אשכול Pain of Salvation

המקום שלכם לדיונים על כל מה שקשור לדרים ת'יאטר בפרט ומוסיקת הפרוגרסיב מטאל בכלל.
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

Re: אשכול Pain of Salvation

שליחה על ידי ilai fields #7 »

תחלס... עם דניאל אי אפשר לדעת עם זה ברצינות או בציניות! :whistle:
תמונה
סמל אישי של משתמש
RemedyLane
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי RemedyLane »

Ozerivarium כתב:אבל הוא רק התבדח !
אני מקווה שהבדיחה הזו לא אמיתית .
מאיפה הבנת שהוא מתבדח?
נשמע לי דיי אמיתי. אני לא רואה פה טון ציני במיוחד.
ונראה לי שפעם פורסם פה משהו שהוא כתב על האירווזיון... אולי הוא מחבב את העניין :shrug:
god knows why he'd want to enter it.... :?
תמונה
He pours his soul into the water"
reflecting the mystery
She carries him away
"and the winds die slowly
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

כמה שזה לא מפתיע אותי :haha:
כל סקארסיק נשמע כמו אוסף שירי אירוויזיון לדורותיו :haha:
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שליחה על ידי yyzboy1928 »

זה גם היה רשום באתר של המלופסטיבל(הקדם אירויזיון של השבדים)
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

קליפ חדש:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sGbgITz_KVY[/youtube]
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

דניאל כ"כ חתיך!!!! :love: :whistle:
תמונה
סמל אישי של משתמש
RemedyLane
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי RemedyLane »

חחח עילי אתה חמוד :)
תמונה
He pours his soul into the water"
reflecting the mystery
She carries him away
"and the winds die slowly
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

השיר הגרוע הזה הוא ה- You Not Me של פיין אוף סלביישן. מילא ניקלבק היו כותבים כזה שיר גרוע, אבל לצערי ההידרדרות ממשיכה בלהקה של דניאל.
סמל אישי של משתמש
TOMERRR
דרימיסט מתקדם
יצירת קשר:

שליחה על ידי TOMERRR »

טל רודס כתב:השיר הגרוע הזה הוא ה- You Not Me של פיין אוף סלביישן. מילא ניקלבק היו כותבים כזה שיר גרוע, אבל לצערי ההידרדרות ממשיכה בלהקה של דניאל.
דווקא אני אהבתי את השיר.. למרות שזה לא אותו פיין :(
Moonmadness
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

פיין הפכו להרכב אלטרנטיב בינוני! חבל למרות שדניאל עדיין שר מדהים.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
סמל אישי של משתמש
AlucarDT
דרימיסט-על

שליחה על ידי AlucarDT »

תכלס..גם אני לא אוהב את הכיוון החדש (או לא) שלהם..
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

כל קשר כיום בין פיין לפרוגרסיב הוא מקרי בהחלט, מדובר ברוק אלטרנטיבי לכל דבר, שירים פשוטים עם 2-3 אקורדים.
סמל אישי של משתמש
AlucarDT
דרימיסט-על

שליחה על ידי AlucarDT »

אני מעדיף את זה :)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=M-5cn4o5oDY[/youtube]
תמונה
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sentient 6 »

עדיין אין באסיסט שיוכל להסתדר עם הבחור...

מצידי שיעשו גם טכנו או גריינדקור צמחוני, העיקר שיהיו אמיתיים עם עצמם. תזכרו שיום אחד גם rush קמו והחליטו שהם לא רוצים כבר לעשות ממש שירים ארוכים וכאלה מורכבים והם עדיין עשו מוזיקה מדהימה בכל התקופות שלהם כי היא תמיד באה ממקום כנה, זה כל מה שהם שאפו לו. אני סה"כ אוהב את השיר ויהיה מגניב אם האלבום יהיה יותר מורכב או שמקס' יום אחד הם יקומו בבוקר ויחליטו שבא להם להפגיז עם רוק מתקדם רציני אבל אני אתן צ'אנס לכל מה שהם ישימו על השולחן.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

Sentient 6 כתב:עדיין אין באסיסט שיוכל להסתדר עם הבחור...

מצידי שיעשו גם טכנו או גריינדקור צמחוני, העיקר שיהיו אמיתיים עם עצמם. תזכרו שיום אחד גם rush קמו והחליטו שהם לא רוצים כבר לעשות ממש שירים ארוכים וכאלה מורכבים והם עדיין עשו מוזיקה מדהימה בכל התקופות שלהם כי היא תמיד באה ממקום כנה, זה כל מה שהם שאפו לו. אני סה"כ אוהב את השיר ויהיה מגניב אם האלבום יהיה יותר מורכב או שמקס' יום אחד הם יקומו בבוקר ויחליטו שבא להם להפגיז עם רוק מתקדם רציני אבל אני אתן צ'אנס לכל מה שהם ישימו על השולחן.
RUSH קמו יום אחד והפסיקו לכתוב שירים ארוכים? RUSH לא שינו כמעט את הסגנון שלהם מאז האלבום השני שניל פרת' הצטרף אליהם.
ההשוואה כאן היא מבזה ל-RUSH.
דניאל עם כל הכבוד הוא לא כוכב גדול. יש לו אחלה קול אבל כאן זה מסתיים. אני לא חושב שהוא מוזיקאי גאון, היו לפיין כמה יציאות משובחות, אבל בוא לא נגזים.
מעצבן אותי שאדם שיוצא אידיאולוגית כנגד התמסחרות של מוזיקה, ואמריקניזציה של התעשייה, מצליח לקרוץ אליה בצורה כל כך מתפשרת וכל כך ברורה שזה עצוב.
הוא אדם מגלומן, והוא לטעמי לא אמיתי בכלל. יש לו זכות לכתוב איזה מוזיקה שהוא רוצה, ולי יש את הזכות לא לשמוע. אבל לבוא ולהשוות את ההתפשרות המוזיקלאית של דניאל עם RUSH ?
TOO MUCH MY FRIEND
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

ufomatan כתב:
Sentient 6 כתב:עדיין אין באסיסט שיוכל להסתדר עם הבחור...

