהנה מהם מאוד, ולא הייתי מתנגד אם הם היו מנגנים את כל FII בהופעה. חוץ מזה, שאת 8V שמעתי כבר כמה פעמים מההתחלה עד הסוף וזה מהנה כמו...טוב, אני יחסוך את ההמשך של המשפט כדי שלא יהרגו אותי פה. אבל זה מהנה מאוד.
וד"א, לצורך העניין, אני אוהב את Octavarium כמו שאני אוהב כל אלבום אחר של דרים. אני גם אוהב את FII ככה. וגם את SC, כמה שפעם לא חשבתי שאני אוהב את כל האלבומים האלה. כי בצורה ריאלית, אני שומע את כל השירים האלה מFII (חוץ מYou Not Me אולי), אני נהנה מהם מאוד, ולא הייתי מתנגד אם הם היו מנגנים את כל FII בהופעה. חוץ מזה, שאת 8V שמעתי כבר כמה פעמים מההתחלה עד הסוף וזה מהנה כמו...טוב, אני יחסוך את ההמשך של המשפט כדי שלא יהרגו אותי פה. אבל זה מהנה מאוד.
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
בשנה שבה 3 מתוך 5 הלהקות שהם הטופ בשבילי עכשיו מוציאות אלבומים לא יכולה להיות שנה רעה.
לפי הסדר:
Indukti - Idmen - אלבום השנה ואחת מאלבומי העשור. אין מילים לתאר עד כמה שהאלבום הזה טוב. אז אני לא אתאר.
Riverside - אלבום טוב, לא הכי טוב שלהם, קשה לעיכול אחרי האלבומים הקודמים. עמד בציפיות, לא הפתיעה לטובה.
Dream theater - BCSL - אלבום טוב, לא מדהים, עמד בציפיות הלא גבוהות שהיו לי.
ראויים גם לציון:
IQ הוציאו עוד אלבום טוב, גם לא מדהים אבל החזיק הרבה שמיעות
Shpongle - גם אלבום טוב. גם לא הכי טוב שלהם אבל משובח.
אני עדיין צריך לשמוע את Transatlantic ואת Muse החדש.
מה שמפתיע אותי זה שלא גיליתי הרבה דברים חדשים שאהבתי.
מוזיקה ששמעתי הרבה השנה: Peter Gabriel, Anathema, Smashing Pumpkins, Iron Maiden, For a Minor Reflection, Van Morrison
שנה הבאה:
האלבום החדש של For a Minor Reflection יגיע סוף סוף!!
Sigur Ros חדש כנראה.
Iron Maiden חדש... יש סיכוי.
ואני מקווה שהרבה הפתעות ומוזיקה חדשה לגלות....
לפי הסדר:
Indukti - Idmen - אלבום השנה ואחת מאלבומי העשור. אין מילים לתאר עד כמה שהאלבום הזה טוב. אז אני לא אתאר.
Riverside - אלבום טוב, לא הכי טוב שלהם, קשה לעיכול אחרי האלבומים הקודמים. עמד בציפיות, לא הפתיעה לטובה.
Dream theater - BCSL - אלבום טוב, לא מדהים, עמד בציפיות הלא גבוהות שהיו לי.
ראויים גם לציון:
IQ הוציאו עוד אלבום טוב, גם לא מדהים אבל החזיק הרבה שמיעות
Shpongle - גם אלבום טוב. גם לא הכי טוב שלהם אבל משובח.
אני עדיין צריך לשמוע את Transatlantic ואת Muse החדש.
מה שמפתיע אותי זה שלא גיליתי הרבה דברים חדשים שאהבתי.
מוזיקה ששמעתי הרבה השנה: Peter Gabriel, Anathema, Smashing Pumpkins, Iron Maiden, For a Minor Reflection, Van Morrison
שנה הבאה:
האלבום החדש של For a Minor Reflection יגיע סוף סוף!!
Sigur Ros חדש כנראה.
Iron Maiden חדש... יש סיכוי.
ואני מקווה שהרבה הפתעות ומוזיקה חדשה לגלות....
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
