אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
Idan_Floyd
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

Re: אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

שליחה על ידי Idan_Floyd »

מסכים לגמרי.
תמונה
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

אז זהו שלא :)
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שליחה על ידי yyzboy1928 »

טל, זה שהפועל מצליחה באירופה, לא אומרת שהיא משחקת את הכדורגל הכי טוב בארץ.. חיפה במשחקים האחרונים לא רואה את הליגה בכלל.. ליאור רפאלוב בכושר מצויין, ארבייטמן ודבאלשווילי נותנים את תפקותם ומגנים מהירים וחדים במיוחד.. וכמובן, יניב קטן אחד..
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

yyzboy1928 כתב:טל, זה שהפועל מצליחה באירופה, לא אומרת שהיא משחקת את הכדורגל הכי טוב בארץ.. חיפה במשחקים האחרונים לא רואה את הליגה בכלל.. ליאור רפאלוב בכושר מצויין, ארבייטמן ודבאלשווילי נותנים את תפקותם ומגנים מהירים וחדים במיוחד.. וכמובן, יניב קטן אחד..

חבוב, מי מדבר בכלל על אירופה? אני מדבר על ליגת העלק. הפועל ת"א משחקת את הכדורגל הכי טוב בארץ. הפועל ת"א עשתה בית ספר לחיפה במשחק ביניהן העונה ובכלל הכדורגל של הפועל ת"א מרשים מאד. הכדורגל של חיפה יעיל אבל בוודאי לא מרשים ולא מזכיר שום דבר מקבוצות גדולות שהיו לחיפה בעבר.

אם נחזור לדבר על אירופה, חיפה בכלל לא הצליחה לכבוש אפילו שער אחד בקמפיין שלה בליגת האלופות, שלא נדבר על הדרך העלובה בה היא הגיעה לשם (הודות לפלאטיני האפס) כאשר היא כמעט מודחת על ידי האחים של בוראט.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

חבוב, המשחק נגד הפועל היה מזמן :)
catch up
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

DivineComedy כתב:חבוב, המשחק נגד הפועל היה מזמן :)
catch up
אוקיי :-)
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

ונגמר בתיקו.. וחיפה שיחקה רע.. אבל כן.. זה היה מזמן, וחיפה במשחקים האחרונים משחקת את הכדורגל הכי טוב בארץ. היה אפשר לראות את זה נגד ביתר..
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

סוף סוף היא חוזרת!!!!
חודשיים חיכינו לה וליגת האלופות סוף סוף חוזרת!!
הימורים?
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אני מקווה לראות את באיירן מגיעה רחוק השנה אבל לא יהיה קל וההגנה שלה לא משהו לדעתי. חוץ מזה אני מקווה שמילאן תמרר ליונייטד את החיים כמה שיותר ואני מחכה למפגש הפיקנטי בין מוריניו לצ'לסי. אני מודע לכך שלארסנל אין ממש סיכוי להגיע רחוק עם הגנה כמו שיש שלנו ועם שוער עלוב כמו אלמוניה - נראה לי שבהנהלה יסתפקו בלעבור את פורטו, לקבל איזה יריבה חזקה ואז להרוויח עוד קצת כסף.
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Mars Volter »

צ'לסי בגמר השנה, בארסה לא.
חוצמזה הכל פתוח, אפילו לסביליה יש סיכוי אם לא תקבל אנגליה בשלב הבא.
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

זכרו מה שאני אומר.. פיורנטינה תפתיע..
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אלמוניה,גאלאס,ארשבין,אדוארדו וסונג לא ישחקו הערב בגלל פציעות. במקרה של אלמוניה זה לא נורא כי גם ככה הוא רק מזיק כשהוא משחק, אבל השאר זה חסרון משמעותי מאד, סונג וגאלאס מעמודי התווך של ההגנה וארשבין שיכול לעשות גול מכלום בחלק ההתקפי. אם נוציא תיקו הערב זה יהיה טוב לקראת הגומלין.
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

מי זה השוער הצעיר הזה פביאנסקי?!?! איזה שוער במעמד כזה תופס כדור אחרי מסירה של שחקן הגנה??
התחלה מהירה וחכמה של פורטו למהלך...

גול מנבדל נתן לבאיירן ניצחון על פיורנטינה!! השופט ששפט במשחק הוא אותו שופט ששפט במשחק של צרפת נגד אירלנד ולא ראה את היד הברורה מאוד של הנרי (שתיהן בעצם...)
ממש קיוויתי שפיורנטינה יוציאו תוצאה יותר טובה!
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

פביאנסקי הופתע כי השחקן בכלל ניסה להגביה ולא לבעוט לשער, בנוסף הכדור קפץ לו כשהוא ניסה לתפוס, גול חסר מזל. בשער השני, האשמה היא של קמפבל שהיה צריך להרחיק את הכדור 10 שניות לפני זה ולא לתת לזה לפגוע לו בשפיץ של הנעל בשנייה האחרונה ולאלץ את פביאנסקי לתפוס. חוץ מזה השופט האפס חסם את קמפבל ולא איפשר לו להגיע לכדור וגם לא נתן להגנה של ארסנל להתארגן לחומה לפני ביצוע בעיטה לא ישירה, בזיון. זה גם חצי דקה אחרי פנדל ברור על רוסיצקי ברחבה של פורטו. זה אותו שופט אפס שדאג שאירלנד לא תהיה במונדיאל אחרי נגיעת היד הברורה של הנרי.
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

