פלאפונים וגאדג'טים סלולאריים
- Greenburger
- דרימיסט-על
Re: פלאפונים וגאדג'טים סלולאריים
הבעיה אצלי זה שאני די בטוח שאין דוכן סלקום, אני לא יכול לגרום להם להילחם... אני לא עובר לפלאפון לא משנה מה. זה דבר חשוב שנראה לי אתם שוכחים, לא מדובר רק בלקנות אייפון, גם חשוב החברה שאתה בה. ובגלל זה אני מתלבט אם לעבור לאורנג' או לא... אגב פלשקס, כל חברה מחייבת אותך לתשלום של 36 חודשים על המכשיר כדרך לעקוף את החוק של השנה וחצי, לא רק אורנג'. אבל הקטע הוא שזה בכלל לא מחייב, נראה לי שאם תעבור לחברה אחרת הם יסכימו לשלם את היתרה (כמו שהם משלמים קנסות מעבר) ובכל מקרה אתה יכול לשלם את כל יתרת התשלום במכה אחת מתי שאתה רוצה. בקשר לגלישה, אני נוטה להאמין לניר... הוא לא אומר דברים סתם.
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
אתה רומז שאנחנו כן? 
אורנג' העלו סוף סוף את עמודי האייפון לאתר שלהם: http://www.orange.co.il/iPhone/24392.html
סלקום: http://www.cellcom.co.il/shop/phones/ap ... spx?wtid=2

אורנג' העלו סוף סוף את עמודי האייפון לאתר שלהם: http://www.orange.co.il/iPhone/24392.html
סלקום: http://www.cellcom.co.il/shop/phones/ap ... spx?wtid=2
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
From my perspective, Pelephone just proved again that they are yet again the best company around.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
אם יש פה מישהו מאורנג', ויוצא לו לדבר עם נציג של פלאפון לפני אחרים כאן: תאמרו לנו איזה דיל הם נותנים לכם.
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
אני אדבר איתם מחר כנראה לגבי הסלולרי של דנה.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- פלשקס
- יצירת קשר:
גרינבו, אף אחד לא מחייב אותך לשלם ב36 תשלומים, זה נכון.
הקטע הוא שבפלאפון המחיר של המכשיר הוא 1200 ש"ח, בלי החזרים ובלי נעליים. זה מה שאתה משלם.
באורנג' המחיר של המכשיר הוא 4096, ואתה מקבל החזרים בחשבון של 67 ש"ח כל חודש, במשך 36 חודשים, כך שבסופו של דבר המכשיר עולה 1600+... מה שגם אומר שהמכשיר יותר יקר אצלהם בסופו של דבר, וגם בשביל שהוא באמת כביכול יעלה לך רק 1600, אתה חייב להישאר במסלול הזה במשך 3(!) שנים, במקום ה18 חודשים אליהם אתה מתחייב בפלאפון.
בחבילה של פלאפון באמת אין התחכמויות, היא מאוד פשוטה, ושל אורנג' סתם מורכבת וכובלת הרבה יותר.
אני עכשיו מנסה להשיג את פלאפון כדי לקבל הצעה, נראה גם אם העובדה שאני חייל תעזור לי באיזשהי צורה... נראה שיש עומסים אצל כל החברות עקב הרבה מתעניינים. למזלי אני גם כרגע לא מחויב לאורנג' בשום צורה, אז אין לי שום קנסות וכו', מה שאולי באמת יגרום לי לחבילה קצת יותר אטרקטיבית מפלאפון... נקווה לטוב.
גם לא הבנתי מה הפחד ממעבר חברה. פלאפון חברה דיי מתקדמת כרגע מבחינת פריסת אנטנות ומהירות חיבור, ועם חוק הניידות אתה לא מחליף את המספר שלך בכלל, אפילו לא את הקידומת, הם מטפלים לך בכל הנושא, אני באמת לא רואה מה הפחד כרגע מלעבור חברה.
הקטע הוא שבפלאפון המחיר של המכשיר הוא 1200 ש"ח, בלי החזרים ובלי נעליים. זה מה שאתה משלם.
