אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
Re: אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel
נו, אז מה יהיה שער השנה בעולם??
בלהיות הכי אובייקטיבי, מכל הגולים המעומדים שראיתי, הגול של עטר הכי יפה.. אחריו הגול של אסיין ואחרי זה אדאביור..
בלהיות הכי אובייקטיבי, מכל הגולים המעומדים שראיתי, הגול של עטר הכי יפה.. אחריו הגול של אסיין ואחרי זה אדאביור..
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
ממתי גול ישראלי יכול להתמודד בשער השנה בעולם?!
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף

"The bigger the lie, the more they believe"
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
היום הגרלת ליגת האלופות, אני מבקש שארסנל תקבל את שטוטגארט , רק בשביל שאוכל להריע עוד פעם אחת כאשר יינס להמן ואלכסנדר חלב יעלו על הדשא באמירויות, שניים מהשחקנים שהכי אהבתי בשנים האחרונות אצלנו, וכמה שהם חסרים לנו!
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
טל, למה הזלזול? אתה לא חושב שהגול של עטר הוא גול נדיר במחזותינו ובמחוזות אחרים בעולם??
הגרלת שמינית הגמר!! שיהיו משחקים טובים! בהצלחה..
אינשאללה הפועל תקבל את ליברפול והם יורידו להם קצת את האף..
הגרלת שמינית הגמר!! שיהיו משחקים טובים! בהצלחה..
אינשאללה הפועל תקבל את ליברפול והם יורידו להם קצת את האף..
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
הגול של עטר גול יפהפה, חבל רק שהוא הובקע נגד קבוצתי מכבי נתניה 
ההגרלה של שמינית גמר ליגת האלופות
מילאן - מנצ'סטר יונייטד (בקהאם חוזר לאולד טראפורד)
אינטר - צ'לסי (מוריניו חוזר לקרמלין)
פורטו - ארסנל
אולימפיאקוס - בורדו
שטוטגארט - ברצלונה
ליון - ריאל מדריד
באיירן מינכן - פיורנטינה
צסק"א - סביליה
אני מהמר שהעולות יהיו כל הקבוצות הביתיות פרט לפיורנטינה. שימו לב שהקבוצה שסיימה במקום הראשון בשלב הבתים מארחת את הגומלין (מי שרשמתי ראשונה בכל משחק היא הקבוצה שסיימה במקום השני).

ההגרלה של שמינית גמר ליגת האלופות
מילאן - מנצ'סטר יונייטד (בקהאם חוזר לאולד טראפורד)
אינטר - צ'לסי (מוריניו חוזר לקרמלין)
פורטו - ארסנל
אולימפיאקוס - בורדו
שטוטגארט - ברצלונה
ליון - ריאל מדריד
באיירן מינכן - פיורנטינה
צסק"א - סביליה
אני מהמר שהעולות יהיו כל הקבוצות הביתיות פרט לפיורנטינה. שימו לב שהקבוצה שסיימה במקום הראשון בשלב הבתים מארחת את הגומלין (מי שרשמתי ראשונה בכל משחק היא הקבוצה שסיימה במקום השני).
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
אויייייייי הנאחס!!!!!!!!!!!!!
אני חושב שמנצ'סטר אף פעם לא עברה את מילאן בשלב הנוק-אאוט!!!!
קבוצה כ"כ מגעילה...
למה אנשים אומרים שריאל יעופו נגד ליון?? הרבה אנשים אמרו לי שאין מצב שריאל עוברים...
אני חושב שמנצ'סטר אף פעם לא עברה את מילאן בשלב הנוק-אאוט!!!!

קבוצה כ"כ מגעילה...
למה אנשים אומרים שריאל יעופו נגד ליון?? הרבה אנשים אמרו לי שאין מצב שריאל עוברים...

- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
ריאל לא עברה את מחסום השמינית כבר 5 שנים ברציפות. מה גם שמכל ההתקפות החזקות יחסית שהיא פגשה העונה (ולנסיה, סביליה, בארסה, אתלטיקו, מילאן) היא חטפה 2 שערים בממוצע, ולליון יש וואחד התקפה. ההגרלה של סביליה עד עכשיו היא הקלה ביותר שראיתי מאז שאני זוכר את עצמי.

"The bigger the lie, the more they believe"
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
ריאל זה לא קבוצה, סתם אוסף של כוכבים, ההגנה שלהם גרועה ועכשיו קאסה-דל-פפה (השחקן ,לא פיצה) פצוע לכמה חודשים אז עוד יותר חבל להם על הזמן. בכל מקרה אני חושב שהם יעלו ואז יעופו ברבע גמר. על הנייר לסביליה הגרלה קלה, כי הליגה הרוסית הסתיימה או מסתיימת ממש בקרוב (קאזאן שוב אלופה), אבל לשחק ברוסיה בתנאי מזג אוויר כאלה בפברואר, זה ממש לא תענוג.
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
הפועל קיבלה את קאזאן בליגה האירופית...
יש סיכוי להעיף את הקבוצה שניצחה את בארסה בקאמפ נואו?
יש סיכוי להעיף את הקבוצה שניצחה את בארסה בקאמפ נואו?