אלבום השנה שלי הוא Transatlantic - The Whirlwind , פרט לזה האלבומים שמאד אהבתי השנה:
Derek Sherinian - Molecular Heinosity
Jordan Rudess - Notes on a Dream
Riverside - Anno Domini High Definition
IQ - Frequency
Shadow Gallery - Digital Ghosts
Sylvan - Force of Gravity
Stormy Atmosphere - Colorblind
Derek Sherinian - Molecular Heinosity
Jordan Rudess - Notes on a Dream
Riverside - Anno Domini High Definition
IQ - Frequency
Shadow Gallery - Digital Ghosts
Sylvan - Force of Gravity
Stormy Atmosphere - Colorblind
- Dead
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
Transatlantic-The Whirlwind באמת ראוי להיות אלבום השנה.
Dream Theater-BCSL- אלבום טוב, למרות שיש כמה שירים שאני פחות מתחבר אליהם.
Muse-The Resistance- אלבום נהדר ומפתיע. יש באלבום הזה כמה שירים שלקח לי זמן לעכל אותם, אבל בסה"כ אני מרוצה ממנו.
Green Day-21st century breakdown- אלבום שחיכיתי לו הרבה זמן. אני אוהב את רובו, אבל יש כמה שירים שאני מעדיף לדלג עליהם.
The Answer-Everyday Demons- אחרי אלבום הבכורה המעולה Rise, האלבום השני קצת איכזב. אבל אני חושב שהוא עדיין ראוי לציון.
Rammstein-Liebe Ist Für Alle Da- עדיין לא גיבשתי דעה ברורה על האלבום הזה. יש כמה שירים שמיד אהבתי, אבל יש גם כמה שאני ממש לא מצליח להתחבר אליהם.
בתחילת שנה הבאה אמור לצאת האלבום החדש של Korn. אני מחכה בקוצר רוח ובתקווה שזה יהיה אחלה של דיסק.
נראה לי שגם Linkin Park הולכים להוציא אלבום חדש. אני כמעט הפסקתי לשמוע אותם אחרי האלבום האחרון הנוראי. אולי הם יצליחו להפתיע.
אני כולי תקווה ש-Limp Bizkit ישחררו אלבום חדש.
Brian Welch כנראה יוציא אלבום נוסף. לא כ"כ אהבתי את הראשון, נראה אם הוא מסוגל להשתפר.
Dream Theater-BCSL- אלבום טוב, למרות שיש כמה שירים שאני פחות מתחבר אליהם.
Muse-The Resistance- אלבום נהדר ומפתיע. יש באלבום הזה כמה שירים שלקח לי זמן לעכל אותם, אבל בסה"כ אני מרוצה ממנו.
Green Day-21st century breakdown- אלבום שחיכיתי לו הרבה זמן. אני אוהב את רובו, אבל יש כמה שירים שאני מעדיף לדלג עליהם.
The Answer-Everyday Demons- אחרי אלבום הבכורה המעולה Rise, האלבום השני קצת איכזב. אבל אני חושב שהוא עדיין ראוי לציון.
Rammstein-Liebe Ist Für Alle Da- עדיין לא גיבשתי דעה ברורה על האלבום הזה. יש כמה שירים שמיד אהבתי, אבל יש גם כמה שאני ממש לא מצליח להתחבר אליהם.
בתחילת שנה הבאה אמור לצאת האלבום החדש של Korn. אני מחכה בקוצר רוח ובתקווה שזה יהיה אחלה של דיסק.
נראה לי שגם Linkin Park הולכים להוציא אלבום חדש. אני כמעט הפסקתי לשמוע אותם אחרי האלבום האחרון הנוראי. אולי הם יצליחו להפתיע.
אני כולי תקווה ש-Limp Bizkit ישחררו אלבום חדש.
Brian Welch כנראה יוציא אלבום נוסף. לא כ"כ אהבתי את הראשון, נראה אם הוא מסוגל להשתפר.