באורנג' המחיר של המכשיר הוא 4096, ואתה מקבל החזרים בחשבון של 67 ש"ח כל חודש, במשך 36 חודשים, כך שבסופו של דבר המכשיר עולה 1600+... מה שגם אומר שהמכשיר יותר יקר אצלהם בסופו של דבר, וגם בשביל שהוא באמת כביכול יעלה לך רק 1600, אתה חייב להישאר במסלול הזה במשך 3(!) שנים, במקום ה18 חודשים אליהם אתה מתחייב בפלאפון.
בחבילה של פלאפון באמת אין התחכמויות, היא מאוד פשוטה, ושל אורנג' סתם מורכבת וכובלת הרבה יותר.
אני עכשיו מנסה להשיג את פלאפון כדי לקבל הצעה, נראה גם אם העובדה שאני חייל תעזור לי באיזשהי צורה... נראה שיש עומסים אצל כל החברות עקב הרבה מתעניינים. למזלי אני גם כרגע לא מחויב לאורנג' בשום צורה, אז אין לי שום קנסות וכו', מה שאולי באמת יגרום לי לחבילה קצת יותר אטרקטיבית מפלאפון... נקווה לטוב.
גם לא הבנתי מה הפחד ממעבר חברה. פלאפון חברה דיי מתקדמת כרגע מבחינת פריסת אנטנות ומהירות חיבור, ועם חוק הניידות אתה לא מחליף את המספר שלך בכלל, אפילו לא את הקידומת, הם מטפלים לך בכל הנושא, אני באמת לא רואה מה הפחד כרגע מלעבור חברה.
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
המספר כן משתנה...
מ:054-4123456
ל: 054-0123456

עריכה: אולי לא... לא יודע
מ:054-4123456
ל: 054-0123456

עריכה: אולי לא... לא יודע
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
גם כלכלליסט טוענים שפלאפון הכי משתלמת:
http://www.calcalist.co.il/articles/0,7 ... 69,00.html
http://www.calcalist.co.il/articles/0,7 ... 69,00.html
- Greenburger
- דרימיסט-על
פלשקס, איפה ראית שאני פוחד לעבור חברה? אמרתי שאני רוצה לעבור לאורנג', רק לא לפלאפון. עכשיו הייתי אצל אורנג' כפי שציפיתי הם לא נותנים לי הטבה כי אני בא מסלקום, אני לא חושב שאף חברה תתן. אבל החדשות הטובות הן שהחבילות שלהם כוללים במחיר גלישה של 3 גיגה, בנוסף ל- 30 מגה! זה שובר את עיקר האטרקטיביות של סלקום. הם גם טוענים שהחבילות של סלקום לא כוללות במחיר את חבילת הגלישה של הגיגה שמקבלים, שהיא עולה 60. נראה, נלך עכשיו לסלקום.
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
-
- פלשקס
- יצירת קשר:
הם מטעים אותך, זה 3 ג'יגה בגלישה בפורטל (WAP) ו30 מגה לגלישה באתרים מחוץ לפורטל של אורנג', יוטיוב ביניהם כמובן. זאת חרא של חבילה.
הייתי עכשיו באורנג' והמסקנה שהגעתי אליה היא שאם לא הייתי חייל, החבילה של פלאפון הייתה בשבילי מעולה, אבל, מאחר ואני כן חייל, זה בעייתי.
כרגע אני משלם לדקת שיחה 39 אג', מה שאומר ש250 דקות שיחה עולות לי בערך 100 ש"ח, לSMS אני משלם 18 אג', מה שאומר ש250 SMSים יוצאים לי 45 ש"ח, ועוד חבילת גלישה בנגיד 85 ש"ח, יוצא ביחד 230 ש"ח.
בפלאפון הציעו לי תעריפים אפילו טובים יותר לחייל, איזור ה25 אג' לדקת שיחה ו16 אג' לSMS, וקנייה של אייפון במחיר מלא, עליו אני אקבל סיבסוד של 100 ש"ח בחודש אם אני אדבר מעל 250 ש"ח בחודש.