- yyzboy1928
- דרימיסט-על
לא.. הלוואי ויפסידו!
וחוצמזה? מה מחכה לה בשלב הבא??? ויאריאל?
עדיף להם לפרוש עכשיו..
..
וחוצמזה? מה מחכה לה בשלב הבא??? ויאריאל?
עדיף להם לפרוש עכשיו..

- ilai fields #7
- דרימיסט-על
אני אומר הם מפתיעים ועוברים את קאזאן... לא יודע, הרגשה אישית שלי!

- yyzboy1928
- דרימיסט-על
הם יכולים להשען על זה שהם בפגרה, ויכול להיות שיברחו להם שחקנים ולאירופה.. כמו דומינגז שעזב אותם.. אז כאן הייתי נותן להפועל סיכוי..
אבל אני סקפטי.. פעמיים רצוף אלופת רוסייה.. קשה לי להאמין..
אבל אני סקפטי.. פעמיים רצוף אלופת רוסייה.. קשה לי להאמין..
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
הם הצליחו לנצח את המבורג, קבוצה מאוד דומיננטית בגרמניה! אני לא הייתי סוגר את הסיפור...

- yyzboy1928
- דרימיסט-על
המבורג שיחקו לי מוזר.. זה לא המשחק שלהם בד"כ.. כנראה שהם קצת זילזלו.. כאילו הם רצו לסיים מקום שני..
בסוף הם קיבלו את אינדהובן.. כנראה הם ידעו מה שאנחנו לא ידעו
..חחחחח
להזכירכם, בני יהודה ניצחו את איינדהובן, וברור שהם גם בלי שום קשר יותר עדיפים מקאזאן..
בסוף הם קיבלו את אינדהובן.. כנראה הם ידעו מה שאנחנו לא ידעו

להזכירכם, בני יהודה ניצחו את איינדהובן, וברור שהם גם בלי שום קשר יותר עדיפים מקאזאן..
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
בני יהודה קבוצה אדירה!!!!
את צ'לסי הם מנצחים...
כנראה המבורג באמת ידעו משהו שהפעול לא ידעו
את צ'לסי הם מנצחים...

כנראה המבורג באמת ידעו משהו שהפעול לא ידעו

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
הייתי הערב באמירויות בקור מקפיא של 0 מעלות, אבל כשיש רוח אז זה מרגיש -10 לפחות. כבר מהפתיחה היה ברור שלארסנל יהיה קשה להגיע למצבים ללא פבריגאס וניכר היה שאין איזון בין החלק ההגנתי להתקפי. ארשבין לא קיבל כדורים, אדוארדו די התבזבז באגף. האל סגרו היטב, שיחקו מלוכלך (איזה שחקן מגעיל סטיבן האנט) , בזבוזי זמן בבעיטות שוער והוצאות חוץ, עבירות גסות. דווקא דיאבי לא היה טוב במחצית הזאת, איבד לא מעט כדורים, כמו גם דנילסון (שעד השער הנפלא היה חלש מאד). במשחקים כאלה, כשפבריגאס לא משחק, אני אישית מצפה שסמיר נאסרי ייקח עליו את המשחק ויראה מנהיגות. הוא היה מעורב בכמה מהלכים אבל לא מספיק. אם כשפבריגאס לא משחק, הוא לא בא לידי ביטוי, אז מתי הוא יבוא?! מבחינה הגנתית לא היתה לאלמוניה ולבלמים עבודה, כאשר האירוע המסוכן אירע אחרי עוד יציאה סהרורית מבית מדרשו של אלמוניה. למזלנו הגול הנפלא של דנילסון הגיע בעיתוי מצוין על סף השריקה למחצית - גול שכזה מצפים מנאסרי שיבקיע, לא מהברזיאלי, אבל דווקא הוא הבקיע אחרי שבבעיטה החופשית הקודמת נאסרי בעט גרוע.
במחצית הספקתי להתחמם עם איזה קקאו, ולמחצית השנייה ארסנל עלתה מנומנמת כאשר האל מקבלת פנדל משום מקום (למרות שסילי לא צריך לתפוס ברחבה שום שחקן, הרי שלא היה שום פנדל ובנט טעה). למזלנו, ג'ובאני בעט פנדל איום ונורא ישר על אלמוניה ועשה צדק. אם האל הייתה מבקיעה את הפנדל הזה שהגיע משום מקום, אני לא בטוח שהיינו מצליחים לנצח את המשחק. אבו דיאבי התחיל להשתלט על העניינים ולדחוף קדימה את הקבוצה ובישל נפלא לאדוארדו (כמה שהוא היה צריך את השער הזה). אדוארדו קודם לכן החמיץ מצב מצוין אחרי שעשה סיבוב סטייל ברגקאמפ אך שלח את הכדור ברגל ימין החוצה. מה שאדוארדו צריך זה דקות משחק קבועות בהרכב וגם חירור הרשתות יחזור. ונגר לצערי לא נותן לאדוארדו מספיק הזדמנויות בעמדה המקורית שלו בהרכב ובמערך של 2 חלוצים כמו שהוא צריך לשחק. לשמחתי אדוארדו היום הבקיע ואם ונגר ימשיך לתת לו קרדיט גם במשחקים הבאים, אני בטוח שנראה עוד שערים. האל לא ממש הצליחה לאיים ולייצר בעיות להגנה שלנו, והגול של דיאבי חתם עבורו משחק טוב (הגיע לו בהחלט לכבוש). אוי ואבוי לנו אם לא היינו מנצחים קבוצה כזאת גרועה בבית.
העידוד היום היה מצויין לדעתי, את הקהל של האל בכלל לא שמעו (לדעתי קהל החוץ הגרוע ביותר שביקר באמירויות אי פעם). אהבתי במיוחד את מבחר השירים ששרנו לפיל בראון השנוא:
Phil Brown, What's the score? Phil Brown, Phil Brown what's the score?
You got the sack in the morning, sack in the morning, you got the sack in the morning
ואחד הרגעים הכי כיפיים כשכל האצטדיון שר
Stand up , If you hate Phil Brown
עם הפנים לוילה, לבחורים עכשיו יש 8 ימים לנוח ולהתכונן היטב למשחק הצמרת הכה חשוב.
תמונות:

