אשכול מלש"בים וחיילים.
- ויקי לוי
- דרימיסטית שרופה
Re: אשכול מלש"בים וחיילים.
אני שנכנסתי לצבא לא ידעת מה אני הולכת לעשות.. בסופו של דבר מ.צ שזה הדבר הכי גרוע שיכול
להיות וגרוע מזה, מעברים. שזה אחד מהתפקידים הכי מעפנים שיש בצה"ל
ולא רק לבנות!! להיות כל היו במחסום בסביבה שיש בה רק ערבים (קלנדיה למי שמכיר) שירתתי במחנה "רמה" שזה אחד המוצבים היותר מלוכלכים של צה"ל (שוב פעם למי שמכיר).. יציאות לא משהו.. אבל בסופו של דבר אחרי הכל, יש לי חברים טובים וחוויות שאני לא מצטערת עליהם אפילו לא לרגע... בשורה תחתונה עילי אל תיתן לאנשים להגיד לך מה טוב ומה רגע אני לדוגמא שירתתי במקום רע ובסופו של דבר נהנתי מכל רגע.. מה שכן טיפ טוב שאני יכולה לתת לך זה לקחת הכל בקלילות ולהפיק את הטוב גם בימים שאין טוב..
להיות וגרוע מזה, מעברים. שזה אחד מהתפקידים הכי מעפנים שיש בצה"ל
ולא רק לבנות!! להיות כל היו במחסום בסביבה שיש בה רק ערבים (קלנדיה למי שמכיר) שירתתי במחנה "רמה" שזה אחד המוצבים היותר מלוכלכים של צה"ל (שוב פעם למי שמכיר).. יציאות לא משהו.. אבל בסופו של דבר אחרי הכל, יש לי חברים טובים וחוויות שאני לא מצטערת עליהם אפילו לא לרגע... בשורה תחתונה עילי אל תיתן לאנשים להגיד לך מה טוב ומה רגע אני לדוגמא שירתתי במקום רע ובסופו של דבר נהנתי מכל רגע.. מה שכן טיפ טוב שאני יכולה לתת לך זה לקחת הכל בקלילות ולהפיק את הטוב גם בימים שאין טוב..
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
שני הסנט שלי
מפריע לי שאנשים צועקים חרא(!) בלי להגיד למה. בכל מקום יש משהו טוב ובכל מקום יש משהו חרא.
אם לאנשים יש ניסיונות ספציפיים, אני בעד שיפרטו עליהם ואולי אנשים לפני צבא יכולים ללמוד מהם.
אבל סתם לצעוק חרא, לא נותן כלום ובטח לא עוזר למלש"ב המתלבט.
מפריע לי שאנשים צועקים חרא(!) בלי להגיד למה. בכל מקום יש משהו טוב ובכל מקום יש משהו חרא.
אם לאנשים יש ניסיונות ספציפיים, אני בעד שיפרטו עליהם ואולי אנשים לפני צבא יכולים ללמוד מהם.
אבל סתם לצעוק חרא, לא נותן כלום ובטח לא עוזר למלש"ב המתלבט.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- דרימיסט-על
אני מסכים. עיליי, לך לכל מה שהצבא מציע לך. ברגע שיש לך הרבה אפשרויות, תכיר ותחווה יותר, יהיה לך גם יותר קל לגבש דעה וגם יותר אופציות לבחור מהן.
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
קורס חובלים זה הקורס השני באיכותו בצה"ל. רק יחידי סגולה יכולים לסיים קורס שכזה. קורס קשה.. קשה מאוד.ilai fields #7 כתב:קיבלתי זימון לקורס חובלים! לא רע... די מעניין אותי הסיפור!
אם אתה חושב שאתה יכול לתתת מעצמך המון ומעבר, לך על זה.. מקסימום תיפול, ואם אתה נופל, אתה נופל טוב.
- Ashleadt
- דרימיסטית שרופה
- יצירת קשר:
שינו לי את התאריך גיוס מה14.4 ל11.4. שזה גם נופל על ערב יום השואה, וגם השנה שלי ושל חבר שלי 
אני לבסוף חוקרת מודיעין אויר, טירונות+קורס בעובדה, סדיר 99% בקריה. חברה ממש טובה שלי שם, בתור פקמצי"ת, זה בנין ליד, או אותו בנין.
הייתי אתמול בתחקיר בטחוני, ממש התאכזבתי. תהליך שאמור לקחת לא יותר משעה (כמו לחברה שלי) לקח לי 7 שעות. מתוכם 6 שעות ישבתי בחדר המתנה וראיתי 4 סרטים (2 בו זמנית). טומב ריידר 2, חיים לא נורמליים (משהו כזה), אלכסנדר, ועוד אחד שאני לא יודעת את שמו.
הם הודו שזו טעות שלהם והם לא שמו לב ובלה בלה. לא עזר לי במיוחד. ולא היה אף אחד חוץ ממני ועוד אחת שהלכה אחרי חצי שעה מהחדר ולא ראיתי אותה חוזרת, מניחה שהלכה הביתה. והיו איזה 100 חיילים שבאו והלכו בעודי יושבת שם ומחכה...(כן הלכתי להזכיר להם, ופשוט אמרו לי כל פעם שעוד מעט יקראו לי...)
לא נורא, עבר. פחות משלושה חודשים לגיוס. הגיע הזמן.

אני לבסוף חוקרת מודיעין אויר, טירונות+קורס בעובדה, סדיר 99% בקריה. חברה ממש טובה שלי שם, בתור פקמצי"ת, זה בנין ליד, או אותו בנין.