הבעיה, שכיום חשבון ממוצע שלי יוצא באיזור ה82 ש"ח. בפלאפון הוא יצא אפילו פחות בגלל שהתעריף אפילו טוב יותר, וגם אם נוסיף גלישה ב130 ש"ח בשביל ה10 ג'יגה של פלאפון, אני מגיע בערך ל200, ולא 250, מה שבעצם יוצר מצב שאני אשכרה קנה אייפון בבערך 4000 ש"ח, ועדיין אוציא באיזור ה200 ש"ח בחודש על החשבון, בגלל שאני לא אעבור את רף הסיבסוד.
ובגלל זה, למרות שהתעריפים יותר גבוהים בחבילה הרגילה של פלאפון, היא עדיין יוצאת לי יותר משתלמת, בגלל שאין רף לעבור בשביל הסיבסוד, ואני משלם על המכשיר 1200 ש"ח וגמרנו, מה שיוצא בשנה וחצי 6600 בזמן שאם אני אלך על התעריף חייל רוב הסיכויים שיצא לי בשנה וחצי משהו כמו 7600.

הייתי עכשיו באורנג' והמסקנה שהגעתי אליה היא שאם לא הייתי חייל, החבילה של פלאפון הייתה בשבילי מעולה, אבל, מאחר ואני כן חייל, זה בעייתי.
כרגע אני משלם לדקת שיחה 39 אג', מה שאומר ש250 דקות שיחה עולות לי בערך 100 ש"ח, לSMS אני משלם 18 אג', מה שאומר ש250 SMSים יוצאים לי 45 ש"ח, ועוד חבילת גלישה בנגיד 85 ש"ח, יוצא ביחד 230 ש"ח.
בפלאפון הציעו לי תעריפים אפילו טובים יותר לחייל, איזור ה25 אג' לדקת שיחה ו16 אג' לSMS, וקנייה של אייפון במחיר מלא, עליו אני אקבל סיבסוד של 100 ש"ח בחודש אם אני אדבר מעל 250 ש"ח בחודש.
הבעיה, שכיום חשבון ממוצע שלי יוצא באיזור ה82 ש"ח. בפלאפון הוא יצא אפילו פחות בגלל שהתעריף אפילו טוב יותר, וגם אם נוסיף גלישה ב130 ש"ח בשביל ה10 ג'יגה של פלאפון, אני מגיע בערך ל200, ולא 250, מה שבעצם יוצר מצב שאני אשכרה קנה אייפון בבערך 4000 ש"ח, ועדיין אוציא באיזור ה200 ש"ח בחודש על החשבון, בגלל שאני לא אעבור את רף הסיבסוד.
ובגלל זה, למרות שהתעריפים יותר גבוהים בחבילה הרגילה של פלאפון, היא עדיין יוצאת לי יותר משתלמת, בגלל שאין רף לעבור בשביל הסיבסוד, ואני משלם על המכשיר 1200 ש"ח וגמרנו, מה שיוצא בשנה וחצי 6600 בזמן שאם אני אלך על התעריף חייל רוב הסיכויים שיצא לי בשנה וחצי משהו כמו 7600.

- Greenburger
- דרימיסט-על
פאק, צודק....
זה לא הגיוני, איך שתי החברות האחרות מציעות גיגה ומעלה לגלישה מחוץ לפורטל, ורק הם לא?
בסלקום אגב אפשר לרכוש רק את המכשיר ולהישאר עם החבילה שלך עכשיו.
והחבילת גלישה שלהם עולה 80 ש"ח (לגיגה).
הייתי בפלאפון, והנה מה שהציעו לי.
קודם כל, אני לא מבין למה אתם אומרים שהמסלולים שלהם הכי פשוטים, זה ממש לא ככה.
הנציג הסביר לי שמסלולי האייפון בנויים על המסלולים הרגילים, ומהם הוא צריך לבנות מסלול לכל לקוח שמגיע אליו.
הוא לקח דף והתחיל לעשות מלא טבלאות וחישובים... אגב, הוא רוסי, ושאלתי אותו אם הוא רוצה ללמוד סטטסיטיקה, והוא אמר שהוא חושב על זה
איך אני אוהב סטריאוטיפים.
