סוף סוף!!! התגשמות חלום (נוספת)!!! מטאליקה!!!

המקום שלכם לדיונים על הופעות עבר והופעות עתידיות, והופעות שלכם!
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

Re: סוף סוף!!! התגשמות חלום (נוספת)!!! מטאליקה!!!

שליחה על ידי yyzboy1928 »

טל רודס כתב:אין שום מגמה כזאת באירופה. בלונדון הופעה של מטאליקה לא תעלה כעלה סכומים. כרטיס למיוז בלונדון באצטדיון עלה לי 300 שקל ולמיוז יש הפקה לא פחות גדולה מאשר הפנסיונרים של מטאליקה. המפיק בארץ ירוויח יפה מאד גם אם ימכור 40,000 כרטיסים במחיר 300 שקל, אבל אם אפשר לעשוק והפראיירים ישלמו? אז למה לא? בישראל כמו שדוביד שוייצר ז"ל אמר: "כולם עובדים על כולם".
המפיק הוא מפיק יהודי רומני שלא חי בארץ.. עלקה לארץ וירד ממנה.. והוא עכשיו מנהל טורים של הגדולים ביותר..

אולי זה שהוא רומני זה מסביר משהו.. לא טל? :roll: מי כמוך יודע..
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

moonchild כתב:
yyzboy1928 כתב:
moonchild כתב:מישהו יכול להסביר לימי מוכר את הכרטיסים? אני לא מצליחה למצוא באינטרנט.
אז מישהו יכול להביא לי קישור?
http://www.leaan.co.il
035247373

מוצש באינטרנט תחל המכירה וביום ראשון בטלפון ובקופה של לאן שנימצא בדיזינגוף 101(בתוך הפסז', איפה שנימצאת הכניסה לבית לסין).

ובנוגע למחירים, הם הזויים עד מאוד.. אבל באירופה המחירים דומים. הייתי צריך לסוע לאמסטרדם בקיץ לראות את מיוז. על הדרך ראיתי שיש הופעה של קיס.. הכרטיס הכי זול נימצא ב300 שקלים שהכי יקר זה 1000+ שקלים.. זאת המגמה באירופה להופעות בסדר גודל כזה.. מחירי זנות. אם היה ספונסר לאירוע הכרטיסים היו יכולים להיות יותר זולים דרך הספונסר.. כמו באלטון ג'ון..
Sad, but true.
או תודה, זה ממש מרגיז אם אני רוצה לראות משהו אני צריכה להיות בדשא. הבעיה שבטח יהרגו אותי שם :cry:, כבר אמרתי שלהופעות כאלה צריך למצוא בחיור בגובה מטר שמונים וברוחב מטר ולבוא איתו. אבל 1200 בשביל דשא זה ממש יקר.
אוופ באמת שצריך ללכת להופעות באירופה שם גם לא נראה לי שיהיו כ"כ הרבה דחיפות
זאת בדיוק הסיבה ששאלתי מה ההבדל בין ה300 ל600 ביציע, גם אני רוצה לשבת, אני אתקשר אליהם ואם ה600 יהיה יותר טוב ביציע אז אני אקח אותו.

ולכל דיון המחירים: יש לכם שלוש אפשרויות, לקנות בארץ, לטוס לחו"ל לראות אותם או לא לראות אותם. במקום לנהל דיונים אינסוף, פשוט תחליטו מה אתם רוצים לעשות ותעברו לעשות דברים יותר פרודוקטיביים.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
Plaschkes
פלשקס
יצירת קשר:

שליחה על ידי Plaschkes »

תמונה

תמונות וקליפים של הגיטרות שלי.

תמונה
סמל אישי של משתמש
AwakeLess
דרימיסטית מתקדמת
יצירת קשר:

שליחה על ידי AwakeLess »

הלוואי וזה ישנה משהו :(
ד"א, ההופעה עדיין לא מפורסמת באתר של מטאליקה, והם בד"כ מעדכנים די מהר כשהם סוגרים הופעה :shrug:
http://www.metallica.com/page.asp?id=13367
Each generation imagines itself to be more intelligent than the one that went before it, and wiser than the one that comes after it.
סמל אישי של משתמש
moonchild
דרימיסטית שרופה

שליחה על ידי moonchild »

AwakeLess כתב:הלוואי וזה ישנה משהו :(
ד"א, ההופעה עדיין לא מפורסמת באתר של מטאליקה, והם בד"כ מעדכנים די מהר כשהם סוגרים הופעה :shrug:
http://www.metallica.com/page.asp?id=13367
גם אני ראיתי את זה אתמול, נראה לי שהם גם לא יפרסמו כי זה בארץ ...
גם נראה לי שכשהייתה ההופעה של לאונרד כהן גם באתר שלו לא היה רשום שיש לו הופעה בישראל
Love is an act of blood and Im bleeding
A pool in the shape of a heart...
My soul is set aflame, the daily fight is on, still pain ain’t gone

Work to live. Another tear, another bleeding
Every day another price to pay. I pay and bleed
Therefore I consider leaving. But this land forces me to stay
סמל אישי של משתמש
moonchild
דרימיסטית שרופה

שליחה על ידי moonchild »

DivineComedy כתב: זאת בדיוק הסיבה ששאלתי מה ההבדל בין ה300 ל600 ביציע, גם אני רוצה לשבת, אני אתקשר אליהם ואם ה600 יהיה יותר טוב ביציע אז אני אקח אותו.