הייתי אתמול בתחקיר בטחוני, ממש התאכזבתי. תהליך שאמור לקחת לא יותר משעה (כמו לחברה שלי) לקח לי 7 שעות. מתוכם 6 שעות ישבתי בחדר המתנה וראיתי 4 סרטים (2 בו זמנית). טומב ריידר 2, חיים לא נורמליים (משהו כזה), אלכסנדר, ועוד אחד שאני לא יודעת את שמו.
הם הודו שזו טעות שלהם והם לא שמו לב ובלה בלה. לא עזר לי במיוחד. ולא היה אף אחד חוץ ממני ועוד אחת שהלכה אחרי חצי שעה מהחדר ולא ראיתי אותה חוזרת, מניחה שהלכה הביתה. והיו איזה 100 חיילים שבאו והלכו בעודי יושבת שם ומחכה...(כן הלכתי להזכיר להם, ופשוט אמרו לי כל פעם שעוד מעט יקראו לי...)
לא נורא, עבר. פחות משלושה חודשים לגיוס. הגיע הזמן.
Just Because You're Paranoid Doesn't Mean They're Not Out to Get You!!!!
- Arziv
- דרימיסט מתקדם
- יצירת קשר:
כל כך לא מסכים איתך...yyzboy1928 כתב:קורס חובלים זה הקורס השני באיכותו בצה"ל. רק יחידי סגולה יכולים לסיים קורס שכזה. קורס קשה.. קשה מאוד.ilai fields #7 כתב:קיבלתי זימון לקורס חובלים! לא רע... די מעניין אותי הסיפור!
אם אתה חושב שאתה יכול לתתת מעצמך המון ומעבר, לך על זה.. מקסימום תיפול, ואם אתה נופל, אתה נופל טוב.
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
-
- פלשקס
- יצירת קשר:
חוגג 900 ימים בצה״ל עם קלקול קיבה ושני גימלים, שבמקרה קרה אחרי הפעם הראשונה שאכלתי אוכל מבושל בחד״א מזה חצי שנה... מפתיע משהו. 
אבל בנימה עליזה יותר (בערך), רק עוד 193 ימים.

אבל בנימה עליזה יותר (בערך), רק עוד 193 ימים.

- MrReD
- שגריר האופת'
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
דבר איתי אם אתה צריך טיפים, עזרה בלימודים וכאלה, הייתי מדריך שם.
בהצלחה
בהצלחה

"The bigger the lie, the more they believe"
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
הנך היית בקורס טייס, הבנתי שיש שנאה הדדית בסגנון "אני יותר טוב ממך" בין שני הקורסים..Arziv כתב:כל כך לא מסכים איתך...yyzboy1928 כתב:קורס חובלים זה הקורס השני באיכותו בצה"ל. רק יחידי סגולה יכולים לסיים קורס שכזה. קורס קשה.. קשה מאוד.ilai fields #7 כתב:קיבלתי זימון לקורס חובלים! לא רע... די מעניין אותי הסיפור!

אניוואי, סיימתי את הריתוק המדומה שלי במתקן.. לשבת ריתוק 21 יום על אי דיווח מקרה לאכוהול בבסיס שלי. עוד מעט יוצא לנופש באשקלון..
בסוף אני נשאר קבע לחצי שנה.. הגדוד שלי רוצה שאדריך בקבע שלי את הקורס הבא של המקצוע שלי.. אמרתי כן.. חצי שנה זה לא נורא..

- Ozerivarium
- דרימיסט-על
בואנה בנדם זה הריתוק השמונים שלך מה נסגר ? חבל עליך אחי ...
וכמה אתה מקבל לקבע ? יפה שאתה ממשיך
וכמה אתה מקבל לקבע ? יפה שאתה ממשיך
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
אממ, בסדיר זה הריתוק השני.. הראשון זה מ.צ על אי גילוח ותספורת..
השני זה זה.. לא דיווחתי על אירוע אלכוהול.. כי הכי קל לסתום ולא לדבר ולגרום לבלאגן אדיר אם הייתי מדווח.. בעיות בשמירות וסוג של לחץ חברתי.. כן.. אני לא מלשן
..
אממ, אני לא ממש יודע, אבל להערכתי סביב ה5000 בחודש עקב היותי הנדסאי..
השני זה זה.. לא דיווחתי על אירוע אלכוהול.. כי הכי קל לסתום ולא לדבר ולגרום לבלאגן אדיר אם הייתי מדווח.. בעיות בשמירות וסוג של לחץ חברתי.. כן.. אני לא מלשן

אממ, אני לא ממש יודע, אבל להערכתי סביב ה5000 בחודש עקב היותי הנדסאי..
-
- פלשקס
- יצירת קשר:
חה חה, אז אני אשתחרר לפניך!
מחר שנתיים וחצי בצה"ל, עוד 6 חודשים וזה נגמר...
מחר שנתיים וחצי בצה"ל, עוד 6 חודשים וזה נגמר...
-
- פלשקס
- יצירת קשר:
קיבלתי היום חייל מצטיין, מחר סמ"ר, מחרתיים טופס טיולים וביום ראשון מוצב בקריה ל165 ימים של אס"ק. 

- Ozerivarium
- דרימיסט-על
-
- פלשקס
- יצירת קשר:
- Arziv
- דרימיסט מתקדם
- יצירת קשר:
אני באפריל 

-
- פלשקס