- yyzboy1928
- דרימיסט-על
אלבום השנה שלי הוא Muse - the resistance
עוד אלבומים שיש לשים עליהם דגש
DT - BCSL
Megadeth - endgame
mastodon - crack the skye
מעבר לזה לא שמעתי עוד דברים שהפילו אותי.
הופעות שהיו השנה:
1. DT איך אפשר שלא חח.. הופעה אדירה! המטובות שראיתי בחיים
2. FNM אני נהנתי. היה לזה גם אפקט מסויים שההופעה הייתה ב12 בלילה. הייתה הופעה אדירה.
3. Opeth הופעה טובה יותר מההופעה הראשונה בארץ. חברה מכושרים!
4. Nevermore אין דברים כאלה. הופעה קצרה, אבל הביאו בראש, למרות שציפיתי ליותר, אבל לא צריך להיות חזיר.
5. Lady Gaga פרופורמרית משובחת, שואו מטורף. החומר קצת פחות טוב, אבל עדיין קליט ומעניין
.
ציפיות ל2010:
דיסק חדש לאורפנד, יש לי ציפיות אדירות ממנו.
נוורמור מוציאים אלבום חדש. ציפיות ענקיות גם ממנו.
סימפוני עובדים על אלבום. יצא ב2010?
איירון מיידן חדש.
מטאליקה בישראל? קשה להאמין.
מיוז. בארץ או בהולנד, או בשניהם
.
עוד אלבומים שיש לשים עליהם דגש
DT - BCSL
Megadeth - endgame
mastodon - crack the skye
מעבר לזה לא שמעתי עוד דברים שהפילו אותי.
הופעות שהיו השנה:
1. DT איך אפשר שלא חח.. הופעה אדירה! המטובות שראיתי בחיים
2. FNM אני נהנתי. היה לזה גם אפקט מסויים שההופעה הייתה ב12 בלילה. הייתה הופעה אדירה.
3. Opeth הופעה טובה יותר מההופעה הראשונה בארץ. חברה מכושרים!
4. Nevermore אין דברים כאלה. הופעה קצרה, אבל הביאו בראש, למרות שציפיתי ליותר, אבל לא צריך להיות חזיר.
5. Lady Gaga פרופורמרית משובחת, שואו מטורף. החומר קצת פחות טוב, אבל עדיין קליט ומעניין