הוא שפט את המשחק של ארסנל? הייתי בטוח של באיירן...
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

ilai fields #7 כתב:הוא שפט את המשחק של ארסנל? הייתי בטוח של באיירן...
לא ראיתי את המשחק של באיירן, אבל את המשחק של ארסנל שפט האפס מהמשחק צרפת-אירלנד. את המשחק של באיירן שפט האפס מהמשחק צ'לסי-ברצלונה מחצי גמר ליגת האלופות בעונה שעברה.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

אולי נחליף את השופטים באירופה בשופטים מהארץ :haha: :haha: :haha:
טל אין כבר תירוצים כאן, ארסנל של השנה זה חבורה של לוזרים שרק מחכים שהעונה תסתיים, אולי בגומלין הם יתעוררו קצת כי אתמול זה היה פאתטי.
פאברגס מצהיר בכל פינה שהוא רוצה ללכת לברצלונה (ואני לא מאשים אותו) ואני לא רואה רצון לנצח אצל חצי מהסגל.
בכלל שני המשחקים אתמול היו די משעממים יחסית למה שראינו שלשום.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

פבריגאס לא הצהיר שום דבר פרט לכך שהוא ירצה לגור בברצלונה כשהוא יסיים את הקריירה, הוא לא אמר שום דבר לגבי מעבר כשחקן. לא לימדו אותך שהמארקה זה עיתון הבית של בערסה, כמו ש-ONE זה אתר הבית של ברקו? בגילך המתקדם אתה צריך לדעת דברים כאלה, שבערסה משתמשת בעיתון המארקה כדי להפריח בלונים וכדי לייצר לחץ פסיכולוגי על שחקנים, גועל נפש.

אין ספק שיש לארסנל בעיות בסגל, יותר מדי שחקנים בינוניים ועלובים שלא ראויים ללבוש את החולצה של ארסנל, ולגבי הלוזרים,זה לא משהו חדש. מה שכן, הגול השני של פורטו פשוט שערורייתי, השופט דרש מייד מפביאנסקי את הכדור בלי לאפשר לשחקני ארסנל לסדר חומה ולרדת להגנה, הוא ישר הניח אותו על הדשא, הסתובב לחסום את קמפבל, טוב רק שהוא לא הסתובב בחזרה כמו ב-PICK AND ROLL כדי לסיים באיזה סלאם דאנק על הראש של פביאנסקי המסכן. אפס מאופס ההאנסון הזה.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טל רודס כתב:פבריגאס לא הצהיר שום דבר פרט לכך שהוא ירצה לגור בברצלונה כשהוא יסיים את הקריירה, הוא לא אמר שום דבר לגבי מעבר כשחקן. לא לימדו אותך שהמארקה זה עיתון הבית של בערסה, כמו ש-ONE זה אתר הבית של ברקו? בגילך המתקדם אתה צריך לדעת דברים כאלה, שבערסה משתמשת בעיתון המארקה כדי להפריח בלונים וכדי לייצר לחץ פסיכולוגי על שחקנים, גועל נפש.

אין ספק שיש לארסנל בעיות בסגל, יותר מדי שחקנים בינוניים ועלובים שלא ראויים ללבוש את החולצה של ארסנל, ולגבי הלוזרים,זה לא משהו חדש. מה שכן, הגול השני של פורטו פשוט שערורייתי, השופט דרש מייד מפביאנסקי את הכדור בלי לאפשר לשחקני ארסנל לסדר חומה ולרדת להגנה, הוא ישר הניח אותו על הדשא, הסתובב לחסום את קמפבל, טוב רק שהוא לא הסתובב בחזרה כמו ב-PICK AND ROLL כדי לסיים באיזה סלאם דאנק על הראש של פביאנסקי המסכן. אפס מאופס ההאנסון הזה.
טל אני לא מסתמך רק על המארקה, לצערך הרב זה משהו נכון שגם שחקנים בארסנל כבר דיברו עליו. הוא אמר שהוא רוצה לעבור לברצלונה- מה לעשות שהוא גדל שם? מה עדיף, לחטוף מכות בליגה האנגלית?
השופט בגול השני פשוט נתן את המשחק לפורטו אבל זה חוקי לחלוטין מה לעשות? אולי במשחקים חשובים בליגת האלופות ונגר ידגיש שוב לשחקנים שלו שבכדורגל צריכים להיות מרוכזים ב-200%! או שלא ישים שוער כזה מסכן בשער....
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
John_Petrucci
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי John_Petrucci »

נראה לי שהתבלבלתם קצת. המארקה והאס הם עיתוני "הבית" של ריאל ואילו אל מונדו דפורטיבו והספורט (אם אינני טועה) הינם עיתוני הבית של ברצלונה. אף פעם לא כדי להסתמך על אף אחד מעיתוני ספרד כי בד"כ מה שכתוב שם נועד רק בכדי למקור עיתונים ולא יותר.
שלח תגובה