ולכל דיון המחירים: יש לכם שלוש אפשרויות, לקנות בארץ, לטוס לחו"ל לראות אותם או לא לראות אותם. במקום לנהל דיונים אינסוף, פשוט תחליטו מה אתם רוצים לעשות ותעברו לעשות דברים יותר פרודוקטיביים.
צריך קצת להתלונן בכ"ז אנחנו בארץ :knockedout: , אבל לעיניין, נראה לי שאני כן אקנה מקום בישיבה,
מקווה שהם כבר יעלו לאתר שלהם את המפה של הכרטיסים

סמל אישי של משתמש
Dead
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי Dead »

הנה, נגמר הסופ"ש והם עדכנו את האתר שלהם
http://metallica.com/index.asp?item=603018
תמונה
תמונה
תמונה
watcher
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי watcher »

liordavidlior כתב:אני מטאליסט בנשמה, מטאליקה היא מבין המורים הרוחניים שלי במוזיקה, אני נשבע בשמם - אבל השמים והארץ יחליפו מקומות לפני שאני אקנה כרטיסים ב600 שקל להופעה הזאת!
לצערי אני מסכים לחלוטין עם ההודעה הזאת. למרות שגדלתי על הלהקה ואני ממש רוצה לראות אותם לפני שהם הולכים לעולמם, יש דברים שפשוט אי אפשר להשלים איתם. אם הכרטיסים ב600 ש"ח היו מקנים אפשרות לעמוד קרוב לבמה, זה עדיין היה מוגזם אבל על הגבול העדין של הסבירות. המחירים פשוט יצאו מפרופורציה. בסתר ליבי, אני מת שמכירת הכרטיסים המוקדמת תתרסק ותהיה מחאה של צרכנים שיביאו את דעתם בכך שהם לא קונים כרטיס. לצערי, אני בספק גדול שזה יקרה. גם ביטול של ההופעה לא ממש יזיל דמעה מעיני.
Madness is like gravity, all it takes is a little push
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

אני בספק אם המחירים יירדו. הדבר היחיד שיכול לקרות זה ביטול ההופעה. ואז מה? מי ניצח? ה"צרכנים"?
בדקתי כבר את האלטרנטיבות ואף תאריך לא מתאים לי לנסוע לחו"ל לראות אותם. את בודפשט כבר ראיתי הרבה פעמים וזה יעלההרבה יותר מ1200 ש"ח.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
Dead
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי Dead »

שיבטלו. או שכולם יקבלו הזדמנות לקנות כרטיס במחיר שפוי והוגן, או שיבטלו את ההופעה לגמרי ואז אף אחד לא יקבל שום דבר.
מה ההופעה הזאת שווה אם רק אנשים שיכולים לשלוף 600-1200 ש"ח מהארנק יראו אותה?
תמונה
תמונה
תמונה
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

מה שווה לראות הופעה בחו"ל אם רק אנשים עם כסף יכולים לנסוע לראות אותה? אולי נאסור על אנשים לצאת מהארץ לראות הופעות.
פה זה לא סוציאליזם, אלה החיים.
זה שהמחירים גבוהים זאת טענה נכונה, אבל לרצות בביטול ההופעה זה פשוט התנהגות נבזית של ילד בן 12 שלא יכול לשחק אז הוא לוקח את הכדור וצועק "אין משחק".
Dr. MaNiAk
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Dr. MaNiAk »

liordavidlior כתב:אני מטאליסט בנשמה, מטאליקה היא מבין המורים הרוחניים שלי במוזיקה, אני נשבע בשמם - אבל השמים והארץ יחליפו מקומות לפני שאני אקנה כרטיסים ב600 שקל להופעה הזאת!
+1
הצטרפתי גם לקבוצה בפייסבוק, למרות שאני לא מאמין שהיא תשנה משהו ולדעתי לפחות מעל 50% ממי שלא סתם חבר בקבוצה ובאמת היה הולך להופעה עדיין יקנה כרטיסים בסופו של דבר...
סמל אישי של משתמש
Dead
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי Dead »