ציפיות ל2010:
דיסק חדש לאורפנד, יש לי ציפיות אדירות ממנו.
נוורמור מוציאים אלבום חדש. ציפיות ענקיות גם ממנו.
סימפוני עובדים על אלבום. יצא ב2010?
איירון מיידן חדש.
מטאליקה בישראל? קשה להאמין.
מיוז. בארץ או בהולנד, או בשניהם

- ilai fields #7
- דרימיסט-על
- yyzboy1928
- דרימיסט-על

הליידי גאגא או אלבום השנה חחחחחחחח..

-
- בריל!
איזו שנה מלאה במוזיקה משובחת!
מקום ראשון אצלי אחרי הרבה התלבטויות:
Between the Buried and Me- The Great Misdirect : אלבום השנה בלי שום ספק! מי שעוד לא שמע את האלבום הזה צריך לרוץ ולהאזין לדבר המופלא הזה!
Mastodon - crack the skye: ואוו איזה אלבום מבריק.
Muse - the resistance: וכל מילה מיותרת
Alice in Chains- Black Gives Way to Blue : כמה שחיכיתי לאלבום הזה והוא לא אכזב בכלל!
Pearl Jam-Backspacer: אין סוף להרכב המדהים הזה, אלבום קצר ומשובח.
Porcupine Tree- The Incident
DT-BCSL
Jordan Rudess - Notes on a Dream- אלבום יפיפה, עם עיבודים וביצועים מעניינים מאוד.
ואחרון אבל מאוד חביב (לא שמעתי מספיק אבל זה הספיק כדי להיכנס לכאן):
Them Crooked Vultures : דייב גרוהל, ג'וש הום, וז'אן פול ג'ונס האגדי בהרכב חדש, מעניין מאוד.
אלבום במחלוקת השנה: האלבום החדש של נינט טייב ורוקפור- שמעתי אותו כמה פעמים כבר וקשה לי להבין אותו לחלוטין. מוזיקה מאוד מעניינת ברוב האלבום (רוקפור כותבים אחלה מוזיקה בד"כ) אבל השירה שלה קצת מציקה בחלק מהקטעים, אולי היא ניסתה להיות יותר מדי מתוחכמת ומשעשעת בשירה שלה. בכל מקרה זה אלבום מעניין שיצא השנה.
הופעות השנה? איפה נתחיל?
הופעת השנה אצלי- דרים ת'יאטר בארץ בלי שום ספק!
אחרי זה פרל ג'אם בברלין.
היו גם פורקיופיין טרי ופרוגרסיב ניישן בלונדון שהיו הופעות מעולות.
Nevermore בארץ היה מאכזב בעיקר מכמות הקהל, אבל היתה הופעה לפנים.
אכזבת השנה מבחינתי -האיחוד של פיית' נו מור, יצאתי מבואס מההופעה הזאת, היו אנרגיות לא טובות על הבמה, ולמרות שכל הקהל אהל לאונן על מייק פאטון שאהב לאונן על הקהל בחזרה, את שאר חברי הלהקה לא קיבלנו בהופעה בארץ, הופעה אנמית ומיותרת.
מקום ראשון אצלי אחרי הרבה התלבטויות:
Between the Buried and Me- The Great Misdirect : אלבום השנה בלי שום ספק! מי שעוד לא שמע את האלבום הזה צריך לרוץ ולהאזין לדבר המופלא הזה!
Mastodon - crack the skye: ואוו איזה אלבום מבריק.
Muse - the resistance: וכל מילה מיותרת
Alice in Chains- Black Gives Way to Blue : כמה שחיכיתי לאלבום הזה והוא לא אכזב בכלל!
Pearl Jam-Backspacer: אין סוף להרכב המדהים הזה, אלבום קצר ומשובח.
Porcupine Tree- The Incident
DT-BCSL
Jordan Rudess - Notes on a Dream- אלבום יפיפה, עם עיבודים וביצועים מעניינים מאוד.
ואחרון אבל מאוד חביב (לא שמעתי מספיק אבל זה הספיק כדי להיכנס לכאן):
Them Crooked Vultures : דייב גרוהל, ג'וש הום, וז'אן פול ג'ונס האגדי בהרכב חדש, מעניין מאוד.
אלבום במחלוקת השנה: האלבום החדש של נינט טייב ורוקפור- שמעתי אותו כמה פעמים כבר וקשה לי להבין אותו לחלוטין. מוזיקה מאוד מעניינת ברוב האלבום (רוקפור כותבים אחלה מוזיקה בד"כ) אבל השירה שלה קצת מציקה בחלק מהקטעים, אולי היא ניסתה להיות יותר מדי מתוחכמת ומשעשעת בשירה שלה. בכל מקרה זה אלבום מעניין שיצא השנה.
הופעות השנה? איפה נתחיל?
הופעת השנה אצלי- דרים ת'יאטר בארץ בלי שום ספק!
אחרי זה פרל ג'אם בברלין.
היו גם פורקיופיין טרי ופרוגרסיב ניישן בלונדון שהיו הופעות מעולות.
Nevermore בארץ היה מאכזב בעיקר מכמות הקהל, אבל היתה הופעה לפנים.
אכזבת השנה מבחינתי -האיחוד של פיית' נו מור, יצאתי מבואס מההופעה הזאת, היו אנרגיות לא טובות על הבמה, ולמרות שכל הקהל אהל לאונן על מייק פאטון שאהב לאונן על הקהל בחזרה, את שאר חברי הלהקה לא קיבלנו בהופעה בארץ, הופעה אנמית ומיותרת.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
Rise up and take the power back!!!
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
ג'יימי כבר סיפר לי אתמול על האלבום הזה של נינט טייב ורוקפור , ואני חייב לנסות למרות האומנים שאני לא כל כך אוהב .
לגבי פיית' - למרות שדשנו על הנושא הזה אני אני לעומת זאת מאוד נהנתי . אני חושב שההופעה של פיית' נו מור הייתה ההופעה הכי טובה , הכי נהניתי בה , לא נעים לי להגיד אבל יותר מדרים ומאופת' .
לגבי פיית' - למרות שדשנו על הנושא הזה אני אני לעומת זאת מאוד נהנתי . אני חושב שההופעה של פיית' נו מור הייתה ההופעה הכי טובה , הכי נהניתי בה , לא נעים לי להגיד אבל יותר מדרים ומאופת' .
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
שאני דיברתי עם ספיר על האלבום החדש של נינט שהוא לא רע בכלל לדעתי, כמעט קיבלתי יריה לראש
..
בגלל זה אמרתי אתמול לעוזרי.. צריך לבוא בראש פתוחף כי עדיין יש קונוטציות שליליות על נינט בחברה שלנו. וזה לא רע ווואלה, מומלץ גם!

