אני חושב שלמרות הירוס איבדה קצת את קו העלילה המקורי שלה, היא עדיין סדרה מצויינת ואני מאוד נהנה לראות אותה. במיוחד שבעונה הזאת יש קו עלילה די ברור ומעניין,ושחקנים מצויינים!
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
אני לא חושב שזה משהו לא טוב. אם כבר, בעונה הנוכחית אנחנו רואים התפתחות גדולה יותר של הדמויות כאנשים, ולא רק הרג על גבי הרג.
את האינטרגות עם הארגונים השונים סיימו בעונות הקודמות. אני לא רואה את זה כהתפתחות שלילית של הסדרה.
ilai fields #7 כתב:גיבורים פשוט לא מתקדם לשום מקום!!!!!!!!!!!!
14 פרקים מתחילת העונה ועדין לא יודעים מה הרע, מי הטוב, מי רוצה להרוג את מי ולמה!
מתחיל להציק!
בדיוק בגלל זה הפסקתי לראות באמצע העונה ה-3, סתם מורחים את זה כדי שיהיו מלא עונות.
נכון... הפסקתי גיבורים כבר מהעונה ה3. תרביעית אני מדי פעם כי אחי הקטן מקליט.. מסובך
ודקסטר פשוטטט אההההה העונה הרביעית מצויינת..
אני שבוע בבית ויש לי כל כך הרבה זמן לטלוויזיה אחרי כל כך הרבה זמן שלא צפיתי
ויש סדרות כל כך טובות ביס..
Greenburger כתב:האמת שקצת לא ברור לי מה הקו בעונה הזאת....
נראה לי שלא ממש עקבת, ננסה להסביר מה שאני הבנתי:
ספוילר! :
יש את T-bag (שכאן קוראים לו סמואל) והוא המרכז והלב של כל מה שקורה בעונה הזאת. הוא מעין נביא של אותם אנשי עם יכולות מיוחדות. הוא מציג להם את החזון שלו לאסוף את כולם מסביבו כדי להקים מעין אוטונומיה, סוג של גן עדן, ל"מיוחדים".
הסיבה שלו היא שהוא צובר עוד ועוד כח ככל שיש סביבו עוד בעלי יכולת, והוא מסוגל להזיז את הקרקע ולשנות את פני כדור הארץ (זה מה שאני הבנתי) אם הוא באמת יהיה ליד כמות גדולה של "מיוחדים".
אחיו ג'ייקוב ניסה להסתיר את זה ממנו, בגלל הסכנה העצומה, אבל הוא גילה ומאז הוא מנהל מסע הטעיות ושקרים כדי לאסוף לידו כמה שיותר אנשים. ולדעתי המטרה הסופית שלו זה למצוא את סיילר שהוא החזק ביותר מאותם "מיוחדים".
אני חושב שדווקא העלילה הזאת קצת מחזירה את הסידרה לקרקע. יש כיוון מובן ומעניין, זה עדיין עוסק במשמעות של הכוחות של אותם אנשים, אבל זה נותן תקווה כלשהי שאולי מתחילים לסגור קצוות, כי הרבה דברים בהיסטוריה של העלילה מתחילם להכנס לתוך המסגרת העלילתית של סמואל.
זו דעתי, יכול להיות שלא מצאת עניין בזה.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
סמואל הוא פסיכופת, בן אדם לא יציב בעל כוחות-על שמסוגל להזיז את האדמה עצמה. הוא כועס והוא רוצה נקמה, "צדק". הוא רוצה להוציא החוצה, אל הפומבי, את הידיעה על האנשים האלו, המיוחדים, וזה מה שמנסים למנוע כאן. אבל זה לא רק לשמור על הסוד שלהם כאנשים בעלי יכולות, אלא גם לשמור על חיי אדם, כי פגיעה באנשים ואפילו הרג זה בהחלט אחד הדברים שסמואל מסוגל להם - כי לא ממש איכפת לו כפי שבהחלט ניתן לראות בפרקים האחרונים. יש בעונה הזו מספר כיווני עלילה משניים שונים שכולם סובבים אחר סמואל, ומחברים בין כל הדמויות של הסדרה שהתבגרו המון העונה הזו, כדמויות.
איך הראו שסמואל רוצה להוציא את האנשים המיוחדים לפומבי? כמה שהבנתי הוא רוצה למצוא להם בית משל עצמם הרחק מאנשים רגילים ששם יוכלו להיות הם. אבל אני רק בפרק 14, אז אם מה שאמרת קורה אחרי, תגיד
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
ספוילר! :
יש את T-bag (שכאן קוראים לו סמואל) והוא המרכז והלב של כל מה שקורה בעונה הזאת. הוא מעין נביא של אותם אנשי עם יכולות מיוחדות. הוא מציג להם את החזון שלו לאסוף את כולם מסביבו כדי להקים מעין אוטונומיה, סוג של גן עדן, ל"מיוחדים".
הסיבה שלו היא שהוא צובר עוד ועוד כח ככל שיש סביבו עוד בעלי יכולת, והוא מסוגל להזיז את הקרקע ולשנות את פני כדור הארץ (זה מה שאני הבנתי) אם הוא באמת יהיה ליד כמות גדולה של "מיוחדים".
אחיו ג'ייקוב ניסה להסתיר את זה ממנו, בגלל הסכנה העצומה, אבל הוא גילה ומאז הוא מנהל מסע הטעיות ושקרים כדי לאסוף לידו כמה שיותר אנשים. ולדעתי המטרה הסופית שלו זה למצוא את סיילר שהוא החזק ביותר מאותם "מיוחדים".
אני חושב שדווקא העלילה הזאת קצת מחזירה את הסידרה לקרקע. יש כיוון מובן ומעניין, זה עדיין עוסק במשמעות של הכוחות של אותם אנשים, אבל זה נותן תקווה כלשהי שאולי מתחילים לסגור קצוות, כי הרבה דברים בהיסטוריה של העלילה מתחילם להכנס לתוך המסגרת העלילתית של סמואל.
ספוילר! :
מה טי באג בפריסון ברייק משחק שם?? רק בגללו הייתי חוזר לראות את הסידרה שוב
ספוילר! :
ספוילר! :
מה טי באג בפריסון ברייק משחק שם?? רק בגללו הייתי חוזר לראות את הסידרה שוב
יש לו תפקיד די ראשי בעונה הזאת!
ilai fields #7 כתב:לאח שלו קוראים ג'וסף, לא ג'ייקוב! קטנוני... אני יודע
סעמק ידעתי שאני אתבלבל באיזה שם...
אתמול היה את סיום העונה הרביעית של דקסטר בyes אין ספק סדרה מעולה אבל אני בשוק שככה סגרו את העונה
ספוילר! :
טריניטי הורג את ריטה , טוב ככה זה נראה לפחות זאת שיטת הפעולה שלו
Love is an act of blood and Im bleeding
A pool in the shape of a heart...My soul is set aflame, the daily fight is on, still pain ain’t gone
Work to live. Another tear, another bleeding
Every day another price to pay. I pay and bleed
Therefore I consider leaving. But this land forces me to stay