שניות לפני הפנדל הגרוע של ג'ובאני

שבוע טוב!
במחצית הספקתי להתחמם עם איזה קקאו, ולמחצית השנייה ארסנל עלתה מנומנמת כאשר האל מקבלת פנדל משום מקום (למרות שסילי לא צריך לתפוס ברחבה שום שחקן, הרי שלא היה שום פנדל ובנט טעה). למזלנו, ג'ובאני בעט פנדל איום ונורא ישר על אלמוניה ועשה צדק. אם האל הייתה מבקיעה את הפנדל הזה שהגיע משום מקום, אני לא בטוח שהיינו מצליחים לנצח את המשחק. אבו דיאבי התחיל להשתלט על העניינים ולדחוף קדימה את הקבוצה ובישל נפלא לאדוארדו (כמה שהוא היה צריך את השער הזה). אדוארדו קודם לכן החמיץ מצב מצוין אחרי שעשה סיבוב סטייל ברגקאמפ אך שלח את הכדור ברגל ימין החוצה. מה שאדוארדו צריך זה דקות משחק קבועות בהרכב וגם חירור הרשתות יחזור. ונגר לצערי לא נותן לאדוארדו מספיק הזדמנויות בעמדה המקורית שלו בהרכב ובמערך של 2 חלוצים כמו שהוא צריך לשחק. לשמחתי אדוארדו היום הבקיע ואם ונגר ימשיך לתת לו קרדיט גם במשחקים הבאים, אני בטוח שנראה עוד שערים. האל לא ממש הצליחה לאיים ולייצר בעיות להגנה שלנו, והגול של דיאבי חתם עבורו משחק טוב (הגיע לו בהחלט לכבוש). אוי ואבוי לנו אם לא היינו מנצחים קבוצה כזאת גרועה בבית.
העידוד היום היה מצויין לדעתי, את הקהל של האל בכלל לא שמעו (לדעתי קהל החוץ הגרוע ביותר שביקר באמירויות אי פעם). אהבתי במיוחד את מבחר השירים ששרנו לפיל בראון השנוא:
Phil Brown, What's the score? Phil Brown, Phil Brown what's the score?
You got the sack in the morning, sack in the morning, you got the sack in the morning
ואחד הרגעים הכי כיפיים כשכל האצטדיון שר
Stand up , If you hate Phil Brown
עם הפנים לוילה, לבחורים עכשיו יש 8 ימים לנוח ולהתכונן היטב למשחק הצמרת הכה חשוב.
תמונות:

שניות לפני הפנדל הגרוע של ג'ובאני

שבוע טוב!
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
בינתיים יופי של מחזור... ריאל עושה בית ספר, וונגר וגרנט מנצחים, מן יו מפסידים (אם לא לומר מובסים)
זה כל כך טוב שכנראה מכבי חיפה תפסיד היום.
זה כל כך טוב שכנראה מכבי חיפה תפסיד היום.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- בריל!
העיקר שהקבוצה הטובה בעולם לקחה עוד תואר בדרך לעונה היסטורית שלא נראתה בעולם הכדורגל!
יאלללה בארסה כל התארים של העונה הזאת עדיין מחכים...
אה וקטמון ממשיכה לשמור על מקום ראשון בליגה ג' עם שישייה ברשת של בית צפאפה בדרבי מקומי.

יאלללה בארסה כל התארים של העונה הזאת עדיין מחכים...
אה וקטמון ממשיכה לשמור על מקום ראשון בליגה ג' עם שישייה ברשת של בית צפאפה בדרבי מקומי.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
Rise up and take the power back!!!