בגלל זה אמרתי אתמול לעוזרי.. צריך לבוא בראש פתוחף כי עדיין יש קונוטציות שליליות על נינט בחברה שלנו. וזה לא רע ווואלה, מומלץ גם!
- המפוחלץ הנוצץ
- דרימיסט שרוף
טוב אני לא איש של סיכומים לכן אני רק האיר כמה נקודות
השנה באמת היתה שנה מיוחדת... הצתרפתי למועדון, והוכתי בתדהמה, כשגיליתי שכשיש דברים טובים יש סיכוי טוב שאנשים פה מכירים אותם לפניך.
גיליתי דרככם את אופת' נברמור ריברסייד ועוד... וככה קצת הרחבתי את תחומי הפרוג מאטל שלי שהסתכמו בעיקר בדרים וסימפוני איקס בעוד שבפרוג הקלאסי או בריו הכרתי הרבה יותר
אם הזמן גם גיליתי שהטעם המוזיקלי פה מגוון ואינו תקוע דווקה בתחומי הפרוג מאטל או פרוג בכלל או אפילו רוק בכללי
יש פה אוהבי ג'אז רוק כבד טראנס נויז ישראלי פופ והכל מכל כל כשהמשותף לכולם שכולם אוהבים את לידי גאגה!
הופעות מוצלחות- ההופעה של דרים וכל מילה מיותרת
אופת'-גם היה מיוחד אבל פחות
ההופעה של הירומי אוהרה הפנומנלית ביחד אם הסוניק בלום האדירים
איטליז-הופעה ראשונה באורך מלא אחרי היכרות ארוכה אם המוזיקה המוצלחת שלהם
נ''ב- הכירות מעמיקה אם ז'אנר הזאול שגם מאפין שנה זו שעד לא מזמן לא ממש נגעתי בו
viva kuanji eskaton chear accident magma כשהמוצלחים בינתיים
זהו פחות או יותר
השנה באמת היתה שנה מיוחדת... הצתרפתי למועדון, והוכתי בתדהמה, כשגיליתי שכשיש דברים טובים יש סיכוי טוב שאנשים פה מכירים אותם לפניך.
גיליתי דרככם את אופת' נברמור ריברסייד ועוד... וככה קצת הרחבתי את תחומי הפרוג מאטל שלי שהסתכמו בעיקר בדרים וסימפוני איקס בעוד שבפרוג הקלאסי או בריו הכרתי הרבה יותר
אם הזמן גם גיליתי שהטעם המוזיקלי פה מגוון ואינו תקוע דווקה בתחומי הפרוג מאטל או פרוג בכלל או אפילו רוק בכללי
יש פה אוהבי ג'אז רוק כבד טראנס נויז ישראלי פופ והכל מכל כל כשהמשותף לכולם שכולם אוהבים את לידי גאגה!

הופעות מוצלחות- ההופעה של דרים וכל מילה מיותרת
אופת'-גם היה מיוחד אבל פחות
ההופעה של הירומי אוהרה הפנומנלית ביחד אם הסוניק בלום האדירים
איטליז-הופעה ראשונה באורך מלא אחרי היכרות ארוכה אם המוזיקה המוצלחת שלהם
נ''ב- הכירות מעמיקה אם ז'אנר הזאול שגם מאפין שנה זו שעד לא מזמן לא ממש נגעתי בו
viva kuanji eskaton chear accident magma כשהמוצלחים בינתיים
זהו פחות או יותר
- ויקי לוי
- דרימיסטית שרופה
אין לי כל כך מה להגיד למרות זאת
נסכם את השנה בכמה משפטים:
אני נמצאת בדיוק שנה בפורום
(יופיווו)
רציתי להגיד שאני שמחה שיצא לי להכיר ולפגוש
אנשים טובים ומוכשרים כל כך..
מבחינה מוזיקאלית זו הייתה באמת שנה מצוינת מבחינתי
למדתי להכיר להקות ומוזיקאים חדשים וטובים בזכותכם..
ללא ספק ההופעות הכי טובות שהיו לי בחיים היו השנה דרים ואופת'
שיחרור מצה"ל
אחרי שנתיים קשות במיוחד..
לסיום
אני מאחלת שנה אזרחית טובה לכולם!!!
ושהיה לנו קיץ רבוי הופעות... אמן ואמן
נסכם את השנה בכמה משפטים:
אני נמצאת בדיוק שנה בפורום

רציתי להגיד שאני שמחה שיצא לי להכיר ולפגוש
אנשים טובים ומוכשרים כל כך..
מבחינה מוזיקאלית זו הייתה באמת שנה מצוינת מבחינתי
למדתי להכיר להקות ומוזיקאים חדשים וטובים בזכותכם..
ללא ספק ההופעות הכי טובות שהיו לי בחיים היו השנה דרים ואופת'
שיחרור מצה"ל

לסיום
אני מאחלת שנה אזרחית טובה לכולם!!!

ושהיה לנו קיץ רבוי הופעות... אמן ואמן
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
אתה מתכון שהצטרפת לפורום.הצתרפתי למועדון

אפשר להצטרף למועדון כאן: http://www.dreamtheater.co.il/fanclub/join.php
-