DivineComedy כתב:מה שווה לראות הופעה בחו"ל אם רק אנשים עם כסף יכולים לנסוע לראות אותה? אולי נאסור על אנשים לצאת מהארץ לראות הופעות.
זה שהמחירים גבוהים זאת טענה נכונה, אבל לרצות בביטול ההופעה זה פשוט התנהגות נבזית של ילד בן 12 שלא יכול לשחק אז הוא לוקח את הכדור וצועק "אין משחק".
למה אני היחיד שצעוק את זה? כאשר יש אלפים שהיו רוצים להגיע להופעה אך בגלל המחיר הגבוה לא יכולים לעשות זאת, הקריאה לביטול נראת לי די אובייקטיבית.
דרך אגב, זה לא שאני רוצה בביטול כאופציה היחידה. אני כמובן הייתי מעדיף הורדת מחירים, אבל זה כנראה בלתי אפשרי.
ומה הקשר בין לצאת לחו"ל לללכת להופעה בארץ? תסע לחו"ל כמה שבא לך, אף אחד לא סופר את הכסף שלך. אבל, אם הם כבר באים לכאן, אז למה לא לדאוג שכמה שיותר אנשים יוכלו לראות את ההופעה?
עכשיו אני לא אומר, שצריך למכור כרטיסים ב200 ש"ח ע"מ לרצות את כל המדינה ולהכניס את כולם. אבל אני בטוח שהמפיקים היו מרוויחים מספיק כסף אם הכרטיס היה עולה בין 400 ל500 ש"ח לדשא, ואז הרבה יותר אנשים היו מקבלים הזדמנות ללכת להופעה הזאת.
תמונה
תמונה
תמונה
סמל אישי של משתמש
moonchild
דרימיסטית שרופה

שליחה על ידי moonchild »

DivineComedy כתב:מה שווה לראות הופעה בחו"ל אם רק אנשים עם כסף יכולים לנסוע לראות אותה? אולי נאסור על אנשים לצאת מהארץ לראות הופעות.
אנחנו אומנם לא חיים בסוציאליזם ויש שוק חופשי אבל, מצד אחד אתה יכול לראות הופעה כמשהו צרכני ואז הגישה של אם אתה לא רוצה אל תקנה תופסת או לראות בהופעה משהו תרבותי ותרבות לדעתי צריכה להיות נגישה לכולם.
נסיעה לחו"ל אומנם לא נגישה לכולם אבל מי שנמצא כבר באירופה לדעתי כרטיסים במקומות מקבילים יעלו פחות.
בוא נאמר שאם הכרטיסים במקומות הטובים היו עולים 800 , הייתי משלמת בלי לצייץ אפילו אבל סכום של 1200 נראה לי מוגזם ביותר.

סמל אישי של משתמש
moonchild
דרימיסטית שרופה

שליחה על ידי moonchild »

טוב הוסיפו לאתר של לאן את מכירת הכרטיסים למטאליקה כרגע רק חברי מועדון יכולים להזמין אבל יש שם כבר מפת מושבים.
מישהו יכול להסביר לי אולי מה ההבדל בין קטגוריה 1 שהיא בצד שמאל של הבמה לקטגוריה 2 שהיא בצד ימין של הבמה ,
הכוונה להבדל חוץ מה 150 ש"ח. :)

סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

איפה רואים את המפה? לא מוצא את זה.
סמל אישי של משתמש
_Sapir_
דרימיסטית שרופה

שליחה על ידי _Sapir_ »

watcher כתב:
לצערי אני מסכים לחלוטין עם ההודעה הזאת. למרות שגדלתי על הלהקה ואני ממש רוצה לראות אותם לפני שהם הולכים לעולמם, יש דברים שפשוט אי אפשר להשלים איתם. אם הכרטיסים ב600 ש"ח היו מקנים אפשרות לעמוד קרוב לבמה, זה עדיין היה מוגזם אבל על הגבול העדין של הסבירות. המחירים פשוט יצאו מפרופורציה. בסתר ליבי, אני מת שמכירת הכרטיסים המוקדמת תתרסק ותהיה מחאה של צרכנים שיביאו את דעתם בכך שהם לא קונים כרטיס. לצערי, אני בספק גדול שזה יקרה. גם ביטול של ההופעה לא ממש יזיל דמעה מעיני.
אני מסכימה עם זה לגמרי. לצערי.
אני גם גדלתי על הלהקה הזאת והם לגמרי היו הבסיס ההתחלתי שלי במטאל ובחיים לא חשבתי שאני אתלבט אם ללכת להופעה שלהם. ויותר מזה לא חשבתי שאני אצטרך להתמודד עם מחירים כאלה.
אני באמת שואלת את עצמי אם זה שווה ללכת לראות אותם בפאקינג איצטדיון, סאונד גרוע, ראות גרועה וכמובן בטח הרבה דחיפות...לשלם 600 ש"ח אני לא אשלם כי זה ממש מחיר מוגזם, מילא אם זה לא היה באיצטדיון אז אולי היה מה לדבר (רוג'ר ווטרס למשל כן היה שווה לשלם כי זה היה במקום נורמלי)
אגב המכירה נפתחה כבר גם למי שלא במועדון מעריצים?
Love is the Dance of Eternity
סמל אישי של משתמש
Dead
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי Dead »

_Sapir כתב: אגב המכירה נפתחה כבר גם למי שלא במועדון מעריצים?
עדיין לא.
היא תפתח במוצ"ש הקרוב בשעה 8 (או 8 וחצי)
תמונה
תמונה
תמונה
סמל אישי של משתמש
moonchild
דרימיסטית שרופה

שליחה על ידי moonchild »

DivineComedy כתב:איפה רואים את המפה? לא מוצא את זה.
הנה הקישור היה צריך להיכנס למכירה לחברי מועדון :
http://www.gad-oron.co.il/metallica/

שלח תגובה