RUSH קמו יום אחד והפסיקו לכתוב שירים ארוכים? RUSH לא שינו כמעט את הסגנון שלהם מאז האלבום השני שניל פרת' הצטרף אליהם.
ההשוואה כאן היא מבזה ל-RUSH.
דניאל עם כל הכבוד הוא לא כוכב גדול. יש לו אחלה קול אבל כאן זה מסתיים. אני לא חושב שהוא מוזיקאי גאון, היו לפיין כמה יציאות משובחות, אבל בוא לא נגזים.
מעצבן אותי שאדם שיוצא אידיאולוגית כנגד התמסחרות של מוזיקה, ואמריקניזציה של התעשייה, מצליח לקרוץ אליה בצורה כל כך מתפשרת וכל כך ברורה שזה עצוב.
הוא אדם מגלומן, והוא לטעמי לא אמיתי בכלל. יש לו זכות לכתוב איזה מוזיקה שהוא רוצה, ולי יש את הזכות לא לשמוע. אבל לבוא ולהשוות את ההתפשרות המוזיקלאית של דניאל עם RUSH ?
TOO MUCH MY FRIEND
אתה רוצה להגיד לי שאין הבדל בין אלבומים כמו 2112 לgrace under pressure למשל? שלא היה שם מעבר בין moving pictuers ל-signals לשירים פשוטים יותר לחן wise? הקלידים תמיד היו שם אבל בסיגנלס הם התחילו לתפוס את הבמה וזה היה ככה איזה 8-10 שנים ואתה יודע את זה.
rush תמיד היו אנומליה כי הם עשו את זה אמיתי בכל מה שהם עשו ובגלל זה לדעתי אין להם אלבום אחד לא טוב, הם פשוט נס מדעי. להקה מדהימה.

לדעתי דניאל לא משחק בקקה, הוא לא מתיימר להיות איזה ספרטקוס שילחם בחברות התקליטים והממסד, הוא מוזיקאי בלהקה שנלחמת על הקיום שלה כל יום ורואים את זה בקליפ הזול הזה והוא אומר מה שנכון מבחינתו ואני לא ראיתי עד היום איזשהי פזילה מטורפת מבחינת המוזיקה למיינסטרים, גם אם זה אלטרנטיב זה עדיין אמיתי. לגבי כל הקטע של הארוויזיון לא יודע שיתחרו מצידי בקרב להקות בגיי בר שוודי כי אחרי עשר שנים של עבודה הם היו יכולים להיות גם ענקיים עם קצת יותר מזל. אין סיבה שאנשים לא יוכלו לעכל את הדיסקוגרפיה שלהם, מבחינת גודל הם פשוט פיספוס ומגיע להם יותר. אם הוא רואה לנכון ככה לתת בעיטה בתחת לפופולריות שלהם כדי שתגדל אז שילך על זה.
כמו rush, הוא עושה מה שנכון מבחינתו ונכון, אף אחד לא חתום בחוזה שאומר שהוא חייב לשמוע אותם סואו בריל, צ'ילאקס! טייק איט איזי מן, אני מאשר לך לא לשמוע פיין :oops:

חוץ מזה שתחשבו למשל על evergrey ואחרי שהם שינו כיוון אף אחד כאן כבר לא משתין עליהם ת'כלס, אם אותו דבר יקרה לפיין אז כולם פשוט יאבדו עניין וזהו.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

מתן אתה לא יכול להכניס את RUSH ואת פיין לאותו משפט ולא לצפות לתגובה נזעמת :haha:
סמל אישי של משתמש
AlucarDT
דרימיסט-על

שליחה על ידי AlucarDT »

תמונה
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

לנגן ככה ולשיר ככה באותו זמן זה מטורף!! :shock:
דניאל פשוט אדיר!!
תמונה
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

ufomatan כתב:מתן אתה לא יכול להכניס את RUSH ואת פיין לאותו משפט ולא לצפות לתגובה נזעמת :haha:
תגובות זועמות באשכול הזה הן בעיקר טל. לא כיוונתי לכזה rude awakaning. האריה התימני שב להגן על כבודה של להקתו המיתית :?:

בקיצור מה הם רוצים כל הופעה שלהם זה כמו פרק של metalocalypse, הם מנגנים בכל vanue אפשרי חוץ מעל במה בצורה נורמלית. שניה אחת ארוויזיון שנייה אחרי זה הם דופקים ביצועים אקוסטיים ושבוע הבא הם יעירו שד ענקי שישמיד את פינלנד. למה הם נחושים להיות הלהקה הכי לא ברורה על פני האדמה???
שלח תגובה