אז הוא הציע לי ככה:
חבילה של 150 דקות שיחה + 125 SMS
2 GB גלישה
GPS
כל זה ב- 159 ש"ח.
המכשיר עצמו ב- 115.5 לחודש.
סה"כ 274.5 לחודש. ובגלל שאני עובר מסלקום, אז עוד הנחה של 20 ש"ח.
אז 254.5
בנוסף לכך, אם אני עובר את כמות הדק' שיחה ומגיע לחשבון של יותר מ- 249 ש"ח, אני מקבל החזר של 99 ש"ח על האייפון.
בשביל להגיע לחשבון של 249 אני צריך לדבר ב- 130 דק' יותר.
אז לאחר ההחזר על האייפון, אני משלם עליו 16.5 לחודש במקרה הזה.
אז כל העסק יוצא ככה:
249 ש"ח לחודש על 280 דק' ו- 125 SMS
אייפון- 16.5 לחודש
סה"כ 265.5
אחרי הנחה של מעבר מסלקום- 245.5
באורנג' הציעו לי את החבילה הבסיסית שהיא 199 ש"ח, 250 דק', 100 SMS ותשלום על מכשיר אחרי החזר 30. אז יוצא יותר זול. אבל הגלישה בעייתית....
אה והם גם נותנים מתנות היום כי זה ההשקה, מגינים לאייפון שעולים בערך 100 ש"ח כל אחד. בשביל סטודנט עני זה נחמד מאוד
סעמק מה לבחור...
זה לא הגיוני, איך שתי החברות האחרות מציעות גיגה ומעלה לגלישה מחוץ לפורטל, ורק הם לא?
בסלקום אגב אפשר לרכוש רק את המכשיר ולהישאר עם החבילה שלך עכשיו.
והחבילת גלישה שלהם עולה 80 ש"ח (לגיגה).
הייתי בפלאפון, והנה מה שהציעו לי.
קודם כל, אני לא מבין למה אתם אומרים שהמסלולים שלהם הכי פשוטים, זה ממש לא ככה.
הנציג הסביר לי שמסלולי האייפון בנויים על המסלולים הרגילים, ומהם הוא צריך לבנות מסלול לכל לקוח שמגיע אליו.
הוא לקח דף והתחיל לעשות מלא טבלאות וחישובים... אגב, הוא רוסי, ושאלתי אותו אם הוא רוצה ללמוד סטטסיטיקה, והוא אמר שהוא חושב על זה

אז הוא הציע לי ככה:
חבילה של 150 דקות שיחה + 125 SMS
2 GB גלישה
GPS
כל זה ב- 159 ש"ח.
המכשיר עצמו ב- 115.5 לחודש.
סה"כ 274.5 לחודש. ובגלל שאני עובר מסלקום, אז עוד הנחה של 20 ש"ח.
אז 254.5
בנוסף לכך, אם אני עובר את כמות הדק' שיחה ומגיע לחשבון של יותר מ- 249 ש"ח, אני מקבל החזר של 99 ש"ח על האייפון.
בשביל להגיע לחשבון של 249 אני צריך לדבר ב- 130 דק' יותר.
אז לאחר ההחזר על האייפון, אני משלם עליו 16.5 לחודש במקרה הזה.
אז כל העסק יוצא ככה:
249 ש"ח לחודש על 280 דק' ו- 125 SMS
אייפון- 16.5 לחודש
סה"כ 265.5
אחרי הנחה של מעבר מסלקום- 245.5
באורנג' הציעו לי את החבילה הבסיסית שהיא 199 ש"ח, 250 דק', 100 SMS ותשלום על מכשיר אחרי החזר 30. אז יוצא יותר זול. אבל הגלישה בעייתית....
אה והם גם נותנים מתנות היום כי זה ההשקה, מגינים לאייפון שעולים בערך 100 ש"ח כל אחד. בשביל סטודנט עני זה נחמד מאוד

סעמק מה לבחור...
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
-
- פלשקס
- יצירת קשר:
לפלאפון יש את שתי החבילות שהם פרסמו, ומסתבר שמעבר לזה הם באמת מציעים כל מיני אפשרויות אחרות, שבסופו של דבר מסתכמות בזה שהמכשיר עולה המוווווווון כסף ואם אתה מדבר מעל 250 ש"ח מסבסדים לך 100 ש"ח בחודש.
לי הציעו אותו דבר עם תעריף חייל... הבעיה שבגלל שהתעריף כ"כ טוב ונמוך, אין שום דרך בעולם שאני עובר את ה250 בחודש, ובגלל זה המכשיר כן יעלה לי יותר מ4000 ש"ח, איך שלא תסתכל על זה, ובסופו של דבר, לאורך חצי שנה, אני אשלם בסה"כ בערך 250 ש"ח פחות מאם אני פשוט אלך על ההתחייבות של ה300 בחודש, שגם כוללת 10 ג'יגה גלישה בחודש ולא רק 2 ג'יגה.
בקיצור...
לא נראה שאני אקנה אייפון עד שאיזשהי חברה לא תוציא חבילה משתלמת לחיילים. נקווה שזה יקרה כל עוד אני חייל.
לי הציעו אותו דבר עם תעריף חייל... הבעיה שבגלל שהתעריף כ"כ טוב ונמוך, אין שום דרך בעולם שאני עובר את ה250 בחודש, ובגלל זה המכשיר כן יעלה לי יותר מ4000 ש"ח, איך שלא תסתכל על זה, ובסופו של דבר, לאורך חצי שנה, אני אשלם בסה"כ בערך 250 ש"ח פחות מאם אני פשוט אלך על ההתחייבות של ה300 בחודש, שגם כוללת 10 ג'יגה גלישה בחודש ולא רק 2 ג'יגה.
בקיצור...
לא נראה שאני אקנה אייפון עד שאיזשהי חברה לא תוציא חבילה משתלמת לחיילים. נקווה שזה יקרה כל עוד אני חייל.

- Greenburger
- דרימיסט-על
באתר של פלאפון יש מידע רק על תכנית אחת, וגם הוא חסר מלא פרטים...
האתר שלהם מאוד לא אינפורמטיבי
האתר שלהם מאוד לא אינפורמטיבי
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
-
- בריל!
פלאפון היא חברה עלובה ומסכנה, עם תודעת שירות אפסית! אני מפציר במי שרוצה לעבור אליהם שיחשוב 50 פעם כי הם חברה איומה ונוראית!
סלקום היא החברה שעשתה את הפרסומת המכוערת והדי מביישת עם החומה, אז אין סיכוי שמישהו ישכנע אותי שזו חברה טובה לעבור אליה.
אורנג' זה הרע במיעוטו!
או אולי מירס?
סלקום היא החברה שעשתה את הפרסומת המכוערת והדי מביישת עם החומה, אז אין סיכוי שמישהו ישכנע אותי שזו חברה טובה לעבור אליה.
אורנג' זה הרע במיעוטו!
או אולי מירס?

"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
Rise up and take the power back!!!
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
תומר נראה לי שאתה מתבלבל בין שתי האפשרויות הקיימות אצל חברת פלאפון.
האחת היא לרכוש את האייפון במחיר מלא ועל זה לבנות חבילה. שזה מה שאתה תיארת.
השניה היא לרכוש אחת משתי חבילות האייפון שהם מציעים (מה שמופיע באתר שלהם), והיא באמת פשוטה כמו שהיא נראת. אתה משלם 300 שקל בחודש עבור השיחות+סמס+גלישה, ותשלום חד-פעמי על המכשיר (400/800/1200). כנ"ל עבור החבילה של 350 שקל (חינם/400/800).
האחת היא לרכוש את האייפון במחיר מלא ועל זה לבנות חבילה. שזה מה שאתה תיארת.
השניה היא לרכוש אחת משתי חבילות האייפון שהם מציעים (מה שמופיע באתר שלהם), והיא באמת פשוטה כמו שהיא נראת. אתה משלם 300 שקל בחודש עבור השיחות+סמס+גלישה, ותשלום חד-פעמי על המכשיר (400/800/1200). כנ"ל עבור החבילה של 350 שקל (חינם/400/800).
- Greenburger
- דרימיסט-על
אז מחיר המכשיר עצמו לא מוזכר באתר שלהם.
נראה לי שאני אלך על חבילה כלשהי של אורנג' ואקווה שבאמת לא אחרוג בגלישה... אני באמת לא גולש הרבה. מי צריך להיכנס ליוטיוב מהפלאפון?
אגב חבילות הגלישה של סלקום ממש נוראיות... 69 ש"ח לחבילה הרגילה של הגיגה שמגיעה עם כל אייפון (למרות שהחברה משווקת שלהם אמרו לי 80, אז לא יודע כבר), כשבאורנג' אתה יכול לשלם 89 ל- 5 גיגה, ואם אתה רוצה גלישה ללא הגבלה (בסלקום) אז תוסיף עוד 60 ש"ח, כלומר 129.
מסקנה: האייפון יקר.
אבל יש מצב שהמחירים לא ממש רחוקים מאיך שזה בחו"ל, אז לפחות לא דפקו אותנו סתם.
הייתי רוצה לחכות כמה חודשים לראות אם המחיר יירד, אבל אני חייב כבר אייפוד.
קשה העסק הזה.
נראה לי שאני אלך על חבילה כלשהי של אורנג' ואקווה שבאמת לא אחרוג בגלישה... אני באמת לא גולש הרבה. מי צריך להיכנס ליוטיוב מהפלאפון?
אגב חבילות הגלישה של סלקום ממש נוראיות... 69 ש"ח לחבילה הרגילה של הגיגה שמגיעה עם כל אייפון (למרות שהחברה משווקת שלהם אמרו לי 80, אז לא יודע כבר), כשבאורנג' אתה יכול לשלם 89 ל- 5 גיגה, ואם אתה רוצה גלישה ללא הגבלה (בסלקום) אז תוסיף עוד 60 ש"ח, כלומר 129.
מסקנה: האייפון יקר.
אבל יש מצב שהמחירים לא ממש רחוקים מאיך שזה בחו"ל, אז לפחות לא דפקו אותנו סתם.
הייתי רוצה לחכות כמה חודשים לראות אם המחיר יירד, אבל אני חייב כבר אייפוד.
קשה העסק הזה.
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
אבל הוא כן הוזכר בכל הכתבות בתקשורת וגם כאן באשכול.Greenburger כתב:אז מחיר המכשיר עצמו לא מוזכר באתר שלהם.
אני לא מסכים עם זה. זה בדיוק מה שאנשים לא מבינים לגבי הגל החדש של הסמארטפונים (האייפון, שלל המכשירים מבוססי אנדרואיד וכו'), האינטרנט המלא באמת הגיע לנייד. זה לא עוד מכשיר עם מסך ___קטן___ וחסר יכולות. זה באמת עולם תוכן חדש. אני יכול להבין את הסקפטיות, פשוט... חבל שאנשים סוגרים את עצמם למחשבה ומנסים לחיות בעבר. יש דברים שהם לא רעים בעולם וזה לא יעשה נזק לנסות ולאמץ אותם ולראות גם את הטוב שבהם. יוטיוב זו תופעה, ואתה תתפלא לראות שזה לא כזה "מוזר" להשתמש בו גם בנייד, כי הניידים האלו, הם לא הניידים של "פעם". זו המחשבה שלי בקצרה ובלי להתעמק בנושא.נראה לי שאני אלך על חבילה כלשהי של אורנג' ואקווה שבאמת לא אחרוג בגלישה... אני באמת לא גולש הרבה. מי צריך להיכנס ליוטיוב מהפלאפון?

עריכה: מחר בבוקר אני חותם בפלאפון אם הכל יילך כשורה.
-
- פלשקס
- יצירת קשר:
אם אתה רוצה אייפוד, תקנה אייפוד... יצא לך יותר זול בכל מובן. כל הקטע של האייפון זה האינטרנט בכל מקום, לקנות אותו בלי חבילת גלישה זה כמו לקנות אייפוד טאץ' ומכשיר סלולרי עילג.
- Greenburger
- דרימיסט-על
חשבתי על זה מזמן, אבל אני ארגיש קצת מטופש להסתובב גם עם אייפוד וגם עם סלולרי... יש מכשיר שעושה את שניהם, עדיף.
עכשיו ראיתי כתבה קטנה על האייפון בערוץ 10, קצת הבהיר את ההבדלים בתפיסה של החברות השונות ושפך אור על השיקולים שלהם לבניית החבילות. ואמרו שקרוב לוודאי שהמחיר יירד אחרי שיעבור כמה זמן, באסה....
מצד שני אולי לא ישתלם לדחות בעוד (חוץ ממה שנדחה בהגעת האייפון לארץ) את הרכישה, כי אפל משפרת את המוצרים שלה די מהר ומה שאתה קונה היום אצלה תוך לא הרבה זמן נהיה דגם מיושן.
בכל אופן, אני לא רוצה להישאר בסלקום, ופלאפון די לא בא בחשבון.
אני אלך על אורנג', עם עצירה בפלאפון לראות אם הם יציעו אפילו משהו יותר טוב.
בינתיים אני לא אקנה את חבילת הגלישה.
בעיקרון קיוויתי שאני אוכל למצוא חבילה לאייפון שתעלה לי בסביבות מה שאני משלם היום (240 שקל בעיקרון, אבל זה לא מעט עולה מעבר לזה, בגלל שסלקום זונות).
אבל אם עידן, אתה צודק, וחלק גדול מהקטע של אייפון זה העידן החדש של אינטרנט בכל מקום, אז לשלם על חבילת גלישה פירושו לשלם על עוד שירות/צריכת בידור חדשה שהוספת לאורח החיים שלך, אז זה ניתן על הדעת. לפחות זו צורת ראייה לא רעה בכלל על העניין, לדעתי.
במידע באינטרנט על המסלולים של אורנג' רשום משהו קצת שונה ממה שהנציגה אמרה לי... מעניין אם היא ניסתה לעבוד עלי.
עכשיו ראיתי כתבה קטנה על האייפון בערוץ 10, קצת הבהיר את ההבדלים בתפיסה של החברות השונות ושפך אור על השיקולים שלהם לבניית החבילות. ואמרו שקרוב לוודאי שהמחיר יירד אחרי שיעבור כמה זמן, באסה....
מצד שני אולי לא ישתלם לדחות בעוד (חוץ ממה שנדחה בהגעת האייפון לארץ) את הרכישה, כי אפל משפרת את המוצרים שלה די מהר ומה שאתה קונה היום אצלה תוך לא הרבה זמן נהיה דגם מיושן.
בכל אופן, אני לא רוצה להישאר בסלקום, ופלאפון די לא בא בחשבון.
אני אלך על אורנג', עם עצירה בפלאפון לראות אם הם יציעו אפילו משהו יותר טוב.
בינתיים אני לא אקנה את חבילת הגלישה.
בעיקרון קיוויתי שאני אוכל למצוא חבילה לאייפון שתעלה לי בסביבות מה שאני משלם היום (240 שקל בעיקרון, אבל זה לא מעט עולה מעבר לזה, בגלל שסלקום זונות).
אבל אם עידן, אתה צודק, וחלק גדול מהקטע של אייפון זה העידן החדש של אינטרנט בכל מקום, אז לשלם על חבילת גלישה פירושו לשלם על עוד שירות/צריכת בידור חדשה שהוספת לאורח החיים שלך, אז זה ניתן על הדעת. לפחות זו צורת ראייה לא רעה בכלל על העניין, לדעתי.
במידע באינטרנט על המסלולים של אורנג' רשום משהו קצת שונה ממה שהנציגה אמרה לי... מעניין אם היא ניסתה לעבוד עלי.
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
- Greenburger
- דרימיסט-על
טוב, קניתי! באורנג׳ 
שאגב, יש להם גם חבילת גלישה של 150 מגה (אני חושב, משהו עם מאה בטוח) ב׳- 20 ש״ח.
ולפני שכולכם תצאו עלי שאני גולש, אז אני ב׳- :PWi-Fi

שאגב, יש להם גם חבילת גלישה של 150 מגה (אני חושב, משהו עם מאה בטוח) ב׳- 20 ש״ח.
ולפני שכולכם תצאו עלי שאני גולש, אז אני ב׳- :PWi-Fi
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home